.

Виж резултатите на анкетата: Притеснявате ли се за предстоящите изпити?

Гласували
109. Вие не можете да гласувате в тази анкета
  • Не

22 20,18%
  • Все още владея ситуацията

43 39,45%
  • Да

44 40,37%
Отговор в тема
Страница 61 от 109 ПървиПърви ... 115157585960616263646571 ... ПоследнаПърви
Резултати от 1 501 до 1 525 от общо 2719
    Цитирай Първоначално написано от YouCantStopMe

бтв..С родителите ли ще ходите?
    Да Тъпата ми майка ще идва с мен

Цитирай Първоначално написано от dugallesuck
    Цитирай Първоначално написано от LiO_sL
    Здрасти Аз съм Елена ии също имам изпити.Съжалявам ,че сега пиша,но просто като ви видя колко учите ме хваща срам ,че съм такъв мързел Учителката ми на уроци очаква от мен над 5.50 по математика ,а аз по български очаквам 4 и нещо.Имам чувството ,че утре ще се изложа ,ще се паникьосам ии всичко ще забравя .Обещах днес да не уча,но със сигурност по някое време ще ме обхване страх Много ми помогнахте !Чета темата от самото и начало ии мога да кажа ,че ще се справите чудесно всичките Айде успех
    От Сливен ли си?
    Да

Цитирай Първоначално написано от YouCantStopMe

бтв..С родителите ли ще ходите?
    Не, заети са.

cherry*kiss

Тука стана като някакъв тъп чат zOMG. Докато напиша нещо и има нови 20 мнения... Lio къде ти е изпита?

Цитирай Първоначално написано от girlstar96
    не пишете с нищто на книжката защото тестовете остават анонимни до момента в който вече не са оценени окончателно чак тотава се отваря малкият плик където пише имемито ти
    а някой от вас ще се явява ли на проверка на способностите ? аз не
    иначе ще си носа вода и 3 химикалки дано да взема с мен и знанята ми
    Какви имена?
    Нали всеки си има номер. Това е направено с цел да не се оценява по връзка с ученика.

Тука стана като някакъв тъп чат zOMG. Докато напиша нещо и има нови 20 мнения... Lio от Сливен лис и?
    Да от Сливен съмм

Град
    Русе
    Цитирай Първоначално написано от KumchoValcho
    Аз с мен ще нося баничка, кренвирш, лютеница, тоалетна хартия и нещо газирано за пиене.
    Аа и химикалка може би.
    Never Back Down!

Град
    Venera
    Цитирай Първоначално написано от filito
    Цитирай Първоначално написано от girlstar96
    не пишете с нищто на книжката защото тестовете остават анонимни до момента в който вече не са оценени окончателно чак тотава се отваря малкият плик където пише имемито ти
    а някой от вас ще се явява ли на проверка на способностите ? аз не
    иначе ще си носа вода и 3 химикалки дано да взема с мен и знанята ми
    Какви имена?
    Нали всеки си има номер. Това е направено с цел да не се оценява по връзка с ученика.
    офффффффффффф пак нещо съм объркала аз разбрах че имената си пишат в някъв малък плик и там се пише и номера мн съм зле
    Не върви пред мен, може да не те последвам. Не върви зад мен, може да не те водя. Върви до мен и ми бъди приятел.

Преразказа се слага в гоялм плик в големия има и малак в който си пишеш името. Нали така?

Град
    Venera
    Преразказа се слага в гоялм плик в големия има и малак в който си пишеш името. Нали така?
    ми и аз така си мисля
    Не върви пред мен, може да не те последвам. Не върви зад мен, може да не те водя. Върви до мен и ми бъди приятел.

Да точно. В малкия си пишеш името и го залепваш ПРЕД КВЕСТОРИТЕ. В голямия се слага малкият и преразказа и квесторите го залепват пред теб

Град
    Русе
    от колко часа ви са изпитите утре?
    Never Back Down!

Абе това с пликовете не ми е много ясно,но мисля,че квесторите ще обеснят всичко.

На всички изпитите започват едновременно !!! От 9.00 но тряа да сме там към 8.15 (аз ще ходя в 8.00 заради майка ми /тя вечно се притеснява/)

Попитайте утре, за да се уверите, че се пише номерът!

Те кветорите всичко ще обяснят ари аз ствам за малко после ще наваксам какво сте писали

Днес не смятам да уча, а вие?

И аз... най-ного да забравя всичко.

Леле хора, много сте изписали!
    Аз приключих с ученето по БЕЛ. Каквото знам, знам .
    Ам.. за часовника не се бях сетила... Аз нямам часовник и не нося, ама като ми вземат тел-а.... Дано да има в стаята часовник.
    И понеже набързо прочетох последните 10 страници, ще попитам още един път: Можем ле да пишем върху книжките?
    И... нещо друго... няма засега..
    Мисля за тебе, сякаш ти си до мен,
    сякаш мъничка болка трепка бързо във мен,
    сякаш искам да плача като малко дете,
    но сълзи не потичат от очите въобще.

Peace & Love ;]]

Супер фен Аватара на mim4ety_sara
    Всеки обяснява къде да се драска или не,но нищо не разбрах.Та даноо квесторите обяснят всичко.Листа където са въпросите (самия тест) после може ли да си го вземем.
    Look, if you had one chance,
    one opportunity to seize everything
    you've ever wanted, in one moment,
    would you capture it... or just let it slip?

^И аз това питамм!
    Мисля за тебе, сякаш ти си до мен,
    сякаш мъничка болка трепка бързо във мен,
    сякаш искам да плача като малко дете,
    но сълзи не потичат от очите въобще.

Peace & Love ;]]

Голям фен Аватара на melinor
    Не се доверявайте НАПЪЛНО на квесторите!!!

Знам случаи, в които ученицити питат квесторите например дали могат да използват коректори. Оказва се после, че не може и те НАПЪЛНО на ново рябва да си правят преразказите...
    Боса по асфалта минавам,
    знам че няма мода такава -
    просто детски навик още в мен живее.

Супер фен Аватара на mim4ety_sara
    Цитирай Първоначално написано от melinor

Знам случаи, в които ученицити питат квесторите например дали могат да използват коректори. Оказва се после, че не може и те НАПЪЛНО на ново рябва да си правят преразказите...
    На пробния една фр използва,но на истинския ще те дискфалифицират Още един въпрос с моя съученичка ще сме в една стая и на двата изпита,дали ще е добре да и подсказвам и как да седнем за да не ни хванат..по назад или по напред !??
    Look, if you had one chance,
    one opportunity to seize everything
    you've ever wanted, in one moment,
    would you capture it... or just let it slip?

Голям фен Аватара на melinor
    Цитирай Първоначално написано от mim4ety_sara
    Цитирай Първоначално написано от melinor

На пробния една фр използва,но на истинския ще те дискфалифицират Още един въпрос с моя съученичка ще сме в една стая и на двата изпита,дали ще е добре да и подсказвам и как да седнем за да не ни хванат..по назад или по напред !??

Тя ти е конкуренция...Колкото и добра фр да ти е не й помагай...Ако ви хванат ще ви дисквалифицират ... Не рискувай само ще се разсейваша втори шанс-нямаш
    Боса по асфалта минавам,
    знам че няма мода такава -
    просто детски навик още в мен живее.

Не се доверявайте и на най-добрите си приятели и бъдете малко егоистични според мен. Като някой те пита подскажи му грешно... я си представи да ви хванат, да те изгонят и тоя да влезе в по-добро у-ще от тебе?

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си