- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Седми клас....Краят ни се вижда и на нас [vol.3]
Да де..Първоначално написано от john95
![]()
Мисля за тебе, сякаш ти си до мен,
сякаш мъничка болка трепка бързо във мен,
сякаш искам да плача като малко дете,
но сълзи не потичат от очите въобще.
Peace & Love ;]]
как така![]()
нали второто "бяха" не се пише т.е не трябва ли да е сложно
![]()
![]()
Сложно е, ама не им казвай, те сами ще се сетятПървоначално написано от Mastta
![]()
Просто е.Днес питах госпожата от уроците.Първоначално написано от faststep
Не си до мен да видиш плача ли, целувките за други харча ли.Няма начин да знаеш, че сърцето ми цялото е пълно с теб.
И вечер спя до телефона си, но лъжа пак с колко лягам си.Не, не искам да знаеш, че в леглото ми само тишината лежи...
Сложно е. Просто е изпуснато второто "бяха", за да не се получи повторение. Като още едно потвърждение, имаш съчинителния съюз "а".Първоначално написано от AnIcHkAtA
![]()
Просто.![]()
Мисля за тебе, сякаш ти си до мен,
сякаш мъничка болка трепка бързо във мен,
сякаш искам да плача като малко дете,
но сълзи не потичат от очите въобще.
Peace & Love ;]]
Ще се съглася с вас..![]()
Днес имам 22 точки на един гаден преразказ![]()
И правихме един тест по математика който супер много ме изкефи - Не беше много труден - смисъл беше ми лесен защото нямаше 1,2 изродски геометрични задачи които да ми развалят настроението, а тези от по 3 точки или бяха някфи с уловка или бяха едни хамалогии...
За 3 задачи спорих с г-жата и 3те само на мен са ми верни от цялата група![]()
Имаше една много шибана - "Намерете сбора от цифрите на четните числа от 1 до 100 включително"
а) 284 б) 380 в) 381 г) 426
Верен отг. - г)
Аз я реших ама много се мъчих...![]()
Имам една много тъпа грешка и една за 3 точки на която има още 1 корен ама аз не съм го видял и целия ми отговор е грешен...
Мисля, че ще имам 90 +![]()
![]()
![]()
След тия добри резултати просто супер много се изкефих и сега съм на мнение, че изпита ми е в кърпа вързан..![]()
Аз тези, които са за намиране на сбора, си ги пиша всички и смятам... хич не моаг ад мчу открия логиката. Вярон, че си е голяма занимавка, ама ги прескачам и накрая като остане време си играя с тях.
Ще дам една задача пак с тия бонбони, който може да я реши, да я напише, плс. Че е от гадните, за мен де.
Четирима седмокласници с номера 1 2 3 и 4 играят на следнаат игра.от кутия със 72 бонбанаедин след друг по ред на номерата за един ход изяждат по 1 или 2 бонбона, като играчите с четни номера изяждат различен брой бонбони от този на предходния играч. Печели този, който изде последния бонбон. Играта ще спечели играчът с номер:
1,2,3 или4?
Отговор-с номер 4[/b]
Първоначално написано от damdam
Така - Щом ако 1вия изяде 1 бонбон - то Тогава 2рия задължително трябва да си вземе 2...
Ако 3тия вземе 2 то 4тия тряа да вземе 1...
И така винаги се стига до сбор 3
Но те са по 2 двойки така че - 2.3 = 6
Колкото бонбона имаш делиш на 6
Ако се дели точно - 72:6 = 12 - значи ще се изредят 12 пъти и накрая 4тия ще лапне бонбона...
Ако примерно са 67 бонбона... 67 : 6 = 11 - Остатък 1 - значи след 4тия остава 1 бонбон който ще бъде взет от 1вия....
надявам се да си го схванал : )
съчинителен съюз "а" (май беше противоположен) => сложно съчинено изречение ...Първоначално написано от damdam
^Според мен може да е и непълно просто.
виждаш ли изпод тежкия си грим на кукла
поне- делниците чакащи зад стъклените отпечатъци
с протегнати стъпала
и шалове
обсипани с ориенталски фалшиви монети.
ако ви кажа, че не съм чувал за непълно просто ще ми се смеете ли ??Първоначално написано от GbSy
Не.
Като заявих на г-жата от уроците, че не знам, че има видове кратки (и за съчинените не знаех), ме гледаше ей така -.
Просто в училище никой не ни го е разяснявал това, не знам как звучи, но е точно така.
Аз не съм от учениците, които си клатят краката в час и си правят каквото искат. Винаги внимавам, по български и литература особено.
с протегнати стъпала
и шалове
John95, а може ли третият също да вземе 1 бонбон, а четвъртият-2?
И в какъв смисъл играят по двойки? То не е казано в задачата.
Първоначално написано от damdam
Добре обаче третия като вземе 1 то 4тия трябва да вземе 2 и тогава пак сбора им е 3 бонбона...
А пък аз имах впредвид, че те са 4тири човека - всеки 2 взимат общо по 3 бонбона - 2.3 = 6 бонбона..
Винаги се стига до 3 бонбона - Ако вземе 1 - другия взима 2 и обратно !! Не схващаш ли ?
от много време оставих на страни българския и смятам да пореша ся малко тестове, но така и не намерих в нета нещо хубаво, т.е намерих едини пробни,но те не са за целия материал аз искам за завършен 7 ми клас, някой може ли да ми даде линкче![]()
(само да не е ония на МОН, защото вече съм го правил)
мерси предварително![]()
![]()
http://www.myschoolbel.info/
http://www.pomagalo.com/
http://7klas.bg/7klas/home/showMainP...921524282ADD5F
Днес теста по Мат във Веди беше доста лесен очаквам 75 точки+![]()
![]()
Пробен по математика ли е било това?Първоначално написано от webprng
П.П. Какво са хипонимът и хиперонимът?![]()
Да![]()
Аз вчера ходих на пробен и ни дадоха тест на Веди. Може да е бил същият, защото беше много лесен. На него изкарах 86 точки.Първоначално написано от webprng
![]()
Не е същият ! Бил е един друг,много лесен.Има го и в сайта на Веди ако не са го махнали.И аз на него имам 84точки ...Първоначално написано от faststep
Здравейте всички аз уча в Ямбол 7 клас съм, но от другата учебна година се местя да уча в София. Ще съм Благодарен ако някои ме усведоми за добрите училища в които мога да вляза с оценка около 5.![]()
Това намерих хипоним – цвете, хипероним – нарцис, роза, орхидея)... родовите отношения се означават с названието хипоними, а видовите – хипероними...Първоначално написано от faststep
ΑΝ Η ΟΜΟΡΦΙΑ ΗΤΑΝ ΧΡΥΣΟΣ
ΘΑ ΗΣΥΟΝ ΘΥΑΣΥΡΟΣ
ΚΑΙ ΜΑΡΤΥΡΑΣ ΜΟΥ Ο ΘΕΟΣ
ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΕΙΜΑΙ ΤΡΕΛΟΣ
Тhisavros.. <3
Пароними.Първоначално написано от faststep
с протегнати стъпала
и шалове
Ох на мен пък днес теста във Веди не ми беше особено лесен... Въобще идея си нямам колко задачи са ми верни и колко грешни... Може и 2-ка да изкарам, може и 5 ...нз нз нзИначе пробния по българси оня ден беше мега лесен, преразказа също... С българския нямам ниииииииикакви проблеми, очаквам доста дъбра оценка, но математиката...
![]()
![]()
. . . supercalafragalisticexpiellidosous ♥ . .