.

Виж резултатите на анкетата: Притеснявате ли се за предстоящите изпити?

Гласували
109. Вие не можете да гласувате в тази анкета
  • Не

22 20,18%
  • Все още владея ситуацията

43 39,45%
  • Да

44 40,37%
Отговор в тема
Страница 39 от 109 ПървиПърви ... 293536373839404142434989 ... ПоследнаПърви
Резултати от 951 до 975 от общо 2719
    На мен пък са ми много по-лесни пунктуацията и правописа, отколкото съдържанието. Там обикновено под 4 точки не падам. Вярно, че и една точка не е малко на преразказа де, но като се сравнявам с другите 4 са си добре.
    А за имената си ги запиши на листа веднага след като ти вземат преразказа, за да не ги забравиш.

Супер фен Аватара на pifiella
    Град
    Шоколадовия град
    Учете,учете,че след2 седмици и краи.....И аз миналата година много учих,ама като казвам много,не просто да прелиста учебниците,а истинско учене!От 5 клас с учебниците започнах,6клас,7 клас и на сестра ми от 8 клас учебниците(има правописни,граматични норми много ми помогнаха)На ден по 150 задачи съм решавала горе долу леле колко ми е кеф,че не съм на изпити тая година......... аиде ше стискам палци
    Не съм много сигурна,ама на нас изпита по езиците ние е на 23,а вашия по кво е тогава?
    Хората понякога не забелязват как плаче през ноща този,който върви в живота смеейки се!

Голям фен Аватара на melinor
    Да се похваля На последния пробен имам 23/25 точки на преразказа
    Боса по асфалта минавам,
    знам че няма мода такава -
    просто детски навик още в мен живее.

Цитирай Първоначално написано от pifiella
    Учете,учете,че след2 седмици и краи.....И аз миналата година много учих,ама като казвам много,не просто да прелиста учебниците,а истинско учене!От 5 клас с учебниците започнах,6клас,7 клас и на сестра ми от 8 клас учебниците(има правописни,граматични норми много ми помогнаха)На ден по 150 задачи съм решавала горе долу леле колко ми е кеф,че не съм на изпити тая година......... аиде ше стискам палци
    Не съм много сигурна,ама на нас изпита по езиците ние е на 23,а вашия по кво е тогава?
    Ще изпреваря Ангел ... Ккакви оценки имаше

Цитирай Първоначално написано от melinor
    +1 Ти къде ходиш на пробни.Знам че е глупаво в края на гходината ама все пка

Цитирай Първоначално написано от pifiella

И в крайна сметка какви оценки имаше и колко бал
    Боса по асфалта минавам,

Аз честно казано за изпита по БЕЛ се притеснявам хиляди пъти по-малко отколкото за изпита по мат.По БЕЛ почти винаги имам на преразказ пълен брой точки и на тест също горе-долу... Докато по математика съм много зле.Седя уча, уча,уча...и изведнъж като ми дадат някакъв труден тест и видя че съм решила 30-35 от 50 и рухвам тотално.И айде пак наново учене, преговор, решаване... Ще се гръмна.Супер много се притеснявам.

Иначе аз са си се надявам /може много тъпо да прозвучи, ама.../ тая година да са се родили много тъпи деца и ние да сме най-умните

ЪЪм...и аз в петък трябва да си връщам учебниците и за това и аз утре ще преговоря всички произведения наведнъж.Заедно с анализите от училище и от ВЕДИ... и после и българския... Ох.
    . . . supercalafragalisticexpiellidosous ♥ . .

Цитирай Първоначално написано от webprng
    +1 Ти къде ходиш на пробни.Знам че е глупаво в края на гходината ама все пка

Я прати текста ;D
    Боса по асфалта минавам,

Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от YouCantStopMe
    Ее...хора.
    И аз взех да се притеснявам.
    Днеска реших някакъв тест по БЕЛ,обаче беше много труден.Сега остава да ни дадат някой смахнат тест и ще се побъркам. Очакванията ми са над 5,50..Исрено ви пожелавам всичко да мине добре.. да си изкараме хубави оценки и по български,и по МАТЕМАТИКА и да се свърши.
    бтв..
    titity и ти ли си 7клас,бе?
    още нещо:
    LiRRRa.. аз случайно да съм ти искала скайпа..
    Даааааам и аз, и аз само че още нещо не сам много стресирана
    Все си мисля, че ще искарам оценки близки до тези на пробните, а това ми стига за гимназията, в която искам да вляза ама то не се знае дали няма ТОТАЛНО да се изложа на изпита и ся уж преговарям

Лелеее.. Аз като ви слушам.... - Аз съм егати хайманията /Току що измислена дума - може и вече да съществува../ Тестове - само на школата, ама вече ни карат да седим цялото време - все едно сме на изпит... По БЕЛ имма 22 точки на последния преразказ
    По математика ще видя на якия тест колко ще имам сега тия дни..(Много беше як - смисъл задачите бяха трудни ама нямаше онези гадните геометрични с построения..)

Иначе въобще не уча - ходя на даскало само за спорта.. Оказа се че имам 6 по всичко
    Тази по Музика е насвяткала на всички 6тици
    Иии кефя се - ама като чета вие как учите - Направо нямам шанс да имам по-високи оценки от вас

Иии - При мен ще се радвам на 80 точки по БЕЛ и едни 85,86 по математика (Това е оптимистичния вариант разбира се )

Аз си заверих Ученическата лична карта - намерих си бележника и понеделник си взимам удостоверението

16ти и 17ти съм на школа - 18 - фрии - 19 - изпит
    20 - 23 включително съм на школа пак - по цял ден...

25ти - изпит - якия изпит

Честно казано спря да ми пука особено - просто някак си отсега чувствам, че ще си изкарам бал към 33 /Оптимист съм знам
    / ще пиша 91 НЕГ и отивам на море

Ако ли не - 2ра немска ; СМГ с немски ; ФЕГ (Ани не ме убивай моля те )

А баща ми направо вчера ми вкара прав десен право в 10тката... Каза ми нещо от сорта, че ако не вляза в хубава гимназия - ще ме запише в Евростар.... Сега твърдо съм решил, че ще влизам в "хубава гимназия"....

И аз . А на теста имам 5.33
    Песента ме вкарва в най-човешката ми атмосфера
    Докога?Докато друга муза не намеря

Супер фен Аватара на AnIcHkAtA
    Град
    София
    Аз май се отказвам от ФЕГ
    Не си до мен да видиш плача ли, целувките за други харча ли.Няма начин да знаеш, че сърцето ми цялото е пълно с теб.
    И вечер спя до телефона си, но лъжа пак с колко лягам си.Не, не искам да знаеш, че в леглото ми само тишината лежи...

^Стигаааа бе..
    това е ФРАПИРАЩА НОВИНА!
    Обоснови се.

сериозно.

Цитирай Първоначално написано от AnIcHkAtA
    Аз май се отказвам от ФЕГ

- Да няма бели букви скрити някъде ??

А това дето си писала на скайпа за класическата - вярно ли е ?

Град
    София
    Еми, така се получава.Пак ще се опитам, но ако не ме приемат-НГДЕК.А ако ме приемат и на двете места, ще стане интересно .
    Причината е, че чух доста лоши неща и вече не съм в състояние да се съпротивлявам и да твърдя, че е хубаво училище.Ще видим, де
    Не си до мен да видиш плача ли, целувките за други харча ли.Няма начин да знаеш, че сърцето ми цялото е пълно с теб.
    И вечер спя до телефона си, но лъжа пак с колко лягам си.Не, не искам да знаеш, че в леглото ми само тишината лежи...

Град
    In your pink dreams.. :]
    Еми, така се получава.Пак ще се опитам, но ако не ме приемат-НГДЕК.А ако ме приемат и на двете места, ще стане интересно .
    Причината е, че чух доста лоши неща и вече не съм в състояние да се съпротивлявам и да твърдя, че е хубаво училище.Ще видим, де
    КАКВО ???
    Неееееееееееее моля те, не говори така, нали знаеш, че и аз за там съм се запътила
    Какви лоши неща си чула???

WTF ??? След това изявление на Ангел чакам слънчево затъмнение

Цитирай Първоначално написано от Pooky
    КАКВО ???
    Неееееееееееее моля те, не говори така, нали знаеш, че и аз за там съм се запътила
    Всички са пълни олигофрени, дупки, няма свестни, наркомани са ; Не се учи 4 от 5те години ....
    Познах ли Ани ? - Госпожата ти по Френски те праща при госпожата от другия клас на частни уроци иначе не ти пише високи оценки и така правят бизнес и тн........

Е, Ани ? НГДЕК - това класическата ли е ?

Цитирай Първоначално написано от john95
    КАКВО ???
    Всички са пълни олигофрени, дупки, няма свестни, наркомани са ; Не се учи 4 от 5те години ....
    Познах ли Ани ? - Госпожата ти по Френски те праща при госпожата от другия клас на частни уроци иначе не ти пише високи оценки и така правят бизнес и тн........

Е, Ани ? НГДЕК - това класическата ли е ?
    Току що описа всички български училища...не знам каква емотикона,тъжна или весела,да сложа
    нещо интересно http://www.kadedaucha.com/?id=1327&aid=5373

Град
    София
    Национална гимназия с изучаване на древни езици и култура.Именно.Ванка, позна.И още куп щуротии.Като разбрах, че 31 изкарват по-добри оценки на матурата, напълно се отчаях.Имам приятели там-и в 31, и във ФЕГ.За ФЕГ все лоши казват, а за 31-все хубаво.Ама в 31 се влиза с бал 23.Не съм съгласна някой тъпак с бал 23 да получава по-добро образование от мен.
    Ако ме приемат и на двете места, тогава ще мисля мнооого.Надявам се да ме приемат на едно от тях.

Време е за промяна на подписа

Град

Мразя ви

по спорт - 12 Как само 12?!!? Его ти и конкуренцията

Ани...Are okay??? Ти да се откажеш от ФЕГ...
    Боса по асфалта минавам,

Мразя ви
    Амин
    Излизам от чата ...

Град
    Имам приятели и във френска, и в немска, и в испанска, и в английска.
    Почти всички казват, че е адски тъпо (амин!).Най-много се оплкават от лиспата на хубави женски ;d Момчета, имайте в предвид..
    Иначе, единствените ми познати, които сега са 8ми клас, и са доволни и се кефят на даскалото си, са от 31 и 7мо..Имам приятелка, която е от НГТЕК и казва, че е много яко.Смисъл има предвид, че не се учи.. Аз съм свидетел, тя цяла година не е учила само ходят по некви екскурзии и пр.Не знам, може да изляза побъркана, но това не ме привлича..Какъв е смисъла да си учил цяла година и да влезеш някъде, където просто развитието ти.. ще спре.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си