.

Виж резултатите на анкетата: Притеснявате ли се за предстоящите изпити?

Гласували
109. Вие не можете да гласувате в тази анкета
  • Не

22 20,18%
  • Все още владея ситуацията

43 39,45%
  • Да

44 40,37%
Отговор в тема
Страница 40 от 109 ПървиПърви ... 303637383940414243445090 ... ПоследнаПърви
Резултати от 976 до 1 000 от общо 2719
    Супер фен Аватара на AnIcHkAtA
    Град
    София
    Оххх, побърках се.Искам купон с умни и печени хора, нищо повече, нищо по-малко.Искам и свестни момченца, искам гадже, искам пичове, с които да си правя кефа.Искам да има с кого да се напоркам, като ми скимне, искам да има с кого да уча, когато реша.Не на последно място да получа добро образование.Ако има училище, което да ми даде всичко това-отивам с цената на всичко.

П.П.:Кефа е най-важен, но да съм с идиоти, алоууу!!??
    Не си до мен да видиш плача ли, целувките за други харча ли.Няма начин да знаеш, че сърцето ми цялото е пълно с теб.
    И вечер спя до телефона си, но лъжа пак с колко лягам си.Не, не искам да знаеш, че в леглото ми само тишината лежи...

Голям фен Аватара на melinor
    31 СУЧЕМ? Там какво се учи?
    Боса по асфалта минавам,
    знам че няма мода такава -
    просто детски навик още в мен живее.

Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от melinor
    31 СУЧЕМ? Там какво се учи?
    Чужди езици и мениджмънт.
    Не си до мен да видиш плача ли, целувките за други харча ли.Няма начин да знаеш, че сърцето ми цялото е пълно с теб.
    И вечер спя до телефона си, но лъжа пак с колко лягам си.Не, не искам да знаеш, че в леглото ми само тишината лежи...

Голям фен Аватара на melinor
    http://www.ivanvazov.com/ За него ли говорихте до сега
    Боса по асфалта минавам,
    знам че няма мода такава -
    просто детски навик още в мен живее.

Град
    In your pink dreams.. :]
    Цитирай Първоначално написано от AnIcHkAtA
    Оххх, побърках се.Искам купон с умни и печени хора, нищо повече, нищо по-малко.Искам и свестни момченца, искам гадже, искам пичове, с които да си правя кефа.Искам да има с кого да се напоркам, като ми скимне, искам да има с кого да уча, когато реша.Не на последно място да получа добро образование.Ако има училище, което да ми даде всичко това-отивам с цената на всичко.

И аз искам
    ХАЙДЕ ВСИЧКИ В 6то ПОМОЩНО !

Град
    София
    ^ Това лично ли беше??

Град
    Не, споко
    Ама ако искаш да обмислим този вариант ..

Град
    София
    Ми те са идиоти, така че отпада

Град
    И така накрая обобщението е:всички са идиоти, всички училища са ш*бани, да почваме работа направо.. Ето вече основно образование се завършва в седми клас, ее във ВОЛФ,ДИТЦ ще се трепят за нас..
    Ако ли не, банята и вените..

Цитирай Първоначално написано от Pooky
    Цитирай Първоначално написано от AnIcHkAtA

И аз искам
    ХАЙДЕ ВСИЧКИ В 6то ПОМОЩНО !
    И аз, и аз!! Бтв, аз също мислех да кандидатствам в Класическата като резервен вариант, чух много добри отзиви за нея. Но се отказах, защото като резерва се появи НПМГ, където със сигурност ще вляза, а и не ми са занимава с история и подготвяне на теми последните дни...
    ПП. Банята и вените е лош вариант.
    Мисля за тебе, сякаш ти си до мен,
    сякаш мъничка болка трепка бързо във мен,
    сякаш искам да плача като малко дете,
    но сълзи не потичат от очите въобще.

Peace & Love ;]]

Бас ловим,че Ангел ще се забие в некое квартално накраая
    Но мисля,че НГДЕК е най-добрия вариант

Град
    София
    НЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ ЕЕЕ НЯМАААААААА,НЕЕЕ

Време е да си смениш подписа...
    лог-аутвам се от чата

Абе като гледам писаното до тук, оставам с впечатлението, че всички сте умни дечицаа и повече от половината искате в НЕГ- шансовете ми да вляза там драстично намаляха
    А колкото до AnIcHkAtA имам много близка приятелка във ФЕГ, която сега е заек там , и ми каза, че даскалото е супер, хората са много готини и образованието е на ниво - все пак това си е елитна гимназия. При нея лошо се е получило с оценките, защото от 1 до 7 клас учила френски като първи език. Като влязла почнали от азбуката и тя въобще не учила, защото уж ги знаела тези неща и така лека, по - лека затъвала и сега ги е насвяткала едни двойкии Обаче ми казва, че даскалото си е супер и въобще не съжалява, че е влязла там и ми вика и аз да го пиша първо желание, ама мен френския въобще не ме влече.

Цитирай Първоначално написано от free3s
    Абе като гледам писаното до тук, оставам с впечатлението, че всички сте умни дечицаа и повече от половината искате в НЕГ- шансовете ми да вляза там драстично намаляха
    А колкото до AnIcHkAtA имам много близка приятелка във ФЕГ, която сега е заек там , и ми каза, че даскалото е супер, хората са много готини и образованието е на ниво - все пак това си е елитна гимназия. При нея лошо се е получило с оценките, защото от 1 до 7 клас учила френски като първи език. Като влязла почнали от азбуката и тя въобще не учила, защото уж ги знаела тези неща и така лека, по - лека затъвала и сега ги е насвяткала едни двойкии Обаче ми казва, че даскалото си е супер и въобще не съжалява, че е влязла там и ми вика и аз да го пиша първо желание, ама мен френския въобще не ме влече.
    Язе се целим по ниско

Ей вие тука сега ме объркахте - 10 страници четох по колко теста решавате на ден а пък сега ще ходите в 6то помощно - Кво става с вас бе хора

Я спрете да учите толкова, че ще се побъркате...

Много познати искат в 9 ФЕГ, защото имало хубави момчета, а цяла учебна година се кикотят в часовете. Тъпото е, че те ще влязат, защото не им пука много-много, а аз няма, защото се впрягам при най-малкото понижение в оценката ми. Искам да стана по-голяма непукистка, но няма за кога. Изпитът по БЕЛ е след 10 дена.

Град
    Hate City Sofia.
    накрая няма да ходя на изпитите по български и математика, само да се напрягам излишно
    Страх ме е от себе си ,
    когато загубя мечтите си.

Цитирай Първоначално написано от heroine
    накрая няма да ходя на изпитите по български и математика, само да се напрягам излишно

Отиди колкото за спорта

Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от heroine
    И къде ще учиш?

Днес преговарям по български,утре по литература..
    вече съм забравила дори в коя глава какво се случваше..и сега ще се съсредоточа и надявам се да успея да запомня всички и да съм готова с преговора.
    Може да върна учебниците и утре,и петък,но май ще оставя за петъка.Днес в училище,като да не повярваш,се почувствах добре. ;д
    Майната им на изпитите.Живейте си живота.

после излизам

Цитирай Първоначално написано от YouCantStopMe
    Майната им на изпитите.Живейте си живота.

после излизам

+1 - Аз съм малко на тоя принцип вмомента иначе такива преговори не правя...
    По математика си решавам там разни гадни задачи и по БЕЛ правя пробни на школата - И дотам

Днес от ФЕГ 10тина 9токласника бяха при нас по Биология (в градинката) да пробваме там една програма с която разбираш какво дърво стои пред теб примерно - като те пита кви са му листата и там разни други глупости...

А пък нагоре някой говореше за НЕГ ? - Кой иска в НЕГ да го разубеждавам

Град
    Where streets have no name
    На пробните ми изпити по матема съм изкарвала около 4.82, а по БЕЛ около 5.30. Всеки ден решавам по някой тест и преговарям от курсовете ми. Вече не ходя. Мисля, че няма смисъл да пръскам толкова пари за две седмици. То който си е учил цяла година, ще си проличи. Аз даже съжалявам, че съм дала всичкии тея пари за уроци. На практика е било нужно да си взема само няколко сборника с примерни тестове и това е. На уроците всичко си знаех и ходих там колкото да се упражнявам.
    Искам да уча в Раковски с италиански в Бургас. Чувала съм, че е лесно да влезеш, затова мисля да не се вкарвам в някакви филми и да се панирам.

Абе то и аз съм сигурна,че ще влезна в училището,в което искам...ама все пак си искам в паралелката,която съм си писала на първо желание,ПЪК!
    Вече разбвах в кои стаи ще съм..

бясна съм.

Голям фен Аватара на elito6754
    Град
    София
    Преди малко видях къде ще правя изпитите - 133 по БЕЛ и 38 по математика.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си