- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Седми клас....Краят ни се вижда и на нас [vol.3]
Оххх, побърках се.Искам купон с умни и печени хора, нищо повече, нищо по-малко.Искам и свестни момченца, искам гадже, искам пичове, с които да си правя кефа.Искам да има с кого да се напоркам, като ми скимне, искам да има с кого да уча, когато реша.Не на последно място да получа добро образование.Ако има училище, което да ми даде всичко това-отивам с цената на всичко.
П.П.:Кефа е най-важен, но да съм с идиоти, алоууу!!??
Не си до мен да видиш плача ли, целувките за други харча ли.Няма начин да знаеш, че сърцето ми цялото е пълно с теб.
И вечер спя до телефона си, но лъжа пак с колко лягам си.Не, не искам да знаеш, че в леглото ми само тишината лежи...
31 СУЧЕМ?Там какво се учи?
Боса по асфалта минавам,
знам че няма мода такава -
просто детски навик още в мен живее.
Чужди езици и мениджмънт.Първоначално написано от melinor
Не си до мен да видиш плача ли, целувките за други харча ли.Няма начин да знаеш, че сърцето ми цялото е пълно с теб.
И вечер спя до телефона си, но лъжа пак с колко лягам си.Не, не искам да знаеш, че в леглото ми само тишината лежи...
http://www.ivanvazov.com/ За него ли говорихте до сега![]()
Боса по асфалта минавам,
знам че няма мода такава -
просто детски навик още в мен живее.
И аз искамПървоначално написано от AnIcHkAtA
![]()
ХАЙДЕ ВСИЧКИ В 6то ПОМОЩНО !![]()
^ Това лично ли беше??![]()
Не, споко![]()
Ама ако искаш да обмислим този вариант ..
Ми те са идиоти, така че отпада![]()
И така накрая обобщението е:всички са идиоти, всички училища са ш*бани, да почваме работа направо.. Ето вече основно образование се завършва в седми клас, ее във ВОЛФ,ДИТЦ ще се трепят за нас..
Ако ли не, банята и вените..![]()
И аз, и аз!!Първоначално написано от Pooky
Бтв, аз също мислех да кандидатствам в Класическата като резервен вариант, чух много добри отзиви за нея. Но се отказах, защото като резерва се появи НПМГ, където със сигурност ще вляза, а и не ми са занимава с история и подготвяне на теми последните дни...
ПП. Банята и вените е лош вариант.![]()
Мисля за тебе, сякаш ти си до мен,
сякаш мъничка болка трепка бързо във мен,
сякаш искам да плача като малко дете,
но сълзи не потичат от очите въобще.
Peace & Love ;]]
Бас ловим,че Ангел ще се забие в некое квартално накраая![]()
Но мисля,че НГДЕК е най-добрия вариант![]()
НЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ ЕЕЕ НЯМАААААААА,НЕЕЕ![]()
Време е да си смениш подписа...![]()
лог-аутвам се от чата![]()
Абе като гледам писаното до тук, оставам с впечатлението, че всички сте умни дечицаа и повече от половината искате в НЕГ- шансовете ми да вляза там драстично намаляха![]()
А колкото до AnIcHkAtA имам много близка приятелка във ФЕГ, която сега е заек там , и ми каза, че даскалото е супер, хората са много готини и образованието е на ниво - все пак това си е елитна гимназия. При нея лошо се е получило с оценките, защото от 1 до 7 клас учила френски като първи език. Като влязла почнали от азбуката и тя въобще не учила, защото уж ги знаела тези неща и така лека, по - лека затъвала и сега ги е насвяткала едни двойкииОбаче ми казва, че даскалото си е супер и въобще не съжалява, че е влязла там и ми вика и аз да го пиша първо желание, ама мен френския въобще не ме влече.
Язе се целим по нискоПървоначално написано от free3s
![]()
Ей вие тука сега ме объркахте - 10 страници четох по колко теста решавате на ден а пък сега ще ходите в 6то помощно - Кво става с вас бе хора![]()
Я спрете да учите толкова, че ще се побъркате...![]()
Много познати искат в 9 ФЕГ, защото имало хубави момчета, а цяла учебна година се кикотят в часовете. Тъпото е, че те ще влязат, защото не им пука много-много, а аз няма, защото се впрягам при най-малкото понижение в оценката ми.Искам да стана по-голяма непукистка, но няма за кога. Изпитът по БЕЛ е след 10 дена.
![]()
накрая няма да ходя на изпитите по български и математика, само да се напрягам излишно![]()
Страх ме е от себе си ,
когато загубя мечтите си.
Първоначално написано от heroine
Отиди колкото за спорта![]()
Първоначално написано от heroine
И къде ще учиш?
Днес преговарям по български,утре по литература..
вече съм забравила дори в коя глава какво се случваше..и сега ще се съсредоточа и надявам се да успея да запомня всички и да съм готова с преговора.
Може да върна учебниците и утре,и петък,но май ще оставя за петъка.Днес в училище,като да не повярваш,се почувствах добре. ;д
Майната им на изпитите.Живейте си живота.![]()
после излизам![]()
![]()
Първоначално написано от YouCantStopMe
+1 - Аз съм малко на тоя принцип вмомента иначе такива преговори не правя...
По математика си решавам там разни гадни задачи и по БЕЛ правя пробни на школата- И дотам
![]()
Днес от ФЕГ 10тина 9токласника бяха при нас по Биология (в градинката) да пробваме там една програма с която разбираш какво дърво стои пред теб примерно - като те пита кви са му листата и там разни други глупости...![]()
А пък нагоре някой говореше за НЕГ ? - Кой иска в НЕГ да го разубеждавам![]()
На пробните ми изпити по матема съм изкарвала около 4.82, а по БЕЛ около 5.30. Всеки ден решавам по някой тест и преговарям от курсовете ми. Вече не ходя. Мисля, че няма смисъл да пръскам толкова пари за две седмици. То който си е учил цяла година, ще си проличи. Аз даже съжалявам, че съм дала всичкии тея пари за уроци. На практика е било нужно да си взема само няколко сборника с примерни тестове и това е. На уроците всичко си знаех и ходих там колкото да се упражнявам.
Искам да уча в Раковски с италиански в Бургас. Чувала съм, че е лесно да влезеш, затова мисля да не се вкарвам в някакви филми и да се панирам.![]()
Абе то и аз съм сигурна,че ще влезна в училището,в което искам...ама все пак си искам в паралелката,която съм си писала на първо желание,ПЪК!
Вече разбвах в кои стаи ще съм..
бясна съм.
Преди малко видях къде ще правя изпитите - 133 по БЕЛ и 38 по математика.
![]()