.

Виж резултатите на анкетата: Притеснявате ли се за предстоящите изпити?

Гласували
109. Вие не можете да гласувате в тази анкета
  • Не

22 20,18%
  • Все още владея ситуацията

43 39,45%
  • Да

44 40,37%
Отговор в тема
Страница 6 от 109 ПървиПърви ... 23456789101656106 ... ПоследнаПърви
Резултати от 126 до 150 от общо 2719
    Цитирай Първоначално написано от damdam
    Да, и аз мисля, че е краят.
    Някой кааз нещо за дипломата, а зда ви питам, тя влияе ли по някаквъв начин на влизането в определено уличище? Примерно аз искам в езикова, балът се образува от математика+български+2. математико от изпита+2.български от изпита. Щи влияят ли по някакъв начин оценките от дипломата?
    Да. Ако има някой, който е искал същото училище и резултатите от дипломата БГ+МАТ и 2хБЕЛ,2хМАТ му са еднакви като твойте ще се гледат оценките от дипломата

zfdjhgfj

asdasdda

Цитирай Първоначално написано от AnIcHkAtA
    Цитирай Първоначално написано от fen4e123
    Исакм да ви питам личната карта само при подаването на заявления ли трябва? Защото си направих нова карта, че стара беше много измачкана, обаче сега забелязах, че нямам пе\чат до снимката, а само долу до подписа на директора. А под снимката пише снимка и печат, на старата също има печат. Майка ми каза, че нарочно се слагл печатът на ъгъла на снимката.. И сега се притеснявам да не да не взимат да ме допуснат до изпитите. Аз в сряда ще отида д директорката да я питам естествено, ама това проблем ли е , че нямам печат до снимакат?
    Да, трябва ти.Освен за подаването, ти трябва и когато отиваш на изпита, за да докажеш, че това си ти в крайна сметка.

Днес майка ми е била квестор в НФСГ.Очарована е, даже е доста навита да кандидатствам там.Обаче аз си искам ФЕГ, ФЕГ, ФЕГ, ФЕГ, ФЕГГГ ..Тя никога няма да застане срещу моите желания, но сега си задавам куп въпроси..Дали си заслужават езиковите, или хората са прави като казват да си взема професия.?Дали учениците, приети преди 5 години са по-добри от нас?Дали да не пиша само ФЕГ, за да няма шанс да се изкуша в паниката?Ами ако при такъв вариант не ме приемат, какво правя?Странно ми е, досега не се бях замисляла, че е възможно да не попадна, по една или друга причина, във ФЕГ.Все пак това си ми остава желанието.Странно ми е дали ако бъда приета в НФСГ ще съжалявам, или ще се радвам?Дали няма просто да се утешавам като си повтарям, че е добро училище и се правя на щастлива?Страх ме е наистина много.Объркана съм..Искам ФЕГ и знам, че ако бъда приета там, ще бъда повече от безкрайно щастлива.Ама ако не ме приемат?Влизам в НФСГ и се правя на доволна..
    Виж сега... Аз уча във ФЕГ и е мега яко. Като имаш предвид, че в чужбина вече искат минимум два езика, езикова гимназия е най-доброто решение. Френският в 8ми клас се учи мн здраво, но фртата ми казват, че не е на най-добро ниво в по горните класове! Е, ако искаш ще го научиш За НФСГ не чъвам някфи добри коментари... Абе, избирай ФЕГ (супер купон е) УСПЕХ на всички! А за изпита, много е лесен... смис ако си учил няма как да не изкараш добри оценки Съвет- ако ще избирате фег, изберете 2ри език Испански Айде успех отново!

Супер фен Аватара на AnIcHkAtA
    Град
    София
    ^ А защо не английски?Имам предвид, че съм го учила вече почти 10 години и мисля, че ако започна и испански, и френски, и продължа английския на частни уроци в главата ми ще стане каша .
    Не си до мен да видиш плача ли, целувките за други харча ли.Няма начин да знаеш, че сърцето ми цялото е пълно с теб.
    И вечер спя до телефона си, но лъжа пак с колко лягам си.Не, не искам да знаеш, че в леглото ми само тишината лежи...

Супер фен Аватара на vesito13
    Град
    Nowhere :)))
    Ани три езика е адски голямо предизвикателство да ги учиш . Ако мислиш , че ще се справиш с тая задача се наеми , но ако не можеш (както аз знам , че няма да мога , не че не искам , но просто за това трябва много усилия , които не съм готова да положа) , тогава не го прави . Да не стане после от трите езика , нито един като хората . Това си е мое мнение де , но ти си преценяваш

Супер фен Аватара на AnIcHkAtA
    Град
    София
    Точно затова не искам испански, а английски, обаче там се влиза най-трудно.То не че ще го уча, ако вляза с испански, ама трябва да завършвам някак
    Не си до мен да видиш плача ли, целувките за други харча ли.Няма начин да знаеш, че сърцето ми цялото е пълно с теб.
    И вечер спя до телефона си, но лъжа пак с колко лягам си.Не, не искам да знаеш, че в леглото ми само тишината лежи...

Повече от фен Аватара на Tutmanik
    Цитирай Първоначално написано от YouCantStopMe
    Ани,ти ме накара да се замисля.
    И аз мислех да пиша само езиковата,в която исках,ноо..
    ако не ме приемат?
    Какво ще правя.
    Никога не съм се замисляла.Винаги си казвам-ще успея.
    Наскоро научих,че ще ми е нужен повече бал,отколкото си мислех.Тази година конкуренцията е голяма.
    Хм..
    Аз толкова го искам,че ако не стане ще се съсипя.

Aз пък съм чувала,че 95 набор били много малко... И щяла да бъде малка конкуренцията...
    ΑΝ Η ΟΜΟΡΦΙΑ ΗΤΑΝ ΧΡΥΣΟΣ
    ΘΑ ΗΣΥΟΝ ΘΥΑΣΥΡΟΣ
    ΚΑΙ ΜΑΡΤΥΡΑΣ ΜΟΥ Ο ΘΕΟΣ
    ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΕΙΜΑΙ ΤΡΕΛΟΣ

Тhisavros.. <3

Град
    95 набор , като са много малко и конкуренцията уж е по-малко , тогава и местата ще са по-малко . Освен това за най-исканите училища , колкото и малко да е конкуренцията , това не ти гарантира , че ще влезеш . За едно място могат да се борят и 200 човека . Аз не бих разчитала на по-малката конкуренция , напишете още едно-две училища , нищо няма да ви стане с три реда повече или по-малко

Цитирай Първоначално написано от Tutmanik
    ако не ме приемат?
    Какво ще правя.
    Наскоро научих,че ще ми е нужен повече бал,отколкото си мислех.Тази година конкуренцията е голяма.
    Хм..

Aз пък съм чувала,че 95 набор били много малко... И щяла да бъде малка конкуренцията...
    Специално в моя град няма много хубави училища и всички тук се борят за тази езикова..

ако не ме приемат?
    Какво ще правя.
    Хм..

Специално в моя град няма много хубави училища и всички тук се борят за тази езикова..
    E. напишете някакви училища с по-нисък бал след училището, което искате и така няма да си останете без даскало. А и ако не ви приемат никъде ще се запишете в някое друго(скапано) , но училище А за испанският, ти в ФЕГ 2рият език ще го научиш само ако имаш желание. Иначе и дума няма да научиш. Испанският е добър език, защото става все по популярен, а в АМЕРИКА има градове, в които неможеш да си намериш работа, ако не знаеш испански Аз знам английски, уча френски и английски ( частно ) а в даскалото 2ри език испански

Как е при вас - аз тия дни се убих от скука - даже мечтаех да ходя на уроците за да се виждам с останалите ....
    Решавах там некфи неща и тестове и тн...
    Бтв на Олимпиадата имам 7 точки ( По математика - II областен кръг) (Отчаяна работа– )

Вижте на какво попаднах ..
    http://www.uchenik.com/2009/02/25/pr...s_3_testa.html
    За първи път чувам, че ще има такъв трети изпит по други два предмета ...
    Някой знае ли за това ...
    Long Live Rock N' Roll .. !

Фен Аватара на alexandarchy
    Град
    Стара Загора
    Цитирай Първоначално написано от The_Demon_Girl
    The_Demon_Girl, мисля че този закон ще влезе в сила от другата година. И дано да е така ! [/b]

Фен Аватара на alexandarchy
    Град
    Стара Загора
    ако не ме приемат?
    Какво ще правя.
    Хм..

Btw, от къде си ?

Кажете къде се подават дукоментите защото се водя Живеещ в Обеля община Връбница а уча и живея в Петърч община костинброд да ми кажете къде и какви дукоменти се подават че не сам запознат (СПЕЩНО)

Цитирай Първоначално написано от john95
    Как е при вас - аз тия дни се убих от скука - даже мечтаех да ходя на уроците за да се виждам с останалите ....
    Бтв на Олимпиадата имам 7 точки ( По математика - II областен кръг) (Отчаяна работа– )
    ТИ на областен кръг по МАТЕМАТИКА и само СЕДЕМ точки?
    Това не мога да го повярвам.
    Ама пак с 50 задачи ли?
    Защото и аз съевявах на втори кръг(областен) по математика.. Ама беше пълно с няк'ви логически.

vitorio94
    ^Аз си мисля,че ще ви кажат от училище,май.На нас класната ни каза-Не се притеснявайте,ще ви казвам кога,какво и къде трябва да направите,подадете и пр.

Изкарах си акъла,когато запичнах да го чета,докато не стигнах до това: Новият закон трябва да влезе в сила от учебната 2009/2010 г.
    Добре, че се отървахме и от тия тестове.

Сестра ми има тази година испит за кандидатстване след 7 клас и мн се притеснява .. Желая ви успех на всички ! :P

Цитирай Първоначално написано от damdam
    Изкарах си акъла,когато запичнах да го чета,докато не стигнах до това: Новият закон трябва да влезе в сила от учебната 2009/2010 г.
    Добре, че се отървахме и от тия тестове.
    Чувствам се прецакана. Колкото повече запада образованието, толкова по - трудни изпити. Вече се плаша...

Само забележете коментарите след статията:
    "Ама това предложение ще бъде ли прието"
    Американски форум - задаваш въпрос и ти отговарят..
    Руски форум - задаваш въпрос и на теб ти задават...
    Български форум - задаваш въпрос и всички ти обясняват колко си тъп..

Град
    Оххх , стана ми мерак за тея снимки Айде качете , пък туко виж и аз съм качила , нищо , че седми клас малко мина

Ама пак с 50 задачи ли?
    Защото и аз съевявах на втори кръг(областен) по математика.. Ама беше пълно с няк'ви логически.

vitorio94
    ^Аз си мисля,че ще ви кажат от училище,май.На нас класната ни каза-Не се притеснявайте,ще ви казвам кога,какво и къде трябва да направите,подадете и пр.
    Олимпиада - Макс. 21 точки..(7/21) ти пък - 7/100.... тфа е уникален резултат

Ама пак с 50 задачи ли?

vitorio94
    Олимпиада - Макс. 21 точки..(7/21) ти пък - 7/100.... тфа е уникален резултат
    Не уе..
    питам,защото и аз бях на Областен Кръг по математика.. ама имаше 50 задачи.Аз от къде да знам на какво си съевявал. Мда.. от 100 - 7..това е нереално.
    Добре де,добре..
    ще кача снимки.
    Ама после искам и вас
    да ви скивам.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си