- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Седми клас....Краят ни се вижда и на нас [vol.3]
7.30 макар че мисля че ще се събудя много по - раноПървоначално написано от joannalof
лелеее... край... започнах да се притеснявам.... ама че съм идиот![]()
. .Аз грам не съм притеснена за изпитите. .. .Само ми е интересно с какво ще ида до училището , че ми го няма шофьора [по паспорт - баща] . . иначе. . к'во. . ще ида, ще си направя преразказа, после и теста, ще си искарам 4, която ми стига xD и ще го забравя. . а днес разбрах от баба ми, че на времето, който е бил с отличен успех се е освобождавал от изпитите. . ахх тия подлеци ;xx Хайде успех на всикчи и не се спичайте, че ще ви стана още по гадно . . :P
и ти ли?Първоначално написано от Sarafina
ужас...
ии пак... дишай.. издишай...Първоначално написано от Sarafina
![]()
Хайде утре на всички седмокласници успех. Няма да казвам без паника, защото помня аз миналата година как бях по това време![]()
Пийте по 1 ракиика... Госпожата ми по бел се обади у нас и каза на наще да ми дадът 50 мл... Успокои ме дох![]()
може и аз да пробвам... само да не ме цепи главата сутринтаПървоначално написано от Winterfresh
![]()
Аз само на хапчета разчитах![]()
Повечето .. като гледам, вече са по леглата .. Добре тогава и аз ще отивам (след малко) ...
Аз се притеснявам повече за преразказа, теска се ще го направя .. ама каквото направим това е ...
и айде .. УСПЕХ НА ВСИЧКИ и късмет ... Утре по-спокойно ... все пак не е края на светаИ добре да се наспите (:
Long Live Rock N' Roll .. !
дам и аз се притеснявам за преразказа повече. айде успех и на теб!
ти па... Не да се напиеш... П.С. ако някой пита, спяПървоначално написано от FuCkInBuBbLeGuM
![]()
абе мен алкохола лесно ме хващаПървоначално написано от Winterfresh
![]()
![]()
Мисля да си лягам, че стана късно. Айде лека нощ на всички ии успех утре!![]()
аве кво се притеснявате, я се стягайте... отивате и мислите за упражненията... не за резултати или др. странични глупсоти
успех
Добре казано..Първоначално написано от EarthShaker
![]()
Аз днес си купих един шоколад, че да ям нещо преди да тръгна..
В анкетата гласувах, че си владея емоциите.. и е вярно де. Дано и утре е така.. Напрежението май вече го няма![]()
Успех на всички утре.Аз доста се притеснявам
Успех на всички днес,въпреки че, най-вероятно ще видите поста ми, след като вече е минал изпита. Аз се паднах да съм в училище, за което само съм чувала. Нито знам къде се намира, нито нищо. Баща ми ми проведе един инструктаж и след малко ще ходя да си хващам тролея, понеже той е на работа. Дано спра на правилната спирка и завия към правилното място.
Едното, което ме тревожи е, че няма да запомня текста и преразказа няма да ми бъде пълноценен, така да се каже. Другото, което ме мъчи е частта0., където(ако) се пише част от стихотворение. Пълна излагация съм. Не съм се затормозявала да уча 100 стихотворения, припомнях само "Опълченците на Шипка" и "На прощаване", като естествено всичко е на крем супа в главата ми, а преди даже и шестици имах за тях, понеже ги знаех перфектно. Кофти тръпка е да се тревожа за бел-а, понеже там уж съм силна. То щом по силния ми предмет съм така несигурна, какво остава за математиката, в която всичко ми е мъгляво.
Ще си взема няколко химикала, не намерих обаче еднакви, но са с доста близък, почти еднакъв цвят мастило; Орбит розови, че са ми любими и минерална водица. Това с Орбита си е лигавищина, ама поне да се поглезя, щом затапя.
Почти съм убедена, че ще се проваля, ще изпусна автобуса/спирката си, изобщо все едни такива песимистични нещица си мисля. Никак не съм уверена в знанията си, ама никак. Направо главата ми пуши. Да помня стихотворения мо-тамо, да помня определения и не знам си какво още, че и автобусни линии, спирки.. Уф!
Сега, след като споделих, мога спокойно да се глася за тръгване.![]()