.

Виж резултатите на анкетата: Притеснявате ли се за предстоящите изпити?

Гласували
109. Вие не можете да гласувате в тази анкета
  • Не

22 20,18%
  • Все още владея ситуацията

43 39,45%
  • Да

44 40,37%
Отговор в тема
Страница 42 от 109 ПървиПърви ... 323839404142434445465292 ... ПоследнаПърви
Резултати от 1 026 до 1 050 от общо 2719
    Цитирай Първоначално написано от YouCantStopMe
    Цитирай Първоначално написано от john95
    Аз си ходя на даскало.. Нищо не ме е тръшкало, ама хормона ме тресе - Много ми писна - въобще не ми се учи - искам на Мореееее
    и аз искам..
    морееее

иначе-да.треската ме е тръшнала

Новия AH7KLAS върлува в тийнпроблем - всички 7мокласници със симптоми - Скука;Мързел;Отчаяние и пак мързел - да не учат !

Ся разбрах къде ще са ми изпитите- и двата в 123
    Ако има някой от Красна Поляна, да пише
    -----------
    Абе в 91 НЕГ имали някакви профили, щот в справочника има само един профил - немски, втори ЧЕ и два предмета по избор
    --------
    А също да питам нали можеш да пишеш няколко пъти едно даскало, ама различни профили, щот не съм запозната много

Я някой да ми напише в некъф коментар, всички които се борят за ФЕГ Смис инт ми е колко са

Цитирай Първоначално написано от free3s
    Ся разбрах къде ще са ми изпитите- и двата в 123
    Ако има някой от Красна Поляна, да пише
    -----------
    Абе в 91 НЕГ имали някакви профили, щот в справочника има само един профил - немски, втори ЧЕ и два предмета по избор
    --------
    А също да питам нали можеш да пишеш няколко пъти едно даскало, ама различни профили, щот не съм запозната много
    можеш

и аз питам - гледам днес в справочника на Веди и се кокоря - в първа немска се изучавали само английски и руски като втори чужди езици, оО... изненадах се, защото очаквах да има паралелки с френски и испански, пък то... абе наистина ли е така, че се шашнах?

аз по БЕЛ не съм отваряла нищо от април, честно :Р
    а на тестовете по математика поне не падам под 80 точки, което е добре, смятам...
    ах, колко е хубаво да знам, че колкото и да се изложа на изпитите, винаги ще мога да обера банка и парите да използвам за АК :Д
    е, и в НПМГ ще ме подслонят 100%, ама не съм много-много навита за там.

иначе в училище днес беше купон - само по математика решавахме целия час задачи, през останалото време се снимахме за спомен, а после 4 часа обикаляхме из София, за да купим подарък за класната, ебати.

Град
    .. EE tЪМ, некЪде на сел0о .. ;D ;D
    Някой би ли ми припомнил правилото за множествено число

- Още от сега се притеснявам, толкова много, че на тестовете имам около 10т по-малко от нормалното

Аз днеска си се наспах сутринта, отидох от трети час натам само за "спорта", както казваш Ванка... И после учене до е сега... Замая ми се главата направо, ама добър преговор си беше.Тия дни така се бях отпуснала, че... ми дойде в повече.

Бал 23 на 31-во???? НЕеее.... Как бе!? В справочника бала минималния е 28 за технологичен профил, за профил езици е над 30...
    Иначе и аз много искам в 31-во.Познавам доста хора от там и всички казват, че са супер доволни и че даскалото е много яко.Учи си се на ниво, но от друга страна и не ги изтезават... Така да се каже... И въбще много печени хора са.И аз като Аничката искам такова даскало и отивам в него с цената на всичко, ама.... май няма такова.

Искам и аз на море... Аре да идем заедно. Нещо почна много да се лигавя... и да говоря глупости.Ъм чудя се утре дали да ходя на даскало....

. . . supercalafragalisticexpiellidosous ♥ . .

Цитирай Първоначално написано от LiRRRa
    Аз днеска си се наспах сутринта, отидох от трети час натам само за "спорта", както казваш Ванка... И после учене до е сега... Замая ми се главата направо, ама добър преговор си беше.Тия дни така се бях отпуснала, че... ми дойде в повече.

Бал 23 на 31-во???? НЕеее.... Как бе!? В справочника бала минималния е 28 за технологичен профил, за профил езици е над 30...
    Иначе и аз много искам в 31-во.Познавам доста хора от там и всички казват, че са супер доволни и че даскалото е много яко.Учи си се на ниво, но от друга страна и не ги изтезават... Така да се каже... И въбще много печени хора са.И аз като Аничката искам такова даскало и отивам в него с цената на всичко, ама.... май няма такова.

Искам и аз на море... Аре да идем заедно. Нещо почна много да се лигавя... и да говоря глупости.Ъм чудя се утре дали да ходя на даскало....

Аз утре ще ходя пак за спорта и за да си дам учебниците
    Иначе то аз ако съм у нас само ще си промивам мозъка на компютъра... Ще направя най-много 2 теста и после ще вися пак 4,5 часа ей така правейки нищо пред компютъра....

Искам изпита да е вдругиден

Цитирай Първоначално написано от john95
    Цитирай Първоначално написано от LiRRRa

Аз утре ще ходя пак за спорта и за да си дам учебниците
    Иначе то аз ако съм у нас само ще си промивам мозъка на компютъра... Ще направя най-много 2 теста и после ще вися пак 4,5 часа ей така правейки нищо пред компютъра....

Искам изпита да е вдругиден
    +100000

Супер фен Аватара на kosder
    И да знаете..Изпитите след 7 клас са лесни..
    МОМЧЕ

Penguin power!!
    Империята се разраства-.-

^
    Мисля за тебе, сякаш ти си до мен,
    сякаш мъничка болка трепка бързо във мен,
    сякаш искам да плача като малко дете,
    но сълзи не потичат от очите въобще.

Peace & Love ;]]

изпитите ми са в 164 ГПИЕ.

надявам се испанската да ми донесе късмет (х

а някой по-горе каза, че единият му изпит ще е в 38 ОУ - аз уча там (а скоро - учеХ -.-).
    късмет на всички (=

Аз днес трябва да ида да видя къде са ми изпитите...

Иначе и аз така за спорта, ама днес беше много забавно...Цял ден снимки и пръскане с вода...

Повече от фен
    Град
    Варна
    Мойте са в някакво забутано училище

Намерих малко инфо за бройните форми:

Употребява се след числителните бройни и след някои наречия за количество, като колко, няколко, толкова и др.: два коня, десет автомобила, няколко броя.

Бройната форма не се употребява след съществителни, означаващи количество: стотици левове, а не стотици лева; една дузина чинове, а не една дузина чина; милиони долари, а не милиони долара.

Грешки се допускат и в някои случаи като следните: три от най-големите градове, а не града; два от верните отговори, а не отговора.

При съществителни имена за лица се употребява обикновената, а не бройната форма. Правилно е двама ученици, а не двама ученика; петима футболисти, а не петима футболиста; двайсет шампиони, а не двайсет шампиона.

ВНИМАНИЕ: Непостоянното ъ не изпада при образуване на бройната форма за разлика от обикновената форма за множествено число, сравни два чехъла и много чехли; шест компютъра и много компютри.

Мерси за инфото.Тамън това ми трябваше...

Някой от Сливен да е в 12то по Бел и 10 Мат? А иначе има 5 за годината по мат :P

Решавах матурата.Как може да е толкова лесна Въпросите им за литературата се простират в това да си чел произведенията.Нищо друго
    + да знаеш 3 тропи Иначе от всички други въпроси,без свързаните с произведенията,имам 2 грешки Едната е в текста (33задача) а другата беше 20 и някоя.Леле ако ни пуснат такъв тест,всички ще имаме най-малко по 85+ точки.Като ви чета постовете доста тестове решавате тази седмица,аз по скоро съм го отдал на почивка и 2-3 теста най-много Леле как искам да е 26 и да съм на море

Повече от фен Аватара на Millen4ety
    Град
    Sofia
    днес разбрах къде ще ми са изпитите - в 119 СОУ - моето даскало.. леле как се кефа.. Даскалото ми е 3-4 минути от вкъщи и поне по въпроса с отиването и настаняването за изпитите съм спокойна Иначе изпитите започват от 9, нали? Колко по-рано трябва да сме в училището? Съжалявам за тъпите въпроси, но аз нямах възможност да ида сутринта да си проверя всичко, а на баща ми не му вярвам 100% като го знам колко е незапознат и нехаещ
    we follow the danger wherever it goes.. we are the believers... we are.. heroes...

Jeff Hardy forever!!

Голям фен Аватара на melinor
    08:30 трябва да си там :]
    Боса по асфалта минавам,
    знам че няма мода такава -
    просто детски навик още в мен живее.

Повече от фен Аватара на Millen4ety
    Град
    Sofia
    мерси
    леле, започвам и да полудявам на ента степен, а в същото време имам някакъв непукизъм - успокоителен
    Боже, след две седмици всички възможни изпити ще са минали
    но до тогава
    we follow the danger wherever it goes.. we are the believers... we are.. heroes...

Jeff Hardy forever!!

Град
    In your pink dreams.. :]
    БГ - 10 СОУ
    МАТ - 11 СОУ
    абее нещо мисля, че не уча достатъчно сега като за последно..Не се преуморявам.През годината като че ли повече..Сега не.. Нещо спря да ми пука и взех да се притеснявам от това..

Искам да минава БЕЛ-а вече. Утре да е изпита. А математиката може да почака.. или да изчезне по-добре.. .. да не съществува изпит по този предмет
    Мисля за тебе, сякаш ти си до мен,
    сякаш мъничка болка трепка бързо във мен,
    сякаш искам да плача като малко дете,
    но сълзи не потичат от очите въобще.

Peace & Love ;]]

Град
    Варна
    Pooky

ПП: МРАЗЯ ТЪПИТЕ ЗАПЕТАИ! aко има 3 въпроса със запетаи на някой изпит, ще имам три грешни повече..[/quote]

Не съм само аааааааааааааааааз има и други... вече уж правя по-малко грешки ама...те пак си остават най-трудният материал за мен

Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от pifiella
    Цитирай Първоначално написано от melinor
    Цитирай Първоначално написано от pifiella
    Учете,учете,че след2 седмици и краи.....И аз миналата година много учих,ама като казвам много,не просто да прелиста учебниците,а истинско учене!От 5 клас с учебниците започнах,6клас,7 клас и на сестра ми от 8 клас учебниците(има правописни,граматични норми много ми помогнаха)На ден по 150 задачи съм решавала горе долу леле колко ми е кеф,че не съм на изпити тая година......... аиде ше стискам палци
    Не съм много сигурна,ама на нас изпита по езиците ние е на 23,а вашия по кво е тогава?

И в крайна сметка какви оценки имаше и колко бал
    По БЕЛ имах 5,896,по математика 5,564...Като си видях резултати ревах от кеф..много се бях отчаяла,защото нямах време да си препиша целия преразказ на беловата.....леле умрях от яд,но все пак оценките ми бяха супер..........
    Успех!
    WOW!!! БРАВООО! Ти си гении! Аз и на 5.00 ще съм доволна, макар че трябва да е повече според пробните...

Верно ли ни трябва личната карта от даскало?? F*CK На мен ми откраднаха портмонето и тя беше вътре и ..само с бележник дали ще ме пуснат??
    Twilight FANPIRE

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си