- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Седми клас....Краят ни се вижда и на нас [vol.3]
Града, от който е Иван е Видин. Той е на заточение в Диарбекир. Очаквам 24-25 точки на преразказа и с 64 точки от теста мисля, че ще успея да хвана 5.50.![]()
Такааааа... В) е "Лирическият говорител намира опора за аргументите си само в своето настояще". Каква опора за аргументите е посоченият цитат? Пък и защо Г) ( В одата се противопоставят два типа ценности – непреходните и модните.) да е вярно? Четох цялото стихотворение няколко пъти и не откривам "модна" ценност. Пак си помисли.Първоначално написано от Doubt
![]()
Male
Браво на тебе!Аз в точките от теста варирам между 65-67Първоначално написано от Millen4ety
Иначе се и надявам да съм изкарал поне 20 точки на преразказа и да вържа 5.500.Аня защо толкова малко ? Проблем ли имаше?Аз мислих,че поне ти ще вържеж 69+ точки Нищо карай.И все пак ще влезеш в ФЕГ
ИВане браво бе.Ти върза тука 5.400-5.500 а кво остава по МАТ.Тай май ще гониш 5.800
Всички сме се представили добре
Мене оценката ме устройва екстра и сега поне да изкарам към 4.900 по мат и съм в НТБГ
![]()
Мама им стара.
Пише се до немай къде.
Пф.![]()
виждаш ли изпод тежкия си грим на кукла
поне- делниците чакащи зад стъклените отпечатъци
с протегнати стъпала
и шалове
обсипани с ориенталски фалшиви монети.
То даже и на матурата немаше такава думаПървоначално написано от GbSy
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
****** Вълчев.******* системата.****** че не бяха оставили 8 квадратчета а само 6.***** за елитните гимназиии![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
според вас ще ми вземат ли много точки, че не съм написала Диарбекир - просто съм го пропуснала![]()
преди малко говорих с една приятелка, но не се чуваше много добре и не я разбрах точно.. тя каза, че в някакво даскало им дали да си пишат по време на четене на преразказа?!?! не разбрах кое е училището, ако я чуя пак ще пиша.. но това може ли да повлияе по някакъв начин на класиране, освен те да имат повече точки на преразказа?![]()
we follow the danger wherever it goes.. we are the believers... we are.. heroes...
Jeff Hardy forever!!
нали? което значи, че имат сгрешен въпрос, което пък значи... нз кво значиПървоначално написано от GbSy
и аз...Първоначално написано от girlstar96
обадих се на учителката си, която е преподавател в СУ, и жената ми каза, че не може цялото наречие да е слято, все някъде трябва да има запетая.
и в другите въпроси има грешки - следователно въпросът е НЕКОРЕКТЕН.
Първоначално написано от faststep
42 въпрос какво му е сгрешеното бе вярно си е![]()
Пф. Аз на тази задача с до немай къде съм писала, че е грешно и съм писала Г, но в тъпия ключ пише А, съответно дори да е грешно, смятат моето за грешно. Тоест ще имам 64 точки, а можех да имам 66.Хайде да правим подписка против тоя отговор и против Вълчев и "калпавите" ми служители, дето подбират тестовите задачи.
![]()
Wow деца тфа е 1000 пъти по-лесно от миналот (говоря за преразказа --- теста не съм го гледал... на познат текст е и мое си водите бележки ... да ви еба
съгласна съм...Първоначално написано от elito6754
ебати въпроса.
преразказът беше супер елементарен ..кратък,на изучаван текст и лесен за запомняне,но страшно много ме е яд ,че обърках тъпото,шибано време...и ся оценката ми сиг. доста ще спадне ;[[
Да си водим бележки ли? Тц, забранено беше да се водят такива, докато текста е при теб. Иначе за самия текст и аз бях изненадана, подготвях се за нещо страшно, а то.. Другата изненада, която очаквах, бе да дописвам част от стихотворение, ала такова нещо нямаше. Съответно само си изгубих съня да ги припомням(сега любимата ми фраза) ии накрая - ДЕДОВИЯ!![]()
Значи, че ще протестираме.Първоначално написано от FuCkInBuBbLeGuM
![]()
![]()
и забелязахте ли, че нямаше никакви езикови средства?![]()
виждаш ли изпод тежкия си грим на кукла
поне- делниците чакащи зад стъклените отпечатъци
с протегнати стъпала
и шалове
обсипани с ориенталски фалшиви монети.
и нищо няма да се промени въпреки каквито и да е протести (=
"стройна се Калина"
тва не е ли сказумн. опр.?
щото нали - глагола съм + име
ХОРА СТИГА.
БЪЛГАРСКИЯТ СВЪРШИ!
Сега не е важна.Важна е МАТЕМАТИКАТА!!!
They, they have a way
A way to make you pay.
And to make you toe the line.
Though I sever my ties.
Because I'm so clever,
But clever ain't wise.
Fuck the system...![]()
За 4 години Вълчев осра ВСИЧКО !!!!
офф ще умра от ядимам 62 точки на теста пък преразаказа въобще не ги запомних ей тия спе;ифичните думи!ако изкарам 5.25 дали ще имам шанс за Ромен Ролан?
Хохо, не знам за вас, но аз съм много доволна от квесторите1 възрастен мъж/който дори ни пита дали сме закусвали
/ и една малко хахава жена
.Дадоха ни да си четем текста около 20 мин., преразказвахме си поне 2 часа
Абе големи пичове бяха, макар че аз съм си бързак и това, че ни удължаваха времето, само ме изнервяше, защото винаги свършвам първа, ама здраве да е
![]()
ПС-Бреййййй, гледам има някой с 70 точки. Браво![]()
На мен малко ми е чуден отговора на 38![]()
Животът е като огромно виенско колело - върти се,нови хора качват се и слизат. Първо си долу, после горе. И изпитваш страх от височините, и от долините. Но въпреки всичко винаги носиш тръпката и желанието за живот в себе си. <3 (h)
Първоначално написано от meche95
е кво му е чудното.... така си е ... никъде не се набляга на описанието на природатаПървоначално написано от joannalof
Сега го проверих в правописния и за мое очудване се пише заедно...егати, как очакват един седмокласник да знае как се пише подобна дума...Първоначално написано от anito12