- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Седми клас....Краят ни се вижда и на нас [vol.3]
Моите и двата изпита са си ми в мойто даскало....Супер много се кефя!!!Живея точно до него!!... Егати якото...
Иначе хем се притеснявам, хем не...Почва да ми става все 1... Почвам да вярвам, че ще вляза на хубаво място, че всичко ще мине по вода, всичко ще е окей, ще си изкарам и едно лудо лято... И непрекъснато се моля и се надявам да е така!!
Днеска класната ми, демек учителката ми по математика ужасно ме издразни!! Последния час по математика ни беше днеска, а тя още не ме е оформила!! Между 5 и 6 съм ииии много ми е притеснено за това... Дано да ми остави 6!!!![]()
Иначе се очертава по всичко друго да имам 6...И за физика имам съмнения, че може и 5 да имам, ама дано тая да се смили и да ми даде половин единица...![]()
П.П. АААА и да ви питам... Аз съм на 14 още от януари и се предпомага, че трябва да имам лична карта вече, ама ме мързеше и не съм си извадила.... Та може ли на изпита да ида само с ученическа карта и бележник примерно??
. . . supercalafragalisticexpiellidosous ♥ . .
^Естествено,че може.
Аз като имам рожден ден на 16 юни да няма да тръгна да си изкарвам веднага лична карта,заради изпитите.
Ще си ида най-спокойно с бележник и с ученическа карта,пък да видим дали ще ми направят проблем.
Нали за изпита трябва да си само с ученическа карта и служебна бележка? На мен така ми казаха, когато си подадох заявлението.
Да, ясно...Мерси за инфото, вече съм споко...
Айде аз ставам...Лека
Лека - и аз ставам
Иначе правя 14 чак в 8ми клас(10 ноември)
е да де.. пропуснах служебната бележкаПървоначално написано от damdam
и С нея!
![]()
лялял, на вас мъчно ли ви е, че ще се разделите с класа си?![]()
i'd like to change the world.
Аз от целия клас мога да си говоря само с 2-3 човека, така че няма да е голяма загуба за останалите.![]()
Хора, след 1 седмица е изпитът.Аз се надявам да изкарам по-висока оценка на БЕЛ, за да ми се вдигне балът, защото тази Математика...
Ще си правя изпитите в 56 СОУ. Не е много далеч от нас, тъй че съм доволна горе-долу.
Освен това целият клас + всички, записали се в 97, са разпратени или в 56-то, или в 137-мо => съм с познати.
Има хора от моя клас, които ще са в една стая на изпита.
Аз не съм с нито един познат, но това не ме притеснява. По-скоро е малко гадно, защото няма да имам познати (е, не се знае), но тъкмо няма да се разсейвам. Абе, карай, стая до стая сме.
Просто реших да споделя.
О, още нещо. Вчера направих един тест по БЕЛ без грешка. ;р
виждаш ли изпод тежкия си грим на кукла
поне- делниците чакащи зад стъклените отпечатъци
с протегнати стъпала
и шалове
обсипани с ориенталски фалшиви монети.
НФСГ - национална финансово-стопанска гимназияПървоначално написано от john95
кажи къде живееш ве брат - съседи сме със сигурност :Д
Я кажете някъв сборник по математика,ама да е с много гадни задачи,че искам да решавам от 20 до 24 такива главоблъсканици![]()
Аз имам един ама е от миналата година и незнам дали ще го намеришПървоначално написано от webprng
издателство ВЕГА 74
Бояна Милкоева, Христина Беева, Дачо Беев
КУРС ПО МАТЕМАТИКА ЗА 7 КЛАС
Важен за успеха на всикчи ученици
Има задачи от МГ даавани на състезания има и други такива по трудни, имат и решения.![]()
А иначе може да попиташ някой учител или в книжарницата![]()
http://www.math10.com/forumbg/download.php?id=2538 Ако изкарате тука поне 70 точки,5 по Мат ви е в кърпа вързана![]()
Мерси на titity
webprng, можеш ли да го качиш в някакъв друг формат, защото не ми го оптваря така...
Не си до мен да видиш плача ли, целувките за други харча ли.Няма начин да знаеш, че сърцето ми цялото е пълно с теб.
И вечер спя до телефона си, но лъжа пак с колко лягам си.Не, не искам да знаеш, че в леглото ми само тишината лежи...
Acrobat Reader имаш ли![]()
Мисля, че не.Имам Microsoft Office Word 2003 .
Не си до мен да видиш плача ли, целувките за други харча ли.Няма начин да знаеш, че сърцето ми цялото е пълно с теб.
И вечер спя до телефона си, но лъжа пак с колко лягам си.Не, не искам да знаеш, че в леглото ми само тишината лежи...
http://www.adobe.com/products/reader/ Приятно решаване![]()
Е, момчета и момичета, завършихте ли ? Радвате ли се ? Тъгувате ли ? Сълзи текова ли ? Удържахте ли фронта ? С какъв успех завършвате ?
Успех от мен на изпитите, пожелавам ви високи оценки, всеки да влезе където желае...и не на последно място - ПРИЯТНА ВАКАНЦИЯ !А ние на 30 ще се хвалим (я ще се хвалим, я ще ревем
)...
Лъчо, мерси.Няма да ревете, я!Пука ви.Ние ревахме бая и ще ревем още бая
.Не тъгувам, а се плаша.Завършвам с пълно 6.Оооочаква ме животецц
.
Вебдрън-дрън-дрън, благодаря.Изтеглих го това нещои сега успях да отворя теста.Довършвам си преразказа и започвам математиката.Ама дали първо по БЕЛ, или първо по математика не знам
.Отговорите ще ги търся от теб, когато го реша.Надявам се най-късно довечера.
Със здраве![]()
Едит:Могат ли да ни дадат преразказ с дидактическа задача..ъъ цитирам "Направете подробен преразказ на текста, като подредите събитията в хронологичен ред."??
Не ми харесва идеята, а го имам в домашното.
Ми ние днес целия клас ревахме.Мн ще ми е мъчно!Бяхме мн задружен клас...Първоначално написано от XiPiXoPiGiRL
![]()
![]()
![]()
![]()
Twilight FANPIRE
леле, хора, не мога да повярвам, по Физика ми е писала 6! И по Технологии също. Ще видим как е по История и май ми се очертава пълно 6 за годината![]()
![]()
![]()
Имам шестица по математикаааааааааааааааа а![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Егати кефаааааааааа...Леле на върха на щастието съм!!
![]()
![]()
![]()
...
Честито на двечките!
Лира (забравих ти името), евала за търпението.Аз досега не знам колко пъти да съм и показала пътя.
Скарайте ми се, трябва да го напиша тоя преразказ.Мързи мее ;[