- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Седми клас....Краят ни се вижда и на нас [vol.3]
Първоначално написано от YouCantStopMe
Новия AH7KLAS върлува в тийнпроблем - всички 7мокласници със симптоми - Скука;Мързел;Отчаяние и пак мързел - да не учат !![]()
Ся разбрах къде ще са ми изпитите- и двата в 123
Ако има някой от Красна Поляна, да пише
-----------
Абе в 91 НЕГ имали някакви профили, щот в справочника има само един профил - немски, втори ЧЕ и два предмета по избор
--------
А също да питам нали можеш да пишеш няколко пъти едно даскало, ама различни профили, щот не съм запозната много![]()
Я някой да ми напише в некъф коментар, всички които се борят за ФЕГСмис инт ми е колко са
![]()
можешПървоначално написано от free3s
![]()
и аз питам - гледам днес в справочника на Веди и се кокоря - в първа немска се изучавали само английски и руски като втори чужди езици, оО... изненадах се, защото очаквах да има паралелки с френски и испански, пък то... абе наистина ли е така, че се шашнах?
аз по БЕЛ не съм отваряла нищо от април, честно :Р
а на тестовете по математика поне не падам под 80 точки, което е добре, смятам...
ах, колко е хубаво да знам, че колкото и да се изложа на изпитите, винаги ще мога да обера банка и парите да използвам за АК :Д
е, и в НПМГ ще ме подслонят 100%, ама не съм много-много навита за там.
иначе в училище днес беше купон - само по математика решавахме целия час задачи, през останалото време се снимахме за спомен, а после 4 часа обикаляхме из София, за да купим подарък за класната, ебати.
Някой би ли ми припомнил правилото за множествено число![]()
![]()
- Още от сега се притеснявам, толкова много, че на тестовете имам около 10т по-малко от нормалното![]()
![]()
Аз днеска си се наспах сутринта, отидох от трети час натам само за "спорта", както казваш Ванка... И после учене до е сега... Замая ми се главата направо, ама добър преговор си беше.Тия дни така се бях отпуснала, че... ми дойде в повече.
Бал 23 на 31-во???? НЕеее.... Как бе!? В справочника бала минималния е 28 за технологичен профил, за профил езици е над 30...![]()
Иначе и аз много искам в 31-во.Познавам доста хора от там и всички казват, че са супер доволни и че даскалото е много яко.Учи си се на ниво, но от друга страна и не ги изтезават... Така да се каже... И въбще много печени хора са.И аз като Аничката искам такова даскало и отивам в него с цената на всичко, ама.... май няма такова.
Искам и аз на море... Аре да идем заедно.![]()
Нещо почна много да се лигавя... и да говоря глупости.Ъм чудя се утре дали да ходя на даскало....
![]()
. . . supercalafragalisticexpiellidosous ♥ . .
Аз утре ще ходя пак за спорта и за да си дам учебницитеПървоначално написано от LiRRRa
![]()
Иначе то аз ако съм у нас само ще си промивам мозъка на компютъра... Ще направя най-много 2 теста и после ще вися пак 4,5 часа ей така правейки нищо пред компютъра....![]()
Искам изпита да е вдругиден![]()
+100000Първоначално написано от john95
![]()
И да знаете..Изпитите след 7 клас са лесни..
МОМЧЕ
Penguin power!!
Империята се разраства-.-
^![]()
Мисля за тебе, сякаш ти си до мен,
сякаш мъничка болка трепка бързо във мен,
сякаш искам да плача като малко дете,
но сълзи не потичат от очите въобще.
Peace & Love ;]]
изпитите ми са в 164 ГПИЕ.
надявам се испанската да ми донесе късмет (х
а някой по-горе каза, че единият му изпит ще е в 38 ОУ - аз уча там (а скоро - учеХ -.-).
късмет на всички (=
Аз днес трябва да ида да видя къде са ми изпитите...
Иначе и аз така за спорта, ама днес беше много забавно...Цял ден снимки и пръскане с вода...![]()
![]()
. . . supercalafragalisticexpiellidosous ♥ . .
Мойте са в някакво забутано училище![]()
Намерих малко инфо за бройните форми:
Употребява се след числителните бройни и след някои наречия за количество, като колко, няколко, толкова и др.: два коня, десет автомобила, няколко броя.
Бройната форма не се употребява след съществителни, означаващи количество: стотици левове, а не стотици лева; една дузина чинове, а не една дузина чина; милиони долари, а не милиони долара.
Грешки се допускат и в някои случаи като следните: три от най-големите градове, а не града; два от верните отговори, а не отговора.
При съществителни имена за лица се употребява обикновената, а не бройната форма. Правилно е двама ученици, а не двама ученика; петима футболисти, а не петима футболиста; двайсет шампиони, а не двайсет шампиона.
ВНИМАНИЕ: Непостоянното ъ не изпада при образуване на бройната форма за разлика от обикновената форма за множествено число, сравни два чехъла и много чехли; шест компютъра и много компютри.
Решавах матурата.Как може да е толкова леснаВъпросите им за литературата се простират в това да си чел произведенията.Нищо друго
+ да знаеш 3 тропиИначе от всички други въпроси,без свързаните с произведенията,имам 2 грешки
Едната е в текста (33задача) а другата беше 20 и някоя.Леле ако ни пуснат такъв тест,всички ще имаме най-малко по 85+ точки.Като ви чета постовете доста тестове решавате тази седмица,аз по скоро съм го отдал на почивка и 2-3 теста най-много
Леле как искам да е 26 и да съм на море
![]()
![]()
днес разбрах къде ще ми са изпитите - в 119 СОУ - моето даскало.. леле как се кефа.. Даскалото ми е 3-4 минути от вкъщи и поне по въпроса с отиването и настаняването за изпитите съм спокойнаИначе изпитите започват от 9, нали? Колко по-рано трябва да сме в училището? Съжалявам за тъпите въпроси, но аз нямах възможност да ида сутринта да си проверя всичко, а на баща ми не му вярвам 100% като го знам колко е незапознат и нехаещ
![]()
we follow the danger wherever it goes.. we are the believers... we are.. heroes...
Jeff Hardy forever!!
08:30 трябва да си там :]
Боса по асфалта минавам,
знам че няма мода такава -
просто детски навик още в мен живее.
мерси![]()
леле, започвам и да полудявам на ента степен, а в същото време имам някакъв непукизъм - успокоителен
Боже, след две седмици всички възможни изпити ще са минали![]()
но до тогава![]()
we follow the danger wherever it goes.. we are the believers... we are.. heroes...
Jeff Hardy forever!!
БГ - 10 СОУ
МАТ - 11 СОУ
абее нещо мисля, че не уча достатъчно сега като за последно..Не се преуморявам.През годината като че ли повече..Сега не.. Нещо спря да ми пука и взех да се притеснявам от това..
Искам да минава БЕЛ-а вече. Утре да е изпита. А математиката може да почака..или да изчезне по-добре..
.. да не съществува изпит по този предмет
![]()
Мисля за тебе, сякаш ти си до мен,
сякаш мъничка болка трепка бързо във мен,
сякаш искам да плача като малко дете,
но сълзи не потичат от очите въобще.
Peace & Love ;]]
Pooky
ПП: МРАЗЯ ТЪПИТЕ ЗАПЕТАИ!aко има 3 въпроса със запетаи на някой изпит, ще имам три грешни повече..[/quote]
Не съм само аааааааааааааааааз има и други... вече уж правя по-малко грешки ама...те пак си остават най-трудният материал за мен![]()
![]()
Първоначално написано от pifiella
![]()
![]()
WOW!!! БРАВООО! Ти си гении! Аз и на 5.00 ще съм доволна, макар че трябва да е повече според пробните...
![]()
Верно ли ни трябва личната карта от даскало??F*CK На мен ми откраднаха портмонето и тя беше вътре и ..само с бележник дали ще ме пуснат??
![]()
Twilight FANPIRE