- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Седми клас....Краят ни се вижда и на нас [vol.3]
Благодарим ...![]()
да се похваля ... в събота бях на пробен по математика и имам 5.68(знам, че това не е много за вас, но ... аз си се радвам
)
Long Live Rock N' Roll .. !
Малии... днеска РЕВ!![]()
![]()
. До последно си казвах, че няма да плача, но после в киното срещнах и някои хора, които преди бяха в класа, и бившата ми най-добра приятелка....
Пприбрах се и като разгледах албума... и продължавам да плача... всичко мина толкова бързо.. а някои хора сигурно никога няма да ги видя повече...
Както и да е. Стегнах се. Имам изпити... ВСИЧКО ЩЕ Е ОК!!
Мисля за тебе, сякаш ти си до мен,
сякаш мъничка болка трепка бързо във мен,
сякаш искам да плача като малко дете,
но сълзи не потичат от очите въобще.
Peace & Love ;]]
Не е много ли!?!?!?!? Това е perfe, уе човек!! Бравооо!!
. . . supercalafragalisticexpiellidosous ♥ . .
Днес всичко свърши. (освен изпитите). Днес, на този велик ден, си предадох учебниците, подарихме цветя на класната, разделихме се с нея и с началната учителка, 45 минути карахме лодка в езерото Ариана, получих си удостоверението с една петица по химия, съответно и бележника, връчиха ми и седмет дравни картона от началото на обучението ми и .....се разделих с училището си и класа си. Цели седем години. минаха толкова бързо с едни и същи хора и още не мога да приема, че другата година няма да виждам всичките тези хора на едно място. Не ревах, защото не ми се ревеше. Знам, че с тримча човека ще продължавам да се виждам и за нататък, за другите не ми пука особено. Разделям се щастлива от първите ми седем учибни години и съм готова за следващите пет и проклетите изпити след 4 дена и след 10 дена.![]()
![]()
Първоначално написано от Enitto
Какво толкова се интересувате от стария клас... Аз с тези които са ми приятели ще се събираме така или иначе![]()
И бтв - 5,68 - това е супер висок резултат бе... към 90 точки...
И аз изкарвам горе долу толкова..
Момент за саморекламаПървоначално написано от john95
![]()
Видехте ли децата от СМГ какво ни съветват : Да не се отказваме[/quote]
Някой може ли да ми препоръча хубав сборник с тестове по математика, че моите ги изреших.
ПМГ-Сливен информатика/английски http://pmg-sliven.com/bg/ :SПървоначално написано от webprng
[/quote]Първоначално написано от webprng
Знам че съм скромен знам- Вродено качество си ми е...
![]()
Честито!! Аз бях по БЕЛ на 6 в МГ Варна и имам 84 точки (.. е тука мога вече да кажа, че за вас това не е много.. АМА за мене е просто перфектноПървоначално написано от The_Demon_Girl
![]()
А за интересната задачка...
Ето една тя не е много трудна ама сега това ми е под ръката...
В равнобедрен трапец всеки от диагоналите му е равен на сбора от основите. Да се намери ъгълът между диагоналите му.
Мммм.. ако не се лъжа тези на РЕГАЛИЯ бяха добри...Първоначално написано от FuCkInBuBbLeGuM
![]()
Не разбирам...За нас всичко над 75 точки е многоПървоначално написано от titity
![]()
titity - я ми кажи тихичко колко е отговора..да си свиря.![]()
Отчаях се.Пак.Много сте ми умни, аз за нищо не ставам.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
. . . supercalafragalisticexpiellidosous ♥ . .
60 градуса ?Първоначално написано от titity
![]()
Утре ще дам решението - с допълнително построение е...
Ако е вярно де...
как ще сме тооолкова умни,бе..
аз пък не получих 60 градуса..
ех..
сбъркала съм.
Ами решава се така : Значи равнобедрен трапец - значи диагоналите са равни... и са равни на "а+в"; Продължаваме АВ надясно до точка P така че ВP = CD
Разгл. BPCD - BP=CD BP||CD => BPCD - usp. тогава CP = BD = a+b
Но това е и равно на AP = CP = BD = a+b
Равностранен - 60 градусов ъгъл горе... но CP||BD => Ъгълът м/у диагоналите е равен на 60 градуса![]()
Гений! Аз не можах да я решаПървоначално написано от john95
Мерси за обяснението.
Имам малко тъп въпрос... Някой може ли да ми обясни кога думите се пишат слято и полуслято?
Имам и още![]()
Диагоналът на равнобедрен трапец разполовява един от ъглите му, а разликата на основите му е 3 см. Каква дължина може да има голямата основа на трапеца, за да бъде Р му не по-голям от 35 см.
Таз я реших до някъде... и после не мога да докажа едно нещоза да ми излезе задачата..
Първоначално написано от dugallesuck
О0о тези докато ги научаааааа...
ми ако е словосъчетание и първата дума се членува т.е.
Къща музей--> Къщата музей значи се пиотделно
ако се членува второто
Вагон-ресторант---> Вагон-ресторантът се пише полуслято
А слято се пишат думи с неравноправно смислово отношение между изграждащите ги основи от типа подчинена основа-главна основа.(това е правило..Дори и аз не го схващам)
Благдоаря. А това с това -ме някой може ли да ми обясни моля
В кой ред думите НЕ са написани правилно?
работиме, ходиме, четеме;
празнуваме, чуваме, вярваме;
плуваме, гледаме, виждаме;
разказваме, сбогуваме, рисуваме.
Вече май ставам нахален няма да питам повече![]()
Това с ме-то, доколкото си спомням, ако думата може да съществува без е-то накрая, се пише без нея. Например в първия ред може да съществуват, но в другите не, защото ако се махне е-то, думата става в единствено число.