- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Седми клас....Краят ни се вижда и на нас [vol.3]
Еми и аз дълго се чудих между двете, ама най- накрая писах успели и после се сетих, че то е успяха и може би има връзка ама кой знаеПървоначално написано от KumchoValcho
![]()
Ще ми го считат ли за грешно, ако съм написала автора?Първоначално написано от joannalof
Боса по асфалта минавам,
знам че няма мода такава -
просто детски навик още в мен живее.
едно е числителноПървоначално написано от melinor
![]()
трябва да е успели, но пак ще ти го приемат![]()
Сексита,мисля, че говорите за оня въпрос, дето Странджата вървял гордо, бодро и нещо такова. В задачата искаха да напишем каква синтактична служба изпълняват. Синтаксис-в изречението.
А иначе на онзи въпрос за двойките, какво отбелязахте там, където беше изречение-текст?
Оф тоя въпрос колко дълго го мислих най- накрая писах квото ми паднеПървоначално написано от GbSy
----
Еми ако вярното е авторът - да, все пак тва е уловкатаЩе ми го считат ли за грешно, ако съм написала автора?
стая-апартаментПървоначално написано от mArMaLaDkA
![]()
Където трябва да ги подредим в хронологичен ред?Първоначално написано от mArMaLaDkA
2-ката беше отпред друго не помня![]()
Ах, мамка му, първо него заградих, после го зачеркнах!
Добре бе, а защо отбелязвате обст. пояснение на онази задача, нали за Странджата? Нали уж синтактичната служба трябваше да напишем.![]()
******* Вълчев!!!!!!!1 НЕма ли да пуснат отговорите ???????
Първоначално написано от mArMaLaDkA
беше за Македонски, ако не се лъжа, но подробностииначе точно обст. пояснения са в Синтаксиса и аз писах обст. пояснения
![]()
Please don't eat me! I have a wife and kids. Eat them! - Homer Simpson
Как вървеше? -бодро,гордо...Първоначално написано от mArMaLaDkA
Ако беше- вървеше горд и борд щеше да е сказуемно определение.
Значиии... хора какво писахте на шесто?? Там за двойното "н" ? Аз писах, че посланник трябва да е с едно Н, демек посланик... ама хич не съм сигурна...
Какво писахте на въпроса за именното сказуемо? Аз писах В дето беше за "и смъртта не е раздяла"....Нз...
Това за цъфналата ръж... (на изуст го знам това стихотворение) иии писах А ...
За вида на изречението писах подложно
На 25-то за предлозите писах А
Местоименията са 7...
Запетайките са 2...
На онова с думите за попълване написах "успели, спортисти, дълбокия и автора" ...
И на другия свободен отговор писах за онея подчертани думи, че са обособени обстоятелствени пояснения за начин...![]()
![]()
. . . supercalafragalisticexpiellidosous ♥ . .
Еми да, частите на изречението.
Обстоятелственото пояснение е част на изречението.
виждаш ли изпод тежкия си грим на кукла
поне- делниците чакащи зад стъклените отпечатъци
с протегнати стъпала
и шалове
обсипани с ориенталски фалшиви монети.
А помниш ли последното ни домашно във Веди какво беше ?Първоначално написано от LiRRRa
![]()
Литературните що-годе бяха добре![]()
А на онава за опозициите в По жътва -
Аз писах Г) омраза и обич![]()
Животът е като огромно виенско колело - върти се,нови хора качват се и слизат. Първо си долу, после горе. И изпитваш страх от височините, и от долините. Но въпреки всичко винаги носиш тръпката и желанието за живот в себе си. <3 (h)
Първоначално написано от meche95
ДААА... днеска ми идваше да викам от кеф с тоя текст за преразказ!! Чела съм Под игото над 3 пъти, първа глава още повече.... И онова домашно за Веди оня ден направо.... почнах да крещя на изпита "обичам веди, обичам веди"![]()
Мисля, че се справих добре на преразказа.
. . . supercalafragalisticexpiellidosous ♥ . .
Значи на 6 писах г) не знам кое точно е, но писах г)Първоначално написано от LiRRRa
![]()
За сказуемното и цъфналата ръж съм писала като теб
Вида на изр ми е определително
Предлозите ми е Г)
Местоименията и на мен са ми 7, но запетайката ми е 1
И на свободния писах обстоятелствено пояснение
Офф, забравих запетайкитеПълен ужас ... на 33 и 34 какво писахте?
33 - къде няма грешка
34 - къде има грешка
Животът е като огромно виенско колело - върти се,нови хора качват се и слизат. Първо си долу, после горе. И изпитваш страх от височините, и от долините. Но въпреки всичко винаги носиш тръпката и желанието за живот в себе си. <3 (h)
Първоначално написано от meche95
и азПървоначално написано от Lunatique
![]()
Какво писахте за несъгласуваното определение?
i'd like to change the world.
Офф, вярно, бе. Мале, съвсем съм блокирала. Аз писах, че са определения. Ще видим какво ще стане. А аз продължавам да си питам - кога да си чакам резултатите?
Какво е било последното ви домашно във ВЕДИ?
Боса по асфалта минавам,
Боса по асфалта минавам,