.

Виж резултатите на анкетата: Притеснявате ли се за предстоящите изпити?

Гласували
109. Вие не можете да гласувате в тази анкета
  • Не

22 20,18%
  • Все още владея ситуацията

43 39,45%
  • Да

44 40,37%
Отговор в тема
Страница 43 от 109 ПървиПърви ... 333940414243444546475393 ... ПоследнаПърви
Резултати от 1 051 до 1 075 от общо 2719
    Повече от фен
    Леле хораааааа <333333 имам 6 за срока и за годината по Математика,при положение че 1 срок имам 4 Ще полудея от щастие Новата ми госпожа е невероятна Завършвам с 5.53

Днес уредихме нещата.
    Първия срок завърших с една петица,но го превъзмогнах. И ми остави не защото не знаех,а бяха станали едни проблеми,които с течение на времето се оправиха,ама срока свърши.Винаги като се сетя и се ядосвам,но каквото станало-станало.
    Този срок завършвам с 5 по англиийски език.
    Но за годината ще имам по всичко 6.

Толкова се притеснявах,а всичко мина.
    Аз днес дадох учебниците..много им здраве.
    Купихме и подарък на класната.Всичко върви добре.
    Макар че се изнервих ОТНОВО на оная директорка.
    Преди малко пък се сетих,че училището има да ми дава една грамота,обявена още преди няколко месеца. Е,май това няма да се случи.
    Притеснението за изпитите расте.Депресирах се,защото днеска говореха за миналогодишните оценки.Имаше един от нашето даскало,които беше изкарал повече от 5,800 по БЕЛ и г/д толкова по математика.Ама свестен беше(доколкото го познавам).. не няк'ъв зубър.
    sad.

ПЛС кажете че мн се притеснявам!!!
    Моите изпити са в 157 ГИЧЕ и двата .Някой друг от тук да е там??
    Twilight FANPIRE

Само с бележник не може.
    Получих информация,че миналата година не са ги пускали само с това.
    Ако имаш лична карта(ЛИЧНА,не УЧЕНИЧЕСКА) и бележник по-става.

Мс мн за инфото.Почва да ме тресе нервата заради тия изпити ....как искам вс да е свършило вече
    Twilight FANPIRE

Повече от фен Аватара на Millen4ety
    Град
    Sofia
    днес разбрах, че по всичко съм завършила с 6!
    леле, как се изкефих (най-много ме притесняваше изобрзителното )
    иначе ние утре ще даваме учебниците
    аз покрай всякакви олимпиади съм си купила на различни издателства учебниците, така че не е проблем да ги върна.
    а за докумнетите, с които трябва да се явя на изпита - нося си бележник, ученическа лична карта и паспорт, за да съм спокойна. питах в училище и ми казаха, че трябва документ за самоличност със снимка
    we follow the danger wherever it goes.. we are the believers... we are.. heroes...

Jeff Hardy forever!!

който знае.. моля да каже, дали в 29то СОУ София.. какви са стаите.. дали има камери.. какви са условията ?

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от titity
    Цитирай Първоначално написано от pifiella
    Учете,учете,че след2 седмици и краи.....И аз миналата година много учих,ама като казвам много,не просто да прелиста учебниците,а истинско учене!От 5 клас с учебниците започнах,6клас,7 клас и на сестра ми от 8 клас учебниците(има правописни,граматични норми много ми помогнаха)На ден по 150 задачи съм решавала горе долу леле колко ми е кеф,че не съм на изпити тая година......... аиде ше стискам палци
    Не съм много сигурна,ама на нас изпита по езиците ние е на 23,а вашия по кво е тогава?

И в крайна сметка какви оценки имаше и колко бал
    По БЕЛ имах 5,896,по математика 5,564...Като си видях резултати ревах от кеф..много се бях отчаяла,защото нямах време да си препиша целия преразказ на беловата.....леле умрях от яд,но все пак оценките ми бяха супер..........
    Успех![/quote]
    [/quote]
    Оф, моля ти се, тия ги разправяй на някой друг...цяла година учебник не съм пипал, впреки това оценките бяха 5.50> !
    150 задачи на ден, може и 300, пичове, работата е там просто да не се панирате излишно или да си набивате в главата че нищо не знаете...отиваш, сядаш, четеш внимателно, почваш на черновата и решаваш ! Това е ключа към успеха ! Ако щеш по 250 задачи решавай на ден, ако се панираш и не си спокоен - нищо няма да направиш...хватката е в спокойствието. ЕДин съвет от мен: Отидете с нагласата че
    Колкото изкарам - толкова, колкото знам - толкова, ако хвана хубава оценка - влизам, ако ли не - не влизам, живота продължава, мога и след 8 клас
    !
    В никакъв случай не отивайте с нагласата че всичко знаете, че сте отличниците, точно перфектните ученици и че всичко ще направите...просто отидете спокойно и не се поддавайте, следвайте горният съвет и ще успеете ! Успех на всички !

Супер фен Аватара на AnIcHkAtA
    Град
    София
    Аззз не се шашкам .Пука ми, притеснявам се, но по странен начин.Майка ми казва "притесняваш се спокойно".Какво трябва да значи буквално не знам, но много точно описва .

Запетайките не са най-големия ми проблем.Последните произведения от литератураата могат да ме изядат.

Ученическа лична карта нямам.Не знам за какво ще ми се заядат, затова ще отида с акт за раждане, удостоверение за завършен 7. клас, обикновена лична карта и бележник.Да видим какво няма да им хареса .

Така и не разбрах изпитите в колко часа са.Ако не разбера, ще отида в 8 .Радвам се за училищата, все спокойни и недепресиращи .Извадих късмет, че не ме пратиха в 149.Дано е с мен до края.

Говорят, че щало да има камери, ама майка ми каза, че това са глупости.В много малко училища слагали.

Миленчету, честито и аз съм така .

Ареееее ще се справим, стига сте се побърквали.После ако не отидете на купонче, ще ви режа главите
    Не си до мен да видиш плача ли, целувките за други харча ли.Няма начин да знаеш, че сърцето ми цялото е пълно с теб.
    И вечер спя до телефона си, но лъжа пак с колко лягам си.Не, не искам да знаеш, че в леглото ми само тишината лежи...

имам 5ци и по бел и по мат много ли е зле ;(

Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от derbyyy
    имам 5ци и по бел и по мат много ли е зле ;(
    Къде искаш?
    Не си до мен да видиш плача ли, целувките за други харча ли.Няма начин да знаеш, че сърцето ми цялото е пълно с теб.
    И вечер спя до телефона си, но лъжа пак с колко лягам си.Не, не искам да знаеш, че в леглото ми само тишината лежи...

Голям фен Аватара на melinor
    При мене купонче няма да има Предпочитам да се наспя... Тая година ми излезе през ушите с това спане....
    Боса по асфалта минавам,
    знам че няма мода такава -
    просто детски навик още в мен живее.

Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от Millen4ety
    а за докумнетите, с които трябва да се явя на изпита - нося си бележник, ученическа лична карта и паспорт, за да съм спокойна. питах в училище и ми казаха, че трябва документ за самоличност със снимка
    Паспорта не би трябвало да е задължителен.. Аз ще кандидатствам, но сам родена на края на год и още нямам лична карта и паспорти и такива предполагам не съм само аз?

Повече от фен Аватара на Millen4ety
    Град
    Sofia
    не е задължителен - дори никой не е го е споменавал към нужните документи, просто аз ще го нося, защото още не съм си изкарала лична карта, а и съм направо полудяла да не се обърка нещо от този сорт а трябва ли да се носи удостоверението за завършен седми клас? ох, сори, лудвам
    we follow the danger wherever it goes.. we are the believers... we are.. heroes...

Jeff Hardy forever!!

ОМГ по сичко 6?! Аз ли съм зле?

Цитирай Първоначално написано от dugallesuck
    ОМГ по сичко 6?! Аз ли съм зле?
    ух, спокойно, и аз съм зле.
    миналата година не учех, а по всичко имах 6, а сега... : D
    завършвам с 5 по Физика, май по История се очертава, а и по Технологии (сиреч - дом.бит) оная свиня ме мрази. пууу.

аз утре ще си взимам бележката.
    i'd like to change the world.

Супер фен Аватара на kosder
    Какво сте се спекли всички бе ? Тука паспорти глупости хаха,успокойте се малко..Само ученическа карта е нужна ако искате и бележника си носете..Трябва ви и служебната бележка(мисля,че така се казваше)...Не са толкова трудни.Даже няма смисъл и от уроци,ако внимавате в час и си учите уроците,се изкарват много добри резултати...Няма нищо страшно в изпитите и не се подлъгвайте,че ще изкарате същите оценки,каквито и на предварителните изпити...
    МОМЧЕ

Penguin power!!
    Империята се разраства-.-

Нее, ние не сме се спекли. Всичко е ОК. Наред сме си, защото знаем, че ще се справим. We are the champions,my friends.And we`ll be fighting till the end..
    Мисля за тебе, сякаш ти си до мен,
    сякаш мъничка болка трепка бързо във мен,
    сякаш искам да плача като малко дете,
    но сълзи не потичат от очите въобще.

Peace & Love ;]]

Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от kosder
    Какво сте се спекли всички бе ? Тука паспорти глупости хаха,успокойте се малко..Само ученическа карта е нужна ако искате и бележника си носете..Трябва ви и служебната бележка(мисля,че така се казваше)...Не са толкова трудни.Даже няма смисъл и от уроци,ако внимавате в час и си учите уроците,се изкарват много добри резултати...Няма нищо страшно в изпитите и не се подлъгвайте,че ще изкарате същите оценки,каквито и на предварителните изпити...
    Mноооооооооооого жалко аз на пробните под 5.20 не съм падала най-малко съм имала 76 точки и то на пробен тест в МГ Варна (предполага се, че накрая техните тестова са най-сложни)... Хадявах се и на реалния изпит да изкарам толкова ... Ааа аз незнам защо осте не съм усетила това прословуто напрежение и тая треска предизпитна

Голям фен Аватара на elito6754
    Град
    София
    Днес си взех бебежката от гнездото, заедно с първата от училището е в един джоб с ученическата ми карта. Всичко е готово. Не се притеснявам засега, което е добре. На 15 ще връщам учебниците и ще отидам в Борисовата градина като за последно. И....това е. Днес ми беше последния учебен ден, беше ми някак странно, но ще го преживея.

Утре съм на басейн

Имам 6 по всичко
    И 2та изпита са ми в НСФГ - Стопанско-финансовата (ако така се казва) - 1 и 3та стая

Цитирай Първоначално написано от john95
    Утре съм на басейн

Имам 6 по всичко
    И 2та изпита са ми в НСФГ - Стопанско-финансовата (ако така се казва) - 1 и 3та стая
    НФГС
    Боса по асфалта минавам,

Утре съм на басейн

Имам 6 по всичко
    НФСГ
    Боса по асфалта минавам,

Цитирай Първоначално написано от melinor
    Утре съм на басейн

Имам 6 по всичко
    НФСГ

Е, сега - подробности
    Там яко ли е даскалото някой знае ли ?

Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от melinor
    Утре съм на басейн

Имам 6 по всичко
    НФСГ

Е, сега - подробности
    Там яко ли е даскалото някой знае ли ?
    Майка ми много го харесва.Като база е средно ниво.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си