- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Седми клас....Краят ни се вижда и на нас [vol.3]
Какво нещо?![]()
така:
-вода ще си взема,шоколад-не..само Вода
-бележник,ученическа карта,служебната бележка.. или там както се нарича.. дето ми го дадоха последно
-два еднакви химикала,молив,гума
Освен това ще съм с часовник на ръката,за да гледам колко ми остава.Телефоните префполагам,че ще ни ги вземат.
На мен ми казаха веднага като върна текста да запиша моментите както са в разказа ии във скоби да запиша детайли описващи точно случката и героитеПървоначално написано от filito
![]()
Аз мисля да нося вода и шоколад.Първоначално написано от filito
cherry*kiss
Да, и аз така знам. След като ти вземат листа с текста на преразказа можеш да пишеш план, но в никакъв случай преди това, че ще вземат да ти анулират работата.Леле, вече 100 страници
!
ХОРА,ВИЕ СТЕ МАШИНИ!![]()
Аз докато се моткам да напиша няк'во мнение тука се изписаха хиляда.
Телефоните ще ги вземат ли...ааа не моят няма да го дамПървоначално написано от YouCantStopMe
![]()
![]()
Look, if you had one chance,
one opportunity to seize everything
you've ever wanted, in one moment,
would you capture it... or just let it slip?
Започва в 9, но ни викат в 8. Около 8,30 затварят вратите.Първоначално написано от KumchoValcho
9-почва изпита
08,30-трябва да си там/най-късно/
Боса по асфалта минавам,
знам че няма мода такава -
просто детски навик още в мен живее.
Еми телефоните..
предполагам,че ще трябва да ги оставим на бюрото.
От девет започва изпита,ако училището не го знаеш какво е,най-добре отиди по-рано.
А за този,дето питаше какво да вземе...НЕДЕЙ редбул..ще вземеш много да се разконцентрираш,да се въртиш и т.н.![]()
Аз явно нищо няма да вземам.
Абе на пробния изпит не взимаха телефониБтв аз ще си взема само вода
![]()
Look, if you had one chance,
one opportunity to seize everything
you've ever wanted, in one moment,
would you capture it... or just let it slip?
и аз съм така ама... за какво за ти молив и гума за БЕЛ ?Първоначално написано от YouCantStopMe
Не правете грешката да си напишете името някъде!
Трябваше да го кажа.![]()
Да.. преди да тръгна ще си взема един малък.Шоколадът раздвижва мозъка.Може да го изям вкъщи..Но там-никакво ядене.
За молива и гумата-не знам.![]()
Първоначално написано от KumchoValcho
ама ти нямаш право да пишеш там !!! можеш да пишеш САМО на бланката за отговори
ОФ.. аз мноого искам да си запиша после отговорите.Например,когато бях на единствения пробен по БЕЛси записах отговорите на едно малко листче.. вече бях свършила и просто ми остана време.След това се засякохме с няколко познати и просто си свирихме отговорите,а като се прибрах си видях и резултата.
Предлагам и друго.
Като излезнат резултатите от утрешния изпит,някой да ги копира и да ги сложи тук,за да не стане като миналата година-всички се опитват да влезнат в сайта и накрая той зацепва.
Колкото и да ме е страх..ако имам тази възможност ще си проверя отговорите още като се прибера..иначе напрежението ще ме убие.![]()
^ забелязахте ли колко пъти съм използвала думата ОТГОВОРИТЕ.
Изперквам.![]()
![]()
![]()
Е.. не
ама предполагам същия ден.
до вечерта са ги пуснали
KumchoValcho ти нямаш право да пишеш на книжката ако пишеш ти анулират работата
A някой има ли идеи как да си напишем отговорите някаде като не дават странични листи ,а ако си скъсаш тоззи който са ти дали може да кажат ,че си подсказвал ии да ти анулират работата![]()
![]()
Нали трансформиращият преразказ от името на неутрален разказвач е в сег. историческо време, а от името на герой: 1л. ед.ч., минало св. време и спомагателно време- мин. несв.??![]()
cherry*kiss
Ааа сетих се още нещо.![]()
Има едни баси гадните квестори.Като видят,че се справяш.. идват до теб,поглеждат нещо.. и отиват да кажат на някое друго дете.Крийте листа от ВСЕКИ!![]()
бтв..С родителите ли ще ходите?
И аз за това се чудя.Първоначално написано от LiO_sL
![]()
cherry*kiss
не пишете с нищто на книжката защото тестовете остават анонимни до момента в който вече не са оценени окончателно чак тотава се отваря малкият плик където пише името ти![]()
а някой от вас ще се явява ли на проверка на способностите ? аз не![]()
иначе ще си носа вода и 3 химикалки дано да взема с мен и знанята ми![]()
Не върви пред мен, може да не те последвам. Не върви зад мен, може да не те водя. Върви до мен и ми бъди приятел.
От Сливен ли си?Първоначално написано от LiO_sL