- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Седми клас....Краят ни се вижда и на нас [vol.3]
Да. Ако има някой, който е искал същото училище и резултатите от дипломата БГ+МАТ и 2хБЕЛ,2хМАТ му са еднакви като твойте ще се гледат оценките от дипломатаПървоначално написано от damdam
![]()
zfdjhgfj
asdasdda
Виж сега... Аз уча във ФЕГ и е мега яко. Като имаш предвид, че в чужбина вече искат минимум два езика, езикова гимназия е най-доброто решение. Френският в 8ми клас се учи мн здраво, но фртата ми казват, че не е на най-добро ниво в по горните класове! Е, ако искаш ще го научишПървоначално написано от AnIcHkAtA
За НФСГ не чъвам някфи добри коментари...
Абе, избирай ФЕГ (супер купон е)
УСПЕХ на всички! А за изпита, много е лесен... смис ако си учил няма как да не изкараш добри оценки
Съвет- ако ще избирате фег, изберете 2ри език Испански
Айде успех отново!
^ А защо не английски?Имам предвид, че съм го учила вече почти 10 години и мисля, че ако започна и испански, и френски, и продължа английския на частни уроци в главата ми ще стане каша.
Не си до мен да видиш плача ли, целувките за други харча ли.Няма начин да знаеш, че сърцето ми цялото е пълно с теб.
И вечер спя до телефона си, но лъжа пак с колко лягам си.Не, не искам да знаеш, че в леглото ми само тишината лежи...
Ани три езика е адски голямо предизвикателство да ги учиш . Ако мислиш , че ще се справиш с тая задача се наеми , но ако не можеш (както аз знам , че няма да мога , не че не искам , но просто за това трябва много усилия , които не съм готова да положа) , тогава не го прави . Да не стане после от трите езика , нито един като хората . Това си е мое мнение де , но ти си преценяваш![]()
Точно затова не искам испански, а английски, обаче там се влиза най-трудно.То не че ще го уча, ако вляза с испански, ама трябва да завършвам някак![]()
Не си до мен да видиш плача ли, целувките за други харча ли.Няма начин да знаеш, че сърцето ми цялото е пълно с теб.
И вечер спя до телефона си, но лъжа пак с колко лягам си.Не, не искам да знаеш, че в леглото ми само тишината лежи...
Първоначално написано от YouCantStopMe
Aз пък съм чувала,че 95 набор били много малко...И щяла да бъде малка конкуренцията...
ΑΝ Η ΟΜΟΡΦΙΑ ΗΤΑΝ ΧΡΥΣΟΣ
ΘΑ ΗΣΥΟΝ ΘΥΑΣΥΡΟΣ
ΚΑΙ ΜΑΡΤΥΡΑΣ ΜΟΥ Ο ΘΕΟΣ
ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΕΙΜΑΙ ΤΡΕΛΟΣ
Тhisavros.. <3
95 набор , като са много малко и конкуренцията уж е по-малко , тогава и местата ще са по-малко . Освен това за най-исканите училища , колкото и малко да е конкуренцията , това не ти гарантира , че ще влезеш . За едно място могат да се борят и 200 човека . Аз не бих разчитала на по-малката конкуренция , напишете още едно-две училища , нищо няма да ви стане с три реда повече или по-малко![]()
Специално в моя град няма много хубави училища и всички тук се борят за тази езикова..Първоначално написано от Tutmanik
E. напишете някакви училища с по-нисък бал след училището, което искате и така няма да си останете без даскало. А и ако не ви приемат никъде ще се запишете в някое друго(скапано) , но училищеПървоначално написано от YouCantStopMe
А за испанският, ти в ФЕГ 2рият език ще го научиш само ако имаш желание. Иначе и дума няма да научиш. Испанският е добър език, защото става все по популярен, а в АМЕРИКА има градове, в които неможеш да си намериш работа, ако не знаеш испански
Аз знам английски, уча френски и английски ( частно ) а в даскалото 2ри език испански
![]()
Как е при вас - аз тия дни се убих от скука - даже мечтаех да ходя на уроците за да се виждам с останалите ....
Решавах там некфи неща и тестове и тн...
Бтв на Олимпиадата имам 7 точки![]()
( По математика - II областен кръг) (Отчаяна работа–
)
Вижте на какво попаднах ..![]()
http://www.uchenik.com/2009/02/25/pr...s_3_testa.html
За първи път чувам, че ще има такъв трети изпит по други два предмета ...
Някой знае ли за това ...![]()
Long Live Rock N' Roll .. !
The_Demon_Girl, мисля че този закон ще влезе в сила от другата година. И дано да е така !Първоначално написано от The_Demon_Girl
[/b]
Btw, от къде си ?Първоначално написано от YouCantStopMe
![]()
Кажете къде се подават дукоментите защото се водя Живеещ в Обеля община Връбница а уча и живея в Петърч община костинброд да ми кажете къде и какви дукоменти се подават че не сам запознат (СПЕЩНО)
ТИ на областен кръг по МАТЕМАТИКА и само СЕДЕМ точки?Първоначално написано от john95
![]()
Това не мога да го повярвам.
Ама пак с 50 задачи ли?
Защото и аз съевявах на втори кръг(областен) по математика.. Ама беше пълно с няк'ви логически.
vitorio94
^Аз си мисля,че ще ви кажат от училище,май.На нас класната ни каза-Не се притеснявайте,ще ви казвам кога,какво и къде трябва да направите,подадете и пр.
Изкарах си акъла,когато запичнах да го чета,докато не стигнах до това: Новият закон трябва да влезе в сила от учебната 2009/2010 г.Първоначално написано от The_Demon_Girl
Добре, че се отървахме и от тия тестове.![]()
Сестра ми има тази година испит за кандидатстване след 7 клас и мн се притеснява ..Желая ви успех на всички !
:P
![]()
Чувствам се прецакана. Колкото повече запада образованието, толкова по - трудни изпити. Вече се плаша...Първоначално написано от damdam
![]()
Само забележете коментарите след статията:
"Ама това предложение ще бъде ли прието"![]()
Американски форум - задаваш въпрос и ти отговарят..
Руски форум - задаваш въпрос и на теб ти задават...
Български форум - задаваш въпрос и всички ти обясняват колко си тъп..
Оххх , стана ми мерак за тея снимкиАйде качете , пък туко виж и аз съм качила , нищо , че седми клас малко мина
![]()
Олимпиада - Макс. 21 точки..(7/21) ти пък - 7/100.... тфа е уникален резултатПървоначално написано от YouCantStopMe
![]()
![]()
Не уе..Първоначално написано от john95
питам,защото и аз бях на Областен Кръг по математика.. ама имаше 50 задачи.Аз от къде да знам на какво си съевявал.Мда.. от 100 - 7..това е нереално.
![]()
Добре де,добре..
ще кача снимки.
Ама после искам и вас да ви скивам.![]()
![]()
http://store.picbg.net/pubpic/12/A8/...ba2c1912a8.jpg
http://store.picbg.net/pubpic/E4/D9/...680a9de4d9.jpg
http://store.picbg.net/pubpic/55/14/...c4b30c5514.jpg
Не се харесвам на снимки и не съм фотогиничен човек.
![]()
![]()