- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Седми клас....Краят ни се вижда и на нас [vol.3]
86Първоначално написано от Lunatique
Точно за 5.50 ти трябват 86 точкиПървоначално написано от Lunatique
Ако всичко което смятам че ми е грешно ми е грешноПървоначално написано от free3s
ще имам 66 точки от теста + 20 от преразказа => 86 точки 5.5000
![]()
![]()
![]()
![]()
Първоначално написано от KumchoValcho
![]()
как бе на теста само 5.20 ти трябва да си превъртял
![]()
максималните точки на теста за 75 т.е на теста можеш най-много да имаш 5,10 ти нещо май се прехвали
![]()
![]()
6 грешки - 65 точки. Мисля, че на преразказа добре съм се справила, някъде 22-23 точки и 5.50 мисля, че ще хвана.
Оф....Имам 63 точкиза сега...![]()
Боса по асфалта минавам,
знам че няма мода такава -
просто детски навик още в мен живее.
Някой може ли да ми каже за 65 точки от теста на теста оценката колоко е горе-долу?![]()
аа супер само 2 грешни, ама преразказа доста съм го объркала
![]()
Please don't eat me! I have a wife and kids. Eat them! - Homer Simpson
Така...Имам три грешки на теста - за обстоятелственото, накой/някого, Златююююю-Бояджиевата.Това са 69 точки, ама не съм много доволен.Щот на преразказа писах "погледнах през прозореца и нищо не видях - беше много тъмно...влязох на пръсти и като че ли се мерна човешка фигура".А то било, че през прозореца видял човека...
Как мислите тая грешка ще се отрази ли много...Пука ми![]()
А при вас подсказваше ли се, при нас да и то от всички - квестори,ученици.![]()
52 точки![]()
They, they have a way
A way to make you pay.
And to make you toe the line.
Though I sever my ties.
Because I'm so clever,
But clever ain't wise.
Първоначално написано от LiO_sL
15.09.09-денят на най-голямата грешка в живота ми
Имам 69 точи... 4 грешки можеше и по-добре![]()
ΑΝ Η ΟΜΟΡΦΙΑ ΗΤΑΝ ΧΡΥΣΟΣ
ΘΑ ΗΣΥΟΝ ΘΥΑΣΥΡΟΣ
ΚΑΙ ΜΑΡΤΥΡΑΣ ΜΟΥ Ο ΘΕΟΣ
ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΕΙΜΑΙ ΤΡΕΛΟΣ
Тhisavros.. <3
5.470Първоначално написано от elito6754
![]()
някой ще може ли на скайп sungirl_95 да ми копне теста по БЕЛ,че не ми се отваря нещо плс
Винаги може ...Първоначално написано от Tutmanik
Аз просто не знам какво да кажа,че съм писала пароними,а не омоними ... ненормална грешка, за богаОтидоха ми 2 точки, пфф ** ***
![]()
Животът е като огромно виенско колело - върти се,нови хора качват се и слизат. Първо си долу, после горе. И изпитваш страх от височините, и от долините. Но въпреки всичко винаги носиш тръпката и желанието за живот в себе си. <3 (h)
Първоначално написано от meche95
ако имаш предвид от изпита т.е 65/100 точки е 4,75 обаче това е от теста + преразкза.. а 65/75 незнамПървоначално написано от elito6754
аз имам 59 просто не съм го очаквал на пробни имам 4 грешки тука 10друг е въпроса, че си сгреших името и се наложи да викнем директор за да го поправя
![]()
![]()
Вие защо така получавате други оценки? Не знам по какъв начин смятате? Аз имам 70т. т.е. 4 и 92 ама без преразказаБъркам ли нещо?
![]()
Животът е като огромно виенско колело - върти се,нови хора качват се и слизат. Първо си долу, после горе. И изпитваш страх от височините, и от долините. Но въпреки всичко винаги носиш тръпката и желанието за живот в себе си. <3 (h)
Първоначално написано от meche95
неПървоначално написано от joannalof
![]()
Имам 70 или 71 точки. Забравих какво писах на едно... Как може да забравя какво съм писала егати???????Става.... Горе-долу съм доволна...
Мисля за тебе, сякаш ти си до мен,
сякаш мъничка болка трепка бързо във мен,
сякаш искам да плача като малко дете,
но сълзи не потичат от очите въобще.
Peace & Love ;]]
[quote="Mastta"]Първоначално написано от elito6754
![]()
И аз имам 4 грешки...![]()
![]()
![]()
. . . supercalafragalisticexpiellidosous ♥ . .
Абе вие как така си знаете резултатите вече ??![]()
![]()
![]()
Да не съм пропуснала нещо... ????
казаха ги по БТВ ти не гледаше ли ???Първоначално написано от xoxi