- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Седми клас....Краят ни се вижда и на нас [vol.3]
[size=1] Успех с идването
на някой ВЕЧЕ не им е нужен![]()
уфф
Животът е като огромно виенско колело - върти се,нови хора качват се и слизат. Първо си долу, после горе. И изпитваш страх от височините, и от долините. Но въпреки всичко винаги носиш тръпката и желанието за живот в себе си. <3 (h)
Първоначално написано от meche95
Сегашно историческо*Първоначално написано от GbSy
Значи в сег. време.
Бтв според календарчето ми днес трябва да ми дойде,тоест ако не ми дойде днес ще е на изпита мама му стара !!
Look, if you had one chance,
one opportunity to seize everything
you've ever wanted, in one moment,
would you capture it... or just let it slip?
Наистина-нека спрем.Всички в чатаПървоначално написано от faststep
![]()
Не си до мен да видиш плача ли, целувките за други харча ли.Няма начин да знаеш, че сърцето ми цялото е пълно с теб.
И вечер спя до телефона си, но лъжа пак с колко лягам си.Не, не искам да знаеш, че в леглото ми само тишината лежи...
Нали тестовата книжка е самия тест?Мисля, че ще се обръкм с многото пликчета и листчета с въвеждане на номера.
![]()
Това все едно АЗ съм го писала.Първоначално написано от GbSy
Егатии..
точно така!
Точно на втория кръг се научих и аз..
точно тогава изкарах 5,50.
точно!![]()
![]()
на мен не ми се отваря.Първоначално написано от AnIcHkAtA
Като пуснеш сайта горе трябва да ти изскача едно малко меню - там даваш Цък и после Инстал нещо си там... Мисля че така..Първоначално написано от YouCantStopMe
![]()
явно съм много тъпа и не мога да си го отворя.![]()
Офф, мързи ме да направя преразказ![]()
от миналата седмица не съм правила![]()
При вас така ли е ?~
Животът е като огромно виенско колело - върти се,нови хора качват се и слизат. Първо си долу, после горе. И изпитваш страх от височините, и от долините. Но въпреки всичко винаги носиш тръпката и желанието за живот в себе си. <3 (h)
Първоначално написано от joannalof
Дам, и мене много ме мързи. Тестовете по-лесно ги правя.![]()
Я дайте някой тест в нета плссс
Look, if you had one chance,
one opportunity to seize everything
you've ever wanted, in one moment,
would you capture it... or just let it slip?
И аз туй викамПървоначално написано от mim4ety_sara
![]()
-----
намерих тези ама са с малко въпроси
http://www.uni-bonn.de/~manfear/test_bg.php
Я кажете пред кои думи не се пишеше запетая...Имаше един само и т.н
Идиоти НЕ УЧЕТЕ преди изпита... Ще ви се съсипе мозакът пфф ще отидете сварени..
Аааааа! Дойде ми великата идея, тоест госпожата ми бг ми каза, че тази година преразказите може да са отпаднали варианти от миналата година или по-миналата. Ако някой знае отпадналите произведения като преразкази, да ги напише в темата.Все пак това е само хрумване!
![]()
Абе защо давате съвети при положение, че не знаете? Ако квестора мине, ще Ви вземе теста и ще си имате най-малкото голями разправии ( което най-малко Ви трябва... А пък и ако се запънат могат и да Ви анулират...Първоначално написано от faststep
Направих теста. Единствено 16-та задача ми беше грешна, но според мен не е така и мога да го докажа...Първоначално написано от FuCkInBuBbLeGuM
Отбелязох "А" (сл. съст. с под. обстоятелствено).16. Кое от изреченията е сложно съставно?
Баба Илийца действително бързаше да стигне по-скоро манастира.
На гърдите й стоеше полуживо двегодишното й внуче, сираче,
болно от две недели насам.
Не помогнаха бабешки лекове, ни баянета, ни попът селски.
Остана й най-после надеждата на света Богородица.
Според сайт е "Б". Това е невъзможно, понеже въпросното изречение има само едно сказуемо![]()
Какво мислите?
Първоначално написано от Sarafina
И аз отбелязах А и ми показа,че е вярно![]()
А на 13 задача, кое вярно,защото само там имам грешка?
/ много благодаря за тестовете/
Направих 1 грешка, а вие?Първоначално написано от FuCkInBuBbLeGuM
Обърках 13 - отговорът е А
На 16 отговорът е Б - сложно съставно с подчинено определително.
^ Мерси![]()
А някъде да има въпроси върху новите произедения по литература - По жътва и Заточеници? Не съм срещала до сега в други тестове ии просто не знам какво да очаквам, а така мога да си "осигуря" поне 2-3 грешки заради това![]()
Ама не сл. съст. с подч. опред., понеже "сираче,
болно от две недели насам" е обособ. опред., но не е подч. опред.няма сказуемо