.

Виж резултатите на анкетата: Притеснявате ли се за предстоящите изпити?

Гласували
109. Вие не можете да гласувате в тази анкета
  • Не

22 20,18%
  • Все още владея ситуацията

43 39,45%
  • Да

44 40,37%
Отговор в тема
Страница 85 от 109 ПървиПърви ... 357581828384858687888995 ... ПоследнаПърви
Резултати от 2 101 до 2 125 от общо 2719
    Голям фен Аватара на elito6754
    Град
    София
    Града, от който е Иван е Видин. Той е на заточение в Диарбекир. Очаквам 24-25 точки на преразказа и с 64 точки от теста мисля, че ще успея да хвана 5.50.

Цитирай Първоначално написано от Doubt
    faststep, прочети предпоследната строфа от стихотоворението "...и в светли звукове ще те предам
    на бъдещото бодро поколенье", така че B) е невярно /нали говориш за въпроса за 'Българският език' ? /
    Такааааа... В) е "Лирическият говорител намира опора за аргументите си само в своето настояще". Каква опора за аргументите е посоченият цитат? Пък и защо Г) ( В одата се противопоставят два типа ценности – непреходните и модните.) да е вярно? Четох цялото стихотворение няколко пъти и не откривам "модна" ценност. Пак си помисли.
    Male

Цитирай Първоначално написано от Millen4ety
    поздравявам всички!!!
    като ви гледам оценките се комплексирам.
    аз имам 62 точки максимум (страх ме е да проверя пак, че да не падна още, а и не бях записала отговорите си, та карах на памет), но ше имам МИНИМУМ 58 точки.. на преразказа забрах името на града, откъдето идва Иван... много ме е яд за това, но ако считам между 18 и 22 точки - ще имам между 5.14 и 5.53..
    а това ме устройва СУПЕР, защото аз разчитам на математиката...
    знам, че е тъпо, но аз не бях решила и 3 теста по БЕЛ през годината, най-високият ми резултат на пробен беше 4.67... ходих на курсове и на пробни, ама не бях доволна от курсовете....
    в страхотно настроение съм. Не знам защо, но аз съм се записала на 7 изпита за 10 дена и това, че минах вече 2 изпита ми даде някакво вътрешно успокоение..
    и пак повтарям - справили сте се прекрасно, учили сте си цяла година - радвам се, че има интелигентни хора като вас
    Браво на тебе!Аз в точките от теста варирам между 65-67 Иначе се и надявам да съм изкарал поне 20 точки на преразказа и да вържа 5.500.Аня защо толкова малко ? Проблем ли имаше?Аз мислих,че поне ти ще вържеж 69+ точки Нищо карай.И все пак ще влезеш в ФЕГ ИВане браво бе.Ти върза тука 5.400-5.500 а кво остава по МАТ.Тай май ще гониш 5.800 Всички сме се представили добре Мене оценката ме устройва екстра и сега поне да изкарам към 4.900 по мат и съм в НТБГ

Мама им стара.
    Пише се до немай къде.
    Пф.
    виждаш ли изпод тежкия си грим на кукла
    поне- делниците чакащи зад стъклените отпечатъци
    с протегнати стъпала
    и шалове
    обсипани с ориенталски фалшиви монети.

Цитирай Първоначално написано от GbSy
    Мама им стара.
    Пише се до немай къде.
    Пф.
    То даже и на матурата немаше такава дума
    ****** Вълчев.******* системата.****** че не бяха оставили 8 квадратчета а само 6.***** за елитните гимназиии

Повече от фен Аватара на Millen4ety
    Град
    Sofia
    според вас ще ми вземат ли много точки, че не съм написала Диарбекир - просто съм го пропуснала

преди малко говорих с една приятелка, но не се чуваше много добре и не я разбрах точно.. тя каза, че в някакво даскало им дали да си пишат по време на четене на преразказа?!?! не разбрах кое е училището, ако я чуя пак ще пиша.. но това може ли да повлияе по някакъв начин на класиране, освен те да имат повече точки на преразказа?
    we follow the danger wherever it goes.. we are the believers... we are.. heroes...

Jeff Hardy forever!!

Град
    * Somewhere Over The Rainbow *
    Мама им стара.
    Пише се до немай къде.
    Пф.
    нали? което значи, че имат сгрешен въпрос, което пък значи... нз кво значи

Цитирай Първоначално написано от girlstar96
    Цитирай Първоначално написано от john95
    КАК МОЖЕ ДОНЕМАЙКЪДЕ ДА Е СЛЯТО ?
    и аз това питам
    и аз...

обадих се на учителката си, която е преподавател в СУ, и жената ми каза, че не може цялото наречие да е слято, все някъде трябва да има запетая.
    и в другите въпроси има грешки - следователно въпросът е НЕКОРЕКТЕН.

Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от faststep
    Цитирай Първоначално написано от FuCkInBuBbLeGuM
    и аз за тва мн се ядосах... мислех че е до немай-къде ... мн тъпо звучи ако цялото е слято
    Наречията се пишат слято. Пък и плюс това всички други бяха грешни. Никой ли не го интересува, че имам само една грешка на 42 въпрос, който на мен ми се струва сгрешен?

42 въпрос какво му е сгрешеното бе вярно си е

Голям фен Аватара на elito6754
    Град
    София
    Пф. Аз на тази задача с до немай къде съм писала, че е грешно и съм писала Г, но в тъпия ключ пише А, съответно дори да е грешно, смятат моето за грешно. Тоест ще имам 64 точки, а можех да имам 66. Хайде да правим подписка против тоя отговор и против Вълчев и "калпавите" ми служители, дето подбират тестовите задачи.

Wow деца тфа е 1000 пъти по-лесно от миналот (говоря за преразказа --- теста не съм го гледал... на познат текст е и мое си водите бележки ... да ви еба

Цитирай Първоначално написано от elito6754
    Пф. Аз на тази задача с до немай къде съм писала, че е грешно и съм писала Г, но в тъпия ключ пише А, съответно дори да е грешно, смятат моето за грешно. Тоест ще имам 64 точки, а можех да имам 66. Хайде да правим подписка против тоя отговор и против Вълчев и "калпавите" ми служители, дето подбират тестовите задачи.
    съгласна съм...
    ебати въпроса.

Повече от фен Аватара на mar7inaaa
    преразказът беше супер елементарен ..кратък,на изучаван текст и лесен за запомняне,но страшно много ме е яд ,че обърках тъпото,шибано време...и ся оценката ми сиг. доста ще спадне ;[[

Да си водим бележки ли? Тц, забранено беше да се водят такива, докато текста е при теб. Иначе за самия текст и аз бях изненадана, подготвях се за нещо страшно, а то.. Другата изненада, която очаквах, бе да дописвам част от стихотворение, ала такова нещо нямаше. Съответно само си изгубих съня да ги припомням(сега любимата ми фраза) ии накрая - ДЕДОВИЯ!

Цитирай Първоначално написано от FuCkInBuBbLeGuM
    Мама им стара.
    Пише се до немай къде.
    Пф.
    нали? което значи, че имат сгрешен въпрос, което пък значи... нз кво значи
    Значи, че ще протестираме.

и забелязахте ли, че нямаше никакви езикови средства?
    виждаш ли изпод тежкия си грим на кукла
    поне- делниците чакащи зад стъклените отпечатъци
    с протегнати стъпала
    и шалове
    обсипани с ориенталски фалшиви монети.

и нищо няма да се промени въпреки каквито и да е протести (=

Голям фен Аватара на Slashy
    Град
    Варна
    "стройна се Калина"
    тва не е ли сказумн. опр.?
    щото нали - глагола съм + име

ХОРА СТИГА.
    БЪЛГАРСКИЯТ СВЪРШИ!
    Сега не е важна.Важна е МАТЕМАТИКАТА!!!
    They, they have a way
    A way to make you pay.
    And to make you toe the line.
    Though I sever my ties.
    Because I'm so clever,
    But clever ain't wise.

Fuck the system...
    За 4 години Вълчев осра ВСИЧКО !!!!

офф ще умра от яд имам 62 точки на теста пък преразаказа въобще не ги запомних ей тия спе;ифичните думи!ако изкарам 5.25 дали ще имам шанс за Ромен Ролан?

Град
    София
    Хохо, не знам за вас, но аз съм много доволна от квесторите 1 възрастен мъж/който дори ни пита дали сме закусвали / и една малко хахава жена .Дадоха ни да си четем текста около 20 мин., преразказвахме си поне 2 часа Абе големи пичове бяха, макар че аз съм си бързак и това, че ни удължаваха времето, само ме изнервяше, защото винаги свършвам първа, ама здраве да е

ПС-Бреййййй, гледам има някой с 70 точки. Браво

Голям фен Аватара на joannalof
    На мен малко ми е чуден отговора на 38
    Животът е като огромно виенско колело - върти се,нови хора качват се и слизат. Първо си долу, после горе. И изпитваш страх от височините, и от долините. Но въпреки всичко винаги носиш тръпката и желанието за живот в себе си. <3 (h)

Цитирай Първоначално написано от meche95
    off i az se 4ydq dali da se topiram i da iam syper qk obem noo moje o6te ot 1viq den da biq na o4i?

Град
    Burgas Bulgaria
    И аз смятах, че е отделно ама...

Град
    * Somewhere Over The Rainbow *
    Цитирай Първоначално написано от joannalof
    На мен малко ми е чуден отговора на 38
    е кво му е чудното.... така си е ... никъде не се набляга на описанието на природата

Цитирай Първоначално написано от anito12
    Цитирай Първоначално написано от girlstar96
    и аз това питам
    и аз...

обадих се на учителката си, която е преподавател в СУ, и жената ми каза, че не може цялото наречие да е слято, все някъде трябва да има запетая.
    и в другите въпроси има грешки - следователно въпросът е НЕКОРЕКТЕН.
    Сега го проверих в правописния и за мое очудване се пише заедно...егати, как очакват един седмокласник да знае как се пише подобна дума...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си