- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Седми клас....Краят ни се вижда и на нас [vol.3]
Сама си направих скала за теста2+(к:18,75) поне така си мисля де
аз имам 67 точки не съм ядосана, надявам се да съм се справила добре на преразказа![]()
My heart is broke but I have some glue
Имам 69 точки от теста и да кажем около 20 на преразказа
69+20=89 точки![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
което е 5.607
![]()
![]()
Направо съм без дъх...
Щом питам, значи не гледамПървоначално написано от webprng
![]()
Първоначално написано от Mastta
Ако това са ти точките без преразказа по скала за оценяване на тест без преразказ това е 5.70...
а тва за колко е...Първоначално написано от Enitto
Първоначално написано от xoxi
http://www.minedu.government.bg/open...st_bel-7kl.pdf това е теста пишеш каквото си писала на изпита и проверяваш![]()
аз имах 5 и 52 по БГ
не знам колко точки ще да е това . .
![]()
пак някъде около 5.70-5.80Първоначално написано от FuCkInBuBbLeGuM
Колко са 50 точки на теста?![]()
не бе .... общо от теста и преразказаПървоначално написано от titity
абе искаш ли да ти пратя снимка с колко съм минал ?? може би не съм зубър като теб и не уча по цял ден като теб нито пък ходя на уроци, но това не ме прави тъп, нямаш право да се надснимаваш така на хората.. ако ще 2 да имам ти нямаш право да ми се смееш !!!Първоначално написано от danias
ааааааа ми тогава няма за пет.. 4.964 бтв 1 точка и штеше да имаш 5.00Първоначално написано от FuCkInBuBbLeGuM
50/100 е 4.214, но ако питаш 50/75 незнамПървоначално написано от 3ff3k7a
Да, видях линка като превъртях на предните страници, но не ми се отваряПървоначално написано от titity
![]()
ако не се лъжа пуснаха и едно за сваляне погледни пак назадПървоначално написано от xoxi
и аз завършвах от 1 до 7 с шест от горе до долуи в класа не съм само аз ... и не става с толкова зубрене, а с постоянство
![]()
Животът е като огромно виенско колело - върти се,нови хора качват се и слизат. Първо си долу, после горе. И изпитваш страх от височините, и от долините. Но въпреки всичко винаги носиш тръпката и желанието за живот в себе си. <3 (h)
Първоначално написано от meche95
Ако е само на теста 4.650... и ако имаш 20 т на преразказа стават 70 -> 4.929Първоначално написано от 3ff3k7a
Mastta Аз и него гледах, пак не става.
Явно ще трябва да си чакам до обявяването на резултатите![]()
^ Аз не бих издържала до тогава!
Животът е като огромно виенско колело - върти се,нови хора качват се и слизат. Първо си долу, после горе. И изпитваш страх от височините, и от долините. Но въпреки всичко винаги носиш тръпката и желанието за живот в себе си. <3 (h)
Първоначално написано от meche95
Първоначално написано от Mastta
Не знам поради каква причина ми се е случвало един докумен пдф формат да ми се отвваря само с експлорера опитай ако имаш..
ок а 73 точки за колко са...Първоначално написано от titity
Аз бихПървоначално написано от joannalof
Обичам изненадите
![]()
мисля че този вид файл се отваря с "Adobe Reader" ако искаш си го свали от някъде или по добре попитай някого, който разбира повече от мен (в тази област нямам много познания)Първоначално написано от xoxi