- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Седми клас....Краят ни се вижда и на нас [vol.3]
Първоначално написано от webprng
Сега ще го видя теста... Само ако можеш да ми кажеш кой от всички - понеже на 1вия линк има 5,6 теста ???
БЛАГОДАРЯ ТИ МНОГО ЗА ТЕСТОВЕТЕЕЕ!
![]()
При мен няма нищо интересноСега събираме пари за класната... Голям зор е..Остават 5-6 души, ама те докато ги дадат...
![]()
Боса по асфалта минавам,
знам че няма мода такава -
просто детски навик още в мен живее.
Ох,а ние ще връщаме учебниците чааак по някое време другата седмица.Ох,вбесявам се вече.Но обмислям вариянта да не се показвам няколко дена..и без това не ми се ходи.Ще си седя най-спокойно вкъщи и ще решавам по някое тестче.
И ние обмисляхме идеята за албум,но.. на мен не ми се нрави много.Едва ли ще правим.Мани,мани.И с това изобщо не ми се занимава.
Иване този за 2009.04 месецYouCantStopMe за нищо
![]()
Ам копеле сериозно... КАК МОЖЕ ДА СЕ РАДВАШ ТОЛКОВА НА ТЕСТОВЕПървоначално написано от YouCantStopMe
![]()
![]()
![]()
![]()
Смис.... да...
Ам имахме днес родителска среща и майка ми срути блока от викове.. Се е в гъз
Определям среща в понеделник 15 часа на ПОПА
Всички да казват да, защото... така
Тъъъъъ !!!СЪГЛАСНИ!!! ли сте ? ?
![]()
![]()
Кой кога има рожден ден? :P
Боса по асфалта минавам,
Ъъ..радвам се,че намерих нещо,което поне малко става за решаване.'Щото тука има някакви пъъъълни тъпотии и нищичко не ми харесва,пък.. нали все трябва да решавам нещо.Първоначално написано от kamikadze33
Иначе-втръснало ми е от тестове,ама..
![]()
08.03.1994 съм роден ! Съгласни ли сте за понеделник, аре плс![]()
Първоначално написано от kamikadze33
![]()
Що си 7 клас
![]()
![]()
Боса по асфалта минавам,
Леле хора просто ме разбивате...
Бтв- Много ме кефи тая тема! Как си обсъждаме тука всичко, което ни е на сърце...Супер! Какво щях да правя без вас?!![]()
![]()
Нещо много съм на кеф, много съм се разлигавила...
Иване, ти нямаш никакво основание да се отчайваш!!Ти си уникално добър в задачите, като чета мненията ти виждам, че и с БЕЛ си добре... Няма за какво да се притисняваш!! Аз имам... с 5.50 по БЕЛ и 4.50 по мат почти на всеки изпит... Макар, че правят сбор 10 /във ВЕДи ни казаха, че ако изкараме над сбор 10 или 10 е почти 100% вероятно да ни приемат в някоя от елитните гимназии/ ...И все пак си се притеснявам.Мързела е голямо нещо.От утре си обещавам, обещавам и пред вас
да решавам ПОНЕ по 1 тест по мат и 1 по БЕЛ... Че нещо много съм се отпуснала...
Имам пробни в събота и понеделник...Дано се справя добре! Стискайте палци!
YouCantStopMe, стискам.
. . . supercalafragalisticexpiellidosous ♥ . .
8ми съм.. пфф уча във ФЕГ!![]()
Първоначално написано от kamikadze33
![]()
![]()
![]()
Опа..Извинявай...
Боса по асфалта минавам,
хохо, ние тепърва ще си правим изходните нива идущата седмица. лошо, Седларов, лошо, особено за човек, когото мноого го мързи. :\![]()
вие г\д по колко теста на ден решавате? че изведнъж се почувствах като най-големия мързел.![]()
i'd like to change the world.
Ми нямах време да реша целия - ама последните задачи не са трудни... Аз по такъв извод ги преглеждам, но този може да е различен и ще го видя днес в даскало...Първоначално написано от webprng
Ако може линк за отговори после да дадеш - да си проверя..
Като отвориш теста врътни скрола до край и ще видиш отговорите...Първоначално написано от john95
Аз пак не съм оформена по биология.Докога ще ме мотка тая женица??Правих контролно за ЧЕТВЪРТИ ПЪТ.Всеки, ама всеки час по биология правя тест.Е какво не я устройва??Този път е последен.Ако иска, нека ми пише 5, аз вече нямам сили да се мъча за тоя, дето духа.
Не си до мен да видиш плача ли, целувките за други харча ли.Няма начин да знаеш, че сърцето ми цялото е пълно с теб.
И вечер спя до телефона си, но лъжа пак с колко лягам си.Не, не искам да знаеш, че в леглото ми само тишината лежи...
A-a-a-aaaaaaaaa оформена съмммм![]()
![]()
.
Писала ми е 6.
Току-що майка ми се прибра и ми каза.
Суууууперррррррр.
Айде честито!!!!!!Повече няма да ходя НИКОГАААА.
88 СОУ, оставям те с много радост и много тъга.Ще ми липсваш, но се надявам да намеря по-добро бъдеще.
Ще те помня винаги!
Изперках![]()
Не си до мен да видиш плача ли, целувките за други харча ли.Няма начин да знаеш, че сърцето ми цялото е пълно с теб.
И вечер спя до телефона си, но лъжа пак с колко лягам си.Не, не искам да знаеш, че в леглото ми само тишината лежи...
Честито за шестицата!![]()
Днес по същия начин мен ме побърква госпожата по физика!! За СЕДМИ час подред я моля да ме изпита за 6, дигам ръка на всеки въпрос и явно излиза, че за нея съм прозрачна, защото не ме вдигна нито един път!! Искам си шестицата!!!![]()
А по математика ...Трябва яко да спечеля доверието на госпожата, че наистина си знам, просто се притеснявам на дъската, за да ми остави 6 за срока и годината !!
Стискайте палци...
![]()
П.П. Вие ще ходите ли да си посещавате старите училища догодина? Да видите класните си и старите си учители?
. . . supercalafragalisticexpiellidosous ♥ . .
Да бе видях... - Не е труден... Първите 20 и последните задачи с по 3 точки не са нещо особено (само тях реших) и сега ще видя да дореша останалите и да видя колко Точки ще изкарам..Първоначално написано от webprng
Миналите години веднага селд изпита ли излизаха в интернет тестовете?
Аз чух, че ще са в нета в точно определен сайт, ама забравих кой(може би сайта на МОН).Първоначално написано от damdam
![]()
П.П.Някой може ли да пусне тестове от пробни изпити по български(напоследък на тестовете получавам адски много точки, а си мисля, че на изпита ще са по-трудни), ама да са без плюсчета.![]()
Някой може ли да ми даде правилото за о/у в началото на думата![]()
![]()
Днес пак си правих пробен вкъщи.
Имам 73 точки по Математика,което ще рече-5.032(може и 036 да е.. не знам.. забравих ;д ) ама някъде толкова.
Теста не беше лесен,но не мога да го определя и като супер труден.Абе.. имаше си забутани задачи,обаче някой ги схванах.Ако се бях задълбочила и още някоя задачка щях да реша.Много гадно ми става на тия последните-уморена,не ми се решава повече и си ги карам през просото,а точно те са ми важните.Ех..
Ани,браво,браточка!![]()
Ще липсват,ама да се надяваме догодина да попаднем в по-добри училища,с по -хубав и задружен клас.Това искрено си го пожелавам,както и на другите.Този,в който съм сега.. изобщо не може да се похвали с нещо.Аааа,да!Може.Всеки се опитва да натопи другия.Колко се обичаме.![]()
![]()
![]()
![]()
бтв..
Познайде кой има 6 по химияя....коооой?кооой?![]()
![]()
Остана да оправим Английския.50% мисля,че ще ми остави 6,обаче тя е няква много гадна ии.. не знам.Имам достатъчно оценки.
Аз другата седмица може и да отида на у чилище,но едва ли ще карам всичките часове.След 2-3 часа ще си тръгвам..
Знам само за тези: ОПървоначално написано от webprng
-действието засяга цялата повърхност на тялото-обелвам
-сдобиване на животно с малкото-окоти се
-поставяне на граница-ограждам, отделям
У:
-действие към центъра, надолу от центъра, навън от центъра-уцелвам, упадам