- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Седми клас....Краят ни се вижда и на нас [vol.3]
От Стара Загора и съм се упътил към ГПЧЕ "Ромен Ролан", немски с английски.Първоначално написано от AnIcHkAtA
П.П. Лигнята е често срещано явление при подрастващите индивиди.![]()
Много кандидати ФЕГарчета сте :Р
Нищо,колкото повече,толкова повече,аз много се радвам на зайчетата...
Абе не знам дали някой е поправял, мързеше ме да гледам задните страници, ама имам тук едно календарче от Министерството на образованието и науката и пише, че изпита по математика е на 25.06, а не на 26.06, както бе написано на първата страница.
Добре де, УпЪтИл.Аз не съм подрастващ индивид а съм прекалено порастнала за годините си
![]()
Не си до мен да видиш плача ли, целувките за други харча ли.Няма начин да знаеш, че сърцето ми цялото е пълно с теб.
И вечер спя до телефона си, но лъжа пак с колко лягам си.Не, не искам да знаеш, че в леглото ми само тишината лежи...
Вечният въпрос-Английска,с втори език-Немски.. или Немска,с втори език-Английски?![]()
![]()
![]()
Lifash, от фега ли си?????Кажи, кажи,кажи,кажиииии
Искам при теб!
Искам във ФЕГ!
Искам, искам, искаааааааааааааааааммммм м
Криси-боб яхния с кисели краставички![]()
Не си до мен да видиш плача ли, целувките за други харча ли.Няма начин да знаеш, че сърцето ми цялото е пълно с теб.
И вечер спя до телефона си, но лъжа пак с колко лягам си.Не, не искам да знаеш, че в леглото ми само тишината лежи...
Да,от фега съмСамо спокойно...
Кой клас?Как са даскалите?Трудно ли влезе?ВИП заек ли ще съм, ако вляза??Ще ти пиша на личноПървоначално написано от Lifash
![]()
Дааа един от фегаааа моля те и аз искам инфо!!!
Да ти пиша ли и аз лично? Кой клас си ?![]()
Сега ще направя конферентен азПървоначално написано от Pooky
само да ми падне
![]()
![]()
Аничката си набеляза жертва.Освен и аз да запиша ФЕг
![]()
То бала не е толкова висок - 30.680 или нещо от рода ама аз си искам ТБГ-то и си го искам здраво
В най-лошия случай ФСГ-то или СМГ (краен вариант)Ех тия съкращения
![]()
Не е толкова..Повече е. Ох малеее още конкуренция, малеее (нищо личноПървоначално написано от webprng
) Моляяя те човека от ФЕГ да пише защото ще полудея
Само гледай да я напишеш!!!Живо ще те изкормяПървоначално написано от webprng
шшшегуам са ТБГ рулз, мн яка гимназия е
![]()
Момче съм и е толкова ако може да се вярва на ВедиПървоначално написано от Pooky
ПС.Някой може ли да ми каже какво стана с сайта на НТБГ-то
ААааа, мъзко си било..пиши си я тогава, тъкмо един познат повечеПървоначално написано от webprng
Едит:Нямам идея какво е станало, но кажи какво те интересува, май знам всичко![]()
Е дано помагаш на теста по белПървоначално написано от AnIcHkAtA
![]()
бтв - аз не се стремя към 5.50 + по мат - аз мисля че ще го изкарам - ако ли не - здраве да е![]()
По БЕЛ и на 5.00 ще се радвам..
Стига си ме иронизирал, беВиж, че Ж и З са близко на клавиатурата..Пфуу, депресирах се, лягам си
![]()
Аз пък ще съм доволен на 4.65+ по математика и 5.000+=> Приет в ТБГ с профил Икономическа информатика
=>
![]()
![]()
ЛекааааааПървоначално написано от Pooky
Lets start spam
![]()
ХАхах,пишете ми,на всички ще ви отговоря :Д
Мисля да започнем да пускаме снимки, и понеже някой трябва да започне, за да се навият и другите, предполагам че това ше съм аз![]()
http://prikachi.com/files/842643U.jpg back ;]
btw аз мисля да пиша ТБГ на второ..
Lifash, skype ?Първоначално написано от Lifash
![]()
Pls кажи кой клас си?Мъжко ли си, женско ли..
С класа може да ви разочаровам малко по отношение на изпитите,не съм влизала с вашите,10 клас съм,момиче![]()