.

Виж резултатите на анкетата: Притеснявате ли се за предстоящите изпити?

Гласували
109. Вие не можете да гласувате в тази анкета
  • Не

22 20,18%
  • Все още владея ситуацията

43 39,45%
  • Да

44 40,37%
Отговор в тема
Страница 65 от 109 ПървиПърви ... 155561626364656667686975 ... ПоследнаПърви
Резултати от 1 601 до 1 625 от общо 2719
    Цитирай Първоначално написано от Sarafina
    Ама не сл. съст. с подч. опред., понеже "сираче,
    болно от две недели насам" е обособ. опред., но не е подч. опред. няма сказуемо
    Права си.

намерих тези ама са с малко въпроси

http://www.uni-bonn.de/~manfear/test_bg.php
    И аз го направих с 2 грешки , понеже в същото време говорих с госпожата си по мат ...

а 25 защо е 4? мислих че е 2?

25. В кой от подчертаните изрази е допусната грешка?

Една лятна привечер (1)
    старата мечка откри диви пчели,
    чийто (2)
    медни пити бяха скрити (3)
    в хралупата (4)
    на висока липа.

Супер фен Аватара на Sarafina
    Град
    Пловдив
    Трябва да е 2)
    Тъп сайт На мен ми даде верен отговор при отбелязване на отговор 2)

Цитирай Първоначално написано от Winterfresh
    намерих тези ама са с малко въпроси

http://www.uni-bonn.de/~manfear/test_bg.php
    И аз го направих с 2 грешки , понеже в същото време говорих с госпожата си по мат ...

а 25 защо е 4? мислих че е 2?

25. В кой от подчертаните изрази е допусната грешка?

Една лятна привечер (1)
    старата мечка откри диви пчели,
    чийто (2)
    медни пити бяха скрити (3)
    в хралупата (4)
    на висока липа.
    2 е. Мисля, че на всички ни дава различни отговори

Трябва да е 2)
    Тъп сайт На мен ми даде верен отговор при отбелязване на отговор 2)
    Хах... направих го пак и пак сложих 2 ама тоя път беше вярно

Супер фен Аватара на mim4ety_sara
    Marina, имате 24 верни отговора от 30 възможни (80,00%). Имате някои пропуски във Вашите знания.
    Mама му стара 6 грешки
    Look, if you had one chance,
    one opportunity to seize everything
    you've ever wanted, in one moment,
    would you capture it... or just let it slip?

Голям фен Аватара на joannalof
    21. При коя от двойките думи смисловото отношение е както при двойката зърна – прах?

вода - пара
    сок - лимон
    скала - пясък
    царевица - брашно

---
    Аз ли нещо не вдявам,че не виждам връзка между зърна и прах
    Животът е като огромно виенско колело - върти се,нови хора качват се и слизат. Първо си долу, после горе. И изпитваш страх от височините, и от долините. Но въпреки всичко винаги носиш тръпката и желанието за живот в себе си. <3 (h)

Цитирай Първоначално написано от meche95
    off i az se 4ydq dali da se topiram i da iam syper qk obem noo moje o6te ot 1viq den da biq na o4i?

Цитирай Първоначално написано от mim4ety_sara
    Marina, имате 24 верни отговора от 30 възможни (80,00%). Имате някои пропуски във Вашите знания.
    Mама му стара 6 грешки
    Кажи кои са, за да можем да коментираме

Цитирай Първоначално написано от joannalof
    21. При коя от двойките думи смисловото отношение е както при двойката зърна – прах?

вода - пара
    сок - лимон
    скала - пясък
    царевица - брашно

---
    Прахът е съставен от зърна? и по тая логика парата е съставена от вода, май? :P

оффф.. единственото което не разбирам са причастията... Някой ако желае да драсне малко

Цитирай Първоначално написано от KumchoValcho
    Цитирай Първоначално написано от dugallesuck
    Не се доверявайте и на най-добрите си приятели и бъдете малко егоистични според мен. Като някой те пита подскажи му грешно... я си представи да ви хванат, да те изгонят и тоя да влезе в по-добро у-ще от тебе?
    Е за какво ще подсказваш грешно?
    Тва е адски злобно и грозно!
    Не подсказвай, защото хванат ли те да подсказваш, няма да ги интересува дали си му го казал грешно или верно.А и така само ще направиш гадно на другия..което е супер тъпо.
    просто не се занимавайте с никой, концентрирайте си се в работата
    Съвет: Кажете на познатите, че няма да подсказвате! Ако ви питат за нещо, първия път не му обръщайте внимание... Ако се повтори, дигате ръка и казвате, че еди кой си Ви пречи... Иначе дори и да не подсказвате пак може да Ви изгонят :/

Как сте хораа?? И много ми е чудно, защо само трима са отговорили, че не се притесняват???????????????????????????

Аз въобще не се притеснявам.Толкова тестове изреших вчера и днес, че главата ми гърми вече... Изчистих си всички греши, които по принцип допусках... Може да сгреша на началните въпроси и някои на пунктоация, но иначе очаквам да ми е лесно...
    . . . supercalafragalisticexpiellidosous ♥ . .

Цитирай Първоначално написано от KumchoValcho

вода - пара
    сок - лимон
    скала - пясък
    царевица - брашно

---
    Зърната се стриват на прах, така както царевицата на брашно или скалата на пясък..
    Колебая се между двете..
    Аз мислeх за прах за пране xD

Ъмм ... линк към някой `убав провописен речик,че имам нужда да си изасня някои думи като - отенък и словесност /нз как се пишат `де/
    Животът е като огромно виенско колело - върти се,нови хора качват се и слизат. Първо си долу, после горе. И изпитваш страх от височините, и от долините. Но въпреки всичко винаги носиш тръпката и желанието за живот в себе си. <3 (h)

off i az se 4ydq dali da se topiram i da iam syper qk obem noo moje o6te ot 1viq den da biq na o4i?

Мега фен Аватара на xoxi
    Аз пък вчера бях по-притеснена от днес
    Май съм добре...
    Да ви питам..
    Вярно ли е, че шоколада помага ?!
    Ако е вярно, отивам още сега до магазина..
    Аз за утре най-много се притеснявам, че може да не запомня текста за преразказа..

Абе тоя сайт http://www.uni-bonn.de/ ми сменя отговорите много добре помн какво отбелязвам, а после друго пише ... ааа

Мега фен Аватара на xoxi
    Аз не знам защо, но смятам, че на теста ще се представя по-добре.. От притеснение може да си забравя мислите за преразказа

Цитирай Първоначално написано от LiRRRa
    Как сте хораа?? И много ми е чудно, защо само трима са отговорили, че не се притесняват???????????????????????????

Аз въобще не се притеснявам.Толкова тестове изреших вчера и днес, че главата ми гърми вече... Изчистих си всички греши, които по принцип допусках... Може да сгреша на началните въпроси и някои на пунктоация, но иначе очаквам да ми е лесно...
    Вече сме 4-ма Аз,ти,Иван и кой друг ...

Колкото по-рано се настаниш е по-добре. Аз примерно като бързам и изведнъж седна и главата ми бучи и абсурд да чуя текста. Така,че едно валерианче за успокоение няма да е зле.

Град
    Venera
    Цитирай Първоначално написано от LiRRRa

и аз съм така не си притеснявам особенно на края въпросите по литература са ми много лесни вече имам чуството че всички тестове са напълно еднакви успех на всички утре
    Не върви пред мен, може да не те последвам. Не върви зад мен, може да не те водя. Върви до мен и ми бъди приятел.

^ Мерси
    А някъде да има въпроси върху новите произедения по литература - По жътва и Заточеници? Не съм срещала до сега в други тестове ии просто не знам какво да очаквам, а така мога да си "осигуря" поне 2-3 грешки заради това
    Заточеници

http://testove.pomagalo.com/take/?tid=577

Неразделни

http://testove.pomagalo.com/573/nera...sl=83913&tsp=2

Супер фен Аватара на mim4ety_sara
    Какво значи омоними ?!?
    Look, if you had one chance,
    one opportunity to seize everything
    you've ever wanted, in one moment,
    would you capture it... or just let it slip?

на теста май че няма да имам проблеми

истинският въпрос е колко ще имам на преразказа -.-
    през цялата година съм писала най-много 6-7 преразказа

иначе не съм чак толкова притеснена, като ви гледам тук по колко страници изписвате... успокойте се! всички сте толкова старателни и устремени към целта си... във ФЕГ и НЕГ търсят хора точно като вас, така че просто се успокойте (:

Град
    Venera
    Цитирай Първоначално написано от mim4ety_sara
    Какво значи омоними ?!?
    ми това са думи които се пишат еднакво например
    Той пие кола.
    Тя кара кола.
    но имат различно значение дано да съм го обяснила добре
    Не върви пред мен, може да не те последвам. Не върви зад мен, може да не те водя. Върви до мен и ми бъди приятел.

Винаги съм се притеснявала от променливо Я . Просто,ако има такова нещо и съм туш. Моят проблем е,че не мога да определям ударение в дума, а то това трябва. Знам,че звучи смешно - да едно ударение се учи в 2ри клас ама аз не вдявам
    Ако някой не го мързи, може ли да ми каже правилата за променливо я?

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си