- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Седми клас....Краят ни се вижда и на нас [vol.3]
^ Забрави скромен, грижовен, богат, влюбчив![]()
Не си до мен да видиш плача ли, целувките за други харча ли.Няма начин да знаеш, че сърцето ми цялото е пълно с теб.
И вечер спя до телефона си, но лъжа пак с колко лягам си.Не, не искам да знаеш, че в леглото ми само тишината лежи...
Първоначално написано от AnIcHkAtA
![]()
![]()
![]()
Не бе КумчоВълчо - просто кажи някакво име с което да се обръщаме към теб - ясно че си някъф много Открит и Скромен![]()
И колко по точно си висок - и само едно не разбирам - ясно че си скромен.... Ама пропускаш самовлюбен след репликата "красив; умен; добре сложен"![]()
![]()
Американски форум - задаваш въпрос и ти отговарят..
Руски форум - задаваш въпрос и на теб ти задават...
Български форум - задаваш въпрос и всички ти обясняват колко си тъп..
Вълче, адски много ми приличаш на един от моя клас.Все с него идва асоциацията.Едно друго Иванче.Голям сладур е.Ама дай снимка да те видим.
Не си до мен да видиш плача ли, целувките за други харча ли.Няма начин да знаеш, че сърцето ми цялото е пълно с теб.
И вечер спя до телефона си, но лъжа пак с колко лягам си.Не, не искам да знаеш, че в леглото ми само тишината лежи...
Имам 6 по Физикаааа![]()
![]()
Не можах да се стърпя,умирам от кеф
И госпожата ще ми даде тест на "Електричество" и може да ми остави 6 за годината,а аз имам 5,3,5,6
Иначе да ви питам,ако се явя на изпит в НПМГ по География,задължително ли е да ходя и на този по Математика от НПМГ дето е от 3 задачи?
Най-висок... не бих казал... 1.90?
Ама кажете датиииии, нищо не разбирам от смотания им сайт![]()
Ееееее, петелчета такива, стига сте се надували!Знаем ви, че сте най-най-най.
Ама че пубери
Ахахаа... Кой го каза...![]()
^![]()
за сега се очертава:
химия-5
Физика-6
Биология-6
Математика-6
БЕЛ-Между 5 и 6 съм/за сега/
АЕ-6
История-6
И любимият ми предмет.. География-6 Много я обичам тая география![]()
за друго не се сещам :P
Боса по асфалта минавам,
знам че няма мода такава -
просто детски навик още в мен живее.
бати оценките умен/на си ; ]]Първоначално написано от melinor
п.п. и аз направо обожавам география <33 ; ))
Както винаги сте изписали много за 2 дена.Стана въпрос за НПМГ, тя остава като мой краен вариант
![]()
Хммм.... нещо почва да ми писва, добре че остава още малко...Друго,друго, май няма, освен че остава да ме оформят само по география, освен ако случайно господинът реши, че имам достатъчно оценки за 6
![]()
Мисля за тебе, сякаш ти си до мен,
сякаш мъничка болка трепка бързо във мен,
сякаш искам да плача като малко дете,
но сълзи не потичат от очите въобще.
Peace & Love ;]]
ф
На снимката съм леко пиян ... не напушенТфа е на Витоша
Как сте? как мина денят? Моят не беше както си мислех... 4 по биология - без да имам проект (само говорех некви неща, които знам от обща култура
)
Аз се очертавам за:
БЕЛ-5 или 6 (ама като я знам ще ми остави 5,макар че знам за 6)
Математика-6
История-6
География-6 (и аз я обожавам :P )
Биология-5
Физика-5 или 6
Химия-5
Музика-6
ИИ-6
Технологии-6
Физ.възп.-6
Англ.език-5
Испански език-4 или 5 (ама сиг ще ми остави 5 )
Информационни технологий-6
Хореография-5
Имам перфекната идея... Просто ми дойде !Всички да се съберем в Неделя, да кажем, и даааа сеее напием
![]()
Кфо ще кажете ? Среща на CCS - 13:37 ? Ам бтв прсото кажете да, ок ? Може да не се напиваме..
Но е желателно да се...
Oh, Oh... Je suis tres intelegant !![]()
Драгии, не всички са битови алкохолици като тебе![]()
Казах, че може и да не се напиваме... Много по яко е да се видим от колкото да пишем в тоя форум ...Първоначално написано от AnIcHkAtA
Аз пропускамПървоначално написано от kamikadze33
- защото разбира се съм с плътна програма - Уроци до към 15:00
А пък и не пия- Убива мозъчните клетки
![]()
![]()
Ти ше кажеш![]()
И аз не пия, т'ва е супер тъпо, бе!![]()
виждаш ли изпод тежкия си грим на кукла
поне- делниците чакащи зад стъклените отпечатъци
с протегнати стъпала
и шалове
обсипани с ориенталски фалшиви монети.
Първоначално написано от GbSy
+1 :P
Боса по асфалта минавам,
+2Първоначално написано от melinor
![]()
Снимка ще кача малко по-натам, че сега ми се спи ужасно много.... Утре пак на даскало...
Ужас.
John95, ти качил ли си си снимка? И ти Anichkata? /ако името не е написано правилно се извинявам, две не виждам/ ...Че ви търсих снимките да ви видя, и не ги намерих...![]()
. . . supercalafragalisticexpiellidosous ♥ . .
Да, доста хора са качили.
Боса по асфалта минавам,