.

Виж резултатите на анкетата: Притеснявате ли се за предстоящите изпити?

Гласували
109. Вие не можете да гласувате в тази анкета
  • Не

22 20,18%
  • Все още владея ситуацията

43 39,45%
  • Да

44 40,37%
Отговор в тема
Страница 47 от 109 ПървиПърви ... 374344454647484950515797 ... ПоследнаПърви
Резултати от 1 151 до 1 175 от общо 2719
    Как сте хора?Върнаха ни пробните от Веди.По мат-5.00,а по бел-5.571
    Интересното е че първия пробен по мат (задължителен) имах 5.00 или 1*15+2.18+7*3= 72 точки а и този път имам същото разпределение на точкитв.По бел имам 65 от теста и 23 от преразказа.Същите точки имах и на първия задължителен изпит.Така и на двата задължителни пробни и по двата предмета имам 5.00 и 5.571 и двата пъти.Супер съвпадение Дано се повтори и на истинските изпити

Браво!!
    . . . supercalafragalisticexpiellidosous ♥ . .

Цитирай Първоначално написано от LiRRRa
    Браво!!
    Мерси.С тебе какво стана?Ходи ли на Веди

Ходих, ходих.И утре също съм.Уж трябваше да съм само на български,но както винаги ме прецакаха и ще съм цял ден...

Ходих, ходих.И утре също съм.Уж трябваше да съм само на български,но както винаги ме прецакаха и ще съм цял ден...
    Я кажете имената на учителите си..

Всички ли ? - Че то аз не ги знам
    Математика - Видка Цолова
    БЕЛ - "Надиежда Питрова"
    Биология - Илова
    Химия - Горанова
    Физика - Бошева
    Изобразително - ..............
    Физкултура - Манова
    ИКТ - Едно ниско минионче - злобарка..
    Музика - Богданова
    Иврит - Ирена Цестник - (Най - печената от всички ^^ )
    Трудово - Спас Васев - По прякор - "Спасчикеца"

kamikadze33, май имаше предвид тия от ВЕДИ...

БЕЛ - г-жа Миронова
    МАТ - г-жа Маркова

kamikadze33, май имаше предвид тия от ВЕДИ...

БЕЛ - г-жа Миронова
    МАТ - г-жа Маркова

И това може да е имал впредвид - ама откога се обръща само към теб на "Вие" ?

Все едно - аз колкото да напиша нещо - да не съм по назад

Повече от фен
    Ето на тези от даскалото :

БЕЛ-Темелка Трифонова (класната)
    Математика-Таня Иванова (най-яката ^^ )
    История-Кирянка Славкова
    География-Соня Митова
    Биология-Станимира Петкова
    Физика-Диана Лазарова
    Химия-Соня Атанасова
    Музика-Цветанка Йотова
    ИИ-Стоянка Анчева
    Труд и техника-Радка Янкова (Радка-Пиратка мухлясала бабичка с увиснала гуша )
    ФВС-Светлана Бонева (делят си 1-во място с математичката ^^ )
    Английски език-Александра Ранкова
    Испански език-Пламен Христов (най-якия ^^ )
    ИТ-Диана Лазарова
    Хореография-Анелия Карчева

Тва са ^^

Супер фен Аватара на AnIcHkAtA
    Град
    София
    Сонче, утре ще ти реша задачката, че вече много ме мързи.Ама днес цял ден мързелувам, нищо не свърших .
    Някой може ли да ми каже кои са сложните глаголни времена, защото на мен 2 ми убягват.Знам минало неопределено, минало предварително, бъдеще в миналото, бъдеще време и трябва да има още две.
    Не си до мен да видиш плача ли, целувките за други харча ли.Няма начин да знаеш, че сърцето ми цялото е пълно с теб.
    И вечер спя до телефона си, но лъжа пак с колко лягам си.Не, не искам да знаеш, че в леглото ми само тишината лежи...

Към сложните глаголни времена спадат бъдеще, бъдеще предварително, бъдеще време в миналото, бъдеще предварително време в миналото, минало неопределено време, минало предварително време.

Това намерих. Само че май не сме учили бъдеще предварително и бъдеще предварително в миналото...

Иване, ти кандидатства ли за финансова помощ в Американския колеж?

Цитирай Първоначално написано от anito12
    Иване, ти кандидатства ли за финансова помощ в Американския колеж?
    Не - отказах се въобще от АК...
    На един приятел са му дали 50 % ама пак няма да се записва - понеже това било само за тая година - другата трябва пълна такса да се плаща..... тапня...

И сега ще гледам да изкарам бал 33 някъде

а на мене ми отказаха категорично финансова помощ. явно смятат, че имам 5500 евра в излишък. е, такъв ми бил късметът - щеше да е хубаво да уча там, защото училището е страхотно, ама... и на мене ми се налага да продължавам битката с няколко хиляди софиянки :Р

нещо съм се притеснила за математиката... проблемни са ми текстовите задачи и геометрични задачи с допълнителни построения и по-хитри решения. и някои видове логически задачи, например с теглилки, преливания и т.н.
    и на всичкото отгоре съм ужасно зле в налучкването на отговори - или знам как се решава, или не знам. -.-

Супер фен Аватара на FancyGirl
    Сега ако може ще задам 1 въпрос може да е тъп обаче незнам ... значи не съм ходила на никакви предварителни и тн както и всички от мойте съученици и си нямам понятие до колкото знам по български е трансформиращ и тест обаче въпроса ми е такъв трансформиращия е на непознат текст от името на герой но те ще ни го прочетат този текст няколко пъти или ще ни дадат лист да си го четем и после ще ни вземат листите или просто ни дават листи да пишем... нямам си понятие наистина и днеска се замислих когато си правих едни преразкази и се зачудих. Благодаря ви предварително.
    Дали някой ден сърцето ми ще престане да се опитва да изкочи от гърдите ми всеки път, когато ме докоснеш ?

^ Трансформиращ преразказ върху непознат текст ще е от името на герой, било то от текста или пък неутрален. Прочитат текста 2 пъти, после 10-15 минути си го четеш, като нямаш право да пишеш абсолютно нищо. След изтичането на въпросните минути, ти се взема листа с текста и започваш да си пишеш преразказа.

Може ли някой да ми намери всички основни понятия по български и литература... че аз немога, а си върнах учебника...

Цитирай Първоначално написано от KumchoValcho
    Хора..мен по математика ме е страх единствено от задачите с притегляния, преливания и подобни глупости.
    А също и от модулните уравнения малко..

Аз искам да питам нещо за изпита по математика.
    Ще се включват ли задачи от тела?Четох в сайта на МОН какви неща ще се включват и не видях да има и за геометрични тела.
    На пробния изпит имах въпрос за паралелелелелелелепипед .. :/
    По математика ТУК пише какво ще има на изпита. Доколкото видях са включени телата.

Изразни средства: ТУК

На задачата на Соня получих 9ч. 20 мин.

П.П. Защо никой все още не ми е похвалил подписа?
    Male

Цитирай Първоначално написано от KumchoValcho
    Точно това го гледах.И все още не намирам тела..

• Знае и умее да прилага свойствата на куб, паралелепипед, права призма и
    правилна пирамида;
    • Знае и умее да прилага свойствата на прав кръгов цилиндър и прав кръгов
    конус
    Male

^Мен тия лекинко ме притесняват.
    п.п - тази вечер ни е прощалната

Град
    .. EE tЪМ, некЪде на сел0о .. ;D ;D
    Цитирай Първоначално написано от FancyGirl
    Сега ако може ще задам 1 въпрос може да е тъп обаче незнам ... значи не съм ходила на никакви предварителни и тн както и всички от мойте съученици и си нямам понятие до колкото знам по български е трансформиращ и тест обаче въпроса ми е такъв трансформиращия е на непознат текст от името на герой но те ще ни го прочетат този текст няколко пъти или ще ни дадат лист да си го четем и после ще ни вземат листите или просто ни дават листи да пишем... нямам си понятие наистина и днеска се замислих когато си правих едни преразкази и се зачудих. Благодаря ви предварително.

ЛИСТИ???

Град
    .. EE tЪМ, некЪде на сел0о .. ;D ;D
    Вчера си свърших тестовете по математика и днеска няма от къде да решавам някой би ли ми дал линк за онлайн тест по математика, но да не е от ония дето верните отговори са отбелязани с +

Цитирай Първоначално написано от Mastta
    Вчера си свърших тестовете по математика и днеска няма от къде да решавам някой би ли ми дал линк за онлайн тест по математика, но да не е от ония дето верните отговори са отбелязани с +
    ТУК
    Ако някой не може да отвори сайта с изразните(защото аз сега не мога), има ги и ТУК.
    Male

Оле как го получавате това 9ч и 20 минути бе хора!?! Ужассс...

Утре и край... Повече няма даскало, документално утре завършвам седми клас.... Малее..Мале. Трябва да ни дадат златен медал, заради всички неща, на които се подложихме тая година!!

хD, ние пък вече свършихме. Утре - само бележниците. btw, и рд of mine
    ❝ Аз те моля, затвори очи,
    ти недей да плачеш, знам че те боли,
    от мойта стая бяла с безброй врати
    защо избяга?..❞

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си