.

Виж резултатите на анкетата: Притеснявате ли се за предстоящите изпити?

Гласували
109. Вие не можете да гласувате в тази анкета
  • Не

22 20,18%
  • Все още владея ситуацията

43 39,45%
  • Да

44 40,37%
Отговор в тема
Страница 55 от 109 ПървиПърви ... 54551525354555657585965105 ... ПоследнаПърви
Резултати от 1 351 до 1 375 от общо 2719
    А за какво ще го зимате тоя шоколад? Да ви се доака

Град
    Русе
    Цитирай Първоначално написано от dugallesuck
    А за какво ще го зимате тоя шоколад? Да ви се доака
    Щото искат да ядът лайна!
    Never Back Down!

Стига бе мармот.

Град
    Русе
    Стига бе мармот.
    кажи, бе леке
    Never Back Down!

Айде отивай яж лайна...

Град
    Русе
    айде се научи да пишеш
    Never Back Down!

По умния отстъпва, а и не искам да разваляме темата.

Град
    Русе
    Значи отстъпвам
    Never Back Down!

Аз няма да взимам нито вода, нито нещо за ядене...

За по - горе - Отскоро във ЕС е общоприето - Бритиш Кенсъл* и Диплома по немски от Гьоте институт да са сертификатите които ти трябват за чужбина - и няма разлика м/у Лайнстунг и Шпрах.... Защото ти ако си научиш езика - Ще те приемат дори и да не си със диплома Лайнстунг (не съм сигурен, че така се пише...)

Иначе аз съм се панирал доста... Просто си мисля, че няма да се справя добре..
    Иначе по математика съм оптимист - едно 85 точки трябва да изкарам

Имам 22 точки на един преразказ - и то гаден преразказ

Днес бях на последно на Школа (по БЕЛ... ) - За радост оставащите ми 4 дни - ще учим само по математика

А пък вече напълно тъпо ми стана... След като баща ми реши, че 2ра немска не става в сравнение с 1ва... Сега стигна до извода, че и там не си струва... - Доколкото разбрах (От много ученици там) - Госпожата която ми преподава по Немски примерно - ме праща на частни уроци при другата госпожа по Немски, а тя пък праща своите ученици при моята госпожа... Ако не ходиш - ти се стъжнява живота...
    И излиза, че аз пак ще трябва да ходя на частни - което пък означава, че пак няма да имам заветния свободен полуден...
    На родителската в Иванови - Твърдо са оплюли профилираните гимназии - Като СМГ... Според тях там се затваряме само в математиката и наистина я научаваме като машини - ама само нея..
    Те са... Ако не се запишем в Евростар" - То тогава да ходим в Езикова..

И какво се оказало - "Перфектното даскало е Евростар"...
    Но аз ще упорствам... Писна ми - цяла година ми се *********** и после пак да ходя от 8:30 до 16:00 - Да, да ама не

За упражнението - ДевЕтка (100 %) ; Двоеточие ; ШестСтотин ;

Цитирай Първоначално написано от dani_kaulitz
    Значи отстъпвам
    Тъп си.... в профила ти пише - Never Back Down - следователно или си тъп (Най-вероятното) или не можеш да приемеш, че не си по - умния в тази ситуация -> Пак си по - тъп...

Град
    Русе
    Цитирай Първоначално написано от john95
    Значи отстъпвам
    Тъп си.... в профила ти пише - Never Back Down - следователно или си тъп (Най-вероятното) или не можеш да приемеш, че не си по - умния в тази ситуация -> Пак си по - тъп...
    Ти пък още повече...
    Never Back Down!

Значи отстъпвам
    Ти пък още повече...
    Страхотна логика.....

Мега фен Аватара на teenems
    правя едни тестове по БЕЛ ,които не са от най-лесните и резутатите ми са

4.50 , 4.75 , 5.00 и 5.25

тва добре ли е за аег ?

утре четвъртък и петък ,малее

па математика по ме е бъз ..
    JUDGE ME
    & i'll prove you wrong.

Цитирай Първоначално написано от teenems
    правя едни тестове по БЕЛ ,които не са от най-лесните и резутатите ми са

4.50 , 4.75 , 5.00 и 5.25

тва добре ли е за аег ?

утре четвъртък и петък ,малее

па математика по ме е бъз ..
    Колко трудни са ? - Аз като оценка изкаравам последно време около 5,30... Ама по - скоро трябва да махам около 6,7 точки, че все си помогна с някого за 2,3 въпроса и ....

Иначе за АЕГ - не знам за момичета колко е мин. бала...
    Иначе ако по Математика изкараш към 5 и нещо и по БЕЛ нещо такова - ще влезеш сигурно

Извинете, че прекъсвам спора Ви( ), но някой по-просветен от мен ще ми обясни ли разликата между публицистичен текст, научен текст и тект, предназначен за битовата сфера на общуване, защото са ми слаба страна.
    Male

За по - горе - Отскоро във ЕС е общоприето - Бритиш Кенсъл* и Диплома по немски от Гьоте институт да са сертификатите които ти трябват за чужбина - и няма разлика м/у Лайнстунг и Шпрах.... Защото ти ако си научиш езика - Ще те приемат дори и да не си със диплома Лайнстунг (не съм сигурен, че така се пише...)
    Абе не се пише така, но това е друг въпрос. Прав си за сертификатите, но пак не разбра. Ако завършип Лайстунг кандидатстваш с квота на немците, която е по-голяма от тази за чужденците ест (става въпрос за Германия), докато ако вземеш диплома от Шпрах си с квота на чужденците. Да, в двата случая отиваш и учиш, но ако си Лайстунг имаш по-голям шанс да учиш, където искап после.

Между другото, освен ако мн мн не ви се учи, не влизайте в немската. Мислих, че ще е поносимо, но не е .. Като пребита съм, а утре имам изпит... Както и в петък. Както и другите вторник и сряда..така че....
    Sunrise and the new day's breakin' trough
    The morning of another day without you
    And as the hours roll by
    No one's there to see me cry except the sunrise
    The sunrise and you...

Цитирай Първоначално написано от Balooon

Абе не се пише така, но това е друг въпрос. Прав си за сертификатите, но пак не разбра. Ако завършип Лайстунг кандидатстваш с квота на немците, която е по-голяма от тази за чужденците ест (става въпрос за Германия), докато ако вземеш диплома от Шпрах си с квота на чужденците. Да, в двата случая отиваш и учиш, но ако си Лайстунг имаш по-голям шанс да учиш, където искап после.

Между другото, освен ако мн мн не ви се учи, не влизайте в немската. Мислих, че ще е поносимо, но не е .. Като пребита съм, а утре имам изпит... Както и в петък. Както и другите вторник и сряда..така че....
    Ти в Лайстунг ли искаш да се запишеш ? - И ако да - то имаш ли представа без връзки шансове има ли някой ?

Без връзки е абсолютно възможно да влезнеш// Сигурна съм в това, което казвам..
    Като цяло отивам утре на изпита и ще направя всичко най-добро, което мога де..а после ако ме приемат ще реша дали искам.. Принципно би било по-лесно да съм там, но от друга страна искам да си живея живота Не знам...

П>П> Това си е тема за 7 клас, няма да ви я развалям ако някой иска да пита нещо за немската да ми пише на лично ще отговоря...
    Sunrise and the new day's breakin' trough
    The morning of another day without you
    And as the hours roll by
    No one's there to see me cry except the sunrise
    The sunrise and you...

Хора, успех на 19-ти!
    Аз напоследък все около 5.35 съм по БЕЛ, но математиката нещо западна...уф...пак ще се решават яко задачи от геометрия
    За Първа АЕГ...и аз искам там. Май някой питаше за баловете там. Миналата година минималният бал за момичетата е бил (за първо класиране): С английски и немски - 33;
    с английски и испански 32.644; английски и френски - 32.536 и английски с руски 32.43. Вие решихте ли тестовете от миналата година?

Град
    * Somewhere Over The Rainbow *
    в моя справочник пише за 1аег:
    английски и немски - 33
    английски и испански - 32.644
    английски и руски - 32.430
    английски и френски - 32.536

значи са като тия от миналата година

Оф..
    кои бяха служебните думи?

Град
    Служебни думи – това са частици, членни форми, предлози в средата на едно име с няколко компонента – между лично и фамилно име се пишат с малка буква. Такива думи са: да, дьо, де, ван, ал, бен, фон: Леонардо да Винчи, Васко да Гама, Шарл дьо Гол, Осамма бен Ладен.
    Ако компонентите преди такива служебни думи са отпаднали и името започва от служебната дума, тя се изписва с главна буква: Ван Гог, Бен Ладен, Да Винчи, Дьо Гол.

Намерих го в и-нет защото и аз не го знаех...

Град
    А някой може ли да припомни причастията (на какво завършваха, защото помня само мин. несв. деят. прич. , че завършва на Л )

Цитирай Първоначално написано от faststep
    Някой по-просветен от мен ще ми обясни ли разликата между публицистичен текст, научен текст и текст, предназначен за битовата сфера на общуване, защото са ми слаба страна.
    Male

Цитирай Първоначално написано от FuCkInBuBbLeGuM
    А някой може ли да припомни причастията (на какво завършваха, защото помня само мин. несв. деят. прич. , че завършва на Л )
    Сегашно деятелно-ящ, ещ и т.н... седящ, четящ, пишещ
    Минало страдателно-на н и т-бит, четен
    Минало св.деят.причастие-но л-пял
    Минало несв.деят.прич-на л-пеел
    Деепричастие, айки, ейки, ийки...-пеейки, скачайки

А служебните думи не бяха ли вички без местоименията и местоименните наречия?

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си