- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Седми клас....Краят ни се вижда и на нас [vol.3]
Абе, онова изречение, за което си говорите, където имаше "Златю", точно в тая задача, не трябваше ли да се огради ВЯРНОТО?
Е да ама беше така: Известна е истината, че.......Първоначално написано от GbSy
Демек си има подлог в главното изр. Аз го писах определит.
А за тва с ръжта открих една грешка: Ако някой срещне някой - тряя да е някого май
2 запетайки![]()
6 ли са местоименията бе хора ?
ии - триглава - значи е десеттомна и значи там отговора е онова с крепостта
Преразказа мисля че съм го нарпавил ОК..
Първоначално написано от free3s
Как хем си писала Златю, хем си сигурна, че е десеттомна.
'Щото т'ва е един и същи въпрос.![]()
Иначе и аз писах г) на 25-то, но съм го сбъркала май.
виждаш ли изпод тежкия си грим на кукла
поне- делниците чакащи зад стъклените отпечатъци
с протегнати стъпала
и шалове
обсипани с ориенталски фалшиви монети.
Някого трябва да е.. и аз така мисля. А иначе в онова изречение се задава въпроса "Коя истина е известна" - и си отговаряте с подчиненото. Вие ако се водите от разни "известно е", "че", "ала".. хах. Задавайте си въпросите и така ще откриете правилния отговор.
7 саПървоначално написано от john95
![]()
еми да де то в условието беше отделно и затва според мен е грешно и писах ЗлатюПървоначално написано от GbSy
![]()
и аз писах определит. и на 10-то по-същия начинПървоначално написано от free3s
иначе там със Златюбояджиевите нз си кво беше да се огради вярното
![]()
Please don't eat me! I have a wife and kids. Eat them! - Homer Simpson
местоименията все ми излизаха че са 5 и все пак написах 4,защото си помислих ,че тфа дето беше "..знахарят и му каза"
мy попринцип е притежателно,но в случая май не е.. нз нз ..
А на тази задача със свободния отговор, в която трябваше да се напишат какво са едро,болно (или нещо такова) какво писахте?
А пък аз, залухавата, вместо местоимения прочетох определения![]()
![]()
и оттам...
За онова изречение - подложно е.
i'd like to change the world.
А някой спомня ли си какъв е 25 въпрос, щот съм си написала, че съм отбелязала г) ама не мога да се сетя кой е
Онава с крепоста имаше думата - отича - тя не е ли с две ТПървоначално написано от john95
Животът е като огромно виенско колело - върти се,нови хора качват се и слизат. Първо си долу, после горе. И изпитваш страх от височините, и от долините. Но въпреки всичко винаги носиш тръпката и желанието за живот в себе си. <3 (h)
Първоначално написано от meche95
аз написах , че са еднородни обстоятелствени пояснения за начин,,[шот нали си зададох въпроса КАК вървеше и така..]Първоначално написано от filito
Ако е за тея дет бяха няколко със свободен отговор подред писах:Първоначално написано от KumchoValcho
успели
спортисти
дълбокият, авторът
Аз писах обстоятелствени пояснениея ... не може да е сказуемно определниеПървоначално написано от filito
защото не е съгласувано![]()
Животът е като огромно виенско колело - върти се,нови хора качват се и слизат. Първо си долу, после горе. И изпитваш страх от височините, и от долините. Но въпреки всичко винаги носиш тръпката и желанието за живот в себе си. <3 (h)
Аз писах еднородни обстоятелствени поясненияВярно ли е? Засега имам 3 грешки.
Йеей, и аз такаПървоначално написано от free3s
![]()
Оф, писна ми, май съм сбъркала изречението, даже почти сигурно е...![]()
![]()
И на 25-то беше въпросът с предлозите.
виждаш ли изпод тежкия си грим на кукла
поне- делниците чакащи зад стъклените отпечатъци
с протегнати стъпала
и шалове
обсипани с ориенталски фалшиви монети.
обстоятелствени пояснениея \Първоначално написано от joannalof
/
успяли и спортисти
А на оново с местоименията-7
Да ви попитам едно местоимение ли е? Една съученичка казва, че е и е писала 8...
Боса по асфалта минавам,
знам че няма мода такава -
просто детски навик още в мен живее.