- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Седми клас....Краят ни се вижда и на нас [vol.3]
На мен пък са ми много по-лесни пунктуацията и правописа, отколкото съдържанието. Там обикновено под 4 точки не падам. Вярно, че и една точка не е малко на преразказа де, но като се сравнявам с другите 4 са си добре.
А за имената си ги запиши на листа веднага след като ти вземат преразказа, за да не ги забравиш.
Учете,учете,че след2 седмици и краи.....И аз миналата година много учих,ама като казвам много,не просто да прелиста учебниците,а истинско учене!От 5 клас с учебниците започнах,6клас,7 клас и на сестра ми от 8 клас учебниците(има правописни,граматични норми много ми помогнаха)На ден по 150 задачи съм решавала горе долулеле колко ми е кеф,че не съм на изпити тая година.........
аиде ше стискам палци
Не съм много сигурна,ама на нас изпита по езиците ние е на 23,а вашия по кво е тогава?![]()
Хората понякога не забелязват как плаче през ноща този,който върви в живота смеейки се!
Да се похваляНа последния пробен имам 23/25 точки на преразказа
![]()
Боса по асфалта минавам,
знам че няма мода такава -
просто детски навик още в мен живее.
Ще изпреваря Ангел ... Ккакви оценки имашеПървоначално написано от pifiella
![]()
![]()
+1 Ти къде ходиш на пробни.Знам че е глупаво в края на гходината ама все пкаПървоначално написано от melinor
![]()
Първоначално написано от pifiella
И в крайна сметка какви оценки имаше и колко бал![]()
Боса по асфалта минавам,
Аз честно казано за изпита по БЕЛ се притеснявам хиляди пъти по-малко отколкото за изпита по мат.По БЕЛ почти винаги имам на преразказ пълен брой точки и на тест също горе-долу... Докато по математика съм много зле.Седя уча, уча,уча...и изведнъж като ми дадат някакъв труден тест и видя че съм решила 30-35 от 50 и рухвам тотално.И айде пак наново учене, преговор, решаване... Ще се гръмна.Супер много се притеснявам.
Иначе аз са си се надявам /може много тъпо да прозвучи, ама.../ тая година да са се родили много тъпи деца и ние да сме най-умните![]()
![]()
ЪЪм...и аз в петък трябва да си връщам учебниците и за това и аз утре ще преговоря всички произведения наведнъж.Заедно с анализите от училище и от ВЕДИ... и после и българския... Ох.![]()
. . . supercalafragalisticexpiellidosous ♥ . .
Първоначално написано от webprng
Я прати текста ;D
Боса по асфалта минавам,
Даааааам и аз, и аз само че още нещо не сам много стресиранаПървоначално написано от YouCantStopMe
Все си мисля, че ще искарам оценки близки до тези на пробните, а това ми стига за гимназията, в която искам да влязаама то не се знае дали няма ТОТАЛНО да се изложа на изпита и ся уж преговарям
![]()
Лелеее.. Аз като ви слушам....- Аз съм егати хайманията /Току що измислена дума - може и вече да съществува../ Тестове - само на школата, ама вече ни карат да седим цялото време - все едно сме на изпит... По БЕЛ имма 22 точки на последния преразказ
![]()
По математика ще видя на якия тест колко ще имам сега тия дни..(Много беше як - смисъл задачите бяха трудни ама нямаше онези гадните геометрични с построения..)
Иначе въобще не уча - ходя на даскало само за спорта.. Оказа се че имам 6 по всичко![]()
![]()
Тази по Музика е насвяткала на всички 6тици![]()
Иии кефя се - ама като чета вие как учите- Направо нямам шанс да имам по-високи оценки от вас
![]()
Иии - При мен ще се радвам на 80 точки по БЕЛ и едни 85,86 по математика(Това е оптимистичния вариант разбира се )
![]()
Аз си заверих Ученическата лична карта - намерих си бележника и понеделник си взимам удостоверението![]()
16ти и 17ти съм на школа- 18 - фрии - 19 - изпит
![]()
20 - 23 включително съм на школа пак - по цял ден...![]()
25ти - изпит - якия изпит![]()
![]()
Честно казано спря да ми пука особено - просто някак си отсега чувствам, че ще си изкарам бал към 33 /Оптимист съм знам
/ ще пиша 91 НЕГ и отивам на море
![]()
Ако ли не - 2ра немска ; СМГ с немски ; ФЕГ (Ани не ме убивай моля те)
А баща ми направо вчера ми вкара прав десен право в 10тката... Каза ми нещо от сорта, че ако не вляза в хубава гимназия - ще ме запише в Евростар.... Сега твърдо съм решил, че ще влизам в "хубава гимназия"....![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
И аз . А на теста имам 5.33Първоначално написано от melinor
![]()
Песента ме вкарва в най-човешката ми атмосфера
Докога?Докато друга муза не намеря
Аз май се отказвам от ФЕГ![]()
Не си до мен да видиш плача ли, целувките за други харча ли.Няма начин да знаеш, че сърцето ми цялото е пълно с теб.
И вечер спя до телефона си, но лъжа пак с колко лягам си.Не, не искам да знаеш, че в леглото ми само тишината лежи...
^Стигаааа бе..
това е ФРАПИРАЩА НОВИНА!
Обоснови се.
![]()
сериозно.
Първоначално написано от AnIcHkAtA
- Да няма бели букви скрити някъде ??
![]()
А това дето си писала на скайпа за класическата - вярно ли е?
Еми, така се получава.Пак ще се опитам, но ако не ме приемат-НГДЕК.А ако ме приемат и на двете места, ще стане интересно.
Причината е, че чух доста лоши неща и вече не съм в състояние да се съпротивлявам и да твърдя, че е хубаво училище.Ще видим, де![]()
Не си до мен да видиш плача ли, целувките за други харча ли.Няма начин да знаеш, че сърцето ми цялото е пълно с теб.
И вечер спя до телефона си, но лъжа пак с колко лягам си.Не, не искам да знаеш, че в леглото ми само тишината лежи...
КАКВО ???Първоначално написано от AnIcHkAtA
![]()
Неееееееееееее моля те, не говори така, нали знаеш, че и аз за там съм се запътила![]()
Какви лоши неща си чула???
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
WTF ??? След това изявление на Ангел чакам слънчево затъмнение![]()
Всички са пълни олигофрени, дупки, няма свестни, наркомани са ; Не се учи 4 от 5те години ....Първоначално написано от Pooky
Познах ли Ани ? - Госпожата ти по Френски те праща при госпожата от другия клас на частни уроци иначе не ти пише високи оценки и така правят бизнес и тн........
Е, Ани ? НГДЕК - това класическата ли е ?
Току що описа всички български училища...не знам каква емотикона,тъжна или весела,да сложаПървоначално написано от john95
![]()
нещо интересно http://www.kadedaucha.com/?id=1327&aid=5373
Национална гимназия с изучаване на древни езици и култура.Именно.Ванка, позна.И още куп щуротии.Като разбрах, че 31 изкарват по-добри оценки на матурата, напълно се отчаях.Имам приятели там-и в 31, и във ФЕГ.За ФЕГ все лоши казват, а за 31-все хубаво.Ама в 31 се влиза с бал 23.Не съм съгласна някой тъпак с бал 23 да получава по-добро образование от мен.
Ако ме приемат и на двете места, тогава ще мисля мнооого.Надявам се да ме приемат на едно от тях.
Време е за промяна на подписа![]()
по спорт - 12![]()
![]()
Как само 12?!!? Его ти и конкуренцията
![]()
Ани...Are okay???Ти да се откажеш от ФЕГ...
Боса по асфалта минавам,
АминПървоначално написано от Pooky
![]()
Излизам от чата ...![]()
Имам приятели и във френска, и в немска, и в испанска, и в английска.
Почти всички казват, че е адски тъпо (амин!).Най-много се оплкават от лиспата на хубави женски ;d Момчета, имайте в предвид..![]()
Иначе, единствените ми познати, които сега са 8ми клас, и са доволни и се кефят на даскалото си, са от 31 и 7мо..Имам приятелка, която е от НГТЕК и казва, че е много яко.Смисъл има предвид, че не се учи.. Аз съм свидетел, тя цяла година не е учила само ходят по некви екскурзии и пр.Не знам, може да изляза побъркана, но това не ме привлича..Какъв е смисъла да си учил цяла година и да влезеш някъде, където просто развитието ти.. ще спре.