- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Седми клас....Краят ни се вижда и на нас [vol.3]
Първоначално написано от FuCkInBuBbLeGuM
Aко е на целия изпит това е 5.036
За да разглеждате файла с теста и отговорите, трябва да имате една програма, която се казва Adobe reader.![]()
Защо всички искате 20 точки на преразказа?![]()
Male
В най-добрия случай имам 5.82.
В най-лошия, който мога да си представя за себе си, ще е 5.70.
Доволна горе-долу.
виждаш ли изпод тежкия си грим на кукла
поне- делниците чакащи зад стъклените отпечатъци
с протегнати стъпала
и шалове
обсипани с ориенталски фалшиви монети.
Ехаа, а колко точки имаш от днес?Първоначално написано от GbSy
![]()
Животът е като огромно виенско колело - върти се,нови хора качват се и слизат. Първо си долу, после горе. И изпитваш страх от височините, и от долините. Но въпреки всичко винаги носиш тръпката и желанието за живот в себе си. <3 (h)
Първоначално написано от meche95
За 69 точки на теста и около 18-19 точки на преразказа ква ще ми е оценката?
ΑΝ Η ΟΜΟΡΦΙΑ ΗΤΑΝ ΧΡΥΣΟΣ
ΘΑ ΗΣΥΟΝ ΘΥΑΣΥΡΟΣ
ΚΑΙ ΜΑΡΤΥΡΑΣ ΜΟΥ Ο ΘΕΟΣ
ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΕΙΜΑΙ ΤΡΕΛΟΣ
Тhisavros.. <3
А да, мерсиПървоначално написано от Mastta
![]()
С adobe reader ми се отвори![]()
След малко като си проверя ще пиша колко ми е резултата![]()
Ако такива са ти резултатите, минаваш шестицатаПървоначално написано от Tutmanik
87т.
Животът е като огромно виенско колело - върти се,нови хора качват се и слизат. Първо си долу, после горе. И изпитваш страх от височините, и от долините. Но въпреки всичко винаги носиш тръпката и желанието за живот в себе си. <3 (h)
Здравейте момичета и момчета!
Радвам се като Ви чета - всички имате добри резултати и сте доволни от себе си!
БРАВО!![]()
Само да вметна,.. не знам как ги смятате тези точки в оценки, но ще ви кажа следното:
-САМО за ТЕСТА си има отделна таблица - тя НЕ ви трябва изобщо - защото оценката ви е = ТЕСТ + Преразказ. Гледам слагате по 20т на преразказа - ОК, радвам ви се!
Затова ще Ви кажа формулата за общия брой точки -> към оценка:
Може някъде напред да я имате, признавам, че не съм прочела всичките 160 страници![]()
/точки+68/ : 28
при 100 точки - 6,000
при 16 точки - 3,000
УСПЕХ!
бтв, това е формулата на МОН от предходните 2 години - има 1% вероятност да не е тази![]()
70 на теста (Първоначално написано от joannalof
) , нали това имаш предвид?
с протегнати стъпала
и шалове
Първоначално написано от joannalof
За теста съм сигурна,че ми е толкова,защото си го проверих,но за преразказа..не знам би трябвало най-малко 18 точки.
ΑΝ Η ΟΜΟΡΦΙΑ ΗΤΑΝ ΧΡΥΣΟΣ
ΘΑ ΗΣΥΟΝ ΘΥΑΣΥΡΟΣ
ΚΑΙ ΜΑΡΤΥΡΑΣ ΜΟΥ Ο ΘΕΟΣ
ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΕΙΜΑΙ ΤΡΕΛΟΣ
Тhisavros.. <3
Значи сме с равни резултати ... поне до сегаПървоначално написано от GbSy
Аз съм доволна, въпреки че тези омоними ме закопаха с 2 метра оше ама ...
![]()
Пф, изобщо не искам да си пресмятам резултата ПОВЕЧЕ! Слаба работа е. Най-вероятно 1-2 т. няма да ми достигнат за шестицата.И все пак няма да правя прогнози, да смятам, ала-бала, защото аз си мисля едно, а то излиза друго. Няма да бързам да се радвам, нито пък да се сдухвам.
А мен изречението.
Направо ще умра от яд.
Ама каквото станало - станало.
'Айде, аз изчезвам. ;
бтв, мармаладка, ВИНАГИ съм си мислела, че си поне на 19.![]()
с протегнати стъпала
и шалове
бтв и аз имам толкова на тестаПървоначално написано от Tutmanik
и слагам 20 точки защото съм изкарвала най-малко толкова![]()
Имам 65 точки на теста, както казах преди. На преразказ си мисля, че трябва да имам някъде 22-23 точки, което е перфектно за 5.50.![]()
69+19 = 5.571Първоначално написано от Tutmanik
Оххххххххххххх яд ме ееееееееееееееееееее.........! !!!!!!!!!
Имам 68 или 69 т... Яд ме !! Много тъпи грешки имам!! Ама много!! Можех да имам 75т... Егати!!![]()
. . . supercalafragalisticexpiellidosous ♥ . .
Тук масово сме със супер оценки. Почти всички ще имат над 75т., което изобщо не е лошоДано само всичко с документите е наред!
1.според вас беше ли лесен преразказа?
2.знам че е много грубо казано, но вие колко страници писахте
![]()
Като комплимент ли да го възприемам?![]()
'Би го в гъза, бе, Габи, ще имаш над 5.50 със сигурност. На онова, където е обстоятелствено пояснение, ми е било вярно. Смисъл правилно си зададох въпроса, обаче го писах определение. И чак преди около 45 мин. се усетих, че наистина е обстоятелствено, уцелила съм въпроса, ама не съм мислила. Шибано е. Изключително прецакано, нечовешки гадно е как съм се прецакала. И аз имам 6 грешки. Преразказа не знам как съм го направила, ама не ми и пука честно казано. За мен си е направо личен провал да си прецакам така жестоко изпита. Все тая. Обещах преди 5 минути, че няма да си правя генерални заключения от сега, но просто 5-цата ми е в кърпа вързана. Яд ме е. Изключително много. Българският и литературата са ми невероятно силни предмети, тестове решавах и пак. Просто моето отново е недочитане.То по БЕЛ, като нямам шестица, по какво? Аз по математика съм изключииително зле. Всъщност не ми е проблем дали ще вляза в желаното училище. Имам предвид ще вляза, но просто ми е дразнещо, че ще имам петица. Големия труд и накрая - дедовия! Йебати!
П.П. Извинявам се за вулгарния език, ама ми се псува. Ядосана съм на себе си, просто се мразя в тоя момент.
Провалих се имам 55 точки на теста на преразказа направих доста и ако имам 20 там ще изкарам 5 и нещо .....![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
На мен ми беше лесен.. Написах две.. На третата имам само едно изречение от две думиПървоначално написано от Mastta
![]()
Не многоПървоначално написано от Mastta
Ами аз писах лист и половина даже не и половина,ами лист и една трета.
ΑΝ Η ΟΜΟΡΦΙΑ ΗΤΑΝ ΧΡΥΣΟΣ
ΘΑ ΗΣΥΟΝ ΘΥΑΣΥΡΟΣ
ΚΑΙ ΜΑΡΤΥΡΑΣ ΜΟΥ Ο ΘΕΟΣ
ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΕΙΜΑΙ ΤΡΕΛΟΣ
Тhisavros.. <3