- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Седми клас....Краят ни се вижда и на нас [vol.3]
3 поста по - нагоре погледни и после ми говори, че не си тъп.. или поне сляп айде... Тъпотата ще се докаже с 2те задачки по горе...Първоначално написано от dani_kaulitz
Е хора казвайте кой, къде е разпределен /пишете и града/
Аз съм в Пловдив
БЕЛ - Строителния /ПГ С А Г/ зала 118
Математика ОУ ,,Васил Левски" зала 205
![]()
![]()
![]()
![]()
оу ми не знам..... може и така да е... по - добре да провери в справочник за Бургас...Първоначално написано от teenems
Оу,нее..
определено не е така.
БЕЛ - 1АЕГ зала 5
Матем. - 164 ГПИЕ зала 7
От София съм... ако има някой при мен да казва![]()
Дай задача, бе кух тъпанар.Първоначално написано от john95
![]()
Never Back Down!
дал ти е задача, не зацепи ли???Първоначално написано от dani_kaulitz
we follow the danger wherever it goes.. we are the believers... we are.. heroes...
Jeff Hardy forever!!
Първоначално написано от john95
Оф ти не четеш ли?И престани да пишеш... Дразниш и спомиш... И не си 7 клас/не че имам нещо против другите, който не са де, обаче вие поне помагате/
Боса по асфалта минавам,
знам че няма мода такава -
просто детски навик още в мен живее.
Аз съм в 144 СОУ по бел и в 10-то по мат.
В София, де. Има ли някой при мен?![]()
Вие ще учите ли в деня преди изпита?
хей, един съвет от мен, който помага ( според мен) В деня преди изпита не учете (ама дори не си мислете за учене) ! само се забавлявайте и тфа елегнете си рано ( няма да можете да заспите лесно, но по някое време ще заспите
Нз но на мен ми беше мн от полза тфа
На сутринта си спомнях сичко от първият до последният ден
Което бях учил, разбира се
![]()
Условието му е сложно и не може да зацепи - не винете момчето сега... Не всеки има възможности....Първоначално написано от Millen4ety
![]()
Ако случайно зацепиш кажи -- Ако ли не (Което е по - вероятното) просто не се обаждай повече...
на първата много, много не ми се записваПървоначално написано от john95
даже и ника ти отгоре съвсем малко личи![]()
![]()
втората е 60 градуса ъгъла AOB
Never Back Down!
Някой ще ми припосмни ли правило за -
- частицата не, кога се пише слято с деепричастия - защото имаше една особеност, когато е НЕДО... /ако може и примерче/![]()
П.С. Дайте линк към някъв тест,че вече изреших маса тестове и искам ощее и още![]()
![]()
Животът е като огромно виенско колело - върти се,нови хора качват се и слизат. Първо си долу, после горе. И изпитваш страх от височините, и от долините. Но въпреки всичко винаги носиш тръпката и желанието за живот в себе си. <3 (h)
Първоначално написано от meche95
^ сведенията са от тетрадката ми (не съм 100% сиг, но..)
Отрицателната частица "не":
-пише се отделно от глагола и деепричастието
изключение: недоплащайки, недооценявайки, недоверявайки
- пише се слято със сегашно деятелно причастие
we follow the danger wherever it goes.. we are the believers... we are.. heroes...
Jeff Hardy forever!!
Забелязали ли сте, че темата ни има повече посещения от всичките важни![]()
Не си до мен да видиш плача ли, целувките за други харча ли.Няма начин да знаеш, че сърцето ми цялото е пълно с теб.
И вечер спя до телефона си, но лъжа пак с колко лягам си.Не, не искам да знаеш, че в леглото ми само тишината лежи...
Вече да.![]()
Аз не я затварям...![]()
по бел ще се боря за над 5,30
по математика за над 3,00![]()
- ( моля ви не се смейте)
sm_95, ти в къде искаш да влезнеш?? и аз съм от пловдивмисля че ще е полезно да си разменим информация за пловдивските гиманазии
![]()
![]()
И аз съм от пловдив :P бел - строителния 9 стая; мат - руската нз къде![]()
И аз това щях да попитамПървоначално написано от xoxi
.
Станах в 5:45.Не знам защо, дори будилникът не ме е будил.Реших един тест със смайващ резултат, прочетох композициите и реших, че е достатъчно за днес.Няма да решавам повече.Каквото съм научила-научила.Може би довечера ще ме хване бъзето и пак ще попрочета нещо, но се съмнявам.Ако има нещо, което ме притеснява, то това е преразказът.Като цяло се чувствам доста спокойна.Сякаш предчувствам нещо
.Може би изперквам
.Не знам и не ме интересува.Не се чувствам зле.След малко ще ида до 66, защото не съм сигурна къде се намира, а утре съм там.Ще се справим
.
Запетая пред "дори" пише ли се?
Не си до мен да видиш плача ли, целувките за други харча ли.Няма начин да знаеш, че сърцето ми цялото е пълно с теб.
И вечер спя до телефона си, но лъжа пак с колко лягам си.Не, не искам да знаеш, че в леглото ми само тишината лежи...
Аз ставам сега и имам един въпрос. По БЕЛ ще има ли въпроси за Шибил...Ралица... и т.н.т.? Решавах вчера един тест 35/46 верни, но последни въпроси бяха за произвдения който не сме учили. За преразказа съм по спокоен... на преразказите винаги имам 5.50 5.25 в у-ще, нооо ще видим![]()
Нее не може да има. Не сме го учили се пакПървоначално написано от dugallesuck
А в някой тестове от минали години са останали такива въпроси.