- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Седми клас....Краят ни се вижда и на нас [vol.3]
по Иврит беПървоначално написано от The_Demon_Girl
![]()
![]()
Е сега не всички се занимават с мойте постове - пък и нямам аватар - и съответно не привличам вниманиетоПървоначално написано от webprng
![]()
Иначе да - този по Иврит![]()
А така.. браво,Ванка.
А колкото до този тееест..
Не знам за вас,но ми се струва много лесен и е НЕВЪЗМОЖНО да ни се падне такъв.
бтв..мишката ми се разваля.![]()
![]()
Права си теста е доста лесен...Е айде кажете де колко струва сборника на Стандарт ?Първоначално написано от YouCantStopMe
![]()
Първоначално написано от webprng
За парите ли ви е проблем или искате просто да правите постове, че да има кво да четем ние простолюдието.....![]()
Скоро някой ще качи тест от Стандарт....
Както казват ... Няма невъзможни неща ... не се знае какво ще стане ... но шанса е 1 на милионПървоначално написано от YouCantStopMe
![]()
Long Live Rock N' Roll .. !
Имам да пиша за утре 1 тест по БЕЛ и затова сигурно пак няма да мога да се включа към тези тестове които вие решавате....
И по математика 1....
Ванката напусна чата![]()
ЗДАСТИИИИИ![]()
Малко се загубих напоследък...![]()
Тааа....сборника струва 2лв. не е голям...даже е мъничък![]()
Да не повярва човек имам 6 на класното по БЕЛОбикновено имам 4-5, колкото и да се старая, ама тоя път
![]()
Записах се още вчера![]()
Боса по асфалта минавам,
знам че няма мода такава -
просто детски навик още в мен живее.
Аз още не съм се записала.Сега ще искам пари на баща ми.Ще се запиша чак в петък-събота.Суевена съм
![]()
Не си до мен да видиш плача ли, целувките за други харча ли.Няма начин да знаеш, че сърцето ми цялото е пълно с теб.
И вечер спя до телефона си, но лъжа пак с колко лягам си.Не, не искам да знаеш, че в леглото ми само тишината лежи...
Мойте планове минаха малко по-различно,но няма значение.Докато бях на училище,майка ми е отишла и ме е записала. :P
Суерна?И за изпити ли си има суеверия
![]()
![]()
Боса по асфалта минавам,
Забелязах от тази таблица на първата страница, че тези, които са се записали по-късно, имат доста високи балове.
Не си до мен да видиш плача ли, целувките за други харча ли.Няма начин да знаеш, че сърцето ми цялото е пълно с теб.
И вечер спя до телефона си, но лъжа пак с колко лягам си.Не, не искам да знаеш, че в леглото ми само тишината лежи...
Вече не се радвам, че се записах вчера
![]()
![]()
Боса по асфалта минавам,
Не се филмирай![]()
За моя тест да 5 е Б... "проверяващи".
Един въпрос - може някой вече да е питал - ама аз се водя, че живея в район Лозенец - Там ли да ходя да се запиша за изпита.?
Или училището гнездо се определя спрямо училището в което учиш ??
ПП - Мисля, че е първия вариант ама майка ми нещо се съмнява..
Аз ще се запиша.... - Трябва да проверя в какъв ден се записах за АК![]()
Вчера на един отворен отговор - не можах и не можах да измисля как да я реша - стигнах до извода, че е над 268 - и там беше за едни пари и пиша 300............ - 3 броя за героя![]()
Според местожителство:P
Боса по асфалта минавам,
Първоначално написано от melinor
Мерси![]()
Имам едни много гадни задачи - мога да ви ги дам - аз вчера 1вата а) не можах да реша...
(4 задачи са) - Ама чак вечерта ще ги напиша..
Ванка, Кони май каза, че ще се записва във вашето училище.Мисля, че е по избор.Едва ли има значение.
Ами не знам ще питам някой даскал![]()
вчера се записах,, а след малко ще ходим да записваме един приятел![]()
![]()
имам 1 въпрос според бележката, която ми дадоха трябва пак да отида до училището "гнездо", за да ..... (незнам кво :Д) и срока е до 12.06.09,, та питам кога мога да отида, защото е записано само крайния срок, а не е записано от кога до кога може да си получем там бележката ли кво ...
Неска правихме класно. Имаше една задача ромб - ABCD диагонала АС-12, а BD-10 май. Върху по дългия диагонал са взети точки М и N така, че AM=CN=3. Да се док, че MBND е квадрат. Първо доказах, че е усп. - правоъг.- ромб- и квадрат. Нали така? Да се надявам ли на 5 за годината?![]()
БлагодаряНа мен май ще ми е нужен.
Трябва да отидеш в училището-гнездо с тая бележчица, за да ти дадат служебна бележка,която да ти отвори "вратата" към изпитната зала и училище.Списъкът с разпределнието излиза на 10 юни в училището-гнездо и на 11 и 12 е взимането на бележка.Първоначално написано от Mastta