.

Виж резултатите на анкетата: Притеснявате ли се за предстоящите изпити?

Гласували
109. Вие не можете да гласувате в тази анкета
  • Не

22 20,18%
  • Все още владея ситуацията

43 39,45%
  • Да

44 40,37%
Отговор в тема
Страница 30 от 109 ПървиПърви ... 202627282930313233344080 ... ПоследнаПърви
Резултати от 726 до 750 от общо 2719
    Супер фен Аватара на AnIcHkAtA
    Град
    София
    Тарикат, 18 СОУ с бал 26.786.
    dugallesuck, съжалявам, ама само за София мога да видя.

Аз само по биология не съм оформена .Сега учих, но вече ми е все тая.Имам чувството, че ще изперкам, когато съм в училище, обстановката ми действа супер потискащо.Мързи ме безбожно много, мързи ме повече от всякога досега.Май мързелът ми тежи повече от нежеланието, но дори така да е не се чувствам виновна.Имам си извинителна бележка само чакам да ме изпита, че нямам нито нерви, нито желание да ходя вече .Ако иска 5 да ми оставя, аз утре приключвам с биологията. добре де, ще се мъча до края

По музика ще имам 5 о.0.Не, няма да имам, ама трябва доста да се пазаря
    Не си до мен да видиш плача ли, целувките за други харча ли.Няма начин да знаеш, че сърцето ми цялото е пълно с теб.
    И вечер спя до телефона си, но лъжа пак с колко лягам си.Не, не искам да знаеш, че в леглото ми само тишината лежи...

Дайте някакъв тест, че сивите ми клетки се нуждаят от раздвижване!

Цитирай Първоначално написано от AnIcHkAtA

Аз само по биология не съм оформена .Сега учих, но вече ми е все тая.Имам чувството, че ще изперкам, когато съм в училище, обстановката ми действа супер потискащо.Мързи ме безбожно много, мързи ме повече от всякога досега.Май мързелът ми тежи повече от нежеланието, но дори така да е не се чувствам виновна.Имам си извинителна бележка само чакам да ме изпита, че нямам нито нерви, нито желание да ходя вече .Ако иска 5 да ми оставя, аз утре приключвам с биологията. добре де, ще се мъча до края

Тази по музика ни каза, че на целия клас ще ни остави 3йки и 4рки...

Ще бъдем пълни отличници просто...

Иначе аз утре имам устен изпит по Иврит - пак стискайте палци като миналия път, че имах 6

Иначе тия дни с още 2 момичета от моя клас ни освободиха по математика и сега решаваме разни ЗВЕРСКИ задачи - Разни разлагания дето им отделям по 20 мин..
    Разни геометрични от "наградени тестове " дето имат по 3,4 допълнителни построения и просто съм
    Иначе ми върнаха един тест по БЕЛ - 66 точки и преразказа го чакам към 21;22..
    Което се пада над 80 точки - Което е просто перфектно..

Подходящи ли са тези тестове и по трудност доближават ли се до истинския изпит? http://knigibg.com/img/0016/big/7598_1.jpg

И още един въпрос- на изпита по математика първоначално, без да си поискаш, колко листа ти дават?

Та като споменахте разлагане...Х3-4Х2+Х+6 ме мъчи и не се сещам за решение, както и за "по-творческите" задачи от разлагане(малките цифри са степени).

Мега фен Аватара на XTREMEFREERIDE
    Град
    My own world
    Цитирай Първоначално написано от damdam
    И още един въпрос- на изпита по математика първоначално, без да си поискаш, колко листа ти дават?

На нас миналата година, по 3 ни дадоха. Сега незнам.

Ам.. имам въпрос: Бележките от личните лекари ли си взехте ( ще си взимате) ?
    Мисля за тебе, сякаш ти си до мен,
    сякаш мъничка болка трепка бързо във мен,
    сякаш искам да плача като малко дете,
    но сълзи не потичат от очите въобще.

Peace & Love ;]]

Повече от фен
    Цитирай Първоначално написано от AnIcHkAtA

То и аз ще пиша напред 18-то и се запътвам натам

Аз утре трябва да се боря за шестица за срока по математика.... Ще ме изпитва на дъската!! Ужас... Умирам от притеснение.
    . . . supercalafragalisticexpiellidosous ♥ . .

Цитирай Първоначално написано от faststep
    Та като споменахте разлагане...Х3-4Х2+Х+6 ме мъчи и не се сещам за решение, както и за "по-творческите" задачи от разлагане(малките цифри са степени).
    Много - ама МНОООГО гадна задача е това... днес я решавах

x^3 - 2x^2 + x - 2 + 8 - 2x^2=

= x^2(x-2) +(x-2) + 2(4-x^2) =

= x^2(x-2) + (x-2) + 2(2-x)(2+x) =
    x^2(x-2) + (x-2) - 2(x-2)(2+x) =
    (x-2)(x^2 +1 - 4 -2x)=
    (x-2)(x^2 - 3 - 2x)

Сега разлагаме само (x^2 - 3 - 2x) за да махнем тая 2ра степен

x^2 + x - 3 - 3x = x(x+1) - 3(x+1) = (x+1)(x-3)

Zamestvame
    (x-2)(x+1)(x-3) - след 35 минути и 2 издраскани страници го реших....

Отворен отговор в награден тест на МОН... - да ги *** в задачите...

^ Егати задачата Това пусто разлагане кой го е измислил... :X

Peace & Love ;]]

Цитирай Първоначално написано от Enitto
    ^ Егати задачата Това пусто разлагане кой го е измислил... :X
    И аз това питах цели 35 минути

Дерзайте http://math7.info/index.html Благодарности на ЛС

Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от Enitto
    Ам.. имам въпрос: Бележките от личните лекари ли си взехте ( ще си взимате) ?
    '

Нем.Майката на един приятел е медицинска сестра
    Не си до мен да видиш плача ли, целувките за други харча ли.Няма начин да знаеш, че сърцето ми цялото е пълно с теб.
    И вечер спя до телефона си, но лъжа пак с колко лягам си.Не, не искам да знаеш, че в леглото ми само тишината лежи...

^ Ясноо...

Peace & Love ;]]

А пък аз днес си подадох документите в НПМГ. Нямаше много хора. Искат само входящия номер и документ за самоличност.
    Ако някой се интересува, има обявени дати за пробни по биология и химия.

и аз подадох документи в НПМГ днес, тоест мама, де. каза, че е останала с не много добро впечатление от гимназията. но НПМГ ни е резервен случай, разбира се.

хубавото е, че няма да се явявам на допълнителните им изпити, ами направо си взимам оценката от олимпиадата. (=

И аз си подадох документите за НПМГ. И на мен ми е резервен вариант. И аз няма да се явявам на допълнителните изпити. И аз ще си взема оценката от състезанието.
    А има ли някакъв шанс да караш изпитите в училището гнездо, или в училищата гнезда не се провеждат изпити?

Peace & Love ;]]

Повече от фен
    Град
    Варна
    Еми при нас бележки могат да се вземат от лекарката,ама ще си ходя до края,то не остана много.

Град
    София
    Аз пък няма да подавам документи в НПМГ.Първо, че сега трябва да се занимавам само с БЕЛ и математика, нямам време да уча и по биология за тамошните изпити, второ не съм за лекар, а и има доста по-добри езикови училища.Просто усещам, че мястото ми не е там.НФСГ сякаш е по-добре за мен.
    Отивам да уча.
    Аливедерчииииииииии

Голям фен Аватара на melinor
    Оф.... Днеска ми е такъв скапан ден...

Нямам думи....

Първо си премазах средния пръст на лявата ръка на един чин, после некви глупости по БЕЛ... Всичкиимаха отг. и без да мислят отговарят на един тест и господина като ги пита защо... И те некви тъпи не могат да му кажат защо...После некви глупости с 3мата глупаци на класа... Изкараха ме извън нерви Супер тъпо ми е някво и не ми се прави нищо а на всичкото от горе днес ПАК съм на математика Ама нямам избор...
    Боса по асфалта минавам,
    знам че няма мода такава -
    просто детски навик още в мен живее.

Ех,melinor (бтв..аз ли съм пропуснала или ти наистина не си си казала името досега?!? ;д ).. и аз съм имала такива дни.Ужасно е.Пф..ама не обръщай внимание на другите.
    Супер тъпо ми е и на мен.Спи ми се.Гледам супер уморено.В училище едва не заспах в някои от часовете.По БЕЛ госпожата от няколко дни ни пита от време на време по някое въпросче,я от тестове,я от състезания..преразкази и прочие.Оказва се,че дори и тези,които се пишат за тоолкова умни и знаещи..не могат да вдянат и отговарят безумно тъпо.Такова учудване,че не е истина.Иначе голям смях пада.Поне този час беше интересен.
    Таа..
    Ние ще връщаме другата седмица учебниците,май. Омг.. те пък едни учебнициии..На половината им се разпаднаха.Добре,че на мен само няколко страници ми се отлепиха. О.о Учебникът по Биология ми е леко дефектен,ама лошо няма. ;д
    Ей сегичка отивам да решавам тест по математика.После ще се заема малко по Бг и денят ми отново ще премине в учене..Ох,а как ми се почивааа.. Мда.. ще си почина малко.Не се издържа.
    Последните дни мисля малко по-различно от преди.Аз си казвам,че ще ме приемат в исканото от мен училище и това е.Няма хън-мън ;Д.Всички ще успеем,защото цяла година се бъхтим.Учим и това е.И тия изпити ще минат и след няколко години изобщо няма да си спомяме за това. [-o< Не се впрягайте толкова.

иеее имам 5 на калсното по Математика :P

И аз...И днес изпитването мина....добре.Даде ми някаква много трудна задача, но добре че вчера бях прегледала материала и бях прочела решението...и днес като ми я даде по памет и логика възтанових решението ии.... Тя пак не ми писа 6. След това реших още няколко трудни уравнения и й ги показах ... Тя каза, че са верни и пак нищо. Ужас...Направо вече ме изнервя!! Искам 6!!
    . . . supercalafragalisticexpiellidosous ♥ . .

Престанете да казвате как учите всеки ден, че се комплексирам...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си