.

Виж резултатите на анкетата: Притеснявате ли се за предстоящите изпити?

Гласували
109. Вие не можете да гласувате в тази анкета
  • Не

22 20,18%
  • Все още владея ситуацията

43 39,45%
  • Да

44 40,37%
Отговор в тема
Страница 37 от 109 ПървиПърви ... 273334353637383940414787 ... ПоследнаПърви
Резултати от 901 до 925 от общо 2719
    Аз ставам - Чао - пишете и други задачи - да ви ги решаваме с webprng

вто ви още една задачка

Твърдението "Ако малката Яна е гладна,то тя плаче" е вярно.Кое от изброените твърдения са верни?
    1) Ако Яна плаче,то тя е гладна
    2) Ако Яна не плаче,то тя не е гладна
    3) Ако Яна не е гладна,то тя не плаче.

а) Само 2)
    б) само 1) и 3)
    в) само 1)
    г) само 2) и 3)

Ами аз се колебая между 2 и 3 или само 2 .... Но мисля, че е само 2

П.П ето и от мен една подобна задача ..
    За хората в едно учреждение са верни твърденията :
    1) сред имащите сини очи има и такива, които не са с руси коси
    2) тези, които носят костюми и не са с руси коси, нямат сини очи
    Кое от твърденията е вярно ?
    А) Тези, които са със сини очи, не носят костюми и са с руси коси
    Б) Сред хората със сини очи има такива, които носят костюми
    В) Сред хората със сини очи има такива, които не носят костюми
    Г) Всички, които имат сини очи, носят костюми
    Long Live Rock N' Roll .. !

Май е Г).Тия задачи не ги разбирам...Това е критерий за оценяване за това,колко различаваш съюзите.К'во стана това?!Изпит по математика или по български?!?! Иначеее...Я си кажете оценките от пробния изпит на 31-ви.Майкооо!Аз съм много зле.На първи изпит ходя и имам 53 точки на теста и 7 ( ) точки на преразказа...Оценката ми е 4.57...Като за начало научих каква най-ниска оценка мога да имам...Плаче ми се,ЕЙ!!!!
    Пътеката ли стана тясна или вие пораснахте? Гледайки нагоре, малко се захласнахтеее . ;]]

Град
    In your pink dreams.. :]
    Оу днес правих последния пробен изпит за тази година..
    Не знам как съм.. Хем ми е кеф, че свършва, хем си умирам от страх, че наближава
    Някой друг дето да се чувства по същия начин? (реторичен въпрос, предполагам)

Мнооого мерси за решените задачи, утре още ще ви дам

На пробния от днеска, ако нямам 2-ка, те па на... Егати шантавия ден, и то всичко най-гадно ми се случи минути преди почването на изпита....ужас, още ме боли главата.

Иначе за Яна... Мисля, че верен е отговор "само 2 и 3" демек Г) ...
    . . . supercalafragalisticexpiellidosous ♥ . .

Супер фен Аватара на AnIcHkAtA
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от Pooky
    Оу днес правих последния пробен изпит за тази година..
    Не знам как съм.. Хем ми е кеф, че свършва, хем си умирам от страх, че наближава
    Някой друг дето да се чувства по същия начин? (реторичен въпрос, предполагам)
    Аз още не си знам оценката от последния, но мисля, че ще е ниска.Става въпрос за БЕЛ.Дано се лъжа, де.Не се чувствам гадно, вече с последни сили чакам да идват изпитите, че ми писна да ги чакам.
    Полезно:
    http://bnt.bg/bg/news/view/9958/po_m...ani_uchilishta
    Все пак си мисля, че борбата за всички ЕГ няма да бъде по-безмилостна.Дано се греша.
    Не си до мен да видиш плача ли, целувките за други харча ли.Няма начин да знаеш, че сърцето ми цялото е пълно с теб.
    И вечер спя до телефона си, но лъжа пак с колко лягам си.Не, не искам да знаеш, че в леглото ми само тишината лежи...

Повече от фен Аватара на Millen4ety
    Град
    Sofia
    имам едно въпросче: на изпитите с ученическа лична карта ли трябва да се явим, защо моята е попълвана с някаква ужасно светла химикалка и не знам защо, обаче в момента нищо не се чете.. може да е стояла на слънце.. та дали мога да се явя на изпита с бележник и паспорт? или пък да ходя при директора да ми издава нова (което ми докарва фобия ) може пък и да я повтора много внимателно отгоре данните, ама после да не ми направят проблем? ох, сори за мрънкането, ама вече от всичко лудвам
    we follow the danger wherever it goes.. we are the believers... we are.. heroes...

Jeff Hardy forever!!

Цитирай Първоначално написано от Millen4ety
    имам едно въпросче: на изпитите с ученическа лична карта ли трябва да се явим, защо моята е попълвана с някаква ужасно светла химикалка и не знам защо, обаче в момента нищо не се чете.. може да е стояла на слънце.. та дали мога да се явя на изпита с бележник и паспорт? или пък да ходя при директора да ми издава нова (което ми докарва фобия ) може пък и да я повтора много внимателно отгоре данните, ама после да не ми направят проблем? ох, сори за мрънкането, ама вече от всичко лудвам
    Най - добре си направи нова или пък ако имаш лична карта може и с нея да отидеш, но доколкото аз знам не става само с бележник
    Long Live Rock N' Roll .. !

Град
    София
    Ама това е супер тъпо .Ако не си се интрересувал и отидеш без лична карта, те режат, така ли??Егати патките смотани .Защо не напишат някъде, че трябва да се ходи с документ за самоличност?Моята ученическа лична карта ПЪК я няма!Е, да се самоубия ли сега??Отивам с обикновена лична карта и бележник и ако ми направят проблем, не знам !Пълни смотаняци!

Откакто не съм на училище, губя представа за времето.Имаме 10 дена до изпита по БЕЛ.Не остана време вече.Стискам палци на всички ни, дано, дано успеем.Страх ме е , много ме е страх.
    Не си до мен да видиш плача ли, целувките за други харча ли.Няма начин да знаеш, че сърцето ми цялото е пълно с теб.
    И вечер спя до телефона си, но лъжа пак с колко лягам си.Не, не искам да знаеш, че в леглото ми само тишината лежи...

Град
    София
    Btw, аз също имам задачка .

Външно от ромба ABCD, в който ъгъл BAD = 50 градуса е построен квадрат ABPQ.Намерете големината на ъгъл ADO, където O и D са пресечните точки на диагоналите съответно ромба и квадрата.

Нещо не мога да си направя чертежа

Хей!
    Ани,честно казано и на мен не ми се получава чертежа.
    Как така КВАДРАТ,пък пресечната точка да е D?!?
    Пробрах там няк'ви чертежи,но не става.
    Може да има сгрешено условие.Например точките да не са такива,защото не ми се вижда нормално D да е пресечната точка на диагоналите,ако си я означим с нещо друго май по ще стане.
    Освен това се казва,че външен.
    Малко не ми се връзват нещата.
    Аз си го направих чертежа и си означих вместо пресечната точка да е D, сложих M(например)

Или пък са искали да напишат,че външно е построен правоъгълник,защото май така вече щеше да стане по-добре(това съм си го изчислила на ум.. може и да бъркам ;д )
    Таа такова е положението според мен с тази задачка.

Майкоооо..
    верно ли остават 10 дни до изпита по БЕЛ?
    Страх ме е и съм уплашена.

Не знам.. к'вото направим.

Цитирай Първоначално написано от AnIcHkAtA

Външно от ромба ABCD, в който ъгъл BAD = 50 градуса е построен квадрат ABPQ.Намерете големината на ъгъл ADO, където O и D са пресечните точки на диагоналите съответно ромба и квадрата.

25 ?

Град
    Варна

За чертежа мисля че е нещо такова http://prikachi.com/files/901487a.jpg ,
    за отговора, че е 45, но не казвам със сигурност
    Решавах подобна и всичко ми излезе, както и сега.

^Мдаа..
    Аз току-що получих 45.
    Айде още някой да го потвърди,за да съм сигурна.
    Ама аз и някакви допълнително построения правих

Цитирай Първоначално написано от titity

За чертежа мисля че е нещо такова http://prikachi.com/files/901487a.jpg
    за отговора че е 45 но не казвам със сигурност
    65 Сигурация

Град
    Варна
    Да има и допълнителни построения!

Е.. как 65?
    Я обясни за такива като мен?
    Ах,къде е Ванката,когато ни трябва.

Цитирай Първоначално написано от YouCantStopMe
    Е.. как 65?
    Условието е объркано.Правоъгълник е!Чертежа преди малко е грешен защотото не същеструват 2 еднакви точки в една задача .От условието следва че AD=BD=AB но пък ъгъла е 50* => противоречие => грешно условие

Цитирай Първоначално написано от webprng
    Е.. как 65?
    Условието е объркано.Правоъгълник е!Чертежа преди малко е грешен защотото не същеструват 2 еднакви точки в една задача .От условието следва че AD=BD=AB но пък ъгъла е 50* => противоречие => грешно условие
    Не знам как се получава ако построим правоъгълник,но ако просто сменим точката(вместо D да е М например) се получава 45 градуса.Задачата не я бива.

Град
    Варна
    Е.. как 65?
    Прав си попринцип може би пресечните точки на диагоналите са объркани ако се поправят на О иО1 примерно може и дас е реши

Е.. как 65?
    Не знам как се получава ако построим правоъгълник,но ако просто сменим точката(вместо D да е М например) се получава 45 градуса.Задачата не я бива.
    Ако сменим името на точката наистина е 45.Главата си режа ако тая задача не е на Паскалеви

Град
    Варна
    Е.. как 65?
    ти ме изпревари

Как го решихте, другари вундеркинди?

Не съм сигурна,но ето:
    http://prikachi.com/files/901575t.jpg
    http://prikachi.com/files/901576t.jpg
    http://prikachi.com/files/901577U.jpg

бтв..не обръщайте внимание на листа,на който съм писала решението..татко ги носи от работата.. титуляри-митуляри
    П.С
    за да е по-лесно,изнесох получената фигура на страна

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си