.

Виж резултатите на анкетата: Притеснявате ли се за предстоящите изпити?

Гласували
109. Вие не можете да гласувате в тази анкета
  • Не

22 20,18%
  • Все още владея ситуацията

43 39,45%
  • Да

44 40,37%
Отговор в тема
Страница 46 от 109 ПървиПърви ... 364243444546474849505696 ... ПоследнаПърви
Резултати от 1 126 до 1 150 от общо 2719
    Нем.Сигурно си с джитката на Чичо Бил.Аз съм с една лисица

Мерси, Криси!

Ъм..Егати задачата...Нещо не я схванах много много, ама и са нямам време да я запиша... После пак ще я погледна.Иначе аз сигурно от утре ще почна тоя тест, защото днеска тва домашно от ВЕДИ... :X ...

webprng, успя ли да решиш всички задачи?
    . . . supercalafragalisticexpiellidosous ♥ . .

Опаля.. ето ме и мен . В училищата,където ще карам изпитите, имам супер много познати. Особено по МАТ.. Това ме успокоява. Не мисля, че ще се разсейвам от тях, защото ще сме в различни стаи, но все пак 1 училище.. Хубаво е
    Криси, и аз много се ядосах на тея, които завършиха с 6 по МАТ и БЕЛ, а положиха 3 пъти по-малко усилия от мен и някои други хора. Накрая се получи така,че можеш и да не учиш през годината, а после да си излзеш с 12 единици от дипломата Както и да е.
    На финалната права сме... ще изтраем още малко и после ще купонясваме.
    Мисля за тебе, сякаш ти си до мен,
    сякаш мъничка болка трепка бързо във мен,
    сякаш искам да плача като малко дете,
    но сълзи не потичат от очите въобще.

Peace & Love ;]]

Искам да ви питам за теста по БЕЛ знаете ли всички стихотворения - Опълченците, Българският език , Неразделни и Заточеници наизуст?

Ми да, аз по принцип ги знам.Ако трябва да дам цитат се справям.И все пак трябва да си ги преговоря...

И аз ги знам. "На прощаване" ми е най-трудно обаче .

Peace & Love ;]]

Ми...на мен наравно."На прощаване" и "Опълченците на Шипка" уж са най-обемни, пък са ми най-любими и най-лесните."Българския език" също става, ама "Заточеници" или "Неразделни"...Мали..

Град
    Варна
    Те попринцип са лесни части от стихотворенията и най-много единвъпрос да има така че споко

Аз знам що годе "На прощаване" - Другите...
    И малко от Опълченците... Заточеници и Неразделни не са ми силна част...

дъъъ не знам нито едно от тея стихотворения, от февруари всеки месец ходя на пробни изпитити и имам все около 5.500

^Бравос. Къде искаш да влезеш и момиче или момче си?

Peace & Love ;]]

Да наистина - момче или момиче си - защото Еленор - момиче... Rugby....

Иначе аз по БЕЛ така и не мога да си определя резултата защото примерно се сещам, че едикой си ми е казал 2,3 въпроса и аз си викам - това не е истински резултат...

Иначе на преразказа ако е лесен 22 - 23
    Ако е гаден - към 20

на теста + – 60....
    Което ме устройва при условие, че ще наваксвам с математиката..

химикалки, такива неща... какво точно трябва да носим на изпита, освен документ за самоличност и бележките?

имам чувството, че ще си забравя главата :Р
    или съдържанието в нея -.-

бтв, в испанската ще ми бъдат и двата изпита - наблизо ми е, така че ме устройва.

Ох и аз се опитвам да си определя резултата... По БЕЛ на труден преразказ към 21-22 т, на лесен...24-25... На теста 60т. най-малко...

А по математика мазало... към 60 т. би трябвало да изкарам, ако е труден, ако е като тоя от миналата година, демек лесен, към +-80т..

Оу, Математиката ми е слабата страна. Ще се радвам да хвана около 60-60 и нещо точки, за повече не мога и да се надявам.
    i'd like to change the world.

Изтеглих си теста, тръгнах даже да си го решавам, става въпрос за този по математика с 50-те въпроса. Може ли само да помоля някой да ми прати ЛС или пък да даде линк към отговорите, за да си сверя?

Хора ще питам за 100 път имам 6 по Бел за годината и 6 по Мат за годината ако изкарам около 5 и на двата изпита ще мога ли да вляза в Първа Английска моля кажете

Цитирай Първоначално написано от SlaveMachine
    Хора ще питам за 100 път имам 6 по Бел за годината и 6 по Мат за годината ако изкарам около 5 и на двата изпита ще мога ли да вляза в Първа Английска моля кажете
    В езиковите се вземат 2 х оценката по БЕЛ на изпита + 2 х оценката по математика на изпита + оценките по БЕЛ и математика от дипломата =(в твоя случай) 2 х 5 +2 х 5 + 12 =32 бал. Сега само остава да видиш какъв бал искат за всяка паралелка и си готов.

П.П. Някой от вас искаше книжка с нестандартни задачи по математика, за да решава от 20 до 24 юни. Кой беше този юнак?
    Male

Ако някои може да даде скала за оценяване за теста по Бел ще съм му благодарен. Мерси предварително

Голям фен Аватара на elito6754
    Град
    София
    Попринцип се оценява по скала, но също може и от формулата:

1:28(K + 68 ) , където k е броят точки.

Днес ни връщаха едни тестове по БЕЛ - Имам средно по 63,64 точки като на един имам 45 - беше мн гаден и аз го правих през пръсти щото бързах... Там един с текст за Маратонките

Иначе може ли да ми каже някой - Какви документи ми трябват при записването - смисъл 1во класиране и после като отида в училището в което са ме приели и искам да се запиша ??
    Всичко - Защото аз на 5ти Юли заминавам и ще мога само на 3 ти да си видя резултатите и да кажа на нашите какво да пишат...

Не пишем ли ние, не родителите ни???

П.П. Може ли някой да ми даде скалите за оценяване по БЕЛ и мат... Търсих в сайта на МОН, но нещо явно съм кьорава... Иначе по формулата не ми се занимава.Плиййййс!!

Голям фен Аватара на elito6754
    Град
    София
    Ето скалата по Бел: http://www.regalia6.com/p-kurs/skala_bel-2007.pdf

Ето и по математика: http://www.minedu.government.bg/open...a_mat-2007.pdf

Според мене и родитебите може да ни записват, но не съм сигурна. Като се записваш в дадено училище ти трябва удостоверението за завършен 7 клас(копие и оригинал)и заявление до директора(това не го разбирам, но това пише в справочника на ВЕДИ). При кандидатстване за профил Спорт или Изукуства се предоставя и медицинско за това дали си здрав и пр. Мисля, че е това в общи линии.

Много мерсиии!!

Хора, имам задачка за вас.

Един баротник може да свърши дадена работа за 15 часа, а друг за 12 часа.За колко часа може да бъде извършена работата, ако отначало вторият е започнал сам и е свършил половината от нея, а след това продължили заедно... ?

Град
    * Somewhere Over The Rainbow *
    Цитирай Първоначално написано от anito12
    химикалки, такива неща... какво точно трябва да носим на изпита, освен документ за самоличност и бележките?

имам чувството, че ще си забравя главата :Р
    или съдържанието в нея -.-

бтв, в испанската ще ми бъдат и двата изпита - наблизо ми е, така че ме устройва.
    ейй аз съм там по математика. кажи в коя стая си

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си