- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Седми клас....Краят ни се вижда и на нас [vol.3]
ДаПървоначално написано от YouCantStopMe
Тъпата ми майка ще идва с мен
![]()
Тука стана като някакъв тъп чат zOMG. Докато напиша нещо и има нови 20 мнения... Lio къде ти е изпита?
Какви имена?Първоначално написано от girlstar96
![]()
Нали всеки си има номер. Това е направено с цел да не се оценява по връзка с ученика.
Първоначално написано от KumchoValcho
![]()
![]()
![]()
![]()
Never Back Down!
Първоначално написано от filito
![]()
![]()
офффффффффффф пак нещо съм объркала аз разбрах че имената си пишат в някъв малък плик и там се пише и номера
мн съм зле
Не върви пред мен, може да не те последвам. Не върви зад мен, може да не те водя. Върви до мен и ми бъди приятел.
Преразказа се слага в гоялм плик в големия има и малак в който си пишеш името. Нали така?
ми и аз така си мисляПървоначално написано от dugallesuck
![]()
Не върви пред мен, може да не те последвам. Не върви зад мен, може да не те водя. Върви до мен и ми бъди приятел.
Да точно. В малкия си пишеш името и го залепваш ПРЕД КВЕСТОРИТЕ. В голямия се слага малкият и преразказа и квесторите го залепват пред тебПървоначално написано от dugallesuck
![]()
от колко часа ви са изпитите утре?
Never Back Down!
Абе това с пликовете не ми е много ясно,но мисля,че квесторите ще обеснят всичко.![]()
На всички изпитите започват едновременно !!! От 9.00 но тряа да сме там към 8.15 (аз ще ходя в 8.00 заради майка ми /тя вечно се притеснява/)
Те кветорите всичко ще обяснятари аз ствам за малко после ще наваксам какво сте писали
![]()
И аз... най-ного да забравя всичко.
Леле хора, много сте изписали!![]()
Аз приключих с ученето по БЕЛ. Каквото знам, знам.
Ам.. за часовника не се бях сетила... Аз нямам часовник и не нося, ама като ми вземат тел-а.... Дано да има в стаята часовник.
И понеже набързо прочетох последните 10 страници, ще попитам още един път: Можем ле да пишем върху книжките?
И... нещо друго... няма засега..![]()
Мисля за тебе, сякаш ти си до мен,
сякаш мъничка болка трепка бързо във мен,
сякаш искам да плача като малко дете,
но сълзи не потичат от очите въобще.
Peace & Love ;]]
Всеки обяснява къде да се драска или не,но нищо не разбрах.Та даноо квесторите обяснят всичко.Листа където са въпросите (самия тест) после може ли да си го вземем.![]()
Look, if you had one chance,
one opportunity to seize everything
you've ever wanted, in one moment,
would you capture it... or just let it slip?
^И аз това питамм!![]()
Мисля за тебе, сякаш ти си до мен,
сякаш мъничка болка трепка бързо във мен,
сякаш искам да плача като малко дете,
но сълзи не потичат от очите въобще.
Peace & Love ;]]
Не се доверявайте НАПЪЛНО на квесторите!!!
Знам случаи, в които ученицити питат квесторите например дали могат да използват коректори. Оказва се после, че не може и те НАПЪЛНО на ново рябва да си правят преразказите...
Боса по асфалта минавам,
знам че няма мода такава -
просто детски навик още в мен живее.
На пробния една фр използва,но на истинския ще те дискфалифициратПървоначално написано от melinor
Още един въпрос с моя съученичка ще сме в една стая и на двата изпита,дали ще е добре да и подсказвам и как да седнем за да не ни хванат..по назад или по напред !??
![]()
Look, if you had one chance,
one opportunity to seize everything
you've ever wanted, in one moment,
would you capture it... or just let it slip?
Първоначално написано от mim4ety_sara
Тя ти е конкуренция...Колкото и добра фр да ти е не й помагай...Ако ви хванат ще ви дисквалифицират ... Не рискувай само ще се разсейваша втори шанс-нямаш
Боса по асфалта минавам,
знам че няма мода такава -
просто детски навик още в мен живее.
Не се доверявайте и на най-добрите си приятели и бъдете малко егоистични според мен. Като някой те пита подскажи му грешно... я си представи да ви хванат, да те изгонят и тоя да влезе в по-добро у-ще от тебе?