.

Виж резултатите на анкетата: Притеснявате ли се за предстоящите изпити?

Гласували
109. Вие не можете да гласувате в тази анкета
  • Не

22 20,18%
  • Все още владея ситуацията

43 39,45%
  • Да

44 40,37%
Отговор в тема
Страница 72 от 109 ПървиПърви ... 226268697071727374757682 ... ПоследнаПърви
Резултати от 1 776 до 1 800 от общо 2719

Град
    Venera
    Цитирай Първоначално написано от mArMaLaDkA
    Успех на всички днес, въпреки че, най-вероятно ще видите поста ми, след като вече е минал изпита. Аз се паднах да съм в училище, за което само съм чувала. Нито знам къде се намира, нито нищо. Баща ми ми проведе един инструктаж и след малко ще ходя да си хващам тролея, понеже той е на работа. Дано спра на правилната спирка и завия към правилното място. Едното, което ме тревожи е, че няма да запомня текста и преразказа няма да ми бъде пълноценен, така да се каже. Другото, което ме мъчи е частта0., където(ако) се пише част от стихотворение. Пълна излагация съм. Не съм се затормозявала да уча 100 стихотворения, припомнях само "Опълченците на Шипка" и "На прощаване", като естествено всичко е на крем супа в главата ми, а преди даже и шестици имах за тях, понеже ги знаех перфектно. Кофти тръпка е да се тревожа за бел-а, понеже там уж съм силна. То щом по силния ми предмет съм така несигурна, какво остава за математиката, в която всичко ми е мъгляво. Ще си взема няколко химикала, не намерих обаче еднакви, но са с доста близък, почти еднакъв цвят мастило; Орбит розови, че са ми любими и минерална водица. Това с Орбита си е лигавищина, ама поне да се поглезя, щом затапя. Почти съм убедена, че ще се проваля, ще изпусна автобуса/спирката си, изобщо все едни такива песимистични нещица си мисля. Никак не съм уверена в знанията си, ама никак. Направо главата ми пуши. Да помня стихотворения мо-тамо, да помня определения и не знам си какво още, че и автобусни линии, спирки.. Уф!

Сега, след като споделих, мога спокойно да се глася за тръгване.
    успех
    успех на всички нас
    Не върви пред мен, може да не те последвам. Не върви зад мен, може да не те водя. Върви до мен и ми бъди приятел.

Супер фен Аватара на vesito13
    Град
    Nowhere :)))
    Успех Айде да се справите , че заради вашите изпите съм след обед на даскало

Цитирай Първоначално написано от mim4ety_sara
    Абе на пробния изпит не взимаха телефони Бтв аз ще си взема само вода
    Нас ни караха изключени на края на чина..
    Sunrise and the new day's breakin' trough
    The morning of another day without you
    And as the hours roll by
    No one's there to see me cry except the sunrise
    The sunrise and you...

Град
    ^^ Ти на изпит ли беше до сега ???

http://www.kadedaucha.com/?id=1313&aid=5417 <------- текста за преразказ е 1-ва глава от "Под игото". Успех отново и дано да се справят отлично.

Град
    Чете ли се главата или направо трябва да пишат ? И нали беше преразказ на непознат текст , "Под игото" за мен не се вписва към непознат текст

Мйа аз съм 1-вият който се връща от изпит.Не беше толкова трудно,но се притеснявам да не съм объркал времето на преразказа...

И аз се върнах ... не беше толкова страшно
    От 20 мин ме притеснява едно въпросче .. най мн от всички ... май 6-то беше и се питаше кое е грешно имаше нещо от сорта на племенник, съвременник .. и така .. та какво писахте там

П.П. Аз преразказа го писах в минало св. вр 1л ед. ч. ...
    Long Live Rock N' Roll .. !

Цитирай Първоначално написано от The_Demon_Girl
    И аз се върнах ... не беше толкова страшно
    От 20 мин ме притеснява едно въпросче .. най мн от всички ... май 6-то беше и се питаше кое е грешно имаше нещо от сорта на племенник, съвременник .. и така .. та какво писахте там

П.П. Аз преразказа го писах в минало св. вр 1л ед. ч. ...

Абе В) писах аз... Не помня какво е но В)написах

Теста бтв беше лесе, както и преразказа.... Лошото е, че на няколко въпроса пиша вярното и после пиша грешното... изпита ни беше до 12.20 аз излязох в 12.18, че дори почерпих квесторите с шоколадче

P.S. първо си обърках ЕГН... поправих го де... Ама после си залях преразказа с вода и квестора вика : Сложи го на слънце да изсъхне ... ЩЯХ ДА ЕКСПЛОДИРАМ!!!

На 6 писах Б аз.

Е б0 беше племенник... а тя е вярна )))

Да ви кажа честно .. на това най-много се зачудих .. и реших, че всички са вярни ама в крайна сметка написах А
    Long Live Rock N' Roll .. !

А какви бяха всички отговори на 6 въпрос??

Значи съм писал онова с полковник или нещо такова.

Супер фен Аватара на AnIcHkAtA
    Град
    София
    ^ Съвременник, племенник и другите не ги помня.Писах В

Едит:Отговорите има ли ги някъде?
    Не си до мен да видиш плача ли, целувките за други харча ли.Няма начин да знаеш, че сърцето ми цялото е пълно с теб.
    И вечер спя до телефона си, но лъжа пак с колко лягам си.Не, не искам да знаеш, че в леглото ми само тишината лежи...

Аз си записах какви отговори съм дала на бележника ми с молив. На 6-то съм писала Г)

Такамм... ето ме и мен
    Посланик не е ли с едно Н? Аз отбелязах посланник, мисля че беше В...
    Мисля за тебе, сякаш ти си до мен,
    сякаш мъничка болка трепка бързо във мен,
    сякаш искам да плача като малко дете,
    но сълзи не потичат от очите въобще.

Peace & Love ;]]

Супер фен Аватара на AnIcHkAtA
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от Enitto
    Такамм... ето ме и мен
    Посланик не е ли с едно Н? Аз отбелязах посланник, мисля че беше В...
    И аз така писах.
    Не си до мен да видиш плача ли, целувките за други харча ли.Няма начин да знаеш, че сърцето ми цялото е пълно с теб.
    И вечер спя до телефона си, но лъжа пак с колко лягам си.Не, не искам да знаеш, че в леглото ми само тишината лежи...

^ да В беше посланник и тва отговорих

Мега фен Аватара на XTREMEFREERIDE
    Град
    My own world
    Къде да ви видим теста? Любопитно ми е. В сайта на МОН, нищо няма.

Аз си написах отговорите и чакам да си ги сравня когато ги пуснат в МОН

Голям фен Аватара на elito6754
    Град
    София
    Минааа! Толкова съм радостна, че се падна "Под игото", че просто ..... танцувам на масата. Другите варианти са били Малкият принц или Граф Монте Кристо. Теста беше лесен, на 6 и аз писах в. Имаше други две с пунктуация, които ме затрудниха малко, но се справих мисля. Бях в 133.

Мда, В е верният отг.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си