- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Седми клас....Краят ни се вижда и на нас [vol.3]
Thank you, people. Всичко написано е вярно. Висок - 1.80. Не ви ли харесва ника ми, че искате и име. Я Анито как хубаво го е казала: "Вълче".
AnIcHkAtA, кво не разбираш бе душко? Е, и това ако не го разбереш
![]()
http://new.npmg.org/uploads///priem/...9-2010_new.doc
Среща май си чуквате, а? Сори, в неделя съм на пробен.
Аз пък съм на ВЕДИ...
. . . supercalafragalisticexpiellidosous ♥ . .
Мен не ме бройте :P
Edit: Правим 50 страници и щете, не щете- нова тема![]()
Боса по асфалта минавам,
знам че няма мода такава -
просто детски навик още в мен живее.
http://www.vbox7.com/play:dab7d60b![]()
нямам думи простоо . .![]()
^ Не е съвсем по темата...Иначе е покъртително... Ужасяващо и противно
![]()
![]()
![]()
![]()
Боса по асфалта минавам,
знам че няма мода такава -
просто детски навик още в мен живее.
Соня - Ани си трае ама аз съм качил някъде по назад - мисля че в същата тема![]()
melinor - Не мисля че има смисъл да правим нова тема..
Неделя аз ще се напия и без васМа може да се жидим след като ви свършат уроците ?
![]()
Датите за записване за изпитите са от 1 до 4 юни в сградата на НПМГ. Можеш да кандидатстваш за паралелки: химия, биология, химия и биология, география, математика и физика. Можеш да използваш и някои състезания като оценка от вътрешен изпит. Балът се образува от изпита по мат + изпита по БЕЛ + оценката от профилиращия предмет в училище + 3 пъти оценката от вътрешен изпит за съответния профил. Особено подходящ вариант е паралелката химия и биология, ако после искаш да учиш медицина.Първоначално написано от AnIcHkAtA
![]()
we follow the danger wherever it goes.. we are the believers... we are.. heroes...
Jeff Hardy forever!!
А изпита представлява развиване на въпрос, нали?Имам предвид, че ти дават тема и ти започваш да пишеш по нея.Само една тема ли е, ако е така?Видях в сайта, че са 15-20 конспекта за биология.Мога ли да се подготвя по само 5 примерно и да разчитам на щастлива случайност?Все пак е резервен вариант.Ако ми дадат друга, жалко за парите
.
Едит:Ааа да, къде се плаща таксата за изпита?Пак в ОББ?
Не си до мен да видиш плача ли, целувките за други харча ли.Няма начин да знаеш, че сърцето ми цялото е пълно с теб.
И вечер спя до телефона си, но лъжа пак с колко лягам си.Не, не искам да знаеш, че в леглото ми само тишината лежи...
И аз така мисля, за 2 седмици пак 50 страници ще изредим.Първоначално написано от john95
![]()
П.П.Защо си давате парите за частни? Не ви ли преподават добре в училище?
Не знам за другите, ама в мойто даскало нищо не ни преподават.Учителите отстъстват с месеци, въпреки че има и някои наистина добри учители, които целят да те научат на нещо, но не са по БЕЛ и мат, тъй че съм прецакана...![]()
П.П. John95, име? Ако си го писал по-назад, сори, не съм го видяла.
. . . supercalafragalisticexpiellidosous ♥ . .
Иван - ама ми викат Ванката...Първоначално написано от LiRRRa
Иначе нашите учители са много добри - общо казано..
Тази по Математика е изключително способна да те накара да учиш...
А тази по БЕЛ пише оценки ама е зле за преподаване...
Имахме изобразително за първи път от началото на 2ри срок - вчера...
Тази по Музика не е влизала последните 2 седмица в часа
А тази по физкултура намира нормативите си от Олимпийските рекорди...
Уникални учители имаме![]()
Мелинор - според мен (пак да кажа) - Това че сме направили 50 страници не означава, че трябва да правим нова тема...
Хубаво, ама ако си много пиян недей да идваш - Еми значи може да се "жидим"Първоначално написано от kamikadze33
![]()
![]()
А с компания ли ще се напиваш или сам - Щото ако си сам закакво ще го правиш![]()
Въпрос към всички тук които пият - Само за да се правите на гъзари ли го правите и смисъл - какво по точно ви кефи в това да сте мъртво пияни 1 час след началото на купона![]()
Пич, гледай са! Напивам се с компания, защото чувството е яко. Защото не ми се пуши трева, а и тревата трае много малко и не се напивам мъртво пиян... Никога не съм повръщал от пиене (тфа е бтв) и откъде реши, че ще се напия мъртво пиян... Не се чувствам като гъзар и не искам да бъда... Та за утре колко часа ?!
Ъъ - тфа за мъртвото пиянство беше към тези които го правят заради тази причина...Първоначално написано от kamikadze33
- Иначе за утре аз за по-рано от 17:00 няма да съм сигурен - че там могат да ни пуснат и в 15:00 - може и в 18:00....
А как закова онези 13:37 в по - миналия пост - уникално кръгли часове даваш![]()
Кажете кога ще се събираме - т.е. кой кога може ....
леле още не съм си подала документите![]()
Страх ме е от себе си ,
когато загубя мечтите си.
Аз се записах.. - Ама ти гледай по скоро да отидеш - че ако вземеш да изпуснеш сроковете ...Първоначално написано от heroine
Първоначално написано от john95
С него срещата ни беше в 13:08.Изумителното е, че беше точен до секунда.
Хероин, аз също, но си платих изпитите.Просто държа до последния момент нарочно.Имам си убеждения![]()
Не си до мен да видиш плача ли, целувките за други харча ли.Няма начин да знаеш, че сърцето ми цялото е пълно с теб.
И вечер спя до телефона си, но лъжа пак с колко лягам си.Не, не искам да знаеш, че в леглото ми само тишината лежи...
Първоначално написано от AnIcHkAtA
![]()
![]()
- Аз ако не закъснея с поне 5,6 минути няма да съм аз просто...
![]()
Аз пък винаги съм 20 минути по-рано![]()
Аз казвам - Неделя, 17:17 на попа! Всички да идват и всички да са точни!![]()
Сори, в неделя съм на протест.
Пред полското посолство ли ще ходиш.. ?Първоначално написано от AnIcHkAtA
Na protest?![]()
Hora kolkoto i da bshe gadno videoto, nie ne mojem da budem sigurni kak stoqt neshtata..Tva 4e maikata e zavisima kum alkohola, bashtata go kazva ne e dokazano..Inache za reakciqta na decata, koi znae babata i dqdoto kakvo sa im govorili za maikata dokato sa jiveli v Asenovgrad..
Beshe grozno prosto tova koeto vidqhme.. No vse pak ne mojem da sme sigurni za nishto.
pp: az utre sum na uroci do 7.00![]()
![]()
I otnovo se izvinqvam za latinicata, ama sym na laptop i ne6to mi pravi nomera fonetichnata..