.

Виж резултатите на анкетата: Притеснявате ли се за предстоящите изпити?

Гласували
109. Вие не можете да гласувате в тази анкета
  • Не

22 20,18%
  • Все още владея ситуацията

43 39,45%
  • Да

44 40,37%
Отговор в тема
Страница 82 от 109 ПървиПърви ... 327278798081828384858692 ... ПоследнаПърви
Резултати от 2 026 до 2 050 от общо 2719
    Много ли ми е зле резултата, ако сега имам 68т и (очаквам) към 22-23т на преразказа?? Каква оценка е това??

П.П. Защо да не приемат "обособени обст.поснения за начин"?????
    . . . supercalafragalisticexpiellidosous ♥ . .

Мале, какви сте превземки. Чак не е истина! Събирай. 68+22, грубо казано = 90т.
    86т. са за 5.50
    Де мек, стига се занимава с глупости, ще имаш шестица.

Град
    .. EE tЪМ, некЪде на сел0о .. ;D ;D
    Цитирай Първоначално написано от mArMaLaDkA
    Като комплимент ли да го възприемам?

'Би го в гъза, бе, Габи, ще имаш над 5.50 със сигурност. На онова, където е обстоятелствено пояснение, ми е било вярно. Смисъл правилно си зададох въпроса, обаче го писах определение. И чак преди около 45 мин. се усетих, че наистина е обстоятелствено, уцелила съм въпроса, ама не съм мислила. Шибано е. Изключително прецакано, нечовешки гадно е как съм се прецакала. И аз имам 6 грешки. Преразказа не знам как съм го направила, ама не ми и пука честно казано. За мен си е направо личен провал да си прецакам така жестоко изпита. Все тая. Обещах преди 5 минути, че няма да си правя генерални заключения от сега, но просто 5-цата ми е в кърпа вързана. Яд ме е. Изключително много. Българският и литературата са ми невероятно силни предмети, тестове решавах и пак. Просто моето отново е недочитане. То по БЕЛ, като нямам шестица, по какво? Аз по математика съм изключииително зле. Всъщност не ми е проблем дали ще вляза в желаното училище. Имам предвид ще вляза, но просто ми е дразнещо, че ще имам петица. Големия труд и накрая - дедовия! Йебати!

П.П. Извинявам се за вулгарния език, ама ми се псува. Ядосана съм на себе си, просто се мразя в тоя момент.

аз по бел очаквах да имам 5,50, а ще имам 5,20 ако имам 20т на преразказа

а по математика очаквам, че ще имам 3,00 та сигурно и там ако се изложа така жестоко ще имам 2..

дори обмислях с майка ми да не ходя на изпита по математика, защото след този резултат по бел почти нямам шанс да влезна в желаната гимназия, а напразно ще се тормозя 3ч., като имаме предвид, че днес от притеснение си сгреших името

Ама не пълна... А като знам по математика колко съм зле, отиде ми бала.
    . . . supercalafragalisticexpiellidosous ♥ . .

Еми аз вече се чудя къде се набутах между шамарите. По математика даже и не вярвам да вържа 3. Просто е невъзможно.

И като не е пълна какво? Ти трябва да си супер гений, че да чукнеш 99т. Плюс това ти по математика решаваш тестове, това онова, все ще даде отражение.

Мисля, че имам 67 точки... отвратителен резултат. Объркала съм най-лесните неща.
    На преразказа имам около 5 изречения в скоби и няколко поправени думи. Дали ще ми го анулират?

Цитирай Първоначално написано от elito6754
    Имам 65 точки на теста, както казах преди. На преразказ си мисля, че трябва да имам някъде 22-23 точки, което е перфектно за 5.50.
    И аз съм така.
    i'd like to change the world.

Аз имам 63. Сега дишате ли спокойно? Разбрахте ли, че има и много по-зле от вас? Преразказа ми на места има доста скобички, пък листа с отговори на теста да не говорим.. толкова поправях и накрая - ДЕДОВИЯ!

Като комплимент ли да го възприемам?

'Би го в гъза, бе, Габи, ще имаш над 5.50 със сигурност. На онова, където е обстоятелствено пояснение, ми е било вярно. Смисъл правилно си зададох въпроса, обаче го писах определение. И чак преди около 45 мин. се усетих, че наистина е обстоятелствено, уцелила съм въпроса, ама не съм мислила. Шибано е. Изключително прецакано, нечовешки гадно е как съм се прецакала. И аз имам 6 грешки. Преразказа не знам как съм го направила, ама не ми и пука честно казано. За мен си е направо личен провал да си прецакам така жестоко изпита. Все тая. Обещах преди 5 минути, че няма да си правя генерални заключения от сега, но просто 5-цата ми е в кърпа вързана. Яд ме е. Изключително много. Българският и литературата са ми невероятно силни предмети, тестове решавах и пак. Просто моето отново е недочитане. То по БЕЛ, като нямам шестица, по какво? Аз по математика съм изключииително зле. Всъщност не ми е проблем дали ще вляза в желаното училище. Имам предвид ще вляза, но просто ми е дразнещо, че ще имам петица. Големия труд и накрая - дедовия! Йебати!

П.П. Извинявам се за вулгарния език, ама ми се псува. Ядосана съм на себе си, просто се мразя в тоя момент.
    При мен е същият резултат. Тоолкова разчитах тук поне да изкарам по-висока оценка, за да ми вдигне бала, понеже по Математика съм средно зле. И сега - получавам мекия, ама сама съм си виновна. Аз на оная задача вместо местоимения съм прочела определения...

Айде да ми е честито!
    Преди малко си проверих отговорите. Имам 67 точки, което си е супеееер. Чакам преразказа, но мисля, че не съм се изложил много.
    Разбрах, че останалите два варианта са били за "Малкият принц" (което щеше да е много готино, щото това е едно от любимите ми произведения) и "Граф Монте Кристо" (което нямаше да е много готино, щото щеше да ми е абсолютно непознато).

Аз имам 63. Сега дишате ли спокойно? Разбрахте ли, че има и много по-зле от вас? Преразказа ми на места има доста скобички, пък листа с отговори на теста да не говорим.. толкова поправях и накрая - ДЕДОВИЯ!
    И ти ли имаш доста скоби на беловата?
    Аз съм същата... Една учителка ми каза, че има вероятност да ми го анулират, тъй като трябва беловата да е чиста.

абе кво половината карата другите да ви смятат оценката, толкова ли не знаете формулата, пфф
    Please don't eat me! I have a wife and kids. Eat them! - Homer Simpson

Град
    от училището имам две шестици т.е 12 бал + 10,40 ( ако имам 5,20 по БЕЛ)
    = 22,40 31,40 ми трябва г/д т.е 31,40 - 22,40 = 9 т.е трябва да имам 4.50 по математика, за да ми стигне, а това за мен е абсурдно офф, наистина май няма да ходя на изпита, че сиурно ще препадна от притеснение :@:@

1 грешка от недоглеждане... не е лошо.

сега математиката, Боже Господи... там ще падне мазало....

Голям фен Аватара на joannalof
    ОТКРИХ СИ ОЩЕ 1 ГРЕШКА ....... ПОДАМ НА 68 ТОЧКИ НЕЕЕЕЕЕЕ
    Животът е като огромно виенско колело - върти се,нови хора качват се и слизат. Първо си долу, после горе. И изпитваш страх от височините, и от долините. Но въпреки всичко винаги носиш тръпката и желанието за живот в себе си. <3 (h)

Цитирай Първоначално написано от meche95
    off i az se 4ydq dali da se topiram i da iam syper qk obem noo moje o6te ot 1viq den da biq na o4i?

Да си гледат работата, бе! За час и 15 минути не мога да пиша чернова и после да преписвам. Старах се, писах го четливо - толкова. Вече почвам да се съмнявам, че ще ме приемат в профилираната в моето училище.. даже и там няма да ме искат. Шегата настрана, наистина работите са кофти при мен. Мнооооооого зле. 3 часа приблизително стоя, проверявам теста, преразказа, след като съм ги написала и пак сума ти грешки. Ебала съм го. Свърши вече.

Голям фен Аватара на joannalof
    Рева с глас ...
    Моля ви, при 68т. колко най-малко ми трябва за преразказа за поне 86т ....
    нямам сили вече
    Животът е като огромно виенско колело - върти се,нови хора качват се и слизат. Първо си долу, после горе. И изпитваш страх от височините, и от долините. Но въпреки всичко винаги носиш тръпката и желанието за живот в себе си. <3 (h)

Цитирай Първоначално написано от meche95
    off i az se 4ydq dali da se topiram i da iam syper qk obem noo moje o6te ot 1viq den da biq na o4i?

Цитирай Първоначално написано от joannalof
    Рева с глас ...
    Моля ви, при 68т. колко най-малко ми трябва за преразказа за поне 86т ....
    нямам сили вече
    Същото при 65т.

86-68= минимум 18 точки
    Спрете да драматизирате, 'щото ще ви намеря адресите по IP-тата, ще дойда и ще ви убия с правата лопата!

Супер фен Аватара на pifiella
    Град
    Шоколадовия град
    Абе я се стегнете!"Няма да ходя на изпита по математика,за да не умра!!!"Боже мой,цяла година сте учили като осъдени и сега заради 60+точки няма да ходите по математика....ПФ ТЪПА РАБОТА ........
    Хората понякога не забелязват как плаче през ноща този,който върви в живота смеейки се!

Град
    аз пък на черновата направих преразказ от името на неутрален разказвач, а на беловата от името на марко и сега се смея на акъла си за какво ми е било тази "чернова"

а всъщност черновата изобщо не влиае нали, защото аз малки-големи, криви-леви букви ги редувах, ако ми го прочете някой ще му кажа браво

Някой ще ми каже ли дали е възможно да ми анулират тестаа?

Град
    Цитирай Първоначално написано от filito
    ако имаш символи да

Супер фен Аватара на pifiella
    Град
    Шоколадовия град
    Цитирай Първоначално написано от filito
    Кво си направила за да ти го анулират?
    Хората понякога не забелязват как плаче през ноща този,който върви в живота смеейки се!

Град
    * Somewhere Over The Rainbow *
    аз пък съм се изложила тотално... ама то тъпото си е тъпо.. да видим по математика кво ще стане

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си