- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Седми клас....Краят ни се вижда и на нас [vol.3]
Хей, седмокласници успех на изпитите.
Притеснявате ли се много?
Аз ще съм 7-ми клас и от сега се притеснявам...
Много от рано се притеснявашПървоначално написано от bubblebabe
![]()
Боса по асфалта минавам,
знам че няма мода такава -
просто детски навик още в мен живее.
аз съм по-добра от нея за това аз ще трябва да и подсказвам,но ако не и помагам ще ми е сърдита до живот.Първоначално написано от melinor
![]()
Look, if you had one chance,
one opportunity to seize everything
you've ever wanted, in one moment,
would you capture it... or just let it slip?
Отидете в даскалото си или в 8, или малко по-рано... Там пазачите започват да пускат към 7:30, така че се възползвайте, иначе жегата и слънцето ще Ви съсипе!!!
Сядайте от страната на вратата, по възможност по - напред, понеже като отворят прозорците ще Ви стане течение и ще Ви охлади
P.S От притеснение не знам какво пиша... Не съм спал и за минута снощи![]()
Да... но съм сигурна, че на изпита ще съм спокойна.Първоначално написано от melinor
винаги е така :д
Аз каквато съм,ако ще става нещо сутринта сама се събуждам в 6 часа даже и по-рано..тази вечер няма да се спи.![]()
^ Снощи?? А тази вечер какво ще правиш?![]()
Мисля за тебе, сякаш ти си до мен,
сякаш мъничка болка трепка бързо във мен,
сякаш искам да плача като малко дете,
но сълзи не потичат от очите въобще.
Peace & Love ;]]
преди да си легна правя един крос към 10 часа и готовоПървоначално написано от Enitto
Хем на хладно, хем да подишам, хем да се поохладя и така... А и 1 душ ще ми дойде добре
![]()
Аз чета 2 мнения - нови 2 изскачат...![]()
Може да взема 1 вода... 2 химикалки и това е...
И не се притеснявам особено.... И ще бъда пълен егоист... По всички критерии - Selfish... Не ме интересува ако ще и приятел от детската градина да седи на съседния чин до мен... Ще му подсказвам грешно и да си гледа работата....
То това е борба все пак... Не ви е пробен на който не ви дреме колко ще изкара другия....
Така че - Selfish....
Е...точно де....ще дисквалифицират ТЕБ...Какво предпочиташ...Да си прецакаш единствения шанс или да седнеш по-далече от нея и да си правиш теста спокойно и САМА...Ако й помогнеш хем ще се разсейваш, хем нищо няма да направиш на теста СИ.
Боса по асфалта минавам,
знам че няма мода такава -
просто детски навик още в мен живее.
^+1... Егоистка докрай!![]()
Мисля за тебе, сякаш ти си до мен,
сякаш мъничка болка трепка бързо във мен,
сякаш искам да плача като малко дете,
но сълзи не потичат от очите въобще.
Peace & Love ;]]
Добре ще седна там където има деца,които не познавам ии няма да подсказвам на никой,то наистина през 1 секунда,маринке,маринке..аз ще се побъркам !![]()
Хей, аз искам да попитам -
- когато преразказа е от всевиждащ нали се пише в сег. време И трябва ли да се предават мислите и чувствана на героите?
П.С. Кажете сайт, от който да решавам тест![]()
Животът е като огромно виенско колело - върти се,нови хора качват се и слизат. Първо си долу, после горе. И изпитваш страх от височините, и от долините. Но въпреки всичко винаги носиш тръпката и желанието за живот в себе си. <3 (h)
Първоначално написано от meche95
всевиждащия е великПървоначално написано от joannalof
иначе да, от сег вр
![]()
aide we kvo ste se y6a6kalizaradi tva strqskane moje da se izlojite kajete si nqkoq psyvnq,sednete da pregovorite malko za da ne smqtate celiq den za propiliqn i posle ako imate nqkoq igra deto se izbivat xora sednete i si izleite kvito gadni 4yvstva imate
sorry za latinicata i za pynktyacionite gre6ki![]()
To Know The Future Return To The Past!!!!
Първоначално написано от Winterfresh
А трябва ли да предаваме мислите и чувствата на героите?![]()
Животът е като огромно виенско колело - върти се,нови хора качват се и слизат. Първо си долу, после горе. И изпитваш страх от височините, и от долините. Но въпреки всичко винаги носиш тръпката и желанието за живот в себе си. <3 (h)
Егоист ще съм и не ме интересува.
Да, трябва. Нетралният разказвач знае и вижда всичко![]()
joannalof, в сайта на МОН има тестове, но са от миналата година. Това да не те притеснява. Има само около 2-3 въпроса, които са от неизучени произведения.
Аз имам винаги около 3 до 7 грешки на тест![]()
Как е това - добре,зле
Зависи с колко точки са сгрешението ти задачи. Но като цяло е добре![]()
По колко точки са ти грешките? Сметни ги и виж таблицата.Първоначално написано от joannalof
![]()
От неутрален разказвач мисли и чувства НЕ се предават, иначе Всевишният ще обвини всевиждащия за злоупотреба със силите сиПървоначално написано от joannalof
![]()
Как ще питаш дали е добре или зле,та това е отличо аз ако имах толкова ехеееПървоначално написано от joannalof
![]()
![]()
![]()
Господи опази
искам и аз да съм с толкова малко грешкиии
ВАЖНО
УКАЗАНИЕ ЗА ПОПЪЛВАНЕ НА ЛИСТА С ОТГОВОРИ
http://www.minedu.government.bg/open...a-7kl-2007.pdf
НАСОКИ ЗА РАБОТА ВЪРХУ ПРЕРАЗКАЗ НА НЕИЗУЧАВАН ХУДОЖЕСТВЕН ТЕКСТ С ДИДАКТИЧЕСКА ЗАДАЧА ЗА КАНДИДАТСТВАНЕ СЛЕД 7. КЛАС
http://www.minedu.government.bg/open...razkaz_7kl.pdf