- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Седми клас....Краят ни се вижда и на нас [vol.3]
Аз в тестовете не съм виждал въпроси за падежи - ама в школата питат и аз все си траяПървоначално написано от melinor
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Днеска нещо ми става....Много съм зле
![]()
Иван пита за сюжета...Аз за главите му казвам...
ти за дати....Аз, моля ти се, пиша годините![]()
![]()
![]()
![]()
Боса по асфалта минавам,
знам че няма мода такава -
просто детски навик още в мен живее.
Здравейте на всички седмокласници. Не пиша в темата, но редовно я чета. Пожелавам успех на всички и не правете моята грешка - ужасно съм притеснена и не знам къде се намирам. Надявам се на самия изпит да съм спокойна, защото няма да направя нищо. Отново успех!![]()
Стига бе.. чак пък въпроси за падежии..
няма да си мърдам пръста за тях.![]()
Мелинор,по-спокойно..
И аз съм имала такива моменти.Дишай![]()
Я аз да ви питам.. Вие как ще се преборите с притеснението,бе..Аз като се притесня и забравям всичко.На един пробен така се бях огелпила,а всичко си го знаех.Като се прибрах направо щях да се изям.Много се бях ядосала..на себе си.![]()
Като за начало добро утро на всичкиАз съм тотално откачила супер много се притснявам основния ми проблем е пунктуацията и учтивата форма.
Да и аз смятам че ще е полезно ако искаш пиши на ЛСПървоначално написано от Mastta
![]()
Първоначално написано от john95
ЗАточеница няма подзаглавие. Посветено е на Тодор Александров /у/. Първоначалното заглавие на произведението е било "Към Подрумкале"Първоначално написано от YouCantStopMe
Сори за дългия пост ама се надявам да съм помогнала.![]()
Защо на първа страница пише "На прощаване-1871г.", не е ли 1868? Пък и то заглавието е "На прощаване в 1868г."![]()
Падежите са именителен, винителен, дателен.
П.П. Трета глава на Илийца е развитие на действието.
Male
Първите 5 мин. мисля да не правя нищо. Ще дишам дълбоко защото имам леки пролеми с главата и ми прилошава и може да припадна,а не искам да оставам в старото си у-ще. Ще се опитам да се абстрахирам от всичко и всички и.. така.
тогава са написани иначе ме мързеше на пиша пълната заглавие на На прощаване...Сега ще го оправя...
Боса по асфалта минавам,
^ да мерсиоще съм заспала /станах в 7.30
![]()
Супер многоПървоначално написано от filito
![]()
![]()
П.П. отивам до магазина че тряа да ям нещо![]()
![]()
Аз също, а не бива... Ям от нерви...Първоначално написано от sm_95
![]()
Някакви предложения за успокоение?![]()
И аз започвам да се побърквам. Днеска пак сънувах, че ще си забравя служебната бележка и няма да ме допуснат на изпита.Иначе все още не се притеснявам. Вчера си направих един голям преговор на литература и български. Притесняват ме само сложно съставно с подчинено подложно. Ако може някой да ми даде някакъв пример за такова или направо как се образува?
![]()
Валериан или нещо такова..... питай някой от родителите ти да ти вземе нещо, обаче един приятел миналата година изпи 2 хапчета, или там каквито са, валериан и после каза, че прекалено много се е разсейвал заради тях.
Боса по асфалта минавам,
Госпожата по математика ми каза,когато отида на 2-та изпита да не поглеждам веднага въпросите.Трябва да блея из стаята около 5 минути,докато се успокоя и чак тогава да започвам с въпросите.
Който пее, зло не мисли.Първоначално написано от elito6754
Трудно е да се обича човек.
Не трябва да имаш подлог, а подчинено изречение, което да изпълнява неговата служба.
С моя слаб организъм най-много да ме приспи.Първоначално написано от melinor
![]()
ЗдрастиАз съм Елена ии също имам изпити.Съжалявам ,че сега пиша,но просто като ви видя колко учите ме хваща срам ,че съм такъв мързел
Учителката ми на уроци очаква от мен над 5.50 по математика ,а аз по български очаквам 4 и нещо.Имам чувството ,че утре ще се изложа
,ще се паникьосам ии всичко ще забравя .Обещах днес да не уча,но със сигурност по някое време ще ме обхване страх
Много ми помогнахте !Чета темата от самото и начало ии мога да кажа ,че ще се справите чудесно всичките
Айде успех
![]()
Първоначално написано от filito
![]()
Тогава още сега, ако можеш и искаш, отиди до някоя аптека и питай за някое ЛЕКО успокоително, което да не ти действа като приспивателно...
![]()
btw някой ще си носи ли нещо на изпита.
Боса по асфалта минавам,
Здравей, Ели.
Ще може да си направим план на преразказа, като върнем текстовете?
Вчера си прочетох всички творби по литература,днес преговарям по български..Най-големия проблем,който ме притеснява е че няма да мога да запомня текста за преразказ![]()
![]()
![]()
Look, if you had one chance,
one opportunity to seize everything
you've ever wanted, in one moment,
would you capture it... or just let it slip?
Ааа някой може ли да ми припомни нещо за обособеното определение...
п.п аз ще си нося вода и дъвки ... според мен е тъпо на средата на изпита да се вадят някви " манджи " и да пречим на останалите
Така ще направя.Първоначално написано от melinor
![]()
Аз ще нося часовник, вода и една малка играчка, която ми подари учителката ми по БЕЛ.![]()