- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Седми клас....Краят ни се вижда и на нас [vol.3]
Тарикат, 18 СОУ с бал 26.786.
dugallesuck, съжалявам, ама само за София мога да видя.
Аз само по биология не съм оформена.Сега учих, но вече ми е все тая.Имам чувството, че ще изперкам, когато съм в училище, обстановката ми действа супер потискащо.Мързи ме безбожно много, мързи ме повече от всякога досега.Май мързелът ми тежи повече от нежеланието, но дори така да е не се чувствам виновна.Имам си извинителна бележка само чакам да ме изпита, че нямам нито нерви, нито желание да ходя вече
.Ако иска 5 да ми оставя, аз утре приключвам с биологията. добре де, ще се мъча до края
![]()
По музика ще имам 5 о.0.Не, няма да имам, ама трябва доста да се пазаря![]()
Не си до мен да видиш плача ли, целувките за други харча ли.Няма начин да знаеш, че сърцето ми цялото е пълно с теб.
И вечер спя до телефона си, но лъжа пак с колко лягам си.Не, не искам да знаеш, че в леглото ми само тишината лежи...
Дайте някакъв тест, че сивите ми клетки се нуждаят от раздвижване!![]()
Тази по музика ни каза, че на целия клас ще ни остави 3йки и 4рки...Първоначално написано от AnIcHkAtA
![]()
Ще бъдем пълни отличници просто...
Иначе аз утре имам устен изпит по Иврит - пак стискайте палци като миналия път, че имах 6![]()
Иначе тия дни с още 2 момичета от моя клас ни освободиха по математика и сега решаваме разни ЗВЕРСКИ задачи- Разни разлагания дето им отделям по 20 мин..
Разни геометрични от "наградени тестове" дето имат по 3,4 допълнителни построения и просто съм
![]()
Иначе ми върнаха един тест по БЕЛ - 66 точки и преразказа го чакам към 21;22..
Което се пада над 80 точки - Което е просто перфектно..![]()
Подходящи ли са тези тестове и по трудност доближават ли се до истинския изпит? http://knigibg.com/img/0016/big/7598_1.jpg
И още един въпрос- на изпита по математика първоначално, без да си поискаш, колко листа ти дават?
Та като споменахте разлагане...Х3-4Х2+Х+6 ме мъчи и не се сещам за решение, както и за "по-творческите" задачи от разлагане(малките цифри са степени).![]()
Първоначално написано от damdam
На нас миналата година, по 3 ни дадоха. Сега незнам.
Ам.. имам въпрос: Бележките от личните лекари ли си взехте ( ще си взимате) ?
Мисля за тебе, сякаш ти си до мен,
сякаш мъничка болка трепка бързо във мен,
сякаш искам да плача като малко дете,
но сълзи не потичат от очите въобще.
Peace & Love ;]]
То и аз ще пиша напред 18-то и се запътвам натамПървоначално написано от AnIcHkAtA
![]()
Аз утре трябва да се боря за шестица за срока по математика.... Ще ме изпитва на дъската!! Ужас... Умирам от притеснение.![]()
. . . supercalafragalisticexpiellidosous ♥ . .
Много - ама МНОООГО гадна задача е това... днес я решавахПървоначално написано от faststep
![]()
x^3 - 2x^2 + x - 2 + 8 - 2x^2=
= x^2(x-2) +(x-2) + 2(4-x^2) =
= x^2(x-2) + (x-2) + 2(2-x)(2+x) =
x^2(x-2) + (x-2) - 2(x-2)(2+x) =
(x-2)(x^2 +1 - 4 -2x)=
(x-2)(x^2 - 3 - 2x)
Сега разлагаме само (x^2 - 3 - 2x) за да махнем тая 2ра степен![]()
x^2 + x - 3 - 3x = x(x+1) - 3(x+1) = (x+1)(x-3)
Zamestvame
(x-2)(x+1)(x-3) - след 35 минути и 2 издраскани страници го реших....
![]()
Отворен отговор в награден тест на МОН...- да ги *** в задачите...
^ Егати задачатаТова пусто разлагане кой го е измислил... :X
![]()
Peace & Love ;]]
И аз това питах цели 35 минутиПървоначално написано от Enitto
![]()
Дерзайте http://math7.info/index.htmlБлагодарности на ЛС
![]()
![]()
'Първоначално написано от Enitto
Нем.Майката на един приятел е медицинска сестра![]()
Не си до мен да видиш плача ли, целувките за други харча ли.Няма начин да знаеш, че сърцето ми цялото е пълно с теб.
И вечер спя до телефона си, но лъжа пак с колко лягам си.Не, не искам да знаеш, че в леглото ми само тишината лежи...
^Ясноо...
![]()
Peace & Love ;]]
А пък аз днес си подадох документите в НПМГ. Нямаше много хора. Искат само входящия номер и документ за самоличност.
Ако някой се интересува, има обявени дати за пробни по биология и химия.
и аз подадох документи в НПМГ днес, тоест мама, де. каза, че е останала с не много добро впечатление от гимназията. но НПМГ ни е резервен случай, разбира се.
хубавото е, че няма да се явявам на допълнителните им изпити, ами направо си взимам оценката от олимпиадата. (=
И аз си подадох документите за НПМГ. И на мен ми е резервен вариант. И аз няма да се явявам на допълнителните изпити. И аз ще си взема оценката от състезанието.![]()
А има ли някакъв шанс да караш изпитите в училището гнездо, или в училищата гнезда не се провеждат изпити?
Peace & Love ;]]
Еми при нас бележки могат да се вземат от лекарката,ама ще си ходя до края,то не остана много.![]()
Аз пък няма да подавам документи в НПМГ.Първо, че сега трябва да се занимавам само с БЕЛ и математика, нямам време да уча и по биология за тамошните изпити, второ не съм за лекар, а и има доста по-добри езикови училища.Просто усещам, че мястото ми не е там.НФСГ сякаш е по-добре за мен.
Отивам да уча.
Аливедерчииииииииии![]()
Оф....Днеска ми е такъв скапан ден...
![]()
Нямам думи....
Първо си премазах средния пръст на лявата ръка на един чин, после некви глупости по БЕЛ... Всичкиимаха отг. и без да мислят отговарят на един тест и господина като ги пита защо... И те некви тъпи не могат да му кажат защо...После некви глупости с 3мата глупаци на класа... Изкараха ме извън нерви![]()
![]()
Супер тъпо ми е някво и не ми се прави нищо а на всичкото от горе днес ПАК съм на математика
![]()
![]()
Ама нямам избор...
![]()
Боса по асфалта минавам,
знам че няма мода такава -
просто детски навик още в мен живее.
Ех,melinor (бтв..аз ли съм пропуснала или ти наистина не си си казала името досега?!? ;д ).. и аз съм имала такива дни.Ужасно е.Пф..ама не обръщай внимание на другите.
Супер тъпо ми е и на мен.Спи ми се.Гледам супер уморено.В училище едва не заспах в някои от часовете.По БЕЛ госпожата от няколко дни ни пита от време на време по някое въпросче,я от тестове,я от състезания..преразкази и прочие.Оказва се,че дори и тези,които се пишат за тоолкова умни и знаещи..не могат да вдянат и отговарят безумно тъпо.Такова учудване,че не е истина.Иначе голям смях пада.Поне този час беше интересен.![]()
Таа..
Ние ще връщаме другата седмица учебниците,май.Омг.. те пък едни учебнициии..На половината им се разпаднаха.Добре,че на мен само няколко страници ми се отлепиха. О.о Учебникът по Биология ми е леко дефектен,ама лошо няма. ;д
Ей сегичка отивам да решавам тест по математика.После ще се заема малко по Бг и денят ми отново ще премине в учене..Ох,а как ми се почивааа..Мда.. ще си почина малко.Не се издържа.
Последните дни мисля малко по-различно от преди.Аз си казвам,че ще ме приемат в исканото от мен училище и това е.Няма хън-мън ;Д.Всички ще успеем,защото цяла година се бъхтим.Учим и това е.И тия изпити ще минат и след няколко години изобщо няма да си спомяме за това. [-o< Не се впрягайте толкова.![]()
иеее имам 5 на калсното по Математика :P
И аз...И днес изпитването мина....добре.Даде ми някаква много трудна задача, но добре че вчера бях прегледала материала и бях прочела решението...и днес като ми я даде по памет и логика възтанових решението ии.... Тя пак не ми писа 6.След това реших още няколко трудни уравнения и й ги показах ... Тя каза, че са верни и пак нищо.
Ужас...Направо вече ме изнервя!! Искам 6!!
![]()
. . . supercalafragalisticexpiellidosous ♥ . .
Престанете да казвате как учите всеки ден, че се комплексирам...![]()
![]()