.

Виж резултатите на анкетата: Притеснявате ли се за предстоящите изпити?

Гласували
109. Вие не можете да гласувате в тази анкета
  • Не

22 20,18%
  • Все още владея ситуацията

43 39,45%
  • Да

44 40,37%
Отговор в тема
Страница 84 от 109 ПървиПърви ... 347480818283848586878894 ... ПоследнаПърви
Резултати от 2 076 до 2 100 от общо 2719
    Ако някой може да ми обясни упражнението за някой и някого ще съм му много благодарен.

Голям фен Аватара на Slashy
    Град
    Варна
    ако на А) е някого няма да има рима, мисля :д

Ама и на Б няма да има рима, защото така става - някой някой веднъж.

42 е сгрешен, гадост! Имам 73 точки, така че ще правя почерпка!
    Male

Хора, стегнете се малко!!! Каквото станало, станало. Голяма работа.

Бтв, Габи, почти еднакъв ще ни е резултата по БЕЛ...
    Мисля за тебе, сякаш ти си до мен,
    сякаш мъничка болка трепка бързо във мен,
    сякаш искам да плача като малко дете,
    но сълзи не потичат от очите въобще.

Peace & Love ;]]

Град
    * Somewhere Over The Rainbow *
    Абре хора кво мислите за НТБГ ... ?

Вие се оплаквате ама не сте с 52/3 точки,нали?
    They, they have a way
    A way to make you pay.
    And to make you toe the line.
    Though I sever my ties.
    Because I'm so clever,
    But clever ain't wise.

Цитирай Първоначално написано от Enitto
    Хора, стегнете се малко!!! Каквото станало, станало. Голяма работа.

Бтв, Габи, почти еднакъв ще ни е резултата по БЕЛ...
    УРА!
    виждаш ли изпод тежкия си грим на кукла
    поне- делниците чакащи зад стъклените отпечатъци
    с протегнати стъпала
    и шалове
    обсипани с ориенталски фалшиви монети.

66 точки

КАК МОЖЕ ДОНЕМАЙКЪДЕ ДА Е СЛЯТО ?

Град
    Venera
    Цитирай Първоначално написано от john95
    и аз това питам
    Не върви пред мен, може да не те последвам. Не върви зад мен, може да не те водя. Върви до мен и ми бъди приятел.

Град
    и аз за тва мн се ядосах... мислех че е до немай-къде ... мн тъпо звучи ако цялото е слято

Т`ва тъпото изречение за римите ме уби...
    Преразказът беше лесен и смея да кажа,че на черновата ми стана перфектен.Почти го бях преписала,когато се оказа,че нямам време и затова тръгнах да пиша с бърза скорост и ми се наложи да пропусна някои детайли,не твърде важни,но все пак детайлът си е детайл.И нямах време да го проверя,измъкнаха ми го веднага,щом сложих финалната точка.А на черновата е страхотен...дано все пак да го харесат..
    Тестът беше лесен,малко неща ме затрудниха.От него изкарах 70 точки,което си е добре,предполагам.Надявам се на преразказа да имам към 20 точки,макар че щях да се надявам на 23-25,ако имах още десет минути на разположение,за да го препиша като хората + малкото детайли,които ми се наложи да премахна + щателна проверка =/.

Супер фен Аватара на AnIcHkAtA
    Град
    София
    Аз ще имам 65 от теста
    Не си до мен да видиш плача ли, целувките за други харча ли.Няма начин да знаеш, че сърцето ми цялото е пълно с теб.
    И вечер спя до телефона си, но лъжа пак с колко лягам си.Не, не искам да знаеш, че в леглото ми само тишината лежи...

Цитирай Първоначално написано от AnIcHkAtA
    Аз ще имам 65 от теста
    по-малко от мен

Цитирай Първоначално написано от FuCkInBuBbLeGuM
    и аз за тва мн се ядосах... мислех че е до немай-къде ... мн тъпо звучи ако цялото е слято
    Наречията се пишат слято. Пък и плюс това всички други бяха грешни. Никой ли не го интересува, че имам само една грешка на 42 въпрос, който на мен ми се струва сгрешен?
    Male

Град
    Цитирай Първоначално написано от faststep
    Наречията се пишат слято. Пък и плюс това всички други бяха грешни. Никой ли не го интересува, че имам само една грешка на 42 въпрос, който на мен ми се струва сгрешен?
    коя?

Маи маи от тука сим с най-малко точки-55. Само да попитам за София Първа по-добра ли е от Втора Английска?

Град
    София
    хора аз съм 8 клас,но днес гледахме теста и имаше 3 сгрешени въпроса,на които имаше 2 верни отговора или нямаше нито един.Кофти е така.Но преразказа ви е адски тъп,направо ви съжалявам.Както и да е,дано да си ги изкарате

Цитирай Първоначално написано от faststep
    faststep, прочети предпоследната строфа от стихотоворението "...и в светли звукове ще те предам
    на бъдещото бодро поколенье", така че B) е невярно /нали говориш за въпроса за 'Българският език' ? /
    Please don't eat me! I have a wife and kids. Eat them! - Homer Simpson

Град
    Where streets have no name
    Аз имам около 64 точки. Преразказът ми е ПЕРФЕ. Там ще имам около 24-25 точки и тъй
    Ама идва математиката и... там вече яко зубрене ше падне.

Повече от фен Аватара на Millen4ety
    Град
    Sofia
    поздравявам всички!!!
    като ви гледам оценките се комплексирам.
    аз имам 62 точки максимум (страх ме е да проверя пак, че да не падна още, а и не бях записала отговорите си, та карах на памет), но ше имам МИНИМУМ 58 точки.. на преразказа забрах името на града, откъдето идва Иван... много ме е яд за това, но ако считам между 18 и 22 точки - ще имам между 5.14 и 5.53..
    а това ме устройва СУПЕР, защото аз разчитам на математиката...
    знам, че е тъпо, но аз не бях решила и 3 теста по БЕЛ през годината, най-високият ми резултат на пробен беше 4.67... ходих на курсове и на пробни, ама не бях доволна от курсовете....
    в страхотно настроение съм. Не знам защо, но аз съм се записала на 7 изпита за 10 дена и това, че минах вече 2 изпита ми даде някакво вътрешно успокоение..
    и пак повтарям - справили сте се прекрасно, учили сте си цяла година - радвам се, че има интелигентни хора като вас
    we follow the danger wherever it goes.. we are the believers... we are.. heroes...

Jeff Hardy forever!!

Цитирай Първоначално написано от Millen4ety
    поздравявам всички!!!
    аз имам 62 точки максимум (страх ме е да проверя пак, че да не падна още, а и не бях записала отговорите си, та карах на памет), но ше имам МИНИМУМ 58 точки.. на преразказа забрах името на града, откъдето идва Иван... много ме е яд за това, но ако считам между 18 и 22 точки - ще имам между 5.14 и 5.53..
    знам, че е тъпо, но аз не бях решила и 3 теста по БЕЛ през годината, най-високият ми резултат на пробен беше 4.67... ходих на курсове и на пробни, ама не бях доволна от курсовете....
    в страхотно настроение съм. Не знам защо, но аз съм се записала на 7 изпита за 10 дена и това, че минах вече 2 изпита ми даде някакво вътрешно успокоение..
    и пак повтарям - справили сте се прекрасно, учили сте си цяла година - радвам се, че има интелигентни хора като вас

Диарбекир беше май
    Според мен трябваше тези имена като Диарбекир и Манола Краличът да се запишат на дъската..все пак ние кво да помним първо.Мн тъпо се получи.И аз доста грешки имам и нз..на 2ри ще се види.

П.П. Колко страници ви беше преразказа.Аз се постарах за две страници

Сега аз се комплексирам.

Град
    Цитирай Първоначално написано от sLaDkY^G1rLcHi
    Цитирай Първоначално написано от Millen4ety
    поздравявам всички!!!

Диарбекир беше май
    Според мен трябваше тези имена като Диарбекир и Манола Краличът да се запишат на дъската..все пак ние кво да помним първо.Мн тъпо се получи.И аз доста грешки имам и нз..на 2ри ще се види.

П.П. Колко страници ви беше преразказа.Аз се постарах за две страници
    на мен ми излезе 2 страници и половина.. а и по текста имам допълнения...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си