.

Виж резултатите на анкетата: Притеснявате ли се за предстоящите изпити?

Гласували
109. Вие не можете да гласувате в тази анкета
  • Не

22 20,18%
  • Все още владея ситуацията

43 39,45%
  • Да

44 40,37%
Отговор в тема
Страница 38 от 109 ПървиПърви ... 283435363738394041424888 ... ПоследнаПърви
Резултати от 926 до 950 от общо 2719

Откъде се сещате какви точно трябва да са допълнителните построения?

Да ти кажа изобщо не ме бива там,обаче на тая задача ме удари един лъч просветление.
    Попринцип си измислям каквото ми падне..или просто някакви по-удачни вариянти,за да ти се покаже я някоя теорема за нещо,я някой градус.НО не винаги ми се получваше.
    Просто пробвай.

Не мога да повярвам, че изпита по бел е следващата седмица!!! Че остават още само 10 дни!!?!?!? Боже господииииииии.... Умирааам... тотално съм откачила, вече не съм сигурна дори, че знам какво са синонимиии.... Никва вяра и самоувереност, избягаха далече... Ужас!!
    . . . supercalafragalisticexpiellidosous ♥ . .

Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от LiRRRa
    Не мога да повярвам, че изпита по бел е следващата седмица!!! Че остават още само 10 дни!!?!?!? Боже господииииииии.... Умирааам... тотално съм откачила, вече не съм сигурна дори, че знам какво са синонимиии.... Никва вяра и самоувереност, избягаха далече... Ужас!!
    Карай я по-леко няма как да не си притеснен/а ама опитай просто да мислиш, че ще успееш, преговори си обстойно!!!.. И на изпита си вземи ШОКОЛАД

E, без шоколад за къде съм Ама само да не омажа нещо Искам на изпита да вали и да е студено!!

Иначе то преговор, преговор, амааааааааааа.... Ох. Бел добре, ама математика....ужас!! МАли... Там съм пас отсякъде.

Ее...хора.
    И аз взех да се притеснявам.
    Днеска реших някакъв тест по БЕЛ,обаче беше много труден.Сега остава да ни дадат някой смахнат тест и ще се побъркам. Очакванията ми са над 5,50..Исрено ви пожелавам всичко да мине добре.. да си изкараме хубави оценки и по български,и по МАТЕМАТИКА и да се свърши.
    бтв..
    titity и ти ли си 7клас,бе?
    още нещо:
    LiRRRa.. аз случайно да съм ти искала скайпа..

Голям фен Аватара на melinor
    Ох....напоследък пиша все по-рядко и по-рядко...В момента уча по БЕЛ... Утре ще ме изпитват за 6

Ама не е чесноооооо Имам 6 на класното....това не е ли достатъчно
    Боса по асфалта минавам,
    знам че няма мода такава -
    просто детски навик още в мен живее.

Ох аз така сега уча по математика... Утре ще ме изпитват за 6... И дано я изкарам тая прослувута шестица най-накраяяя!!!

Успех ви пожелавам!

Супер фен Аватара на AnIcHkAtA
    Град
    София
    Задачката е от Паскалеви, да .
    В момента си чета цялата тетрадка от уроците.Чак сега виждам колко много неща, които не знам, са написани вътре.
    ВЯРВАМ, че ще се справим.
    Ако теста е смахнат, това значи, че всички ще се справим еднакво зле.Нищо страшно няма.
    [/i]
    Не си до мен да видиш плача ли, целувките за други харча ли.Няма начин да знаеш, че сърцето ми цялото е пълно с теб.
    И вечер спя до телефона си, но лъжа пак с колко лягам си.Не, не искам да знаеш, че в леглото ми само тишината лежи...

Някой може ли да даде 3 теста/по мат, но ако намерите и по БЕЛ/:
    лесен
    среден
    труден
    да се упражнявам малко
    Боса по асфалта минавам,

Град
    In your pink dreams.. :]
    ^ A така..
    Ако изпита е гаден, то той ще е гаден за всички, така че споко
    Мен това ме успокоява.Ако на мен ми е зле и на другите ще им е зле!

От друг форум разбрах, че утре след 17h ще излезе списъка със разпределението по стаи i'm so scared
    Боса по асфалта минавам,

http://7klas.bg/7klas/test/viewalltests.html
    ето
    ако не си ги решавала,де
    тестове бол

Подходящи ли са тези тестове за упражнения? Всмисъл, доближават ли се по трудно ст до истинския? http://www.regalia6.com/p-kurs/knigi..._mat-2_200.jpg

охх.. днес цял ден вися в нас и уча уморихх се! Пфф.. да минават тея изпити. Утре трябва да мина всички произведения по литература, като по-голямо внимание ще обърна на Немили-недраги, че нищо не помня
    Мисля за тебе, сякаш ти си до мен,
    сякаш мъничка болка трепка бързо във мен,
    сякаш искам да плача като малко дете,
    но сълзи не потичат от очите въобще.

Peace & Love ;]]

^ Тея тестове на Регалия ги имам, остават ми 2 Мисля, че са по-гадни, отколкото ще бъдат на изпита. Особено последните. Но стават .

Peace & Love ;]]

Цитирай Първоначално написано от Enitto
    охх.. днес цял ден вися в нас и уча уморихх се! Пфф.. да минават тея изпити. Утре трябва да мина всички произведения по литература, като по-голямо внимание ще обърна на Немили-недраги, че нищо не помня
    Всичките наведнъж ли ще ги преговаряш? Аз ги карам по едно на ден, иначе нищо не запомням като си блъскам главата набързо с толкова мног неща...

^ Тея тестове на Регалия ги имам, остават ми 2 Мисля, че са по-гадни, отколкото ще бъдат на изпита. Особено последните. Но стават .
    На мен пък някои ми се струват лесни. Да де, вярно, че не изкарвам някакъв учудващ резултат, ама нито логическите са трудни... само вчера попаднах на тест 5 или 6 май беше... първите задачи ми се сториха ужасни и спрях да го решавам.

Цитирай Първоначално написано от damdam
    Всичките наведнъж ли ще ги преговаряш? Аз ги карам по едно на ден, иначе нищо не запомням като си блъскам главата набързо с толкова мног неща...
    хора,побързайте да преговаряте,че нали ще връщаме учебниците тия дни
    аз утре ще я мина литературата..всичките произведения

Амм ние ги върнахме учебниците вече Стихотворенията ще ги изкарам от нета, а другите си ги имам в книгите. Ноо много ни прецакаха, защото ни казаха в четвъртък, че в петък връщаме учебниците.. И всичките наведнъж ще ги преговоря, да.

Peace & Love ;]]

Цитирай Първоначално написано от YouCantStopMe
    http://7klas.bg/7klas/test/viewalltests.html
    ето
    ако не си ги решавала,де
    тестове бол

Мерси
    Боса по асфалта минавам,

Аз пък се притеснявам за преразказа, защото там най-малко съм се упражнявал, а и почерка ми не е един от най-четливите, когато бързам. А и не знам как за 15 минути ще запомня текста, при положение, че има някакви гадни подробности-години, имена и т.н. Вие как успявате? Ще се моля минимум 20 точки да изкарам.

Супер фен Аватара на AnIcHkAtA
    Град
    София
    0ooo, не се притеснявай!Съвсем лесно е.При първия прочит гледай да запомниш сюжета, героите и последователността на действията.Когато ти го дадат, не го чети 5465486 пъти, а само веднъж и после наблегни на детайлите.Представи си, че четеш просто някаква приказка и трябва да я разкажеш така, както би я разказал на малко дете.В повечето случаи трудността на идва от предаването на текста, а от грешките, допуснати по правопис/пунктуация.
    Не си до мен да видиш плача ли, целувките за други харча ли.Няма начин да знаеш, че сърцето ми цялото е пълно с теб.
    И вечер спя до телефона си, но лъжа пак с колко лягам си.Не, не искам да знаеш, че в леглото ми само тишината лежи...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си