- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Седми клас....Краят ни се вижда и на нас [vol.3]
Преразказва се в трето лице, единствено число, сегашно историческо време.Първоначално написано от CherryKisS
Абсолютен чат.... Като гледам, вие всички учите днеска..
. Аз пък не. Само сутринта реших 1 тест. Успех няма да пожелавам все още, после.
![]()
Мисля за тебе, сякаш ти си до мен,
сякаш мъничка болка трепка бързо във мен,
сякаш искам да плача като малко дете,
но сълзи не потичат от очите въобще.
Peace & Love ;]]
не всичкиПървоначално написано от Enitto
![]()
преди изпит се копунясва
за да сме позитивно настроении за изпитааа![]()
![]()
![]()
Ами да и аз така мислех, но в един сайт пишеше така и аз се зачудих.Първоначално написано от KumchoValcho
Мерси все пак.
![]()
cherry*kiss
Успех на всички утре.. Надявам се всички да успеем да изкараме желаните от нас оценки![]()
Ей, ама отдавна не съм писал във форума. Само ви чета от време на време. Утре ще ходя на изпита с един приятел, с когото се паднахме в едно училище. Майка ми се натиска и тя да идва, щото е притеснена, ама се надявам да се откаже. Решил съм да не си нося нищо за ядене или пиене, щото ме е страх да не омажа листовете. Чудя се само дали да си взема телефона.
Желая на всички успех и после да споделиме впечатления!
Успех на всички.
виждаш ли изпод тежкия си грим на кукла
поне- делниците чакащи зад стъклените отпечатъци
с протегнати стъпала
и шалове
обсипани с ориенталски фалшиви монети.
лол хора... току що се върнах от урок. И съм много по-спокойна... отрази ми се добре на самочуствието, реших ме с г-жата един тест и половина от 25 въпроса /половинката/ имам около 10 грешни а на втория /целия/ от 50 имам 3-4 грешни... е казвайте как съм. Тряа ли да имам самочуствие.
Успех на всички.Ииии дай,Боже 5.50![]()
![]()
Колко живот има в темата, колко ....![]()
Аз пък утре мисля да си взема 3 химикала, бележката, личната карта, 2 листа и една студена вода ... а за телефона се колебая, защото не мисля да го давам на когото и да било![]()
А знае ли някой, по колко човека ще сме в стая![]()
Long Live Rock N' Roll .. !
10... олеее хора ще гръмна... Само се надявам да изкарам над 5 и тва е...Първоначално написано от The_Demon_Girl
![]()
Абе хора ви се скъсахте да учите неска... Аз си се наспах,излизах,малко стаята си наредих и си пропомних едно правило по Бел а вие ... Утре ще сте изморени на изпитаНищо карай.Айде успех на всички
Дано да се падне лесен преразказ и тест
Лека вечер и приятен изпит
![]()
аз след малко я почвамПървоначално написано от KumchoValcho
![]()
ще си взема един горещ душ, ще си проветря стаята, ще кажа една дълга молитва и си лягам![]()
we follow the danger wherever it goes.. we are the believers... we are.. heroes...
Jeff Hardy forever!!
Ейй айде казвайте кой къде е разпределен... да медитираме заедно![]()
и двата ми изпита са в моето даскало - 119 СОУ![]()
we follow the danger wherever it goes.. we are the believers... we are.. heroes...
Jeff Hardy forever!!
Оф хора да ви се оплача през нощта вдигнах 39 и 3 градуса температура ,пък днеска ми беше 38 и нещо..после спадаше и се увеличаваше.Надявам се утре да нямам,защото.... :х
ΑΝ Η ΟΜΟΡΦΙΑ ΗΤΑΝ ΧΡΥΣΟΣ
ΘΑ ΗΣΥΟΝ ΘΥΑΣΥΡΟΣ
ΚΑΙ ΜΑΡΤΥΡΑΣ ΜΟΥ Ο ΘΕΟΣ
ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΕΙΜΑΙ ΤΡΕΛΟΣ
Тhisavros.. <3
В София не знаех, че има такова училищеПървоначално написано от KumchoValcho
![]()
56-то СОУ.
София.
Тутманик, пий нещо и спокойно.
с протегнати стъпала
и шалове
с протегнати стъпала
и шалове
Брей... В Дупница мн. голямо училище имало бре... св. п. х в пловдив има 37 стаииПървоначално написано от KumchoValcho
![]()