- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Седми клас....Краят ни се вижда и на нас [vol.3]
Ако някой може да ми обясни упражнението за някой и някого ще съм му много благодарен.
ако на А) е някого няма да има рима, мисля :д
Ама и на Б няма да има рима, защото така става - някой някой веднъж.
42 е сгрешен, гадост!Имам 73 точки, така че ще правя почерпка!
![]()
Male
Хора, стегнете се малко!!! Каквото станало, станало. Голяма работа.
Бтв, Габи, почти еднакъв ще ни е резултата по БЕЛ...![]()
Мисля за тебе, сякаш ти си до мен,
сякаш мъничка болка трепка бързо във мен,
сякаш искам да плача като малко дете,
но сълзи не потичат от очите въобще.
Peace & Love ;]]
Абре хора кво мислите за НТБГ ... ?
Вие се оплаквате ама не сте с 52/3 точки,нали?
They, they have a way
A way to make you pay.
And to make you toe the line.
Though I sever my ties.
Because I'm so clever,
But clever ain't wise.
УРА!Първоначално написано от Enitto
![]()
![]()
виждаш ли изпод тежкия си грим на кукла
поне- делниците чакащи зад стъклените отпечатъци
с протегнати стъпала
и шалове
обсипани с ориенталски фалшиви монети.
66 точки![]()
КАК МОЖЕ ДОНЕМАЙКЪДЕ ДА Е СЛЯТО?
и аз това питамПървоначално написано от john95
Не върви пред мен, може да не те последвам. Не върви зад мен, може да не те водя. Върви до мен и ми бъди приятел.
и аз за тва мн се ядосах... мислех че е до немай-къде ... мн тъпо звучи ако цялото е слятоПървоначално написано от john95
Т`ва тъпото изречение за римите ме уби...![]()
Преразказът беше лесен и смея да кажа,че на черновата ми стана перфектен.Почти го бях преписала,когато се оказа,че нямам време и затова тръгнах да пиша с бърза скорост и ми се наложи да пропусна някои детайли,не твърде важни,но все пак детайлът си е детайл.И нямах време да го проверя,измъкнаха ми го веднага,щом сложих финалната точка.А на черновата е страхотен...дано все пак да го харесат..
Тестът беше лесен,малко неща ме затрудниха.От него изкарах 70 точки,което си е добре,предполагам.Надявам се на преразказа да имам към 20 точки,макар че щях да се надявам на 23-25,ако имах още десет минути на разположение,за да го препиша като хората + малкото детайли,които ми се наложи да премахна + щателна проверка =/.
Аз ще имам 65 от теста![]()
Не си до мен да видиш плача ли, целувките за други харча ли.Няма начин да знаеш, че сърцето ми цялото е пълно с теб.
И вечер спя до телефона си, но лъжа пак с колко лягам си.Не, не искам да знаеш, че в леглото ми само тишината лежи...
по-малко от менПървоначално написано от AnIcHkAtA
![]()
Наречията се пишат слято. Пък и плюс това всички други бяха грешни.Първоначално написано от FuCkInBuBbLeGuM
Никой ли не го интересува, че имам само една грешка на 42 въпрос, който на мен ми се струва сгрешен?
![]()
Male
коя?Първоначално написано от faststep
Маи маи от тука сим с най-малко точки-55. Само да попитам за София Първа по-добра ли е от Втора Английска?
хора аз съм 8 клас,но днес гледахме теста и имаше 3 сгрешени въпроса,на които имаше 2 верни отговора или нямаше нито един.Кофти е така.Но преразказа ви е адски тъп,направо ви съжалявам.Както и да е,дано да си ги изкарате
faststep, прочети предпоследната строфа от стихотоворението "...и в светли звукове ще те предамПървоначално написано от faststep
на бъдещото бодро поколенье", така че B) е невярно /нали говориш за въпроса за 'Българският език' ?/
Please don't eat me! I have a wife and kids. Eat them! - Homer Simpson
Аз имам около 64 точки. Преразказът ми е ПЕРФЕ. Там ще имам около 24-25 точки и тъй![]()
Ама идва математиката и...там вече яко зубрене ше падне.
поздравявам всички!!!
като ви гледам оценките се комплексирам.
аз имам 62 точки максимум (страх ме е да проверя пак, че да не падна още, а и не бях записала отговорите си, та карах на памет), но ше имам МИНИМУМ 58 точки.. на преразказа забрах името на града, откъдето идва Иван... много ме е яд за това, но ако считам между 18 и 22 точки - ще имам между 5.14 и 5.53..
а това ме устройва СУПЕР, защото аз разчитам на математиката...
знам, че е тъпо, но аз не бях решила и 3 теста по БЕЛ през годината, най-високият ми резултат на пробен беше 4.67... ходих на курсове и на пробни, ама не бях доволна от курсовете....
в страхотно настроение съм. Не знам защо, но аз съм се записала на 7 изпита за 10 дена и това, че минах вече 2 изпита ми даде някакво вътрешно успокоение..
и пак повтарям - справили сте се прекрасно, учили сте си цяла година - радвам се, че има интелигентни хора като вас![]()
we follow the danger wherever it goes.. we are the believers... we are.. heroes...
Jeff Hardy forever!!
Първоначално написано от Millen4ety
Диарбекир беше май![]()
Според мен трябваше тези имена като Диарбекир и Манола Краличът да се запишат на дъската..все пак ние кво да помним първо.Мн тъпо се получи.И аз доста грешки имам и нз..на 2ри ще се види.
П.П. Колко страници ви беше преразказа.Аз се постарах за две страници![]()
Сега аз се комплексирам.и пак повтарям - справили сте се прекрасно, учили сте си цяла година - радвам се, че има интелигентни хора като вас![]()
на мен ми излезе 2 страници и половина.. а и по текста имам допълнения...Първоначално написано от sLaDkY^G1rLcHi