.

Виж резултатите на анкетата: Притеснявате ли се за предстоящите изпити?

Гласували
109. Вие не можете да гласувате в тази анкета
  • Не

22 20,18%
  • Все още владея ситуацията

43 39,45%
  • Да

44 40,37%
Отговор в тема
Страница 27 от 109 ПървиПърви ... 172324252627282930313777 ... ПоследнаПърви
Резултати от 651 до 675 от общо 2719
    Thank you, people. Всичко написано е вярно. Висок - 1.80. Не ви ли харесва ника ми, че искате и име. Я Анито как хубаво го е казала: "Вълче".
    AnIcHkAtA, кво не разбираш бе душко? Е, и това ако не го разбереш

http://new.npmg.org/uploads///priem/...9-2010_new.doc

Среща май си чуквате, а? Сори, в неделя съм на пробен.

Аз пък съм на ВЕДИ...
    . . . supercalafragalisticexpiellidosous ♥ . .

Голям фен Аватара на melinor
    Мен не ме бройте :P

Edit: Правим 50 страници и щете, не щете- нова тема
    Боса по асфалта минавам,
    знам че няма мода такава -
    просто детски навик още в мен живее.

Град
    в света на приключенията ..
    http://www.vbox7.com/play:dab7d60b
    нямам думи простоо . .

Голям фен Аватара на melinor
    ^ Не е съвсем по темата... Иначе е покъртително... Ужасяващо и противно
    Боса по асфалта минавам,
    знам че няма мода такава -
    просто детски навик още в мен живее.

Соня - Ани си трае ама аз съм качил някъде по назад - мисля че в същата тема

melinor - Не мисля че има смисъл да правим нова тема..

Неделя аз ще се напия и без вас Ма може да се жидим след като ви свършат уроците ?

Повече от фен Аватара на Millen4ety
    Град
    Sofia
    Цитирай Първоначално написано от AnIcHkAtA
    Цитирай Първоначално написано от kamikadze33
    Ам бтв днес правих класно по френски и ми беше супер смешно Ще имам 2 или 3, но ми беше много смешно Утре ще имам 2 по биология и ще правя тест при френската мома - Silvy Smozek и 6те изкарам (понзайте колко... ) Нз що ви занимавам ма няма какво да правя Абе живота си е тежък.. Кфо друго да ви кажа... ? А да, по-миналата събота с некви фрта Беше мнооого яко напихме се, напушихме се абе сичко Неделя може би ще повторим... Друго, друго... ? А ми кат няма кфо да праите нека сички си дадем скайповете ( Ще създаваме контакти ) Изтрещях
    И така моят е vaidda9 (Нз що - просто натисках клавиатурата ) Абе аре лека нощ !
    Знаем за теб.Зле тръгваш, момче .Само да вляза, ще видиш ти .

Миленчету, моля те, кажи датите за които изпити знаеш в НПМГ.И записване, и подготовка.Всичко, което знаеш, защото нямам никаква представа как се кандидатства там .Мерси.
    Датите за записване за изпитите са от 1 до 4 юни в сградата на НПМГ. Можеш да кандидатстваш за паралелки: химия, биология, химия и биология, география, математика и физика. Можеш да използваш и някои състезания като оценка от вътрешен изпит. Балът се образува от изпита по мат + изпита по БЕЛ + оценката от профилиращия предмет в училище + 3 пъти оценката от вътрешен изпит за съответния профил. Особено подходящ вариант е паралелката химия и биология, ако после искаш да учиш медицина.
    we follow the danger wherever it goes.. we are the believers... we are.. heroes...

Jeff Hardy forever!!

Супер фен Аватара на AnIcHkAtA
    Град
    София
    А изпита представлява развиване на въпрос, нали?Имам предвид, че ти дават тема и ти започваш да пишеш по нея.Само една тема ли е, ако е така?Видях в сайта, че са 15-20 конспекта за биология.Мога ли да се подготвя по само 5 примерно и да разчитам на щастлива случайност ?Все пак е резервен вариант.Ако ми дадат друга, жалко за парите .

Едит:Ааа да, къде се плаща таксата за изпита?Пак в ОББ?
    Не си до мен да видиш плача ли, целувките за други харча ли.Няма начин да знаеш, че сърцето ми цялото е пълно с теб.
    И вечер спя до телефона си, но лъжа пак с колко лягам си.Не, не искам да знаеш, че в леглото ми само тишината лежи...

Цитирай Първоначално написано от john95
    melinor - Не мисля че има смисъл да правим нова тема..
    И аз така мисля, за 2 седмици пак 50 страници ще изредим.

П.П.Защо си давате парите за частни? Не ви ли преподават добре в училище?

Не знам за другите, ама в мойто даскало нищо не ни преподават.Учителите отстъстват с месеци, въпреки че има и някои наистина добри учители, които целят да те научат на нещо, но не са по БЕЛ и мат, тъй че съм прецакана...

П.П. John95, име? Ако си го писал по-назад, сори, не съм го видяла.
    . . . supercalafragalisticexpiellidosous ♥ . .

Цитирай Първоначално написано от LiRRRa
    Не знам за другите, ама в мойто даскало нищо не ни преподават.Учителите отстъстват с месеци, въпреки че има и някои наистина добри учители, които целят да те научат на нещо, но не са по БЕЛ и мат, тъй че съм прецакана...

П.П. John95, име? Ако си го писал по-назад, сори, не съм го видяла.
    Иван - ама ми викат Ванката...
    Иначе нашите учители са много добри - общо казано..
    Тази по Математика е изключително способна да те накара да учиш...
    А тази по БЕЛ пише оценки ама е зле за преподаване...
    Имахме изобразително за първи път от началото на 2ри срок - вчера...
    Тази по Музика не е влизала последните 2 седмица в часа
    А тази по физкултура намира нормативите си от Олимпийските рекорди...

Уникални учители имаме

Мелинор - според мен (пак да кажа) - Това че сме направили 50 страници не означава, че трябва да правим нова тема...

Неделя аз ще се напия и без вас Ма може да се жидим след като ви свършат уроците ?
    Хубаво, ама ако си много пиян недей да идваш - Еми значи може да се "жидим"

А с компания ли ще се напиваш или сам - Щото ако си сам закакво ще го правиш

Въпрос към всички тук които пият - Само за да се правите на гъзари ли го правите и смисъл - какво по точно ви кефи в това да сте мъртво пияни 1 час след началото на купона

Пич, гледай са! Напивам се с компания, защото чувството е яко. Защото не ми се пуши трева, а и тревата трае много малко и не се напивам мъртво пиян... Никога не съм повръщал от пиене (тфа е бтв) и откъде реши, че ще се напия мъртво пиян... Не се чувствам като гъзар и не искам да бъда... Та за утре колко часа ?!

Пич, гледай са! Напивам се с компания, защото чувството е яко. Защото не ми се пуши трева, а и тревата трае много малко и не се напивам мъртво пиян... Никога не съм повръщал от пиене (тфа е бтв) и откъде реши, че ще се напия мъртво пиян... Не се чувствам като гъзар и не искам да бъда... Та за утре колко часа ?!
    Ъъ - тфа за мъртвото пиянство беше към тези които го правят заради тази причина... - Иначе за утре аз за по-рано от 17:00 няма да съм сигурен - че там могат да ни пуснат и в 15:00 - може и в 18:00....

А как закова онези 13:37 в по - миналия пост - уникално кръгли часове даваш

Кажете кога ще се събираме - т.е. кой кога може ....

Град
    Hate City Sofia.
    леле още не съм си подала документите
    Страх ме е от себе си ,
    когато загубя мечтите си.

Цитирай Първоначално написано от heroine
    леле още не съм си подала документите
    Аз се записах.. - Ама ти гледай по скоро да отидеш - че ако вземеш да изпуснеш сроковете ...

Град
    София
    Ъъ - тфа за мъртвото пиянство беше към тези които го правят заради тази причина... - Иначе за утре аз за по-рано от 17:00 няма да съм сигурен - че там могат да ни пуснат и в 15:00 - може и в 18:00....

С него срещата ни беше в 13:08.Изумителното е, че беше точен до секунда .

Хероин, аз също, но си платих изпитите.Просто държа до последния момент нарочно.Имам си убеждения
    Не си до мен да видиш плача ли, целувките за други харча ли.Няма начин да знаеш, че сърцето ми цялото е пълно с теб.
    И вечер спя до телефона си, но лъжа пак с колко лягам си.Не, не искам да знаеш, че в леглото ми само тишината лежи...

С него срещата ни беше в 13:08.Изумителното е, че беше точен до секунда .

Хероин, аз също, но си платих изпитите.Просто държа до последния момент нарочно.Имам си убеждения

- Аз ако не закъснея с поне 5,6 минути няма да съм аз просто...

Град
    София
    Аз пък винаги съм 20 минути по-рано

Аз казвам - Неделя, 17:17 на попа! Всички да идват и всички да са точни!

Град
    София
    Сори, в неделя съм на протест.

Сори, в неделя съм на протест.
    Пред полското посолство ли ще ходиш.. ?

Град
    In your pink dreams.. :]
    Na protest?
    Hora kolkoto i da bshe gadno videoto, nie ne mojem da budem sigurni kak stoqt neshtata..Tva 4e maikata e zavisima kum alkohola, bashtata go kazva ne e dokazano..Inache za reakciqta na decata, koi znae babata i dqdoto kakvo sa im govorili za maikata dokato sa jiveli v Asenovgrad..
    Beshe grozno prosto tova koeto vidqhme.. No vse pak ne mojem da sme sigurni za nishto.
    pp: az utre sum na uroci do 7.00
    I otnovo se izvinqvam za latinicata, ama sym na laptop i ne6to mi pravi nomera fonetichnata..

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си