.

Виж резултатите на анкетата: Притеснявате ли се за предстоящите изпити?

Гласували
109. Вие не можете да гласувате в тази анкета
  • Не

22 20,18%
  • Все още владея ситуацията

43 39,45%
  • Да

44 40,37%
Отговор в тема
Страница 28 от 109 ПървиПърви ... 182425262728293031323878 ... ПоследнаПърви
Резултати от 676 до 700 от общо 2719
    Тук буквално си е станало пълен чат ...
    Ще помоля някой, ако му се занимава, да качи някой и друг тест да решим, че съм човек без работа ..
    Бтв .. утре съм на пробен по математика
    Long Live Rock N' Roll .. !

Повече от фен Аватара на Millen4ety
    Град
    Sofia
    Цитирай Първоначално написано от AnIcHkAtA
    А изпита представлява развиване на въпрос, нали?Имам предвид, че ти дават тема и ти започваш да пишеш по нея.Само една тема ли е, ако е така?Видях в сайта, че са 15-20 конспекта за биология.Мога ли да се подготвя по само 5 примерно и да разчитам на щастлива случайност ?Все пак е резервен вариант.Ако ми дадат друга, жалко за парите .

Едит:Ааа да, къде се плаща таксата за изпита?Пак в ОББ?
    Абе да съм честна - за изпита не съм съвсем сигурна, но мисля, че е тестова форма, с изключение на математиката. А таксите - по 6 лв са изпитите, но се плащат на място в сградата на НПМГ от 1 до 4 юни, когато се и записваш. Поне така ми казаха и в училището гнездо.

Аз се записах за изпитите още на 26-ти рано сутринта Училище гнездо ми беше 105-то. Номер 45 съм, което не знам защо, но ме кефи
    we follow the danger wherever it goes.. we are the believers... we are.. heroes...

Jeff Hardy forever!!

В момента смм1 пиоявн как сте вие .; ЬА

Много рано бе брато.

Аз пък утре съм на пробен по мат. Пожелайте ми успех.

Град
    в света на приключенията ..
    хаха
    здравейте!
    аз съм 8-ми клас
    жоже ли да се включа в разговора . .
    уча в НПМГ
    ако имате въпроси относно какво се учи в 8-ми клас-питайте
    стискам палци!
    браво на тези;които са избрали най-хубавата гимназия в БГ-НПМГ!!!

Цитирай Първоначално написано от The_Demon_Girl
    Тук буквално си е станало пълен чат ...
    Ще помоля някой, ако му се занимава, да качи някой и друг тест да решим, че съм човек без работа ..
    Бтв .. утре съм на пробен по математика
    да живеят пробните аз също

Сlever, имам въпроси.
    1. Ти в каква паралелка си?
    2. Това ли беше първото ти желание?
    3. Оправдаха ли се очакванията ти?
    4. Яко ли учите?
    5. Как са даскалите по немски?

Искам да ви питам нещо за уравненията. Когато има модулно уравнение и в модула пак има модул... примерно ||5-х||=7
    (удебеленото е външният модул). Та като имам такова уравнение първо разкривам външния модул или първо вътрешния? Че нещо не мога да си намеря старите тетрадки, в учебника нищо не пише , а има и такива задачи...

Град
    Сlever, имам въпроси.
    1. Ти в каква паралелка си?-химия с английски език
    2. Това ли беше първото ти желание?-да
    3. Оправдаха ли се очакванията ти?-да
    4. Яко ли учите?-сериозно си е
    5. Как са даскалите по немски?-не уча немски

Както би трябвало да сте прочели в справочниците или в сайта на НПМГ можете да кандидатствате в паралелки с английски или немски език В 8 клас седмично ще учите 17 часа език+3 часа математика+4 часа БЕЛ+2 физе+1 музика+1 рисуване+4 часа специализиран предмет-химия;биология;физика;геог афия или математика.
    Някъде втория срок в учебната година ще ви раздадат листчета;където да напишете-какъв език искате да учите в 9 клас
    има 4 възможности и трябва да ги подредите по желание-пр.аз исках испански.
    Езиците са-испански;руски ;немски и френски.
    ето и сайта за някой;който още не е влизал- www.npmg.org
    Ако имате още въпроси-питайте
    може и да ми пишете ЛС

Цитирай Първоначално написано от damdam
    Искам да ви питам нещо за уравненията. Когато има модулно уравнение и в модула пак има модул... примерно ||5-х||=7
    (удебеленото е външният модул). Та като имам такова уравнение първо разкривам външния модул или първо вътрешния? Че нещо не мога да си намеря старите тетрадки, в учебника нищо не пише , а има и такива задачи...
    ||5-х||=7
    1)|5-x|=7
    5-x = 7 v5-x=-7
    x=-2 x=12

2)|5-x|=-7
    н.р.

=>първо външния модул
    ❝ Аз те моля, затвори очи,
    ти недей да плачеш, знам че те боли,
    от мойта стая бяла с безброй врати
    защо избяга?..❞

clever, мерси много за инфото Както вече казах, НПМГ ми е резервен вариант, ако не успея в езикова. Но ако вляза, ще е с химия или химия и биология. Исках да знам дали се учи много математика, ама 3 часа.. добре звучи, не е много
    Мисля за тебе, сякаш ти си до мен,
    сякаш мъничка болка трепка бързо във мен,
    сякаш искам да плача като малко дете,
    но сълзи не потичат от очите въобще.

Peace & Love ;]]

Бях на пробен по математика в СМГ.
    Беше пълен шитак.
    И квесторката беше коза.
    Не пожела да ми обясни как да отбележа отговорите.
    Ся ако ми напишат двойка заради нея ще я убия.
    Утре имам класно по литература и имам да се подготвям за него, а съм скапана.
    Деба и тъпите изпити, деба.
    виждаш ли изпод тежкия си грим на кукла
    поне- делниците чакащи зад стъклените отпечатъци
    с протегнати стъпала
    и шалове
    обсипани с ориенталски фалшиви монети.

Цитирай Първоначално написано от GbSy
    Бях на пробен по математика в СМГ.
    Беше пълен шитак.
    И квесторката беше коза.
    Не пожела да ми обясни как да отбележа отговорите.
    Ся ако ми напишат двойка заради нея ще я убия.
    Утре имам класно по литература и имам да се подготвям за него, а съм скапана.
    Д**а и тъпите изпити, Д**а.
    Все едно аз съм го казала ... Изпревари ме...
    аз мисля, че ще имам около 5, 5 и 20 .. зле е, да зле ...

Моля ви,пуснете някой тест по математика.

Град
    Цитирай Първоначално написано от Enitto
    clever, мерси много за инфото Както вече казах, НПМГ ми е резервен вариант, ако не успея в езикова. Но ако вляза, ще е с химия или химия и биология. Исках да знам дали се учи много математика, ама 3 часа.. добре звучи, не е много
    ако не си в математическата паралелка-ученето по математика никак не е много
    и е лесно
    споко

химия и биология е 1 паралелка
    всъщност 2 де-1-та с англ. другата с немски
    тая в която съм аз се води химия ;биология
    ама учим само химия ..

догодина биология ...

Айййдее късмет ви слаадуриии!!1 Ще се справите! Без паника..на изпита спокойно,бъдете силни прецакайте конкуренцията тя ще трепери..вие бъдете отчайващо спокони и съсредоточени! Не бързайте имате 3 часа...мислете докато се уверите! Не запецвайте на едно място,ако не знаете нещо продължавайте нататък! Не преписвайте..това може да ви коства много. Не само че може да ви наулират изпита ами и този от когото преписвате може да налучква да е двойкар и само да се прецакате..имайтя вяра на себе си това беше от мен!

ух, и аз бях на пробен и беше шибано.
    и моята квесторка не ми каза как да отбелязвам някои отговори, които искаха по-дълго разписване.
    здраве да е. :р
    i'd like to change the world.

Тея тестчета от сборниците на "Стандарт" струват ли, щот аз съм правил по БЕЛ от няколко броя на "Стандарт" и бяха много тъпи, като да отбият номера.

^ Взех си ги преди малко. Сгъчкали са 14 теста Честно казано, май не ми харесват много, ама ще ги реша все пак по-нататък
    Мисля за тебе, сякаш ти си до мен,
    сякаш мъничка болка трепка бързо във мен,
    сякаш искам да плача като малко дете,
    но сълзи не потичат от очите въобще.

Peace & Love ;]]

днес бях на пробен изпит по математика и изкарах 5,68 с 45 вярно решени задачи, леле!
    още не мога да повярвам и ужасно много се радвам, дано да изкарам горе-долу толкова след 25 дни (:

как върви подготовката при вас, новобранци? :Р
    бтв, имам въпрос - на истинския изпит по математика на място ли ще ни дават листа за чернова, или ние ще трябва да си носим?

Цитирай Първоначално написано от anito12
    днес бях на пробен изпит по математика и изкарах 5,68 с 45 вярно решени задачи, леле!
    още не мога да повярвам и ужасно много се радвам, дано да изкарам горе-долу толкова след 25 дни (:

бтв, имам въпрос - на истинския изпит по математика на място ли ще ни дават листа за чернова, или ние ще трябва да си носим?
    Ами при мен, днес, на пробния не ми дадоха листа .. но, добре че си носех .. макар че на изпита съм почти убедена че ще ни дават .. но за по-сигурно ще си взема мои

Цитирай Първоначално написано от The_Demon_Girl
    Цитирай Първоначално написано от anito12

Ами при мен, днес, на пробния не ми дадоха листа .. но, добре че си носех .. макар че на изпита съм почти убедена че ще ни дават .. но за по-сигурно ще си взема мои
    Задължени са да ти дадът листа на изпита... !

Цитирай Първоначално написано от kamikadze33
    Не знам, ама аз веднъж ходих на олимпиада по математика и не си носих листи...и на тях им свършиха карираните, трябваше да сбутвам на старите листи или да чакам 10 минути, докато някой "освободи" своето листче...Как може в УЧИЛИЩЕ да НЯМА ЛИСТИ, това се случва само в България!

Цитирай Първоначално написано от faststep
    Цитирай Първоначално написано от kamikadze33
    Не знам, ама аз веднъж ходих на олимпиада по математика и не си носих листи...и на тях им свършиха карираните, трябваше да сбутвам на старите листи или да чакам 10 минути, докато някой "освободи" своето листче...Как може в УЧИЛИЩЕ да НЯМА ЛИСТИ, това се случва само в България!
    Да, и при мен беше така... а при нас не даваха и на наши си листи да пишем, въпреки че ги прегледаха. И карирани листи нямаше, та се наложи да пишем, обръщайки листа на всевъзможни градуси и посоки.
    уотева.
    а при вас квесторките бяха ли.. хм, леко злобнички? лично нашата беше някаква супер настръхнала, постоянно се оглеждаше, не даваше човек да се изкашля... докато разказваха, че в другите стаи са си подсказвали, приказвали са си дори и тяхната квесторка нищо не им е казала. Никога не попадам на квестори, мам*ка му :\
    i'd like to change the world.

Град
    всички материали за изпита без химикалката;молива и чертожните инструменти ти ги дават
    всички листове . .
    ако ти си носиш твой лист-няма да ти дадат да го използваш
    ще трябва тези които са ти дали
    и гледайте на изпитите да не си забравяте ученическите карти и служебните бележки!
    че миналата година майката на едно момче с такси се върнала до вкъщи да вземе документите на сина си.. и той закъсня . . . пуснаха го в последния момент

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си