.

Виж резултатите на анкетата: Притеснявате ли се за предстоящите изпити?

Гласували
109. Вие не можете да гласувате в тази анкета
  • Не

22 20,18%
  • Все още владея ситуацията

43 39,45%
  • Да

44 40,37%
Отговор в тема
Страница 83 от 109 ПървиПърви ... 337379808182838485868793 ... ПоследнаПърви
Резултати от 2 051 до 2 075 от общо 2719
    Голям фен Аватара на joannalof
    Не се виждам по математика ... нямам силите,волята и нервите
    Щом на един БГ се провалих ... Няма да успея да дочакам 2 юли ...
    Животът е като огромно виенско колело - върти се,нови хора качват се и слизат. Първо си долу, после горе. И изпитваш страх от височините, и от долините. Но въпреки всичко винаги носиш тръпката и желанието за живот в себе си. <3 (h)

Цитирай Първоначално написано от meche95
    off i az se 4ydq dali da se topiram i da iam syper qk obem noo moje o6te ot 1viq den da biq na o4i?

Цитирай Първоначално написано от pifiella
    Цитирай Първоначално написано от filito
    Някой ще ми каже ли дали е възможно да ми анулират тестаа?
    Кво си направила за да ти го анулират?
    Цитирай Първоначално написано от Mastta
    ако имаш символи да
    На беловата имам доста скоби и поправяни думи...трябвало да бъде чиста.

Град
    .. EE tЪМ, некЪде на сел0о .. ;D ;D
    Абе я се стегнете!"Няма да ходя на изпита по математика,за да не умра!!!"Боже мой,цяла година сте учили като осъдени и сега заради 60+точки няма да ходите по математика....ПФ ТЪПА РАБОТА ........
    не наистин 60+ не е зле, но аз само се надявах на българския, защото по математика съм ужасно зле и както вече казах за да ме приемат по математика трябва да имам 4,50 това и в най-добрия си сън не съм го сънувал, просто е абсурдно, но ако видя, че имам 2,00 направо ще се съсипя ..

Някой може ли да ми напише тъпата, проклета, смотана, наебана формула, по коята да видя каква ми е оценката от теста? И тази за смятане на общия резултат.

Аз по математика вземам да се чудя как толкова строга госпожа ми писа 5-ца и аджеба от къде се взеха тея шестици втория срок в бележника ми. Непонятно. А аз не схващам. Просто зациклила съм. Дори и задачите на пробните изпити по математика не мога да реша, какво остава за истинския изпит... Наплашиха ме вече, че задачите на истинския по математика са супер гадни и нямат нищо общо с това, което вземаме в училище, та хептен съм изтръпнала..

Град
    ако имаш символи да
    не за скоби не се анулира, но може да ти вземат 1-2 точки за "графично оформление" не е страшно спокс

абе вие писахте ли на черновата или направо на беловата?
    'Щото на мене почти да ми свърши времето, докато го препиша на беловата
    Please don't eat me! I have a wife and kids. Eat them! - Homer Simpson

Цитирай Първоначално написано от mArMaLaDkA
    86-68= минимум 18 точки
    Спрете да драматизирате, 'щото ще ви намеря адресите по IP-тата, ще дойда и ще ви убия с правата лопата!
    +1 Цяла година всички викате,че искате 65+ от теста и 20 от преразказа.И сега като ги имате ревете...Човешко око ненаситно

ако имаш символи да
    не за скоби не се анулира, но може да ти вземат 1-2 точки за "графично оформление" не е страшно спокс
    Дано да е така...попринцип имам по 24,25 точки на преразказите и сега ми трябват 21, за да имам 5,50. В това са ми надеждите.
    Не знам какво ще правя. На пробния по български искарах 6, а сега не знам дали ще хвана 5,50 само заради шибаното ми притеснение.

Искам да попитам, един среден бал като 29 - добре ли е
    Животът е като огромно виенско колело - върти се,нови хора качват се и слизат. Първо си долу, после горе. И изпитваш страх от височините, и от долините. Но въпреки всичко винаги носиш тръпката и желанието за живот в себе си. <3 (h)

off i az se 4ydq dali da se topiram i da iam syper qk obem noo moje o6te ot 1viq den da biq na o4i?

Цитирай Първоначално написано от joannalof
    Зависи. Къде искаш да влезеш?

Не се и надявай за МГ с бал 29. Само това ще ти кажа. Иначе зависи къде ще кандидатстваш. Ако е в някоя езикова гимназия, проучи как се образува бала, понеже при някои училища се образува различно. Та като научиш как се образува бала и колко точно трябва да е той, за да успееш да влезеш, можеш да си го пресметнеш.

Град
    аз на преразказите имам около 19-20т което ме радва, но на теста как успях да допусна 10 грешки ..

Цитирай Първоначално написано от joannalof
    Зависи. Къде искаш да влезеш?
    Аз съм от град с 80хил. жители така,че тук са други нещата

Хора, бтв 95 випуска като цяло голям ли е или малък? Миналата година са били доста малко, по-миналата повече. Сега не знам...но факт е, че миналата година се влизаше хипер лесно навсякъде и всеки си се уреди където иска.

Mastta, с твоите 10 грешки колко точки имаш? И аз имам някъде толкова грешки...

Отново казвам - недейте да си правите планове, че да не остане някой разочарован или пък да стане обратното - да плаче, като на умряло, пък всъщност да е постигнал един доста стабилен резултат. Не можете да предположите дали ще имате 13 или 25т. на преразказа, понеже това зависи от това какви грешки сте допуснали(защото може да са повече, отколкото си мислите и обратно), както и от проверяващите. Вие може и да си мислите, че нещо не сте написали като хората, пряката реч не сте пресъздали, а всъщност проверяващия да ви оцени преразказа с голям брой точки.

Град
    Цитирай Първоначално написано от 3ff3k7a
    Хора, бтв 95 випуска като цяло голям ли е или малък? Миналата година са били доста малко, по-миналата повече. Сега не знам...но факт е, че миналата година се влизаше хипер лесно навсякъде и всеки си се уреди където иска.
    като гледам минималните балове за пловдив за 2006,2007,2008 няма много разлика май разлика се усеща най-много в софия

=> а на вас всъщност колко бал ви трябва, за да ви приемат в училището, което искате??

п.п. на мен ми трябва над 31 понеже съм момче и не съм от софия

Някой забеляза ли колко пъти употребих "това" в едно изречение?
    Иначе и понятие си нямам колко бал искат, за да вляза в профилираната. В краен случай, ако не ме приемат с тройката по математика, ще направя отново изпита, та да вържа поне 3.50.

Аз съм момиче, от София съм, демек много съм прецакана, и ми трябва бал над 32...
    . . . supercalafragalisticexpiellidosous ♥ . .

Ами аз искам италианската в Бургас. Но според мен няма как да разберем колко бал ни трябва, защото всяка година е различен. Сестра ми я приеха италианска с бал 30 по-миналата година, а като гледам минималния бал от миналата година - влизали са и някакви с по 25-26... За МГ-то ни...по-миналата год влизаха с 32-33-34, а миналата и с 28 има...определено разликите тук са огромни...затова питах и това с випуска 95... или просто всяка година ставаме по-тъпи...?

Цитирай Първоначално написано от 3ff3k7a

Mastta, с твоите 10 грешки колко точки имаш? И аз имам някъде толкова грешки...
    випускът е доста по-малко от преди, даже свободните места са повече от кандидатстващите
    иначе на мен ми трябва бал минимум 32, но като го смятам приблизително излиза повече, така че се надявам по математика да изкарам към 5
    Please don't eat me! I have a wife and kids. Eat them! - Homer Simpson

Голям фен Аватара на elito6754
    Град
    София
    Прогнози не бива да се правят, защото преразказа не се знае колко точки е, пък и не е инал теста по математика. Такка че, спокойно. Дори и да не влезет в най-желаното училище, все ще влезете някъде.

Мега фен Аватара на xoxi
    Цитирай Първоначално написано от elito6754
    Прогнози не бива да се правят, защото преразказа не се знае колко точки е, пък и не е инал теста по математика. Такка че, спокойно. Дори и да не влезет в най-желаното училище, все ще влезете някъде.
    Повечето сигурно са си набелязали едно училище и в него искат да влязат.. (като мен) ..
    Мен ако не ме приемат предпочитам да си остана в старото, вместо да ходя в някое, което не ме влече с нищо..

Голям фен Аватара на Slashy
    Град
    Варна
    ся проверих. от теста имам 8 грешки, т.е. - 13 т.
    тва прави 62 -.- преразказа дано да е по-добър

Повече от фен Аватара на Tutmanik
    Хора,искам да ви попитам за 4 ЕГ Варна колко е горе-долу бала с испански?Защото си изгубих справочника,пък искам да проверя.
    ΑΝ Η ΟΜΟΡΦΙΑ ΗΤΑΝ ΧΡΥΣΟΣ
    ΘΑ ΗΣΥΟΝ ΘΥΑΣΥΡΟΣ
    ΚΑΙ ΜΑΡΤΥΡΑΣ ΜΟΥ Ο ΘΕΟΣ
    ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΕΙΜΑΙ ΤΡΕΛΟΣ

Тhisavros.. <3

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си