- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Седми клас....Краят ни се вижда и на нас [vol.3]
Как сте хора?Върнаха ни пробните от Веди.По мат-5.00,а по бел-5.571
Интересното е че първия пробен по мат (задължителен) имах 5.00 или 1*15+2.18+7*3= 72 точки а и този път имам същото разпределение на точкитв.По бел имам 65 от теста и 23 от преразказа.Същите точки имах и на първия задължителен изпит.Така и на двата задължителни пробни и по двата предмета имам 5.00 и 5.571 и двата пъти.Супер съвпадениеДано се повтори и на истинските изпити
![]()
Мерси.С тебе какво стана?Ходи ли на ВедиПървоначално написано от LiRRRa
![]()
Ходих, ходих.И утре също съм.Уж трябваше да съм само на български,но както винаги ме прецакаха и ще съм цял ден...![]()
. . . supercalafragalisticexpiellidosous ♥ . .
Я кажете имената на учителите си..Първоначално написано от LiRRRa
![]()
Всички ли ? - Че то аз не ги знам![]()
Математика - Видка Цолова
БЕЛ - "Надиежда Питрова"
Биология - Илова
Химия - Горанова
Физика - Бошева
Изобразително - ..............
Физкултура - Манова
ИКТ - Едно ниско минионче - злобарка..
Музика - Богданова
Иврит - Ирена Цестник - (Най - печената от всички ^^ )
Трудово - Спас Васев - По прякор - "Спасчикеца"![]()
kamikadze33, май имаше предвид тия от ВЕДИ...
БЕЛ - г-жа Миронова
МАТ - г-жа Маркова
Първоначално написано от LiRRRa
И това може да е имал впредвид - ама откога се обръща само към теб на "Вие" ?![]()
Все едно - аз колкото да напиша нещо - да не съм по назад![]()
Ето на тези от даскалото :
БЕЛ-Темелка Трифонова (класната)
Математика-Таня Иванова (най-яката ^^ )
История-Кирянка Славкова
География-Соня Митова
Биология-Станимира Петкова
Физика-Диана Лазарова
Химия-Соня Атанасова
Музика-Цветанка Йотова
ИИ-Стоянка Анчева
Труд и техника-Радка Янкова (Радка-Пиратка мухлясала бабичка с увиснала гуша)
ФВС-Светлана Бонева (делят си 1-во място с математичката ^^ )
Английски език-Александра Ранкова
Испански език-Пламен Христов (най-якия ^^ )
ИТ-Диана Лазарова
Хореография-Анелия Карчева
Тва са ^^
Сонче, утре ще ти реша задачката, че вече много ме мързи.Ама днес цял ден мързелувам, нищо не свърших.
Някой може ли да ми каже кои са сложните глаголни времена, защото на мен 2 ми убягват.Знам минало неопределено, минало предварително, бъдеще в миналото, бъдеще време и трябва да има още две.
Не си до мен да видиш плача ли, целувките за други харча ли.Няма начин да знаеш, че сърцето ми цялото е пълно с теб.
И вечер спя до телефона си, но лъжа пак с колко лягам си.Не, не искам да знаеш, че в леглото ми само тишината лежи...
Към сложните глаголни времена спадат бъдеще, бъдеще предварително, бъдеще време в миналото, бъдеще предварително време в миналото, минало неопределено време, минало предварително време.
Това намерих. Само че май не сме учили бъдеще предварително и бъдеще предварително в миналото...
Иване, ти кандидатства ли за финансова помощ в Американския колеж?
Не - отказах се въобще от АК...Първоначално написано от anito12
На един приятел са му дали 50 % ама пак няма да се записва - понеже това било само за тая година - другата трябва пълна такса да се плаща..... тапня...
И сега ще гледам да изкарам бал 33 някъде![]()
а на мене ми отказаха категорично финансова помощ. явно смятат, че имам 5500 евра в излишък. е, такъв ми бил късметът - щеше да е хубаво да уча там, защото училището е страхотно, ама... и на мене ми се налага да продължавам битката с няколко хиляди софиянки :Р
нещо съм се притеснила за математиката... проблемни са ми текстовите задачи и геометрични задачи с допълнителни построения и по-хитри решения. и някои видове логически задачи, например с теглилки, преливания и т.н.
и на всичкото отгоре съм ужасно зле в налучкването на отговори - или знам как се решава, или не знам. -.-
Сега ако може ще задам 1 въпрос може да е тъп обаче незнам ... значи не съм ходила на никакви предварителни и тн както и всички от мойте съученици и си нямам понятие до колкото знам по български е трансформиращ и тест обаче въпроса ми е такъв трансформиращия е на непознат текст от името на герой но те ще ни го прочетат този текст няколко пъти или ще ни дадат лист да си го четем и после ще ни вземат листите или просто ни дават листи да пишем... нямам си понятие наистина и днеска се замислих когато си правих едни преразкази и се зачудих. Благодаря ви предварително.
Дали някой ден сърцето ми ще престане да се опитва да изкочи от гърдите ми всеки път, когато ме докоснеш ?
^ Трансформиращ преразказ върху непознат текст ще е от името на герой, било то от текста или пък неутрален. Прочитат текста 2 пъти, после 10-15 минути си го четеш, като нямаш право да пишеш абсолютно нищо. След изтичането на въпросните минути, ти се взема листа с текста и започваш да си пишеш преразказа.
Може ли някой да ми намери всички основни понятия по български и литература... че аз немога, а си върнах учебника...![]()
Първоначално написано от KumchoValcho
![]()
• Знае и умее да прилага свойствата на куб, паралелепипед, права призма и
правилна пирамида;
• Знае и умее да прилага свойствата на прав кръгов цилиндър и прав кръгов
конус
Male
^Мен тия лекинко ме притесняват.![]()
п.п - тази вечер ни е прощалната![]()
Първоначално написано от FancyGirl
ЛИСТИ???
Вчера си свърших тестовете по математика и днеска няма от къде да решавам![]()
някой би ли ми дал линк за онлайн тест по математика, но да не е от ония дето верните отговори са отбелязани с +
![]()
Оле как го получавате това 9ч и 20 минути бе хора!?!![]()
Ужассс...
Утре и край... Повече няма даскало, документално утре завършвам седми клас.... Малее..Мале. Трябва да ни дадат златен медал, заради всички неща, на които се подложихме тая година!!![]()
хD, ние пък вече свършихме. Утре - само бележниците. btw, и рд of mine![]()
❝ Аз те моля, затвори очи,
ти недей да плачеш, знам че те боли,
от мойта стая бяла с безброй врати
защо избяга?..❞