- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Седми клас....Краят ни се вижда и на нас [vol.3]
И на мен ми става гадно! За тва почнах и аз да уча всеки ден...Понякога и по-малко, но все да има нещо решено...![]()
Няма какво да се комплексираш, толкова седмокласници има, които са пълна скръб, на страна че ще има доста, които няма да кандидастват, а и през 95-та са се родили много малко деца....Абе въобще, споко, уредени сме!![]()
. . . supercalafragalisticexpiellidosous ♥ . .
При нас е твойто мястоПървоначално написано от AnIcHkAtA
![]()
Lifash, замислям се.Имам приятел твой набор в твоето училище (май съм ти казвала), който все ме навива да не влизам.Каза ми, че сега имате да избирате някакви профилиращи предмети и не могат да ви оправят.Учителката му по информатика му е казала, че откакто Малинска си е тръгнала, на никого не му пука за учениците.Вярно ли е това?Също съм чувала, че учителите даже не си взимали часовете и че не се учи много-много.Коментарът на учителката ми по немски беше "А-а-а-а, те там живот си живеят"..Имам чувството, че не е това, което си мислех.
Приятели имам и в доста други училища.
Зайците от 1 АЕГ ми казаха, че по-големите се боцкали в мазето и че училището има слава от време оно, вече не струва.
За НЕГ само добри неща чувам.
В 73 се учело много, хората били буквално мухльовци до един.
В НФСГ имам приятелка, която ми каза, че не учели.Имало и доста пропаднали не било нищо по-различно от тип квартално училище със слава.
В ИЕГ били изключително смотани с много малки изключения.
Побърках се вече.
У дома сме така:
-Влизаш във ФЕГ!
-Нямааа
-Влизаш!
-Те не учат..
-Стига си слушала другите!
-Искам да свършваааа![]()
-![]()
П.П.:ФЕГ НА ВЪРХА ЗАВИНАГИ, независимо от това, че сега съм малко откачила![]()
Не си до мен да видиш плача ли, целувките за други харча ли.Няма начин да знаеш, че сърцето ми цялото е пълно с теб.
И вечер спя до телефона си, но лъжа пак с колко лягам си.Не, не искам да знаеш, че в леглото ми само тишината лежи...
Изкарах устния по Иврит - макар че никой не го ***** дали ще го изкарам- Не знам с колко - ама знам че имам м/у 4 и 5...
faststep - Видя ли решението на онзи многочлен за разлагане.. ?
Иначе аз вече обезумявам... Вече просто не ми се учи.. Всички казват малко остана - ама не те са ходили по 16 часа на Иванови всяка събота и неделя - нито пък са правили тестове ; преразкази до главозамайване и тн ..![]()
Сега пък единственото ми развлечение духна... Нета се прецака и сега е супер бавен... Едва ми зарежда 1 сайт - сега съм извикал тука един техник от Мегалан да оправи нещата, че един скайп не мога да си изтегля (Преинсталирах Уиндоуса и сега нямам скайп...)
Просто като реша 2 теста за домашно и ми писва от БЕЛ и математика и като не ми се блее пред ТВ-то, няма къде да отида и нета не работи както трябва....![]()
Абе и аз за какво говоря....- Един много важен въпрос - .. понеже не ми е заверена Личната карта (тая от училище) - Само с нея ли мога да отида на изпита ??? Не мога ли с нещо друго - Бележник например ?
Или пък трябва да ходя лично до директорката- а пък нямам особено желание....Ииии като ви кажат в кое училище сте разпределени - споделете !
С бележник не може.. И ниепитахме класната можеш/ако имаш лична карта/ да отидеш с нея или ученическа![]()
Боса по асфалта минавам,
знам че няма мода такава -
просто детски навик още в мен живее.
С профилите се получи съпер тъпо,защото..Има хуманитарен,география и..информатика май,химия и биология,математика и информатика.
И понеже почти никой не иска профил география,за там са се записали само 9 човека,а трябва да се формира клас с най-малко 18.
Когато попълвахме заявленията,трябваше да пишем по две желания за профил,като големите винаги са ни увещавали,че всеки влиза на първо желание..и всичко беше така,докато Малинска си беше при нас.
А сега всички,писали на второ място география,са застрашени от "изпадане" там,ако са с по-ниски оценки.Аз добре,че има 6 по литература,който е водещия предмет в хуманитарния![]()
За учителите..има нещо вярно.В 9 и 10 клас английски имах само втория срок,поради липса на учители..По география е пълна анархия в часовете..Но пък има учители и учители,по литература учителката супер много си я харесвам,тази която ми беше по математика миналата година също,господина по история е много свестен,с химичката също е много забавно...Важно е и това и при какви учители ще попаднеш,но това не зависи от теб само..(не говоря за Аня персонално,а общо (: )
Имам 6 на класното по математика.
Абе като ви гледам, нещо много ми се струва че се мъчите за оценки в даскалото(бел и мат).. Аз не съм имала абсолютно никаквипроблеми, а по мат. нямам нито една 5 тоя срок(най-ужасния ми предмет) Не знам как се получава.На пробните едвам 5ци връзвам.Ама то е и доста по трудно де.
Първоначално написано от melinor
Еми то аз 14 нямам - така че трябва да ходя при директорката да ми я подпише и подпечата![]()
Привееет
Знам, че имате доста тестове и ще ви помоля да ми услужите с няколкоИмам предвид да качим няколко теста тук, защото скоро наближава всичко
Надявам се да се съгласите до утре ще кача 2 теста
![]()
My heart is broke but I have some glue
Видях го, благодаря за решението. Ако дадат такава задач на изпита, стачка пред МОНПървоначално написано от john95
. Притеснявам се за изпита по математика, дано да не дадат прекалено гадни задачи. Ако ги направят като миналата година, евала. Иначе мразя да измислят някакви забиващи задачи по геометрия, дето искат построения, или някакви олимпиадни задачи, нищо общо с ученото, пък после се чудят защо частните учители просперирали.
Към webprng: Тестовете в тоя сайт са някаква залъгалка. Като реших един, видях, че няма никакви по-сериозни задачи, нищо общо с изпита.
Първоначално написано от faststep
?!?!?!?! Абе хора миналогодишния изпит по математика беше ненормален бе![]()
![]()
![]()
Последните задачи - особенно тези по Геометрия са някакви косвено доказващи се с около 2,3 построения поне![]()
![]()
![]()
![]()
Този от по-миналата година по-ставаше..- Смисъл беше пък малко по-лесен от нормалното ниво...
Миналогодишния просто е като Олимпиада по математика 43534643 кръг с 50 задачи....![]()
![]()
Майко...
този от миналата година е повече от ужасен.![]()
Ако дадат такъв,какъвто беше от 2007.. кеф и кеф и кееефАма-няма.
Гадове.
![]()
Може и аз да съм в грешка, но мисля, че на теста от миналата година изкарах 85 точки.![]()
Сега правя примерен тест от МОН,предложен от някакъв учител от НПМГ...Последните задачи(геометрия+някакви нестандартни) направо ме плашат. На изпита посмъртно няма да мога да скалъпя построенията, камо ли да реша всичките задачи...Надявам се да измисля нещо и по някакъв късмет да вържа 5,25, дай боже 5,50.![]()
О,да! Този от миналата година е отвратителен! Надявам се да дадат нещо по-лесно...![]()
Оохх... тестове,тестове.. ПИСНА МИ! Като си затворя очите, пак тестове виждам![]()
Ейй хора, какво ще стане със скъпата ни тема след изпититее![]()
Мисля за тебе, сякаш ти си до мен,
сякаш мъничка болка трепка бързо във мен,
сякаш искам да плача като малко дете,
но сълзи не потичат от очите въобще.
Peace & Love ;]]
^Еми ще попишем кой колко е изкарал и в кое училище е приет и ще я заключат.Но в деня на изпитите,повярвай ми,ще се пуснат още 42398492384 безсмислени теми..Както винаги.
А другата година пак ще има тема за бъдещите седмокласници и така.Те ще минават по нашия път.(омг.. ако не измислят нещо още по-гадно,де.. каквито са луди)
Като чета какво пишете за изпита по математика от миналата година, се плаша. И тъй като компютъра ми не отваря сайта на РИО, ще помоля някой, който има въпросния тест, да ми го прати. Благодаря предварително.![]()
В класа ни има едно момиче, което е инвалид и максимално се възползва от положението си. Ебаси тъпата патка! Едно непряко определение не може да намери, а иска шестица по БЕЛ. Това няма да е честно спрямо всичко нас, които сме си писали домашните редовно и сме си учили, а тя понеже накуцва ще завърши с отличен! А тази по физика я изпита за 5-ца, при положение, че средното й аритметично беше 3,90! Моето беше 4,33 и не ме изпита. В крайна сметка на нея й писа 5 и това не е честно! По тази логика и аз можех да завърша с толкова, но нямаше да е честно спрямо едно момиче, което цяла година си е учило, а аз, която съм отворила учебника два пъти, също да завърша с толкова...Това ми развали настроението за целия ден, но все пак ще гледам себе си...
И аз все пак ще предложа да направим нова теча, защото по правило се прави нова при 50 страници, а и тепърва ще имаме да пишем още много![]()
Боса по асфалта минавам,
знам че няма мода такава -
просто детски навик още в мен живее.
TheNewReligion, пробвай тук: http://www.regalia6.com/p-kurs/test_math_7kl-2008.pdf![]()
Мисля за тебе, сякаш ти си до мен,
сякаш мъничка болка трепка бързо във мен,
сякаш искам да плача като малко дете,
но сълзи не потичат от очите въобще.
Peace & Love ;]]
Не правете нови теми!
виждаш ли изпод тежкия си грим на кукла
поне- делниците чакащи зад стъклените отпечатъци
с протегнати стъпала
и шалове
обсипани с ориенталски фалшиви монети.
+1 - това правило с 50те страници кой го е измислил... Абе като ни заключат темичката тогава може да склоним за нова или да намерим ключПървоначално написано от GbSy
![]()
![]()
Леле много се дразняЩе имам 4 за годината и по Испански и по Испански СИП...Така ще ми развали дипломата
![]()
![]()
Писал ми е 4 и 3 по Испански СИП
![]()
^ Закъсал си го, братле..
Някой може ли да ми обясни разликата между относителни и качествени прилагателни имена, че ми стана каша в главата?![]()
Не си до мен да видиш плача ли, целувките за други харча ли.Няма начин да знаеш, че сърцето ми цялото е пълно с теб.
И вечер спя до телефона си, но лъжа пак с колко лягам си.Не, не искам да знаеш, че в леглото ми само тишината лежи...
Ани,днес това го обесняваше госпожата,защото го бяхме забравили.
Значи..
качествените прилагателни са тези,които могат да се се степенуват,а относителните-не могат.
пример:
най-хубав
по-добър
най-смешен
по-престижен
т.е.. те могат за се степенуват и са качествени
не можем да кажем обаче.. пример:
най-стъклен или по-стъклен..най-златен или по-златен..затова те са относителни
Надявам се да си разбрала поне нещичко.
Дааа, разбрах го, благодаря.
А плеоназъм какво е?