- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Седми клас....Краят ни се вижда и на нас [vol.3]
Какво правитееее?
Как стее?![]()
Я ми задайте въпрос, че искам.![]()
виждаш ли изпод тежкия си грим на кукла
поне- делниците чакащи зад стъклените отпечатъци
с протегнати стъпала
и шалове
обсипани с ориенталски фалшиви монети.
Формулата е x/y.4+2 ( x - вярен брой точки, y - максимален брой точки )Първоначално написано от joannalof
Ако си момче, над 5.20 е добре... За момиче, трябва да се стремиш от 5.40 нагоре :/
Охх, вече стана напечено и яка треска ме тресе![]()
Животът е като огромно виенско колело - върти се,нови хора качват се и слизат. Първо си долу, после горе. И изпитваш страх от височините, и от долините. Но въпреки всичко винаги носиш тръпката и желанието за живот в себе си. <3 (h)
Първоначално написано от meche95
Да не си напушена ?![]()
Мама му стара не иска да се отвори..копирайте го тук![]()
Look, if you had one chance,
one opportunity to seize everything
you've ever wanted, in one moment,
would you capture it... or just let it slip?
Това оказание / като чета/ няма ли да стои пред нас в започването на изпитаПървоначално написано от sm_95
![]()
/ не съм наясно с тези неща,защото всеки казва различно и ще чакам утре да ми обяснят![]()
/
Животът е като огромно виенско колело - върти се,нови хора качват се и слизат. Първо си долу, после горе. И изпитваш страх от височините, и от долините. Но въпреки всичко винаги носиш тръпката и желанието за живот в себе си. <3 (h)
Аз ставам... При следващото ми посещение() очаквам 150 стр...
И бтв, GbSy, напиши ми на лично скайпа си... Че май го нямам... Да, нямам гоМалко късно, ама карай
.
Мисля за тебе, сякаш ти си до мен,
сякаш мъничка болка трепка бързо във мен,
сякаш искам да плача като малко дете,
но сълзи не потичат от очите въобще.
Peace & Love ;]]
ми не съм много сигурнаПървоначално написано от joannalof
сори ама не могат да се копират изчакай малко и пак се опитай да го отвориш![]()
Поздрав за всички които са се спекли - Спокойно - http://www.youtube.com/watch?v=OXns7...eature=related
По Бел такова затрисане, а по Мат се виждам на успокоителни![]()
Не съм напушена, а спокойна.![]()
![]()
Наспах се.![]()
с протегнати стъпала
и шалове
Значи все още не е ясно дали ще е от неутрален разказвач, или от името на герой.Всъщност, ми е все тая, но бих се чувствала по-добре, ако знаех.
Дойде ми.Май се притесних.Боли ме корема.Не ми се излиза, а трябва да ида до 66..Към 10 часа заспах и сънувах много интересен сън.Ще ви го разкажа от мерак
.Бях на почивка, но не си спомням много добре този момент.Това, което помня, е че гледах нагоре към небето, а слънцето блестеше толкова силно, че не можех да си отворя очите-все премигвах.Гледах в съновника и:
Да гледаш нагоре в съня си, е обещание за нови възможности и перспективи..Светлина ярка в съня е добро предзнаменование: очакват те здраве и щастие.
Хи-хи![]()
Не си до мен да видиш плача ли, целувките за други харча ли.Няма начин да знаеш, че сърцето ми цялото е пълно с теб.
И вечер спя до телефона си, но лъжа пак с колко лягам си.Не, не искам да знаеш, че в леглото ми само тишината лежи...
ОФ, МРАЗЯ ГУГЪЛ ХРОМ.
Мене май ще ме пропусне, ама и утре е ден, тва искам да кажа.
ЕЕЕЕХ.![]()
с протегнати стъпала
и шалове
Паника,паника... Защо ли на мен много много не ми дреме...
Хора - каквото сме научили, научили - по БЕЛ теста сигурно ще е лесен, по математика пък за мен се надявам да е лесен и така![]()
Дано е от името на героя,че иначе въобще нз как да преразказвам,я обяснете![]()
Look, if you had one chance,
one opportunity to seize everything
you've ever wanted, in one moment,
would you capture it... or just let it slip?
Видях гооо !!Първоначално написано от GbSy
Само това мога да изтръгна от душата си-
[size=1] Успех с идването
Иванчо и на мен ми е странно, че не се панирам.Имам напрежение, ама да се притеснявам![]()
Не си до мен да видиш плача ли, целувките за други харча ли.Няма начин да знаеш, че сърцето ми цялото е пълно с теб.
И вечер спя до телефона си, но лъжа пак с колко лягам си.Не, не искам да знаеш, че в леглото ми само тишината лежи...
Здравейте хора...
Аз яко съм се панирала, но си обещах нищо да не уча днес. Каквото съм научила - това. Мерси че дадохте линкове с указания за правене на тестИначе за изпита - 3 химикалки, молив, гума, острилка, картата и бележката. Уфф нз, сега ще бягам да чета указанията
П.С.: Като съм много притеснена нагъвам бонбони...вече им изгубих брийката![]()
Говориш в стил - И момчето отива и скача на колелото. Гонят го куки, но той не се отказва... Трябва да стигне. Сърцето му ще изскочи, едва диша, но продължава да върти педалите.Първоначално написано от mim4ety_sara
- Свободни съчинения
![]()
И РАЗКАЗВАШ ВСИЧКО!!! От това, че гъза му е мокър - до това, че се чувства изморен!!!!
Аз си спомням, че се научих да преразказвам от името на неутрален разказвач на олимпиадата по БЕЛ в 6-ти клас (втория кръг).
Просто в моето училище нищо не учим и не знаех за какво става дума.
И изведнъж 'правите преразказ от името на неутрален разказвач' и само ни казаха в кое време и аз останалото си го направих.
И накрая 5.50.
Не е трудно.![]()
с протегнати стъпала
и шалове
Това са глупости, не могат да ти го анулират, поради простата причина, че не го проверявт и не си си написал името върху него. Така че драскайте върху него и бъдете спокойни.Първоначално написано от sm_95
Спомагателното за по-минали действия е минало неопределително.Първоначално написано от KumchoValcho
Лелеее, вие тука го обънахте на чат. Ползвайте скайп или ако искате влезте ТУУУУУК. Във второто има по-хубави емотиконки.
Някой каза, че на изпита ще си взима дъвка. НЕДЕЙ, пробвал съм го. Дъвката изостря апетита, след време ще огладнееш и ще започнеш да се разсейваш.
Yours sincerelly,
faststep
Male
Сърцето му ИЗСКАЧА.Първоначално написано от john95
![]()
с протегнати стъпала
и шалове
Могат да се ползват спомагателни времена* (Мисля че де... Абе оправдания“““)Първоначално написано от GbSy
![]()
Да, ама в случая е сег.вр.
Мисля.![]()
с протегнати стъпала
и шалове