- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Седми клас....Краят ни се вижда и на нас [vol.3]
А,сега пък трябва да се описваме.![]()
![]()
Ако не знаете-момиче съм О.О ;д.Висока съм малко повече от 170(не знам с точност ;д )Ъмии..Кестенява коса,кафеви очи.Не обичам прекалено силната музика(това пък защо го казах) и както казва една госпожа-'побертетът яко ви друса',което явно се отнася и за мен.![]()
![]()
ето една одрязана снимка,в случай,че сте ме забравили.МНОГО тъпа снимка.Снимали са ме наподготвена![]()
http://prikachi.com/files/870041l.jpg
Мелинор,много искам да видя как изглеждаш.Любопитна си ми.
Лягам си,я!Няма да ви чакам отговорите.![]()
Сестра ми учи там. Пиши й ЛС, ако искаш. Никът й е teddy_kav.Първоначално написано от Pooky
![]()
ей
седмокласници
успех!
![]()
междудругото-кой иска да влезе в НПМГ София :P
Някой питаше дали задачите в НПМГ тази година ще са 25. Ами незнам, ама в сайта им са дали примерен вариант за изпит с десет задачи, ама почти всяка е с две три подусловия, така че се получава същото.
John95, за кой сборник пишеш, ако не е тайна?
Clever, НПМГ е един от резервните ми варианти.
Смисъл от къде са задачите ли ? - Или ?Първоначално написано от Kum40Val40
Аз ще ходя на изпитите в НПМГ. Мисля да се явя на всички, но искам да вляза с химия и биология, а мога да ползвам оценката си от състезанието по химия. Това ми е вариант номер едно.. номер 2 липсваПървоначално написано от tArIkAt
![]()
we follow the danger wherever it goes.. we are the believers... we are.. heroes...
Jeff Hardy forever!!
Аз направо ще пусна снимка, няма да се описвам. http://i41.tinypic.com/2drg937.jpg
Криси(маз-маз)
виждаш ли изпод тежкия си грим на кукла
поне- делниците чакащи зад стъклените отпечатъци
с протегнати стъпала
и шалове
обсипани с ориенталски фалшиви монети.
Знаем за теб.Зле тръгваш, момчеПървоначално написано от kamikadze33
.Само да вляза, ще видиш ти
.
Миленчету, моля те, кажи датите за които изпити знаеш в НПМГ.И записване, и подготовка.Всичко, което знаеш, защото нямам никаква представа как се кандидатства там.Мерси.
Не си до мен да видиш плача ли, целувките за други харча ли.Няма начин да знаеш, че сърцето ми цялото е пълно с теб.
И вечер спя до телефона си, но лъжа пак с колко лягам си.Не, не искам да знаеш, че в леглото ми само тишината лежи...
Omg много приличаш на момичето от аватара..Първоначално написано от GbSy
Ти ли си?![]()
Не.![]()
с протегнати стъпала
и шалове
Аз другата седмица съм първа смяна..![]()
Боса по асфалта минавам,
знам че няма мода такава -
просто детски навик още в мен живее.
И аз.
с протегнати стъпала
и шалове
http://prikachi.com/files/870955p.jpg Аз съм средният... Нямам мой снимки и затва избрах тая ( ужастна е)173 съм висок и тежа 56 кила
Обърнахте темата на чат за запознаства
Браво!
![]()
Много сте сладкии![]()
![]()
Аз... кафява коса, зеленикави очи, около 170 см висока, 44 кг... Обичам сиииилната музика, най-много презирам лъжите и предателите... иии обожавам шоколад... Достатъчно?![]()
. . . supercalafragalisticexpiellidosous ♥ . .
Не ние! Само аз!!!![]()
![]()
![]()
камикадзе ти си като някаф предрусал наркоман на тая снимка- Без да те обиждам го казвам..
Лира - може да си кажеш името, че Лира - не звучи много добре - иначе не тежиш ли доста малко за 170![]()
Ами...Не..Не знам. Аз съм си слабичка...![]()
...
П.П.Казвам се Соня.
. . . supercalafragalisticexpiellidosous ♥ . .
John95, прав си. Неправилно зададох въпроса. От къде са задачите?
AnIcHkAtA, всичко е обяснено на сайта им
http://www.npmg.org/
Най-добре си го прочети сама, да нема обърквация![]()
Еми вземи и ти си кажи името КумчоВълчо - Иначе на Иванови ни ги продадоха - едни стари помагала с много задачи - основни задачи; Много често срещани сега в тестове ; Гадни геометрични ; и разни теми като за изходно ниво..
Води се : "Помагало по матемаитка за подготовка на 7 класници и кандидатсващи след 7 клас
Разделени са на много части - тази е - Втора част ; III Свитък ; Книжка 4
Най-известното ѝ наименование (поне между нас учениците е) Книжка 4...
Автори : Стоян Попратилев Николай Райков Христо Лесов Петя Иванова
И още една която не се чете напълно : ^^трана Тодорова
Попринцип помагалото е старо - много старо ама те не изпитите - тия последните задачи за по 3 точки много често са подобни на тези тук - само че още по лесни - или съкратени...
Соня теб въобще никой не можа да си те представи - я дай снимка![]()
Не мисля, че това е правилният подход.Първоначално написано от john95
![]()
О боже... http://www.vbox7.com/play:dab7d60b вижте... знам, че мястото му не е тук, но... :X
V kakva durjava jiveem gospodi..Първоначално написано от dugallesuck
![]()
izvinqvam, se za latinicata.
John95, с най-добри чувства, благодаря за инфото. Оставам с впечатление, че в повечето сборници задачите се повтарят общо взето.
Тебе какво те притеснява? Да не би да е това, че не пускам снимка или не се представям. Ако е така, веднага обяснявам. Снимка не пускам, щото нямам подходяща. Ама мога да се опитам да се представя. Уча в Лозенец. Момче, кестенява коса, кестеняви очи, най-висок съм от всички ви,умен
, красив
, добре сложен
, приятелите ми твърдят, че имам чувство за хумор
. Виж за недостатъците ми е трудно да говоря. Дали щото нямам такива?
Шегичка...