- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Седми клас....Краят ни се вижда и на нас [vol.3]
Мерси многоПървоначално написано от damdam
![]()
Сега и аз да питам, че чета наредбата от МОн какво ще включва изпита по български. Учебния материал емам в предвид. Признаците на тества какви бяха? Това, което си спомням беше тема, предмет, участници, обстановка, но може и да се бъркам. Какво ще рече думата като езикова единица? И за математика никъде не пише, че ще има за конуси и такива геометрични фигури. Написано е само основни геометрични фигури. Към тях спадат ли тези, които се учат в 6 клас, за да знам дали да ги преговарям?
Преговаряй всичко от 5 клас до 7 клас.Първоначално написано от damdam
![]()
Дадох си учебниците днес. Шаляляля.... вече няма да ходяя! Само още няколко пъти, за да си взема бележката за изпитите, да дам бележката на класната за отсъствията ии да си взема бележника и албума![]()
Мисля за тебе, сякаш ти си до мен,
сякаш мъничка болка трепка бързо във мен,
сякаш искам да плача като малко дете,
но сълзи не потичат от очите въобще.
Peace & Love ;]]
O/у...Когато ги науча тия, ще се метна от деветия етаж.
Учителите понякога стават жалки..
Тая по английски знае, че малко са хората, които си попълват учебните тетрадки.Аз също не я попълвам, но знам учебника като пръстите на ръцете си, защото съм ходила на уроци.Знам и още много над събраното вътре в него.Мога да не влизам в часовете и да изкарвам само шестици.Та в учебната тетрадка не ми е попълнен последният раздел.Тази е казала, че ще преглежда и ще сваля по една единица от оценките.Е, много ми е интересно как през годината нямам нито една петица, а тя ще ми пише 5.Заблудена работа.Тетрадка ще види през крив макарон.Вбесяват ме така само се чудят за какво да се заядат.А ако ми пише 5, ще й извадя душичката.Само да има късмета.Ще й кажа много публично да си обоснове оценката, като покаже какво не знам от материала.Тогава ще напълни гащите.
П.П.:damdam, думата като езикова единица значи думата като част на речта.Или изменяеми и неизменяеми.Започваш:
Съществително име-дърво
Прилагателно име-кафяво
Числително име-едно(бройно), първи(редно)
Местоимение-аз (лично), 9 вида
Глагол-тича
Частица-не, да
Съюз-а, обаче, за да
Предлог-пред, зад, под
Междуметие-ох, ах, бау-бау
Наречие-бързо, бавно
Не си до мен да видиш плача ли, целувките за други харча ли.Няма начин да знаеш, че сърцето ми цялото е пълно с теб.
И вечер спя до телефона си, но лъжа пак с колко лягам си.Не, не искам да знаеш, че в леглото ми само тишината лежи...
6.00 за годината (х
мисля другата седмица да намина през училище 2 пъти :Р
не знам кога ще връщаме учебниците, ама някои от моите направо ще се разпаднат вече -.-
направиха ни годишник, за всеки клас поотделно. мисля, че книжката ще бъде хубава, и ще си я пазя, въпреки че 90% от хората в класа няма да ми липсват ни най-малко.
след седми клас ще идвам отново в училището, някои бивши ученици понякога наминават също. (х
бтв, за 15 юни много искам да взема по едно цвете за всичките учители, които са ми преподавали, ама сигурно ще ми трябва кран, така че се двоумя... -.-
или да взема само за класната, тази по БЕЛ и тази по биология?
Аз ще взема само за класната плюс госпожата по БЕЛ...![]()
. . . supercalafragalisticexpiellidosous ♥ . .
Аз само на тази по Иврит![]()
Ще имам по всичко6, без тъпата химия и физическото.ц..Лелееее толкова съм флегматична..Не че съм дебела, де..Даже напротивОбъче непрекъснато карам колело и се схващам...и ако стане въпрос за тичане ми е толкова...Тъпо
Иии по тях ще имам 5
![]()
Боса по асфалта минавам,
знам че няма мода такава -
просто детски навик още в мен живее.
Ние още подарък не сме купили,защото не всички са дали пари.Простооо.. никога не можем да се организираме...поне веднъж,бе..мамка му!
Не...няма да се ядосвам.
Колкото съберем-толкова.
Нямам си аз проблеми,че да се занимавам с това.
бтв..
Няма да подарявам на всички.
Ние почти събрахме пари и после поръчваме телефонаbtw аз ще си ходя на у-ще до край
![]()
Боса по асфалта минавам,
знам че няма мода такава -
просто детски навик още в мен живее.
не мога да повярвам, че остава само месец! адски малко време...
ех, каквото и да си говорим, седми клас ще ми липсва.![]()
Не, няма да ми липсва.Само отвреме-навреме ще се сещам как съм се клинчила над учебниците и ще се радвам, че е минало.Мисля, че 8, 9 са много по-добре, а 10 и 11 са купон на МаХ
.12 пак ще мисля за кандидатстване.
Охх, само да ми минат изпитите, ще се находя на купони.А ако взема да уцеля и ФЕГа, ей тогава какво ще ставаа
.Камикадзето ми е обещал помощ всеки ден след училище
![]()
he knows![]()
Как е той знае на френски?
Не си до мен да видиш плача ли, целувките за други харча ли.Няма начин да знаеш, че сърцето ми цялото е пълно с теб.
И вечер спя до телефона си, но лъжа пак с колко лягам си.Не, не искам да знаеш, че в леглото ми само тишината лежи...
anito12, как един месец? Остават 6 учебин дена- При нас 5, защото няма да учим в понеделник, заради изборите![]()
Тя имаше предвид до изпитите, макар че и до тях не остава месец, а по-малко...
Днес бях на изпит по бг... Беше лесен.Кратък текст, хубав разказ, лесно се запомня... Лесен тест /е, имаше си и мини-изключения.../![]()
Аз мисля до край да си ходя на даскало, защото още от сега усещам как класа започва да ми липсва, училището, коридорите, хора от други класове и т.н...Иначе...мислих и над варианта да си "отпочина" вторник вкъщи...
![]()
Il saitАм дам ...
![]()
Какво значат тезиш знаци, които ще се опитам да опиша. Значи единият е кръгче, зачеркнато с наклонена черта, а другият x, като пред него има все една знъакът за ъгъл, ама обърнат с върха надолу, принадлежи на Q?
Първият значи, че равенството/неравенството няма решение, а вторият значи, че всяко Х, принадлежащо на множеството на естествените числа, е решение.
Аз знам - je sait ?
Je SaiS = Аз знам Tu sais = ти снаеш Il/Elle sait = Той/тя знае Nous savons = Ние знаем Vous savez = Вие знаете Ils/Elles savent = Те знаятПървоначално написано от AnIcHkAtA
![]()
AnIcHkAtA, мерси. Когато има изречение примерно Те бяха щастливи, а другите-тъжни, просто или сложно е? Бяха нали все едно се изпуска...
^ Имаш едно сказуемо- бяха, следователно изречението е просто.![]()
Мисля за тебе, сякаш ти си до мен,
сякаш мъничка болка трепка бързо във мен,
сякаш искам да плача като малко дете,
но сълзи не потичат от очите въобще.
Peace & Love ;]]
Сказуемото е 'бяха щастливи"....Първоначално написано от Enitto
![]()
Какво значи фразеологизма "аврамов дом"?![]()
Дом, в който постоянно има гости.