- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Седми клас....Краят ни се вижда и на нас [vol.3]
решавах теста-61 точки.Що годе съм доволен.Някой друг да си загуби 2 часа и нещо ?
Ау, утре е 15ти. Не мога да повярвам. Тъжно ми е , но не много. Днес бях на последния ми пробен...
И такамм..
![]()
Мисля за тебе, сякаш ти си до мен,
сякаш мъничка болка трепка бързо във мен,
сякаш искам да плача като малко дете,
но сълзи не потичат от очите въобще.
Peace & Love ;]]
На нас пък днес ни върнаха последните пробни-5.536 и 4.6.Супер ми влизат![]()
Не си до мен да видиш плача ли, целувките за други харча ли.Няма начин да знаеш, че сърцето ми цялото е пълно с теб.
И вечер спя до телефона си, но лъжа пак с колко лягам си.Не, не искам да знаеш, че в леглото ми само тишината лежи...
Тия дни много пробни ми връщаха - по БЕЛ 60 - 65..С един 45 точки изключение![]()
По мат - само 1 - 88 точки- Смятам, че съм се справил много добре
![]()
Утре ще си взимам бележника и удостоверението![]()
При нас прощално няма да има - всеки ще вземе по нещо за ядене и в класната стая...- Абе и танци щяло да има - ама както върви ще стане като миналата година - 3ма носят някакви колонки;Уредба или нещо от тоя род... Забутват се в 3 от ъглите на стаята - или където има контакти и мерят силата на звука в 3 разновидности - Хаус;Метал;Чалга .....
![]()
Имам една задача която не можах и не можах да измисля.. - логическа..
В едно кралство един цар дал на златарите си по 1 парче злато искайки от тях монети от по 10 г...
Обаче се оказало, че има един който крадял по 1г. от монетите....
Мъдреца на царя казал, че е намерил начин с 1 претегляне на везната да открие кой лъже... Златарите са означени с "x"...
Какво е измислил мъдреца..?
Моето решение - ама мисля, че не се брои... - Разделят се на 2 групи златарите... Всеки слага по 1 монета от съответната страна на везната и когато едната везна се издигне то последния който е сложил монета - Той е ....
Подобна задача ни даваха във ВЕДИ.И ти мислиш правилноПървоначално написано от john95
![]()
еее супер![]()
Да минават по-бързо...![]()
Мисля за тебе, сякаш ти си до мен,
сякаш мъничка болка трепка бързо във мен,
сякаш искам да плача като малко дете,
но сълзи не потичат от очите въобще.
Peace & Love ;]]
Благодаря faststep. Искам да попитам от каде ще се подготвяте за изпита - БЕЛ? Върнах учебника и незнам какво ще правяИмам 2 помагала на Кръгозор - Българскичт език в правила и тестове и Българският език и литература правила, понятия, тестове, но... споделете моля
![]()
Спешно ми трябва инфо за 133! За английската паралелка с втори език руски, ме интересува дали от 9ти клас предметите са на английски и тн, абе дали е като езиковите, само че с втори език руски..
оф да идва вече тоя изпит ..Първоначално написано от elito6754
апф утре за последно 7 клас
разделя ме се
кофти ми е ..![]()
JUDGE ME
& i'll prove you wrong.
Айдее.. да минават изпитите вече.. нямам търпение.
Била съм само на един пробен по математика и на един по БЕЛ,обаче не ми пука много,много.Всмисъл,че си правя пробни вкъщи.Кааакто и да е..
Утре-бележника и се разделям с класа.
Колкото и лоши неща да говорих.. еее,днеска си изкарахме страхотно.Просто.. супер беше.Рев засега нямаше,ама и утре е ден.Ще ми липсват някои индивиди.
![]()
леле човек ,нямам търпение вече да съм 8 клас ,да са ме приели и кеф майка . напрао изпити ,глупости ..Първоначално написано от YouCantStopMe
![]()
JUDGE ME
& i'll prove you wrong.
Оххх аз пък не искам да идват изпитите, защото ме е страаааааааааааааахх... Сигурна съм, че като ми дадат листата ще се панирам отвсякъде!!..Ужас!
Иначе ако можем да прескочим направо на 26-ти юни вечерта ще е най-добре....От друга страна нека минава и да се свършва най-накрая.Дори и 2 да изкарам пак няма да ме е яд!! Честно!! Спря да ми пука.... тотално.Всеки ден сиг по 6 часа да уча, да ставам рано за уроци, да се карам с учители в училище, да зубря и решавам задс по цял ден, да нямам време за форуми и скайп, дори за МУЗИКА...
Крааааааай!!... И каквато и оценка да имам, никой няма да може да върне времето назад и да ме накара да правя и уча още повече.... Предпочитам 2-ки и здрава психика, отколкото съвсем увреден мозък и 6-ци... Признавам си.Не мога повече.Омръзна ми.Писна ми.Според мен всяко едно даскало е и шибано и свястно наравно и няма толкова голямо значение къде ще попаднеш.Да, ще научиш езика по-хубаво ако е за езикова примерно, но отностно другите знания по другите предмети, учители, съученици и сграда.... Няма особена разлика.
![]()
. . . supercalafragalisticexpiellidosous ♥ . .
А какво става, ако се изкара двойка? (чукам на дърво)Първоначално написано от LiRRRa
Първоначално написано от dugallesuck
Първоначално написано от dugallesuck
Aз ходя на уроци и от там ни дадоха специални учебници, издадени от самата школа и от там си уча , и ми вършат чудесна работа.![]()
![]()
![]()
Вече е късно датръгвам на уроци май...![]()
Аз тръгнах в началото на годината xDПървоначално написано от dugallesuck
dugallesuck къде искаш ?
Обзе ме паниката.... Няма да изкарам хубава оценка на изпита по БЕЛ....Ами ако стане така че пуснат много гаден тест... аз ще изкарам към 55 - 60 точки сигурно... и ако дадат гаден преразказ 15 точки и ку*ец....
![]()
Първоначално написано от john95
Недей се филмира,бе.Имаш време да понаучиш това,което не знаеш,прави повечко тестове.Не мисли,че и ние не се притесняваме,не си губи времето във оплаване![]()
хаха john95 не го очаквах от тебеСамо аз ли не съм се панирал още ?
Ще се перафразирам : Ако си за там където искаш,значи ще влезнеш.Ако не си,няма
![]()
Това е към всички да се осъзнаете малко![]()
Ще може ли някой да ме обясни ... При трансформиращия преразказ от какво зависи времето в което трябва да се напише![]()
Long Live Rock N' Roll .. !
От дидактическата задача. Ако е от неутрален, трябва в сегашно историческо. Ако е от името на герой, трябва в минало време.Първоначално написано от The_Demon_Girl
П.П. Дайте някоя интересна задачка, хорица!![]()
Male