- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Седми клас....Краят ни се вижда и на нас [vol.3]
Откъде се сещате какви точно трябва да са допълнителните построения?![]()
Да ти кажа изобщо не ме бива там,обаче на тая задача ме удари един лъч просветление.![]()
Попринцип си измислям каквото ми падне..или просто някакви по-удачни вариянти,за да ти се покаже я някоя теорема за нещо,я някой градус.НО не винаги ми се получваше.
Просто пробвай.![]()
Не мога да повярвам, че изпита по бел е следващата седмица!!! Че остават още само 10 дни!!?!?!? Боже господииииииии.... Умирааам... тотално съм откачила, вече не съм сигурна дори, че знам какво са синонимиии.... Никва вяра и самоувереност, избягаха далече... Ужас!!![]()
![]()
. . . supercalafragalisticexpiellidosous ♥ . .
Карай я по-леко няма как да не си притеснен/а ама опитай просто да мислиш, че ще успееш, преговори си обстойно!!!.. И на изпита си вземи ШОКОЛАДПървоначално написано от LiRRRa
![]()
E, без шоколад за къде съмАма само да не омажа нещо
Искам на изпита да вали и да е студено!!
![]()
Иначе то преговор, преговор, амааааааааааа.... Ох.Бел добре, ама математика....ужас!! МАли... Там съм пас отсякъде.
![]()
Ее...хора.
И аз взех да се притеснявам.
Днеска реших някакъв тест по БЕЛ,обаче беше много труден.Сега остава да ни дадат някой смахнат тест и ще се побъркам.Очакванията ми са над 5,50..Исрено ви пожелавам всичко да мине добре.. да си изкараме хубави оценки и по български,и по МАТЕМАТИКА
и да се свърши.
бтв.. titity и ти ли си 7клас,бе?
още нещо:
LiRRRa.. аз случайно да съм ти искала скайпа..![]()
Ох....напоследък пиша все по-рядко и по-рядко...В момента уча по БЕЛ... Утре ще ме изпитват за 6![]()
![]()
![]()
Ама не е чеснооооооИмам 6 на класното....това не е ли достатъчно
![]()
Боса по асфалта минавам,
знам че няма мода такава -
просто детски навик още в мен живее.
Ох аз така сега уча по математика... Утре ще ме изпитват за 6... И дано я изкарам тая прослувута шестица най-накраяяя!!!![]()
Успех ви пожелавам!![]()
Задачката е от Паскалеви, да.
В момента си чета цялата тетрадка от уроците.Чак сега виждам колко много неща, които не знам, са написани вътре.
ВЯРВАМ, че ще се справим.
Ако теста е смахнат, това значи, че всички ще се справим еднакво зле.Нищо страшно няма.[/i]
Не си до мен да видиш плача ли, целувките за други харча ли.Няма начин да знаеш, че сърцето ми цялото е пълно с теб.
И вечер спя до телефона си, но лъжа пак с колко лягам си.Не, не искам да знаеш, че в леглото ми само тишината лежи...
Някой може ли да даде 3 теста/по мат, но ако намерите и по БЕЛ/:
лесен
среден
труден
да се упражнявам малко
Боса по асфалта минавам,
^ A така..
Ако изпита е гаден, то той ще е гаден за всички, така че споко![]()
Мен това ме успокоява.Ако на мен ми е зле и на другите ще им е зле!![]()
От друг форум разбрах, че утре след 17h ще излезе списъка със разпределението по стаиi'm so scared
![]()
Боса по асфалта минавам,
http://7klas.bg/7klas/test/viewalltests.html
ето
ако не си ги решавала,де
тестове бол![]()
Подходящи ли са тези тестове за упражнения? Всмисъл, доближават ли се по трудно ст до истинския? http://www.regalia6.com/p-kurs/knigi..._mat-2_200.jpg
охх.. днес цял ден вися в нас и учауморихх се! Пфф.. да минават тея изпити. Утре трябва да мина всички произведения по литература, като по-голямо внимание ще обърна на Немили-недраги, че нищо не помня
![]()
Мисля за тебе, сякаш ти си до мен,
сякаш мъничка болка трепка бързо във мен,
сякаш искам да плача като малко дете,
но сълзи не потичат от очите въобще.
Peace & Love ;]]
^ Тея тестове на Регалия ги имам, остават ми 2Мисля, че са по-гадни, отколкото ще бъдат на изпита. Особено последните. Но стават
.
Peace & Love ;]]
Всичките наведнъж ли ще ги преговаряш?Първоначално написано от Enitto
Аз ги карам по едно на ден, иначе нищо не запомням като си блъскам главата набързо с толкова мног неща...
На мен пък някои ми се струват лесни. Да де, вярно, че не изкарвам някакъв учудващ резултат, ама нито логическите са трудни... само вчера попаднах на тест 5 или 6 май беше... първите задачи ми се сториха ужасни и спрях да го решавам.Първоначално написано от Enitto
хора,побързайте да преговаряте,че нали ще връщаме учебниците тия дниПървоначално написано от damdam
аз утре ще я мина литературата..всичките произведения
Амм ние ги върнахме учебниците вечеСтихотворенията ще ги изкарам от нета, а другите си ги имам в книгите. Ноо много ни прецакаха, защото ни казаха в четвъртък, че в петък връщаме учебниците.. И всичките наведнъж ще ги преговоря, да.
![]()
Peace & Love ;]]
Първоначално написано от YouCantStopMe
Мерси![]()
Боса по асфалта минавам,
Аз пък се притеснявам за преразказа, защото там най-малко съм се упражнявал, а и почерка ми не е един от най-четливите, когато бързам. А и не знам как за 15 минути ще запомня текста, при положение, че има някакви гадни подробности-години, имена и т.н. Вие как успявате?Ще се моля минимум 20 точки да изкарам.
![]()
0ooo, не се притеснявай!Съвсем лесно е.При първия прочит гледай да запомниш сюжета, героите и последователността на действията.Когато ти го дадат, не го чети 5465486 пъти, а само веднъж и после наблегни на детайлите.Представи си, че четеш просто някаква приказка и трябва да я разкажеш така, както би я разказал на малко дете.В повечето случаи трудността на идва от предаването на текста, а от грешките, допуснати по правопис/пунктуация.
Не си до мен да видиш плача ли, целувките за други харча ли.Няма начин да знаеш, че сърцето ми цялото е пълно с теб.
И вечер спя до телефона си, но лъжа пак с колко лягам си.Не, не искам да знаеш, че в леглото ми само тишината лежи...