- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Седми клас....Краят ни се вижда и на нас [vol.3]
успехПървоначално написано от mArMaLaDkA
успех на всички нас![]()
![]()
Не върви пред мен, може да не те последвам. Не върви зад мен, може да не те водя. Върви до мен и ми бъди приятел.
УспехАйде да се справите , че заради вашите изпите съм след обед на даскало
![]()
Нас ни караха изключени на края на чина..Първоначално написано от mim4ety_sara
Sunrise and the new day's breakin' trough
The morning of another day without you
And as the hours roll by
No one's there to see me cry except the sunrise
The sunrise and you...
http://www.kadedaucha.com/?id=1313&aid=5417 <------- текста за преразказ е 1-ва глава от "Под игото". Успех отново и дано да се справят отлично.![]()
Чете ли се главата или направо трябва да пишат ? И нали беше преразказ на непознат текст , "Под игото" за мен не се вписва към непознат текст![]()
Мйа аз съм 1-вият който се връща от изпит.Не беше толкова трудно,но се притеснявам да не съм объркал времето на преразказа...
И аз се върнах ... не беше толкова страшно![]()
От 20 мин ме притеснява едно въпросче .. най мн от всички ... май 6-то беше и се питаше кое е грешно имаше нещо от сорта на племенник, съвременник .. и така .. та какво писахте там
П.П. Аз преразказа го писах в минало св. вр 1л ед. ч. ...![]()
Long Live Rock N' Roll .. !
Първоначално написано от The_Demon_Girl
Абе В) писах аз... Не помня какво е но В)написах
Теста бтв беше лесе, както и преразказа.... Лошото е, че на няколко въпроса пиша вярното и после пиша грешното... изпита ни беше до 12.20 аз излязох в 12.18, че дори почерпих квесторите с шоколадче
P.S. първо си обърках ЕГН... поправих го де... Ама после си залях преразказа с вода и квестора вика : Сложи го на слънце да изсъхне ... ЩЯХ ДА ЕКСПЛОДИРАМ!!!
На 6 писах Б аз.
Да ви кажа честно .. на това най-много се зачудих .. и реших, че всички са вярни ама в крайна сметка написах А![]()
Long Live Rock N' Roll .. !
А какви бяха всички отговори на 6 въпрос??
Значи съм писал онова с полковник или нещо такова.
^ Съвременник, племенник и другите не ги помня.Писах В
Едит:Отговорите има ли ги някъде?
Не си до мен да видиш плача ли, целувките за други харча ли.Няма начин да знаеш, че сърцето ми цялото е пълно с теб.
И вечер спя до телефона си, но лъжа пак с колко лягам си.Не, не искам да знаеш, че в леглото ми само тишината лежи...
Аз си записах какви отговори съм дала на бележника ми с молив. На 6-то съм писала Г)![]()
Такамм... ето ме и мен![]()
Посланик не е ли с едно Н? Аз отбелязах посланник, мисля че беше В...
Мисля за тебе, сякаш ти си до мен,
сякаш мъничка болка трепка бързо във мен,
сякаш искам да плача като малко дете,
но сълзи не потичат от очите въобще.
Peace & Love ;]]
И аз така писах.Първоначално написано от Enitto
Не си до мен да видиш плача ли, целувките за други харча ли.Няма начин да знаеш, че сърцето ми цялото е пълно с теб.
И вечер спя до телефона си, но лъжа пак с колко лягам си.Не, не искам да знаеш, че в леглото ми само тишината лежи...
Къде да ви видим теста? Любопитно ми е. В сайта на МОН, нищо няма.![]()
Аз си написах отговорите и чакам да си ги сравня когато ги пуснат в МОН
Минааа! Толкова съм радостна, че се падна "Под игото", че просто ..... танцувам на масата.Другите варианти са били Малкият принц или Граф Монте Кристо.
Теста беше лесен, на 6 и аз писах в. Имаше други две с пунктуация, които ме затрудниха малко, но се справих мисля. Бях в 133.
![]()
Мда, В е верният отг.![]()