- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Седми клас....Краят ни се вижда и на нас [vol.3]
Що?Първоначално написано от YouCantStopMe
Не си до мен да видиш плача ли, целувките за други харча ли.Няма начин да знаеш, че сърцето ми цялото е пълно с теб.
И вечер спя до телефона си, но лъжа пак с колко лягам си.Не, не искам да знаеш, че в леглото ми само тишината лежи...
Оф са правих един пробен по бел и тотално се отчаях.. 8 грешни само на бг-тоА би трябвало то да ми компенсира математиката.. Оф верно, че го правих за половин час, де..все пак
![]()
Амм някой тука чувал ли се за 35?Казаха ми, че ако влезеш с немски там, ти дава същия сертификат, какъвто ти дават и от немската.. Има и френска паралелка, където предполагам също дават някакъв сертификат, така че аз много сериозно се замислям за там..
ПП: МРАЗЯ ТЪПИТЕ ЗАПЕТАИ!aко има 3 въпроса със запетаи на някой изпит, ще имам три грешни повече..
Ами аз за 35 соу знам, ме поплинцип всичките паралелки се учи руски език като втори. Като първи за френски и немски. За сертификата не знам, но се намира на ул. Добри Войников. Попринцип е голямо, правят му пристройка като концертна зала.![]()
По БЕЛ имах 5,896,по математика 5,564...Като си видях резултати ревах от кеф..много се бях отчаяла,защото нямах време да си препиша целия преразказ на беловата.....леле умрях от яд,но все пак оценките ми бяха супер..........Първоначално написано от melinor
![]()
Успех!
Хората понякога не забелязват как плаче през ноща този,който върви в живота смеейки се!
Първоначално написано от pifiella
![]()
![]()
Браво!Дано поне още един от тая тема се доближи до резултатите ти.Та в коя езикова гимназия влезе
![]()
Правих последния пробен по БЕЛ от Регалия и имама 63 точки,което е що годе добре![]()
66-БЕЛ
104-математика
Супер!
Не си до мен да видиш плача ли, целувките за други харча ли.Няма начин да знаеш, че сърцето ми цялото е пълно с теб.
И вечер спя до телефона си, но лъжа пак с колко лягам си.Не, не искам да знаеш, че в леглото ми само тишината лежи...
Не!В икономическа гимназия с разширено изучаване на англ.език....Имах много възможности,но предпочетох да понауча и език и икономикаПървоначално написано от webprng
,по 19 часа имам анг.на седмица,а от другата година почвам с икономиката..........А и съм по-силна по математика
![]()
Хората понякога не забелязват как плаче през ноща този,който върви в живота смеейки се!
НТБГ?НФСГ?Ако е първото може да ти стана съученикПървоначално написано от pifiella
![]()
Абе хора разпределението не е ли за утре ? - Смисъл аз утре ще ходя да видя къде съм... ?Първоначално написано от AnIcHkAtA
Или и днес съм могъл ?
Както виждаш...Първоначално написано от john95
![]()
И следва уникалния отговор - Ясно...Първоначално написано от AnIcHkAtA
![]()
Аз честно казано искам да се падна някъде където да не познавам никого... Иначе ако съм с приятел - като видя, че нещо иска да му помогна .... Кофти ми става да не помогнаили като той излезе да почвам и аз да си казвам : Абе готов съм и аз излизам" и тн....
^И аз утре ще ходя. Днес преговорих цялата литература и се изтощих. Буквално. Утре ще преговарям българския. Дано са ме сложили в някое познато училище.![]()
Мисля за тебе, сякаш ти си до мен,
сякаш мъничка болка трепка бързо във мен,
сякаш искам да плача като малко дете,
но сълзи не потичат от очите въобще.
Peace & Love ;]]
Първоначално написано от Enitto
СПРЕТЕ- Ами тези които не сме преговорили цялата литература/БЕЛ/Теореми/Аксиоми/Признаци -
- Я дайте малко шанс и на останалите...
То вече това е зубрене... Квото сме научили това е - сега последните 2 седмици най-много да се преуморите и да се прецакате...
^Е мерси.![]()
Мисля за тебе, сякаш ти си до мен,
сякаш мъничка болка трепка бързо във мен,
сякаш искам да плача като малко дете,
но сълзи не потичат от очите въобще.
Peace & Love ;]]
Е какво да кажа - Браво на вас - тези които наистина ще успеете?
Е много ясно, че няма да го кажа![]()
Я малко се успокойте - видяхте ли че за 6000 човека = има 7900 места- Всеки който има 3+ ще влезе някъде..
(Е, друг е въпроса къде ще влезе...
Аз си мисля, че борбата за елитните училища няма да бъде по-безмилостна.Какво като сме по-малко...И не са 2 седмици, а седмица и един ден вече.
Първоначално написано от AnIcHkAtA
Да ви се невиди в песимизма....![]()
Поне бъдете реалисти - всички тук ще имаме бал над 30![]()
За НТБГ сме перфектни, нали.
Не е ли ЕГ, не е отлично ниво.
Днес на какви лафове се наслушахПървоначално написано от AnIcHkAtA
- "Мен бал 28 ми стига" - "закъде" - "За НТБГ " - "Е закво ти е там бе" - "Абе не ги носят униформите и имат егати мацките"
![]()
![]()
![]()
"Айде да се пробваме във френската" (Тоя път си говорят момичета) - "Е че закво ни е тоя пуст френски" - "Еми ще се научим да говорим на френски" - " ? " - " Абе не бе просто имат много готини момчета "
![]()
![]()
И отзад един казва : " Момичета вие френския и без да сте във ФЕГ ще го научите![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
"
От вторник съм "болен" и не ходя на училище. Очаквам в петък по чудо да оздравея, за да си взема бележника.Вас не ви ли е тръшнала предизпитната треска?
![]()
Male
От седмица и кусур вече![]()
Аз си ходя на даскало.. Нищо не ме е тръшкало, ама хормона ме тресе- Много ми писна - въобще не ми се учи - искам на Мореееее
![]()
Wow !!!! НИКОЙ да не греши и да отиде в най-пробитото даскало - 35 (аз преди учех там ) Сертификат ала бала аре стига глупости... Там ходат на училище с една тетрадка и тфа е... сопри за грешките ма мн ме мързи и си пиша ей така..Първоначално написано от Pooky
и аз искам..Първоначално написано от john95
морееее![]()
иначе-да.треската ме е тръшнала![]()