- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Седми клас....Краят ни се вижда и на нас [vol.3]
Много ли ми е зле резултата, ако сега имам 68т и (очаквам) към 22-23т на преразказа?? Каква оценка е това??
П.П. Защо да не приемат "обособени обст.поснения за начин"?????
. . . supercalafragalisticexpiellidosous ♥ . .
Мале, какви сте превземки. Чак не е истина! Събирай. 68+22, грубо казано = 90т.
86т. са за 5.50
Де мек, стига се занимава с глупости, ще имаш шестица.
Първоначално написано от mArMaLaDkA
аз по бел очаквах да имам 5,50, а ще имам 5,20 ако имам 20т на преразказа
а по математика очаквам, че ще имам 3,00 та сигурно и там ако се изложа така жестоко ще имам 2..
дори обмислях с майка ми да не ходя на изпита по математика, защото след този резултат по бел почти нямам шанс да влезна в желаната гимназия, а напразно ще се тормозя 3ч., като имаме предвид, че днес от притеснение си сгреших името![]()
![]()
Ама не пълна...А като знам по математика колко съм зле, отиде ми бала.
![]()
. . . supercalafragalisticexpiellidosous ♥ . .
Еми аз вече се чудя къде се набутах между шамарите. По математика даже и не вярвам да вържа 3. Просто е невъзможно.
И като не е пълна какво? Ти трябва да си супер гений, че да чукнеш 99т. Плюс това ти по математика решаваш тестове, това онова, все ще даде отражение.
Мисля, че имам 67 точки... отвратителен резултат. Объркала съм най-лесните неща.
На преразказа имам около 5 изречения в скоби и няколко поправени думи. Дали ще ми го анулират?![]()
И аз съм така.Първоначално написано от elito6754
i'd like to change the world.
Аз имам 63. Сега дишате ли спокойно? Разбрахте ли, че има и много по-зле от вас? Преразказа ми на места има доста скобички, пък листа с отговори на теста да не говорим.. толкова поправях и накрая - ДЕДОВИЯ!
При мен е същият резултат. Тоолкова разчитах тук поне да изкарам по-висока оценка, за да ми вдигне бала, понеже по Математика съм средно зле. И сега - получавам мекия, ама сама съм си виновна. Аз на оная задача вместо местоимения съм прочела определения...Първоначално написано от mArMaLaDkA
Айде да ми е честито!![]()
![]()
![]()
Преди малко си проверих отговорите. Имам 67 точки, което си е супеееер. Чакам преразказа, но мисля, че не съм се изложил много.
Разбрах, че останалите два варианта са били за "Малкият принц" (което щеше да е много готино, щото това е едно от любимите ми произведения) и "Граф Монте Кристо" (което нямаше да е много готино, щото щеше да ми е абсолютно непознато).
И ти ли имаш доста скоби на беловата?Първоначално написано от mArMaLaDkA
Аз съм същата... Една учителка ми каза, че има вероятност да ми го анулират, тъй като трябва беловата да е чиста.
абе кво половината карата другите да ви смятат оценката, толкова ли не знаете формулата, пфф![]()
Please don't eat me! I have a wife and kids. Eat them! - Homer Simpson
от училището имам две шестици т.е 12 бал + 10,40 ( ако имам 5,20 по БЕЛ)
= 22,40 31,40 ми трябва г/д т.е 31,40 - 22,40 = 9 т.е трябва да имам 4.50 по математика, за да ми стигне, а това за мен е абсурдно![]()
офф, наистина май няма да ходя на изпита, че сиурно ще препадна от притеснение :@:@
1 грешка от недоглеждане... не е лошо.
сега математиката, Боже Господи... там ще падне мазало....
ОТКРИХ СИ ОЩЕ 1 ГРЕШКА ....... ПОДАМ НА 68 ТОЧКИ НЕЕЕЕЕЕЕ
Животът е като огромно виенско колело - върти се,нови хора качват се и слизат. Първо си долу, после горе. И изпитваш страх от височините, и от долините. Но въпреки всичко винаги носиш тръпката и желанието за живот в себе си. <3 (h)
Първоначално написано от meche95
Да си гледат работата, бе! За час и 15 минути не мога да пиша чернова и после да преписвам. Старах се, писах го четливо - толкова. Вече почвам да се съмнявам, че ще ме приемат в профилираната в моето училище.. даже и там няма да ме искат.Шегата настрана, наистина работите са кофти при мен. Мнооооооого зле. 3 часа приблизително стоя, проверявам теста, преразказа, след като съм ги написала и пак сума ти грешки. Ебала съм го. Свърши вече.
Рева с глас ...
Моля ви, при 68т. колко най-малко ми трябва за преразказа за поне 86т ....
нямам сили вече
Животът е като огромно виенско колело - върти се,нови хора качват се и слизат. Първо си долу, после горе. И изпитваш страх от височините, и от долините. Но въпреки всичко винаги носиш тръпката и желанието за живот в себе си. <3 (h)
Първоначално написано от meche95
Същото при 65т.Първоначално написано от joannalof
86-68= минимум 18 точки
Спрете да драматизирате, 'щото ще ви намеря адресите по IP-тата, ще дойда и ще ви убия с правата лопата!
Абе я се стегнете!"Няма да ходя на изпита по математика,за да не умра!!!"Боже мой,цяла година сте учили като осъдени и сега заради 60+точки няма да ходите по математика....ПФ ТЪПА РАБОТА ........![]()
Хората понякога не забелязват как плаче през ноща този,който върви в живота смеейки се!
аз пък на черновата направих преразказ от името на неутрален разказвач, а на беловата от името на марко и сега се смея на акъла си за какво ми е било тази "чернова"![]()
![]()
а всъщност черновата изобщо не влиае нали, защото аз малки-големи, криви-леви букви ги редувах, ако ми го прочете някой ще му кажа браво![]()
![]()
ако имаш символи даПървоначално написано от filito
Кво си направила за да ти го анулират?Първоначално написано от filito
Хората понякога не забелязват как плаче през ноща този,който върви в живота смеейки се!
аз пък съм се изложила тотално... ама то тъпото си е тъпо.. да видим по математика кво ще стане![]()