.

Виж резултатите на анкетата: Притеснявате ли се за предстоящите изпити?

Гласували
109. Вие не можете да гласувате в тази анкета
  • Не

22 20,18%
  • Все още владея ситуацията

43 39,45%
  • Да

44 40,37%
Отговор в тема
Страница 48 от 109 ПървиПърви ... 384445464748495051525898 ... ПоследнаПърви
Резултати от 1 176 до 1 200 от общо 2719
    решавах теста-61 точки.Що годе съм доволен.Някой друг да си загуби 2 часа и нещо ?

Ау, утре е 15ти. Не мога да повярвам. Тъжно ми е , но не много . Днес бях на последния ми пробен... И такамм..
    Мисля за тебе, сякаш ти си до мен,
    сякаш мъничка болка трепка бързо във мен,
    сякаш искам да плача като малко дете,
    но сълзи не потичат от очите въобще.

Peace & Love ;]]

Супер фен Аватара на AnIcHkAtA
    Град
    София
    На нас пък днес ни върнаха последните пробни-5.536 и 4.6.Супер ми влизат
    Не си до мен да видиш плача ли, целувките за други харча ли.Няма начин да знаеш, че сърцето ми цялото е пълно с теб.
    И вечер спя до телефона си, но лъжа пак с колко лягам си.Не, не искам да знаеш, че в леглото ми само тишината лежи...

Тия дни много пробни ми връщаха - по БЕЛ 60 - 65..С един 45 точки изключение

По мат - само 1 - 88 точки - Смятам, че съм се справил много добре

Утре ще си взимам бележника и удостоверението

При нас прощално няма да има - всеки ще вземе по нещо за ядене и в класната стая... - Абе и танци щяло да има - ама както върви ще стане като миналата година - 3ма носят някакви колонки;Уредба или нещо от тоя род... Забутват се в 3 от ъглите на стаята - или където има контакти и мерят силата на звука в 3 разновидности - Хаус;Метал;Чалга .....

Имам една задача която не можах и не можах да измисля.. - логическа..

В едно кралство един цар дал на златарите си по 1 парче злато искайки от тях монети от по 10 г...

Обаче се оказало, че има един който крадял по 1г. от монетите....
    Мъдреца на царя казал, че е намерил начин с 1 претегляне на везната да открие кой лъже... Златарите са означени с "x"...

Какво е измислил мъдреца..?

Моето решение - ама мисля, че не се брои... - Разделят се на 2 групи златарите... Всеки слага по 1 монета от съответната страна на везната и когато едната везна се издигне то последния който е сложил монета - Той е ....

Цитирай Първоначално написано от john95
    Тия дни много пробни ми връщаха - по БЕЛ 60 - 65..С един 45 точки изключение

По мат - само 1 - 88 точки - Смятам, че съм се справил много добре

Утре ще си взимам бележника и удостоверението

При нас прощално няма да има - всеки ще вземе по нещо за ядене и в класната стая... - Абе и танци щяло да има - ама както върви ще стане като миналата година - 3ма носят някакви колонки;Уредба или нещо от тоя род... Забутват се в 3 от ъглите на стаята - или където има контакти и мерят силата на звука в 3 разновидности - Хаус;Метал;Чалга .....

Имам една задача която не можах и не можах да измисля.. - логическа..

В едно кралство един цар дал на златарите си по 1 парче злато искайки от тях монети от по 10 г...

Обаче се оказало, че има един който крадял по 1г. от монетите....
    Мъдреца на царя казал, че е намерил начин с 1 претегляне на везната да открие кой лъже... Златарите са означени с "x"...

Какво е измислил мъдреца..?

Моето решение - ама мисля, че не се брои... - Разделят се на 2 групи златарите... Всеки слага по 1 монета от съответната страна на везната и когато едната везна се издигне то последния който е сложил монета - Той е ....
    Подобна задача ни даваха във ВЕДИ.И ти мислиш правилно

еее супер

Голям фен Аватара на elito6754
    Град
    София
    Уф, още четири дена до българския, хора!

Да минават по-бързо...
    Мисля за тебе, сякаш ти си до мен,
    сякаш мъничка болка трепка бързо във мен,
    сякаш искам да плача като малко дете,
    но сълзи не потичат от очите въобще.

Peace & Love ;]]

Благодаря faststep. Искам да попитам от каде ще се подготвяте за изпита - БЕЛ? Върнах учебника и незнам какво ще правя Имам 2 помагала на Кръгозор - Българскичт език в правила и тестове и Българският език и литература правила, понятия, тестове, но... споделете моля

Град
    In your pink dreams.. :]
    Спешно ми трябва инфо за 133! За английската паралелка с втори език руски, ме интересува дали от 9ти клас предметите са на английски и тн, абе дали е като езиковите, само че с втори език руски..

Мега фен Аватара на teenems
    Цитирай Първоначално написано от elito6754
    Уф, още четири дена до българския, хора!
    оф да идва вече тоя изпит ..

апф утре за последно 7 клас
    разделя ме се
    кофти ми е ..
    JUDGE ME
    & i'll prove you wrong.

Айдее.. да минават изпитите вече.. нямам търпение.
    Била съм само на един пробен по математика и на един по БЕЛ,обаче не ми пука много,много.Всмисъл,че си правя пробни вкъщи .Кааакто и да е..
    Утре-бележника и се разделям с класа.
    Колкото и лоши неща да говорих.. еее,днеска си изкарахме страхотно.Просто.. супер беше.Рев засега нямаше,ама и утре е ден. Ще ми липсват някои индивиди.

Мега фен Аватара на teenems
    Цитирай Първоначално написано от YouCantStopMe
    Айдее.. да минават изпитите вече.. нямам търпение.
    Била съм само на един пробен по математика и на един по БЕЛ,обаче не ми пука много,много.Всмисъл,че си правя пробни вкъщи .Кааакто и да е..
    Утре-бележника и се разделям с класа.
    Колкото и лоши неща да говорих.. еее,днеска си изкарахме страхотно.Просто.. супер беше.Рев засега нямаше,ама и утре е ден. Ще ми липсват някои индивиди.
    леле човек ,нямам търпение вече да съм 8 клас ,да са ме приели и кеф майка . напрао изпити ,глупости ..
    JUDGE ME
    & i'll prove you wrong.

Оххх аз пък не искам да идват изпитите, защото ме е страаааааааааааааахх... Сигурна съм, че като ми дадат листата ще се панирам отвсякъде!!.. Ужас!

Иначе ако можем да прескочим направо на 26-ти юни вечерта ще е най-добре.... От друга страна нека минава и да се свършва най-накрая.Дори и 2 да изкарам пак няма да ме е яд!! Честно!! Спря да ми пука.... тотално.Всеки ден сиг по 6 часа да уча, да ставам рано за уроци, да се карам с учители в училище, да зубря и решавам задс по цял ден, да нямам време за форуми и скайп, дори за МУЗИКА... Крааааааай!!... И каквато и оценка да имам, никой няма да може да върне времето назад и да ме накара да правя и уча още повече.... Предпочитам 2-ки и здрава психика, отколкото съвсем увреден мозък и 6-ци... Признавам си.Не мога повече.Омръзна ми.Писна ми.Според мен всяко едно даскало е и шибано и свястно наравно и няма толкова голямо значение къде ще попаднеш.Да, ще научиш езика по-хубаво ако е за езикова примерно, но отностно другите знания по другите предмети, учители, съученици и сграда.... Няма особена разлика.
    . . . supercalafragalisticexpiellidosous ♥ . .

Цитирай Първоначално написано от LiRRRa
    Оххх аз пък не искам да идват изпитите, защото ме е страаааааааааааааахх... Сигурна съм, че като ми дадат листата ще се панирам отвсякъде!!.. Ужас!

Иначе ако можем да прескочим направо на 26-ти юни вечерта ще е най-добре.... От друга страна нека минава и да се свършва най-накрая.Дори и 2 да изкарам пак няма да ме е яд!! Честно!! Спря да ми пука.... тотално.Всеки ден сиг по 6 часа да уча, да ставам рано за уроци, да се карам с учители в училище, да зубря и решавам задс по цял ден, да нямам време за форуми и скайп, дори за МУЗИКА... Крааааааай!!... И каквато и оценка да имам, никой няма да може да върне времето назад и да ме накара да правя и уча още повече.... Предпочитам 2-ки и здрава психика, отколкото съвсем увреден мозък и 6-ци... Признавам си.Не мога повече.Омръзна ми.Писна ми.Според мен всяко едно даскало е и шибано и свястно наравно и няма толкова голямо значение къде ще попаднеш.Да, ще научиш езика по-хубаво ако е за езикова примерно, но отностно другите знания по другите предмети, учители, съученици и сграда.... Няма особена разлика.
    А какво става, ако се изкара двойка? (чукам на дърво)

Цитирай Първоначално написано от dugallesuck
    Благодаря faststep. Искам да попитам от каде ще се подготвяте за изпита - БЕЛ? Върнах учебника и незнам какво ще правя Имам 2 помагала на Кръгозор - Българскичт език в правила и тестове и Българският език и литература правила, понятия, тестове, но... споделете моля

Град
    Варна

Aз ходя на уроци и от там ни дадоха специални учебници, издадени от самата школа и от там си уча , и ми вършат чудесна работа.

Вече е късно датръгвам на уроци май...

Град
    Варна
    Вече е късно датръгвам на уроци май...
    Аз тръгнах в началото на годината xD

dugallesuck къде искаш ?

Обзе ме паниката.... Няма да изкарам хубава оценка на изпита по БЕЛ.... Ами ако стане така че пуснат много гаден тест... аз ще изкарам към 55 - 60 точки сигурно... и ако дадат гаден преразказ 15 точки и ку*ец....

Повече от фен
    Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от john95
    Обзе ме паниката.... Няма да изкарам хубава оценка на изпита по БЕЛ.... Ами ако стане така че пуснат много гаден тест... аз ще изкарам към 55 - 60 точки сигурно... и ако дадат гаден преразказ 15 точки и ку*ец....

Недей се филмира,бе.Имаш време да понаучиш това,което не знаеш,прави повечко тестове.Не мисли,че и ние не се притесняваме,не си губи времето във оплаване

хаха john95 не го очаквах от тебе Само аз ли не съм се панирал още ? Ще се перафразирам : Ако си за там където искаш,значи ще влезнеш.Ако не си,няма
    Това е към всички да се осъзнаете малко

Ще може ли някой да ме обясни ... При трансформиращия преразказ от какво зависи времето в което трябва да се напише
    Long Live Rock N' Roll .. !

Цитирай Първоначално написано от The_Demon_Girl
    Ще може ли някой да ме обясни ... При трансформиращия преразказ от какво зависи времето в което трябва да се напише
    От дидактическата задача. Ако е от неутрален, трябва в сегашно историческо. Ако е от името на герой, трябва в минало време.

П.П. Дайте някоя интересна задачка, хорица!
    Male

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си