- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Седми клас....Краят ни се вижда и на нас [vol.3]
Дайте линк верно
Never Back Down!
Има ли някакъв сайт, от който мога да решав онлайн + оценка?![]()
Този на МОН го знам и вече см ги минавала по 3 пъти![]()
ЪЪЪ тъп въпрос ! Ще можем ли да пишем върху тестовите книжки![]()
ОМГ![]()
Тъп съм... А тоя шоколад защо ще го носите?
Аз ще си нося кроасан...Нали знаете че шоколада може да се разтопи и с него да отиде и тестаПървоначално написано от dugallesuck
![]()
![]()
Аз знам,че е забранено да се носи храна, защото при отварянето шуми. Само течности! Поне в моя град е така![]()
Първоначално написано от webprng
Средна отсечка в триъгълника...описана окръжност...с две думи: седми класПървоначално написано от SlaveMachine
Едит: ДА, ще можем да драскаме в книжките!![]()
Male
Екстрааа....Първоначално написано от faststep
Ама сигурен ли си ? Щото може да го броят за знак![]()
![]()
Абе вие лесен тест ли искате или труден (и по бел и по мат) ? Щото аз искам някакъв труден.Не не съм полудял сега ще ви обясня теорията си![]()
По-труден тест => среден успех около 4 => че ако имаш над 4.500 си се набутал в една от добрите гимназии
![]()
П.С. Не броим децата от СМГ...Те под 95/98 точки нема как да паднат ...
П.С.
Ето ви една класация за училищата
Най-добро езиково - Немската
Най-добро математическо - СМГ
Най-добро ПУ - НТБГ/ТУЕС
Айде лек ден...След малко отивам за последно на урок по БЕЛ![]()
Сигурен съм, те книжките не ги проверяват, те дори не са надписани(без име са). Пък и щеше да е адски идиотско по математика да правиш всички чертежи на листа и да преписваш всички задачи, вместо това можеш да ги решиш в книжката, тъкмо после няма да губиш ценно време да ровиш из листите да търсиш къде си решил нещо.Първоначално написано от webprng
Male
Аз предлагам нещо ако оставят тестовите книжки на нас секи загражда отговорите си там и като се върнем ще си сверим отговорите![]()
А не аз няма да си проверявам отговорите...Ще чакам оценката в сайта на МОН...Иначе най-много да си разваля деняПървоначално написано от SlaveMachine
![]()
![]()
Вие сте вундеркинди, ще се справите със следната граматически натоварена занимавка за ума, одобрена от съюза на тестоправачите в България(aka МОН).В коя от следните думи НЯМА правописна грешка?
А) двайсет
Б) шестотин
В) двуеточие
Г) десятка
![]()
Male
В) Двуеточие
аз така мисля..
там няма да има грешка,май.
А кое е всъщност?
или не..
десятка
?!?![]()
В еПоне така мисля
http://rio-sofia-grad.com/index_file...izpiti_MON.doc - тОзи линк е за всички които се чудят как ще протече изпита![]()
и аз такаПървоначално написано от webprng
![]()
а мисля, че правилно е двоеточие, ама не съм сигурна, зле съм по БЕЛ
we follow the danger wherever it goes.. we are the believers... we are.. heroes...
Jeff Hardy forever!!
Мисля като направя преразказа да си поръчам една пицаи после продължавам с пълна пара.
Пише се двОеточие. А относно отговора, аз посочих десятка, верен беше двайсет(според мен и десетка, и двайсет са правилни). Останалите какво мислят?Първоначално написано от YouCantStopMe
![]()
Male
двУеточие се пише ! 200 % съм сигуренПървоначално написано от faststep
Пица??![]()
![]()
Аз ще си взема моя любим Сникърс и кола (и вода....) иии 3 еднакви химикалки, молив, гума...по мат плюс пергел, транспортир, линия и триъгълник...
За изпита в другиден не се притеснявам, но за тоя по мат лудвам... По математика имам чувството, че нищо не знам... Панирала съм се от сякъде... Ужасссссссссссссссссссссс сссс![]()
![]()
![]()
. . . supercalafragalisticexpiellidosous ♥ . .
Пак си помисли.Първоначално написано от webprng
![]()
Male
Аз размислих.
Мисля,че е десятка.
99%![]()