- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Седми клас....Краят ни се вижда и на нас [vol.3]
виждаш ли изпод тежкия си грим на кукла
поне- делниците чакащи зад стъклените отпечатъци
с протегнати стъпала
и шалове
обсипани с ориенталски фалшиви монети.
Бонбони имаш ли ?Първоначално написано от GbSy
![]()
![]()
И да има, не са за насПървоначално написано от alexandarchy
![]()
Габриелчи, ЧРД!Желая ти да си все по-лъчезарна, красива, умна.Нека си обсипана с любов и нека вървиш боса по покрития с розови листа път на твоя живот!Желая ти да влезеш на точното за теб място и да намериш много нови истински приятели.Купони, забивки, буйна и красива младост!Бъди щастлива![]()
Не си до мен да видиш плача ли, целувките за други харча ли.Няма начин да знаеш, че сърцето ми цялото е пълно с теб.
И вечер спя до телефона си, но лъжа пак с колко лягам си.Не, не искам да знаеш, че в леглото ми само тишината лежи...
Мерси.
виждаш ли изпод тежкия си грим на кукла
поне- делниците чакащи зад стъклените отпечатъци
с протегнати стъпала
и шалове
обсипани с ориенталски фалшиви монети.
Ау.. и аз няма да пропусна да си поздравя наборчето. :P![]()
Габиии!Нека се усмихваш повече и истинки.Бъди обичаща и обичана .. И вярвай в себе си.
![]()
бтв..
и аз ще си ходя на училище.![]()
Честито на рожденичката . Да си жива и здрава, много касмет, любов .. и всичко там .. хубаво, банално ..![]()
А това за училището ... и аз си ходя на даскало .. а и сега ни доизпитват за оформяне на оценките ... все пак дипломата участва в балообразуването![]()
![]()
Long Live Rock N' Roll .. !
Честит Рожден Ден - Да си жива да си здрава - да те приемат където искаш, да ти се сбъдне поне 1 желание тази година и да си все така хубаваПървоначално написано от GbSy
(hug)
В събота ни казаха, че ще има пробен изпит по Математика. Незнам за страната, но в Сливен ще се организира 1 от Съюза на математиците и още един от5-то у-ще. Моля някой който следи темата да ме намери на скайп the_boss1995, защото е много полезна, но нямам време. Благодаря!
Абе нали говорехме за снимки....
http://chiprovci.web44.net/snimki/im...7saogfz3n9.jpg - Тази е най-актуалната
По - старата е тази http://chiprovci.web44.net/snimki/im...awwwyerz05.jpg
И аз да няма да се цепя от колектива - и аз не съм фотогеничен![]()
ааа и онзи ден снимах една много яка - http://chiprovci.web44.net/snimki/im...icemvuhnmx.jpg
Моля без постове от типа на(
)
Ей и другите сега само гледате - ама ще ви търсим сметка ако не постнете някоя друга снимка![]()
Междодругото... ето малко сметки за тези от Сливен и по слецялно за кандидатите за ПМГ:
в Сливен има 12 средни училища - 2 = 10 по 4 7ми класа с по око 25 ученика=1000 кандидат-гимназисти по груби сметки. Колко от тях ще искат да влязат в ПМГ? Забелязъл съм, че повечето ми сученици се насучват към... електро, механо, ТОХ... такаче ще извадим около 200=800. Желаещите за ПМГ ще са около половината. Тъй като пак по мой впечетления Езикова е по желана = 350 кандидата за ПМГ. С сега за паралелките. Аз съм се насочил към английски + информатикаКойто не е ходил на панаира на професийте да знае, че само от тая паралелка ще има 2 (справям се отлично и по двата предмета) Втори вариант Информационни технологий + Английски. За информатика ще са около 120 да речем :2 = 60 с по 30 ученика в клас. ТОВА СА ГРУБИ СМEТКИ ДО КОЙТО СЪМ ДОСТИГНАЛ ПО ПЪТЯ НА ЛОГИКАТА xD
П.С. Не ме мислете за някакъв зубру, а понеже четох по назад в темата за успеха... ще кажа за по-важните предмети:
Математика 4,4,4,6 и една 5-ца май-първия срок имам 4, и се надявам да искарам още една 6-ца на изпитване/конторлна за 5
БЕЛ - Срам ме е да кажа, но госпожата по Български влиза в час когато и скимне. По БЕЛ нямам оценки за 2-я срок.
Физика - Първи срок 3, втори срок пак толкова сигурно.
Английски - около 5 или 6 шестици...
Биология-Първи срок 4 втори пак толкова.
Химия-Първи срок 5 втори може би 4.
История - Нямам оценки, но госпожата ни е класна=> историята не е проблем![]()
География - С гоподина много се имамне. Нямам оценки, но само му поправям лаптопа и...![]()
П.с.2 Какво мислите как съм?
П.С. 3 Ако някой не е успял да отиде на панаир на професийте в Сливен да пише мога да му дам унфо за: ПМГ, ГПЗЕ, ТОХ, Хуманитарната - skype: the_boss1995
снимка- http://store.picbg.net/pubpic/D5/82/...bf3ca6d582.JPG![]()
![]()
Ъъъ ти изглеждаш на повече от 13 беПървоначално написано от dugallesuck
![]()
![]()
Иначе аз по Физика поправям лаптопа на госпожата- затва имам 6 първия срок..
![]()
За мойте фенове снимка в цял ръст и снимка на личната карта след като се пибера![]()
^![]()
![]()
![]()
Не си до мен да видиш плача ли, целувките за други харча ли.Няма начин да знаеш, че сърцето ми цялото е пълно с теб.
И вечер спя до телефона си, но лъжа пак с колко лягам си.Не, не искам да знаеш, че в леглото ми само тишината лежи...
Язе сАм ти фенка, дай да видимЕ фотографиЙте![]()
и Язе съм ти Фенка..
Дай да та скиваме.![]()
Е-е-е-е-е момичета една по една моля!Засъжеление нямам в цял ръст, но снимах бележника си:
http://store.picbg.net/pubpic/67/3F/...01ceeb673f.JPG - Бележника
http://store.picbg.net/pubpic/1F/2A/...173cf11f2a.jpg - Певеца
http://store.picbg.net/pubpic/9B/48/...56214b9b48.jpg![]()
Аз най-вероятно няма да ходя.. Много ми се събира ученето по уроците.
Чрд![]()
Аз реших теста по математика.Пиша си отговорите.
1 Б
2 Г
3 А
4 А
5 Г
6 Г
7 В
8 В
9 Б
10 В
11 Г
12 В
13 А
14 А
15 Г
16 Б
17 Б
18 Б
19 Г
20 А
21 Б
22 А
23 Б
24 В
25 Г
Направих и точкова система за оценяване, както и формула за изчисляване на оценките.Ето ви точките:
1-1
2-1
3-1
4-2
5-1
6-1
7-2
8-1
9-2
10-1
11-1
12-2
13-1
14-1
15-1
16-1
17-2
18-2
19-2
20-2
21-2
22-1
23-1
24-2
25-1
общо:35
х са получените точки,Р е оценката
0.114х+2=Р
Здравейте, имам малък въпрос, Преди две седмици се явих на прбен изпит (състезание) по бел. смятате ли резултат на преразказа 18т. е добър ( на теста имам 57). Там нямаше преписване шмекеруване и тем подбни.
П.П. след седмица ще пусна резултат по метематика![]()
![]()
18 + 57 = 75 точки - Към 5.100 ...Първоначално написано от sm_95
18 точки - 5.00 на преразказ...
22 точки - 5.50
24,25 - 6.00
(поне на мен така ми ги оценяват)
Аз най-често имам към 19-20 точки на преразказ , а на теста горе доло като теб....
Фенките...вие хубаво видяхте го момчето - сега няма ли да качите по някоя снимка- Конкретно Ани и Габи още си траят май...
![]()
И ти не бягай момчеПървоначално написано от webprng
![]()
offtopic - вие скайп нямате ли си?![]()
Американски форум - задаваш въпрос и ти отговарят..
Руски форум - задаваш въпрос и на теб ти задават...
Български форум - задаваш въпрос и всички ти обясняват колко си тъп..