- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Седми клас....Краят ни се вижда и на нас [vol.3]
Е, то нали за това е пробен изпит, да разбереш колко знаеш и за каква оценка си, а не да си подсказватеДа, и при мен беше така... а при нас не даваха и на наши си листи да пишем, въпреки че ги прегледаха. И карирани листи нямаше, та се наложи да пишем, обръщайки листа на всевъзможни градуси и посоки.
уотева.
а при вас квесторките бяха ли.. хм, леко злобнички? лично нашата беше някаква супер настръхнала, постоянно се оглеждаше, не даваше човек да се изкашля... докато разказваха, че в другите стаи са си подсказвали, приказвали са си дори и тяхната квесторка нищо не им е казала. Никога не попадам на квестори, мам*ка му :\![]()
... а това с листовете си е страшна комедия .. нищо, че сме си платили, а и едно листче не се прежалиха да ни дадат ... да не би да изгубят 2 ст.
![]()
Long Live Rock N' Roll .. !
Първоначално написано от The_Demon_Girl
Това с преписването на пробни изпита е голямо самозалъгване... - От мен ако искат да помогна - да - ама иначе на изпити се оправям сам...
Добър вечер! Днес бях на два пробни изпита- по БЕЛ и математика. Бяха един след друг, а аз не можах да спя цяла нощ и се надявам да изкарам над 4, 500 по математика.Несигурността ми расте и се чудя как да преодолея стреса, макар да си повтарям, че всичко свършва след четири седмици.
Някакви идеи?
А, и още нещо. Моите квесторки бяха като паднали от Марс! Тази по български ни е винаги и все ни подвежда! Пише на дъската следното: "Трасформиращ преразказ от името на....". Без "н" и отгоре на това ние да сме си напишели имената на празното място! И все пак учителките са предвидили некадърността й и бяха добавили на листа с текста дидактическата задача.![]()
Честит празник!
Аз се записах.Мислех да бъде утре, ама не издържах.Номерчето ми е мн готино, харесвам си го
.Успехче
![]()
Не си до мен да видиш плача ли, целувките за други харча ли.Няма начин да знаеш, че сърцето ми цялото е пълно с теб.
И вечер спя до телефона си, но лъжа пак с колко лягам си.Не, не искам да знаеш, че в леглото ми само тишината лежи...
Ани кой № си? Аз съм 15та:P
Боса по асфалта минавам,
знам че няма мода такава -
просто детски навик още в мен живее.
Аз съм 22880207.
2 номер в клас.7 е сборът от числата на рожденната ми дата.Записана съм 207-ма.Дано е на късмет.Лошото е, че този, който миналата година е бил с моя номер, е имал бал 20 и е бил приет в Киров
![]()
![]()
.
На пробен по матеамтика имам 5.12.Но беше лесен
.Бях и по БЕЛ вчера, обаче беше много труден.Дано имам 5.20 поне.
Не си до мен да видиш плача ли, целувките за други харча ли.Няма начин да знаеш, че сърцето ми цялото е пълно с теб.
И вечер спя до телефона си, но лъжа пак с колко лягам си.Не, не искам да знаеш, че в леглото ми само тишината лежи...
Как разбра какъв е бил бала на миналия человек с твоя №![]()
![]()
![]()
Боса по асфалта минавам,
знам че няма мода такава -
просто детски навик още в мен живее.
Кажи твоя и и на теб ще мога да ти кажа.Пише го в справочника от първата страница не сте обърнали внимание.
Какъв справочник ???
Аз съм номер 21...И аз нз защо, но много си го харесвам...!![]()
![]()
. . . supercalafragalisticexpiellidosous ♥ . .
0074
за мен няма значение.![]()
Сега ще решавам някакъв тест по математика,но моляяя ви..нека някой пусне още нещо.
бтв..
Винаги ми се е струвало,че във вестник ,,Стандарт'' пускат супер тъпи тестове.Е,има си и изключения,но рядко.Преди известно време бяха пуснали една книжка по БЕЛ и не можете да си представите колко грешки и неточности имаше.
Да, определено са смотани.Правописна и граматическа грешка е едно и също според тях..
Кажете някоя книжка с 5-10 теста по БЕЛ и с 5-10 теста по математика, защото едва ли ще реша повече до края.Писна ми вече, няма ли да се свършва
![]()
Ами явно още няма.![]()
Пф..и тестовете на Архимед отдавна съм ги зарязала.Решавам каквото ми падне под ръка и в повечето случай това са някой преснимани тестове отнякъде.
Гадното е,че нас още ни изтезават в училище...по всеки предмет.Тая по англиийски щяла да ме изпитва.По химия също щяла да изпитва,география.. баси ужаса.
![]()
бтв...Габи май сега трябва да прави класна.Следобеда,де.Успех й. (абе не е точно т'ва удареното И,ама и Й-то върши работа ;д ОМГ.. мойте обеснения рулират :Д )
Нещо съвсем е спряло да ми пука за оценките...Смисъл стремя се да си правя нещата както трябва, но вече изпуших от всякъде... Толкова много тестове на седмица решавам, толкова решения на задачи ми се въртят в главата, есета, преразкази, автори... Леле... Нямам думи... Тая година на нищо ни направиха!!Изтощиха ме отвсякъде, нямам време за нищо!!
Ужасно е, искам да се свършва по бързо... Да мине всичко по вода и да приключа годината ОК... И да започне най-накрая тва лято бе... Това сигурно е най-чаканото лято в живота ми..
![]()
![]()
. . . supercalafragalisticexpiellidosous ♥ . .
Просто не мога да се сдържа. Като чета темата, защо ли ми се струва, че много учите.На мен все ми се струва, че учех доста по - малко. ;дд ... Ама продължавайте, продължавайте. ;дд ... Иначе, лятото ще си го изкарате страхотно. Поне аз моето си го изкарах супер след седми клас. Беше най - хубавото лято в живота ми.
... Успех на изпитите и да не ви пука!
И аз не се скъсвам от учене ....Първоначално написано от XTREMEFREERIDE
- По около 4 теста на седмица общо...
Както излиза при мен само по Музика ; Трудово ; Изобр. ще имам по-слаба оценка...![]()
И аз не се скъсвам от учене ....Първоначално написано от XTREMEFREERIDE
- По около 4 теста на седмица общо...
Както излиза при мен само по Музика ; Трудово ; Изобр. ще имам по-слаба оценка...![]()
На мен сигурно ще ми остави 5 по Физика. По друго мисля, че не се очертава.![]()
Вашите резултати от пробните кога излизат?
i'd like to change the world.
Zdraveite. Az sam 7 klas i ste kandidatsvam.Na6te sa re6ili ako ne vliaza v 1AEG da me zapis6at v sofiiska chastna angliiska gimnasia( V sgradata na 34 sou).Mnogo molia za informatsia za tazi gimnazia.Predvaritelno blagodaria!![]()
Ееее, по най-сериозните предмети...Първоначално написано от john95
![]()
Да ви се похваля: имам омастилени 6-ци по БЕЛ и математика. Много съм щастлива. А в петък връщаме учебниците! Йей, йей!
![]()
22090082...плс кажи ми,че на мен не ми се отваря...А да питам,ако се явя на изпит по География в НПМГ,трябва ли да ходя и на отделен по Математика там?Първоначално написано от AnIcHkAtA
^Не. Щом ще се явяваш на изпит по география, значи искаш да влезеш в паралелка Науки за земята,нали така?Изпите по математика са само за паралелките Математика и информатика с английски език и Математика и информатика с немски език.
Оохх, последна учебна седмица!![]()
Мисля за тебе, сякаш ти си до мен,
сякаш мъничка болка трепка бързо във мен,
сякаш искам да плача като малко дете,
но сълзи не потичат от очите въобще.
Peace & Love ;]]
Ехаа ама тва само за София ли е?
Моя е 20030050.
http://www.pmg-sliven.com/bg/ <-- Тооолкова близо, а тоооолкова далеч.![]()
![]()
Ам бтв и аз не учих толкова... И не се пише "листи", а "листа" ("листА")
А тфа лято ще ви е най-якото лято в живота - много е доброИмам 4 по френски на класното
(беше матурата от 2008од за 12ти клас и още ч лист
) Слаб резултат, ама здраве да е...
Живея близо до въпросното училище и понякога ходя там, за да спортувам. В една сграда са три училища: частната гиманзия, ливанско училище (букано е с турци) и 34-то СОУ. Често виждам от входа на гимназията да излизат някакви ученици, разпасани все едно се връщат от пого...Първоначално написано от izibizi
А за нивото на обучение може да научиш повече от Жужъл (както казва Слави
). Надявам се впечатлението, с което съм останала да е грешно.