.

Виж резултатите на анкетата: Притеснявате ли се за предстоящите изпити?

Гласували
109. Вие не можете да гласувате в тази анкета
  • Не

22 20,18%
  • Все още владея ситуацията

43 39,45%
  • Да

44 40,37%
Отговор в тема
Страница 8 от 109 ПървиПърви ... 4567891011121858108 ... ПоследнаПърви
Резултати от 176 до 200 от общо 2719
    виждаш ли изпод тежкия си грим на кукла
    поне- делниците чакащи зад стъклените отпечатъци
    с протегнати стъпала
    и шалове
    обсипани с ориенталски фалшиви монети.

Фен Аватара на alexandarchy
    Град
    Стара Загора
    Цитирай Първоначално написано от GbSy
    Имам рожден ден!
    Бонбони имаш ли ?

Супер фен Аватара на AnIcHkAtA
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от alexandarchy
    Имам рожден ден!
    Бонбони имаш ли ?
    И да има, не са за нас

Габриелчи, ЧРД!Желая ти да си все по-лъчезарна, красива, умна.Нека си обсипана с любов и нека вървиш боса по покрития с розови листа път на твоя живот!Желая ти да влезеш на точното за теб място и да намериш много нови истински приятели.Купони, забивки, буйна и красива младост!Бъди щастлива
    Не си до мен да видиш плача ли, целувките за други харча ли.Няма начин да знаеш, че сърцето ми цялото е пълно с теб.
    И вечер спя до телефона си, но лъжа пак с колко лягам си.Не, не искам да знаеш, че в леглото ми само тишината лежи...

Мерси.
    виждаш ли изпод тежкия си грим на кукла
    поне- делниците чакащи зад стъклените отпечатъци
    с протегнати стъпала
    и шалове
    обсипани с ориенталски фалшиви монети.

Ау.. и аз няма да пропусна да си поздравя наборчето. :P
    Габиии! Нека се усмихваш повече и истинки.Бъди обичаща и обичана .. И вярвай в себе си.

бтв..
    и аз ще си ходя на училище.

Честито на рожденичката . Да си жива и здрава, много касмет, любов .. и всичко там .. хубаво, банално ..

А това за училището ... и аз си ходя на даскало .. а и сега ни доизпитват за оформяне на оценките ... все пак дипломата участва в балообразуването
    Long Live Rock N' Roll .. !

Имам рожден ден!
    Честит Рожден Ден - Да си жива да си здрава - да те приемат където искаш, да ти се сбъдне поне 1 желание тази година и да си все така хубава (hug)

В събота ни казаха, че ще има пробен изпит по Математика. Незнам за страната, но в Сливен ще се организира 1 от Съюза на математиците и още един от5-то у-ще. Моля някой който следи темата да ме намери на скайп the_boss1995, защото е много полезна, но нямам време. Благодаря!

Абе нали говорехме за снимки....
    http://chiprovci.web44.net/snimki/im...7saogfz3n9.jpg - Тази е най-актуалната
    По - старата е тази http://chiprovci.web44.net/snimki/im...awwwyerz05.jpg

И аз да няма да се цепя от колектива - и аз не съм фотогеничен

ааа и онзи ден снимах една много яка - http://chiprovci.web44.net/snimki/im...icemvuhnmx.jpg

Моля без постове от типа на ( )

Ей и другите сега само гледате - ама ще ви търсим сметка ако не постнете някоя друга снимка

Междодругото... ето малко сметки за тези от Сливен и по слецялно за кандидатите за ПМГ:
    в Сливен има 12 средни училища - 2 = 10 по 4 7ми класа с по око 25 ученика=1000 кандидат-гимназисти по груби сметки. Колко от тях ще искат да влязат в ПМГ? Забелязъл съм, че повечето ми сученици се насучват към... електро, механо, ТОХ... такаче ще извадим около 200=800. Желаещите за ПМГ ще са около половината. Тъй като пак по мой впечетления Езикова е по желана = 350 кандидата за ПМГ. С сега за паралелките. Аз съм се насочил към английски + информатикаКойто не е ходил на панаира на професийте да знае, че само от тая паралелка ще има 2 (справям се отлично и по двата предмета) Втори вариант Информационни технологий + Английски. За информатика ще са около 120 да речем :2 = 60 с по 30 ученика в клас. ТОВА СА ГРУБИ СМEТКИ ДО КОЙТО СЪМ ДОСТИГНАЛ ПО ПЪТЯ НА ЛОГИКАТА xD
    П.С. Не ме мислете за някакъв зубру , а понеже четох по назад в темата за успеха... ще кажа за по-важните предмети:
    Математика 4,4,4,6 и една 5-ца май-първия срок имам 4, и се надявам да искарам още една 6-ца на изпитване/конторлна за 5
    БЕЛ - Срам ме е да кажа, но госпожата по Български влиза в час когато и скимне. По БЕЛ нямам оценки за 2-я срок.
    Физика - Първи срок 3, втори срок пак толкова сигурно.
    Английски - около 5 или 6 шестици...
    Биология-Първи срок 4 втори пак толкова.
    Химия-Първи срок 5 втори може би 4.
    История - Нямам оценки, но госпожата ни е класна=> историята не е проблем
    География - С гоподина много се имамне. Нямам оценки, но само му поправям лаптопа и...
    П.с.2 Какво мислите как съм?
    П.С. 3 Ако някой не е успял да отиде на панаир на професийте в Сливен да пише мога да му дам унфо за: ПМГ, ГПЗЕ, ТОХ, Хуманитарната - skype: the_boss1995

снимка- http://store.picbg.net/pubpic/D5/82/...bf3ca6d582.JPG

Цитирай Първоначално написано от dugallesuck
    Междодругото... ето малко сметки за тези от Сливен и по слецялно за кандидатите за ПМГ:
    в Сливен има 12 средни училища - 2 = 10 по 4 7ми класа с по око 25 ученика=1000 кандидат-гимназисти по груби сметки. Колко от тях ще искат да влязат в ПМГ? Забелязъл съм, че повечето ми сученици се насучват към... електро, механо, ТОХ... такаче ще извадим около 200=800. Желаещите за ПМГ ще са около половината. Тъй като пак по мой впечетления Езикова е по желана = 350 кандидата за ПМГ. С сега за паралелките. Аз съм се насочил към английски + информатикаКойто не е ходил на панаира на професийте да знае, че само от тая паралелка ще има 2 (справям се отлично и по двата предмета) Втори вариант Информационни технологий + Английски. За информатика ще са около 120 да речем :2 = 60 с по 30 ученика в клас. ТОВА СА ГРУБИ СМEТКИ ДО КОЙТО СЪМ ДОСТИГНАЛ ПО ПЪТЯ НА ЛОГИКАТА xD
    П.С. Не ме мислете за някакъв зубру , а понеже четох по назад в темата за успеха... ще кажа за по-важните предмети:
    Математика 4,4,4,6 и една 5-ца май-първия срок имам 4, и се надявам да искарам още една 6-ца на изпитване/конторлна за 5
    БЕЛ - Срам ме е да кажа, но госпожата по Български влиза в час когато и скимне. По БЕЛ нямам оценки за 2-я срок.
    Физика - Първи срок 3, втори срок пак толкова сигурно.
    Английски - около 5 или 6 шестици...
    Биология-Първи срок 4 втори пак толкова.
    Химия-Първи срок 5 втори може би 4.
    История - Нямам оценки, но госпожата ни е класна=> историята не е проблем
    География - С гоподина много се имамне. Нямам оценки, но само му поправям лаптопа и...
    П.с.2 Какво мислите как съм?
    П.С. 3 Ако някой не е успял да отиде на панаир на професийте в Сливен да пише мога да му дам унфо за: ПМГ, ГПЗЕ, ТОХ, Хуманитарната - skype: the_boss1995

снимка- http://store.picbg.net/pubpic/D5/82/...bf3ca6d582.JPG
    Ъъъ ти изглеждаш на повече от 13 бе

Иначе аз по Физика поправям лаптопа на госпожата - затва имам 6 първия срок..

За мойте фенове снимка в цял ръст и снимка на личната карта след като се пибера

Град
    София
    ^
    Не си до мен да видиш плача ли, целувките за други харча ли.Няма начин да знаеш, че сърцето ми цялото е пълно с теб.
    И вечер спя до телефона си, но лъжа пак с колко лягам си.Не, не искам да знаеш, че в леглото ми само тишината лежи...

Град
    София
    Язе сАм ти фенка, дай да видимЕ фотографиЙте

и Язе съм ти Фенка..
    Дай да та скиваме.

Е-е-е-е-е момичета една по една моля! Засъжеление нямам в цял ръст, но снимах бележника си:
    http://store.picbg.net/pubpic/67/3F/...01ceeb673f.JPG - Бележника
    http://store.picbg.net/pubpic/1F/2A/...173cf11f2a.jpg - Певеца
    http://store.picbg.net/pubpic/9B/48/...56214b9b48.jpg

Град
    In your pink dreams.. :]
    Аз най-вероятно няма да ходя.. Много ми се събира ученето по уроците.
    Чрд

Град
    София
    Аз реших теста по математика.Пиша си отговорите.
    1 Б
    2 Г
    3 А
    4 А
    5 Г
    6 Г
    7 В
    8 В
    9 Б
    10 В
    11 Г
    12 В
    13 А
    14 А
    15 Г
    16 Б
    17 Б
    18 Б
    19 Г
    20 А
    21 Б
    22 А
    23 Б
    24 В
    25 Г

Направих и точкова система за оценяване, както и формула за изчисляване на оценките.Ето ви точките:
    1-1
    2-1
    3-1
    4-2
    5-1
    6-1
    7-2
    8-1
    9-2
    10-1
    11-1
    12-2
    13-1
    14-1
    15-1
    16-1
    17-2
    18-2
    19-2
    20-2
    21-2
    22-1
    23-1
    24-2
    25-1
    общо:35

х са получените точки,Р е оценката
    0.114х+2=Р

Здравейте, имам малък въпрос, Преди две седмици се явих на прбен изпит (състезание) по бел. смятате ли резултат на преразказа 18т. е добър ( на теста имам 57). Там нямаше преписване шмекеруване и тем подбни.

П.П. след седмица ще пусна резултат по метематика

Цитирай Първоначално написано от sm_95
    Здравейте, имам малък въпрос, Преди две седмици се явих на прбен изпит (състезание) по бел. смятате ли резултат на преразказа 18т. е добър ( на теста имам 57). Там нямаше преписване шмекеруване и тем подбни.

П.П. след седмица ще пусна резултат по метематика
    18 + 57 = 75 точки - Към 5.100 ...
    18 точки - 5.00 на преразказ...
    22 точки - 5.50
    24,25 - 6.00
    (поне на мен така ми ги оценяват)
    Аз най-често имам към 19-20 точки на преразказ , а на теста горе доло като теб....

Фенките...вие хубаво видяхте го момчето - сега няма ли да качите по някоя снимка - Конкретно Ани и Габи още си траят май...

Цитирай Първоначално написано от webprng
    Да ви се похваля на ЗПИ-то по математика във Веди имам 72 точки или 5.000

PS
    Цитирай Първоначално написано от john95
    Цитирай Първоначално написано от YouCantStopMe
    "Не се харесвам на снимки" - ти себе си - не - хубаво - ама нали има и мъжка част на форума
    Точно :P
    И ти не бягай момче

offtopic - вие скайп нямате ли си?
    Американски форум - задаваш въпрос и ти отговарят..
    Руски форум - задаваш въпрос и на теб ти задават...
    Български форум - задаваш въпрос и всички ти обясняват колко си тъп..

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си