.

Виж резултатите на анкетата: Притеснявате ли се за предстоящите изпити?

Гласували
109. Вие не можете да гласувате в тази анкета
  • Не

22 20,18%
  • Все още владея ситуацията

43 39,45%
  • Да

44 40,37%
Отговор в тема
Страница 24 от 109 ПървиПърви ... 142021222324252627283474 ... ПоследнаПърви
Резултати от 576 до 600 от общо 2719
    KumchoValcho, абе човеко, нямаш ли въображение? Не можа ли да се регистрираш с друг ник? В края на краищата светът на животните е голям и разнообразен... По едно време помислих, че някой друг пише вместо мене.
    dugallesuck, не се задълбочих много в задачата ти, ама ми се струва, че или си объркал условието или решението.
    Някой ще ходи ли да се записва за изпит в НПМГ?

Град
    In your pink dreams.. :]
    Цитирай Първоначално написано от dugallesuck
    Неска правихме класно. Имаше една задача ромб - ABCD диагонала АС-12, а BD-10 май. Върху по дългия диагонал са взети точки М и N така, че AM=CN=3. Да се док, че MBND е квадрат. Първо доказах, че е усп. - правоъг.- ромб- и квадрат. Нали така? Да се надявам ли на 5 за годината?
    Maй нещо си сгрешил условието.. Ако не се бъркам де..

john95 давай задачите Не хапем само решаваме
    Върнаха ни класните по БЕЛ и имам 6 => вече почти сигурно имам 12 т бал
    Аз се записах още вчера и съм некъв як номер
    Купих си и сборника...Мъничък е ама ме кефи
    Това е от мене...Чакам си задачите Иване

Цитирай Първоначално написано от webprng
    john95 давай задачите Не хапем само решаваме
    Върнаха ни класните по БЕЛ и имам 6 => вече почти сигурно имам 12 т бал
    Аз се записах още вчера и съм некъв як номер
    Купих си и сборника...Мъничък е ама ме кефи
    Това е от мене...Чакам си задачите Иване

То само 1ва а) не можах да реша ама ще ви ги напиша всички... (4 общо)

Задача 1:
    Дадени са многочлени А=x^4 - 3x^2 + 1 и В= x^4 - x^2 - 2x - 1

a) Да се разложи многочлена C = A + B
    б) Да се намери числената стойност на C , ако x= 36^2 [108.1/4]^2
    делено на:
    (-2)^2.243

Задача 2: Даден е триъгълник в който ъгъл C = 90 градуса
    а) Височината CD и ъглополовящата АL се пресичат в точка М. Да се намерят дължините на отсечките CD и AL - ако MD = 2 sm и ъгъл CML = 60 градуса...

-------------------------------- Двете подточки нямат нищо общо освен правоъгълния триъгълник!!!!

б) Върху хипотенузата АВ е взета точка М така че : АМ = АC, а върху катета ВC е взета точка Р така : CD = CP (CD - h). Да се докаже, че МР .!. BC
    (Да знам как изглежда знака ми за перпендикулярно )

Задача 3:
    Разстоянието м/у 2 автомобила движещи се в 1 посока е 30 км. Първият изминава 5км за 5 мин, а 2рия 1 и 1/3 км за 2 мин.
    Ако 2та тръгнат едновременно да се намери :

а) след колко часа 1вия ще настигне 2рия...

б) колко часа след тръгването, автомобилът от А ще изпревари този пред него с повече от 10 км...

Задача 4:
    Даден е правоъгълникът АБЦД, диагоналите на който се пресичат в точка О.

а) Да се намери лицето на правоъгълника, ако Saob = "а" квадратни сантиметри..

б) Симетралите на отсечките АО и ОC пресичат АВ съответно в точките М и N , а страната CD съответно в точките P и Q.
    Да се докаже, че MNPQ е успоредник и точката О е пресечната точка на диагоналите му..

Това са ...
    Отговори:
    Задача 1
    а) 2x(x+1)(x^2 - x + 1)
    б) -4

Задача 2: а) 6 ; 8 см

Задача 3: а) 1ч и 30 мин б) Повече от 2часа

Задача 4 : 4а см на квадрат..

Едва ли ще ви затруднят - гадните са 1ва - а) и 4 б)
    (за мен де..)

ъъъ 1а отговора не е така бе

Град
    .. EE tЪМ, некЪде на сел0о .. ;D ;D
    От много време се канех да напиша как стоят нещата при мен, но се страхувах да не стана обект на подигравки.. Въпреки всичко се надявам да ме разберете правилно и ето как се разви всичко при мен:

- Мисля че, в 7 ми клас направих една от най-големите ми грешки в живота ми.. В началото на година бях твърдо решил да не кандидатствам (по незнам си кви причини ), за разлика от приятелите ми. Всичко се промени след първия срок, когато осъзнах какво ще загубя ако остана осми клас да уча тук. Но вече за мен сякаш беше късно.. Първото нещо, което направих беше да потърся учител за частни уроци, но всички врати бяха затворени т.е вече бяха пълни. Това ме отчая толкова много, че едва ли не беше шок за мен. Осъзнавах, че няма да ме приемат в елитните гимнази.. още повече като гледах как приятелите ми почти всеки ден ходеха на частни уроци и напредваха. Така или иначе не започнах със самоподготовките. После отидох на едни пробни изпити и резултатите бяха точно както очаквах - по мат. 3,90 и по БЕЛ 4,50 .. Може би мързелът също ми изигра голяма игра. Сега с напредването на времето разбирам колко съм бил тъп и страдам, а сред приятелите ми и дори в форума като чета за вашите успехи се чувствам като едно нищо .. Пропуските ми са толкова много.. Да, според мен съм умен, но това изобщо не е достатъчно. Сега си казвам, защо не съм прекарал времето си над учебниците, а пред компютъра.

- Въпреки всичко се записах за изпитите и ще се пробвам. На двете класни имам 6 и най-вероятно, ако не се издъна нещо, ще имам и 6 за годината, но за изпитите нямам и представа какво ще постигна.. Знам че шансовете ми да се набутам в свястна гимназия са минимални, но въпреки това пак ще страдам, като не ме приемат и гледам как всички приятели ме оставят тук и тръгват по своя път.

- Незнам защо споделям всичко това, но като видях всички тук колко сте добри, сякаш ще ми олекне.

п.п. - Моля ви, само да няма коментари от типа "ти наистина си много тъп".

п.п. 2 - Извинявам се за правописните грешки, но нали знаете от бързане няма време да си проверявам ..

Момче от Пловдив

ъъъ 1а отговора не е така бе
    Кажи какво получи...
    Иначе мисля че е така - поне така пишеше отзад - и днес на уроците това получихме...

Кажи какво си получил - може да е нещо подобно което да е вярното ..

2x(x^3 - 1 - 2x)
    Това 2x обърква работата

Цитирай Първоначално написано от Mastta
    От много време се канех да напиша как стоят нещата при мен, но се страхувах да не стана обект на подигравки.. Въпреки всичко се надявам да ме разберете правилно и ето как се разви всичко при мен:

- Мисля че, в 7 ми клас направих една от най-големите ми грешки в живота ми.. В началото на година бях твърдо решил да не кандидатствам (по незнам си кви причини ), за разлика от приятелите ми. Всичко се промени след първия срок, когато осъзнах какво ще загубя ако остана осми клас да уча тук. Но вече за мен сякаш беше късно.. Първото нещо, което направих беше да потърся учител за частни уроци, но всички врати бяха затворени т.е вече бяха пълни. Това ме отчая толкова много, че едва ли не беше шок за мен. Осъзнавах, че няма да ме приемат в елитните гимнази.. още повече като гледах как приятелите ми почти всеки ден ходеха на частни уроци и напредваха. Така или иначе не започнах със самоподготовките. После отидох на едни пробни изпити и резултатите бяха точно както очаквах - по мат. 3,90 и по БЕЛ 4,50 .. Може би мързелът също ми изигра голяма игра. Сега с напредването на времето разбирам колко съм бил тъп и страдам, а сред приятелите ми и дори в форума като чета за вашите успехи се чувствам като едно нищо .. Пропуските ми са толкова много.. Да, според мен съм умен, но това изобщо не е достатъчно. Сега си казвам, защо не съм прекарал времето си над учебниците, а пред компютъра.

- Въпреки всичко се записах за изпитите и ще се пробвам. На двете класни имам 6 и най-вероятно, ако не се издъна нещо, ще имам и 6 за годината, но за изпитите нямам и представа какво ще постигна.. Знам че шансовете ми да се набутам в свястна гимназия са минимални, но въпреки това пак ще страдам, като не ме приемат и гледам как всички приятели ме оставят тук и тръгват по своя път.

- Незнам защо споделям всичко това, но като видях всички тук колко сте добри, сякаш ще ми олекне.

п.п. 2 - Извинявам се за правописните грешки, но нали знаете от бързане няма време да си проверявам ..

Момче от Пловдив

Почваш да решаваш тестове - днес 1 по мат - утре 1 по БЕЛ и така нон-стоп!!!!!

Мисля, че ще успееш да наваксаш ако имаш желание до към 4,50 и по двете!!!
    Казвай какво не разбираш - пиши задачи, за да ти помогнем - почваш от утре!!! Ако не ти се спи почвай от тая вечер!!

Като за начало ако не знаеш теорията по математика - Теореми, основни задачи - Препрочети и преизреши учебника си ! -
    Иначе прави тестове само по БЕЛ - като преразкази - тряа ти учител за тях!!

Общо взето това е ...
    Отдели повече време на това - да изкараш въможно най-високи годишни оценки по БЕЛ и по Математика - ако успееш да изкараш 6 - много добре... Ако ли не и 5 може да ти свърши работа....

И не си ти тъпия - ако не бяха родителите тези които да подтикнат децата да ходят да се подготвят конкретно за изпитите - много малко щяха да изявят желание...
    Без да обиждам вашите - ама те тряа да са зле ако не са те попитали поне дали мислиш че ти трябва подготовка... - А ти трябва повярвай ми..

2x(x^3 - 1 - 2x)
    Това 2x обърква работата
    Подсказка - разложи първо поотделно А и В и после ги събери....

Притеснението за математиката ми расте.Мисля си,че няма да успея да изкарам хубава оценка и ще се изложа.Не знам на какво се дължи това.Може би не съм достатъчно уверена в себе си,но..На някои задачи сериозно се запъвам.
    Много,много ми е..хм..потиснато.ИСКАМ всичко да мине.Тази година,колкото и бързо да мина,направо се измъчих.
    бтв..
    ще ми остави 5 по химия..мразя го този предмет!

Град
    Цитирай Първоначално написано от YouCantStopMe
    Притеснението за математиката ми расте.Мисля си,че няма да успея да изкарам хубава оценка и ще се изложа.Не знам на какво се дължи това.Може би не съм достатъчно уверена в себе си,но..На някои задачи сериозно се запъвам.
    Много,много ми е..хм..потиснато.ИСКАМ всичко да мине.Тази година,колкото и бързо да мина,направо се измъчих.
    бтв..
    Господи, това все едно аз съм го писала! Абсолютно по същия начин се чувствам Аз се скъсах да решавам по математика, ходя на 3 курса и пак мисля, че нищо няма да направя.. А на сичкото отгоре и аз ще имам 5 по химия Та така, исках да ти кажа че те разбирам прекрасно.
    Колкто до Mastta, стана ми ужано гадно като прочетох историята ти, вниманието ми грабна изречението, в което казваш, че като четеш за постиженията на съфорумците, се натъжаваш.Доста често съм изпадала в такава ситуация и винаги съм се чувствала ужасно зле, но нека ти кажа - не ни мисли нас! Ние ходим на уроци, но ето виж и аз, и YouCantStopMe сме твърде неуверени в представянето си. Тези, които казват, че всичко им е наред, браво на тях, но само толкова.Напълно игнорираш и се стараеш това по никъкъв начин да не ти повлияе! Повярвай ми, повлияеш ли се от това, просто хем ще се чувстваш ужасно постоянно, хем нищо няма да направиш на изпитите.Ама наистина нищо.Имаш шанс, изкарал си 4ка по математика и 5 по бг.Това не бих казала, че е много зле като за пръв път на пробен..

Повече от фен
    Цитирай Първоначално написано от Kum40Val40
    Някой ще ходи ли да се записва за изпит в НПМГ?
    Аз...По География...Мисля и за Биология,ама се колебая...

П.п:А вярно ли е,че по Математика стават 25 задачи на изпита?

Цитирай Първоначално написано от Pooky
    Цитирай Първоначално написано от YouCantStopMe
    бтв..
    Господи, това все едно аз съм го писала! Абсолютно по същия начин се чувствам Аз се скъсах да решавам по математика, ходя на 3 курса и пак мисля, че нищо няма да направя.. А на сичкото отгоре и аз ще имам 5 по химия Та така, исках да ти кажа че те разбирам прекрасно.
    Колкто до Mastta, стана ми ужано гадно като прочетох историята ти, вниманието ми грабна изречението, в което казваш, че като четеш за постиженията на съфорумците, се натъжаваш.Доста често съм изпадала в такава ситуация и винаги съм се чувствала ужасно зле, но нека ти кажа - не ни мисли нас! Ние ходим на уроци, но ето виж и аз, и YouCantStopMe сме твърде неуверени в представянето си. Тези, които казват, че всичко им е наред, браво на тях, но само толкова.Напълно игнорираш и се стараеш това по никъкъв начин да не ти повлияе! Повярвай ми, повлияеш ли се от това, просто хем ще се чувстваш ужасно постоянно, хем нищо няма да направиш на изпитите.Ама наистина нищо.Имаш шанс, изкарал си 4ка по математика и 5 по бг.Това не бих казала, че е много зле като за пръв път на пробен..
    Хора, и аз се чувствам по същия начин като чета какви са ви резултатите.Моите са ПОДОБНИ, но не същите и това сякаш ме притеснява.Дори и да имах колкото вас, пак щях да умирам от притеснение.... Не знам какво ми става сега... Всички лоши мисли са ми в главата, а аз по принцип съм голям оптимист.Сега сякаш ми олеква, като чета, че има и други като мене притеснени.
    . . . supercalafragalisticexpiellidosous ♥ . .

3.50 и 4.50 мойто момиче, са 3.50 и 4.50 а не 4 и 5. Най-вероятно знаеш как се образува бала А брат, вашите наистина са много зле... Смис... Не ги ли ебе за бъдещето ти или ?!? А и изпитите не са толко трудни. Просто се успокойте, става ли?! Аре да млъкна, че ставам досаден

^Става,става,ама нали сме пубери и се притесняваме от всичко.

Цитирай Първоначално написано от john95
    Цитирай Първоначално написано от Mastta

Момче от Пловдив

Почваш да решаваш тестове - днес 1 по мат - утре 1 по БЕЛ и така нон-стоп!!!!!

Мисля, че ще успееш да наваксаш ако имаш желание до към 4,50 и по двете!!!
    Казвай какво не разбираш - пиши задачи, за да ти помогнем - почваш от утре!!! Ако не ти се спи почвай от тая вечер!!

Като за начало ако не знаеш теорията по математика - Теореми, основни задачи - Препрочети и преизреши учебника си ! -
    Иначе прави тестове само по БЕЛ - като преразкази - тряа ти учител за тях!!

Общо взето това е ...
    Отдели повече време на това - да изкараш въможно най-високи годишни оценки по БЕЛ и по Математика - ако успееш да изкараш 6 - много добре... Ако ли не и 5 може да ти свърши работа....

И не си ти тъпия - ако не бяха родителите тези които да подтикнат децата да ходят да се подготвят конкретно за изпитите - много малко щяха да изявят желание...
    Без да обиждам вашите - ама те тряа да са зле ако не са те попитали поне дали мислиш че ти трябва подготовка... - А ти трябва повярвай ми..
    "Преизреши" е най-страшния глагол, който някога съм чела. Не се стърпях.

По темата: утре е последното ми контролно по математика. Ще е върху целия учебен материал. Ще се упражнявам по алгебра, но текстовите задачи, от които също ще има, са ми трудни и почти не ги разбирам. Някой дали ще може да ми ги обясни набързо? Ще съм много му много благодарна.
    От вчера по БЕЛ започнах генерален преговор. Преговорих материала от първи модул и пререших пробния тест. Резултатът е по-добър от първия, който беше 5, 250. Днес ще си преговоря нещата от втори модул и така до събота ще съм готова за пробния изпит в неделя.

John ж кое даскало учиш ? Смис живееш в Лозенец, а и аз живея там и т.н. :0

Цитирай Първоначално написано от kamikadze33
    В 134 учи
    Аз съм му секретарка

Град
    Има ли някой тука, дето да учи в СМГ ?

Цитирай Първоначално написано от kamikadze33
    В 134 учи
    Аз съм му секретарка
    Адвокате, а ти къде учиш?

Ам бтв днес правих класно по френски и ми беше супер смешно Ще имам 2 или 3, но ми беше много смешно Утре ще имам 2 по биология и ще правя тест при френската мома - Silvy Smozek и 6те изкарам (понзайте колко... ) Нз що ви занимавам ма няма какво да правя Абе живота си е тежък.. Кфо друго да ви кажа... ? А да, по-миналата събота с некви фрта Беше мнооого яко напихме се, напушихме се абе сичко Неделя може би ще повторим... Друго, друго... ? А ми кат няма кфо да праите нека сички си дадем скайповете ( Ще създаваме контакти ) Изтрещях
    И така моят е vaidda9 (Нз що - просто натисках клавиатурата ) Абе аре лека нощ !

Ами то само да ти кажа че се водя район Лозенец - ама живея в квартал Витоша

А пък даскалото ми е до мола ( Тоя на стамболийски )
    Иначе Криси какъв пубертет те гони - това е само оправдание - щом не сме заклеймени алкохолици - нищо не можеш да докажеш

Я така и така го обърнахме на различни теми - я се опишете с 1,2 изречения

Започвам аз да ви дам пример - Момче, кафява коса, кафеви очи - 172 висок - 53 тежа - Много често не млъквам - много съм досаден и имам умението да правя така че някой да си мисли, че ме манипулира, а всъщност аз да имам полза от тези негови действия - Абе уникален съм кво знаете вие
    ПП - Тези които така и не дадоха снимки да не пропуснат да добавят 1 в описанието

Neext

NewReligion - бях се засилил да пиша и "преизреши" просто ми дойде като явление

Голям фен Аватара на melinor
    Цитирай Първоначално написано от john95
    Ами то само да ти кажа че се водя район Лозенец - ама живея в квартал Витоша
    Що така?
    Боса по асфалта минавам,
    знам че няма мода такава -
    просто детски навик още в мен живее.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си