- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Седми клас....Краят ни се вижда и на нас [vol.3]
Защо ли не се учудвамПървоначално написано от Zodiac
?Добре е, че поне повечето сме от мъглата.
Едит:Всички са се справили еднакво.Отново ще си проличат по-умните и по-глупавите.Скалите се менят всяка година.Не говорете предварително.
Не си до мен да видиш плача ли, целувките за други харча ли.Няма начин да знаеш, че сърцето ми цялото е пълно с теб.
И вечер спя до телефона си, но лъжа пак с колко лягам си.Не, не искам да знаеш, че в леглото ми само тишината лежи...
взе ми думите от ума![]()
това че 75 точки преди 2 години са били 5,00 примерно
не означава, че сега може да се равняват на оценка от вида на 4,50 или 5,50...както виждам доста хора са се справили добре, така че сигурно тройката ще започне от 18-19 (за разлика от последните години, когато започваше от 13,14).Значи не си мислете, че ако имате 75 точки общо по бел примерно ще изкарате петица дори![]()
ПП:Пак моля, някой да ми даде СКАЛАТА!
"I have a BMW. But only because BMW stands for Bob Marley and The Wailers, and not because I need an expensive car."
Това че в нашите среди повечето са се справили сравнително добре (60-70 при мен) не означава, че няма идиоти, които ще са изкарали по 40 точки,...Първоначално написано от Zodiac
За мен стабилен резултат на този тест е около 60 точки ... Нищо че имам 66![]()
![]()
![]()
![]()
Тук е важен и преразказа.Той почети винаги е бил по-труден от самия тест.Аз, който цяла година съм ходил на Школа "Иванови", мога да твърдя, че от всичките 100 (почети де) теста който съм правил, преразказите са били понякога ужасни.А това?Из "Гост", ее хайде стига вече, не очаквах толкова елементарен текст
![]()
"I have a BMW. But only because BMW stands for Bob Marley and The Wailers, and not because I need an expensive car."
Аз току-що говорих с шефката на уроците.Не го приемайте за много вярно, защото може да е искала просто да ме успокои.Каза, че тази година тестът е бил много труден-по-труден дори от матурата.Било логично да се свали и скалата.Дано да е права.Утре ще говоря и с българката, за да видим тя какво ще каже.Хайде, не се отчайвайте, има надежда!
Не си до мен да видиш плача ли, целувките за други харча ли.Няма начин да знаеш, че сърцето ми цялото е пълно с теб.
И вечер спя до телефона си, но лъжа пак с колко лягам си.Не, не искам да знаеш, че в леглото ми само тишината лежи...
Язе утре ще говорим с ВЕДИ.А в понеделник в 9.00 се обаждам на Рио-то 'щото си имам въпросчета....Първоначално написано от AnIcHkAtA
![]()
Ох, поне с 3 точки да я свалятТолква ми е достатъчно ... все пак това наречие шибано взима 2т. и 1 бонус като дадът става
![]()
Животът е като огромно виенско колело - върти се,нови хора качват се и слизат. Първо си долу, после горе. И изпитваш страх от височините, и от долините. Но въпреки всичко винаги носиш тръпката и желанието за живот в себе си. <3 (h)
Първоначално написано от meche95
Еми честно да ви кажа съм сигурен (почти),че 72 точки ще са за 5-тица.Както си е било преди,ама знае ли човек![]()
тази година учениците са повече от свободните места за кандидатсване така,че имаме повече шансднес по български преразказа беше лесен,тъкмо се падна и на изучавано произведение..и теста беше лесен въпреки,че повечето задачи с по 2 точки ги обърках
![]()
![]()
все пак живота е розов..докато не ти го омаца някой с черни бойчки ;d
Кога е било това преди?Първоначално написано от webprng
П.С. AnIcHkAtA твоят резултат какъв беше днес?![]()
Животът е като огромно виенско колело - върти се,нови хора качват се и слизат. Първо си долу, после горе. И изпитваш страх от височините, и от долините. Но въпреки всичко винаги носиш тръпката и желанието за живот в себе си. <3 (h)
http://www.minedu.government.bg/open...a_bel-2007.pdfПървоначално написано от joannalof
не ми се отваря сайта, нито мога да го сайв ес
Ми, малко ме е срам, ама вече на всички казахПървоначално написано от joannalof
- 65.
Твоят?
Аз съм с 68т.![]()
правилото е че всички глаголи в учтива форма,които завършват на ла,ло,л се пишат в мн.число - на "и", затова е успели..Първоначално написано от 3ff3k7a
все пак живота е розов..докато не ти го омаца някой с черни бойчки ;d
СПИРАМЕ С БЪЛГАРСКИЯ ЕЗИК!!КОЙТО КАКВОТО ПИСАЛ,ПИСАЛ!!!ПОЧВАМЕ ДА КОМЕНТИРАМЕ ИЗПИТА ПО МАТЕМАТИКА НА 25 ЮНИ !!!!
След изпита този който се е прибрал пръв (сиреч почти сигурно Иван) да направи тема вол.4 (може и крава.4 )![]()
Сега припомнихте ли формулите момчета и момичета![]()
![]()
![]()
Не, още си се радвам за изпита по БЕЛПървоначално написано от webprng
![]()
Формули... Ау, формулите за телата...![]()
![]()
Мисля за тебе, сякаш ти си до мен,
сякаш мъничка болка трепка бързо във мен,
сякаш искам да плача като малко дете,
но сълзи не потичат от очите въобще.
Peace & Love ;]]
Айде нова анкета от рода на труден ли ще бъде теста по математика ....![]()
А ти как се казваш ?Първоначално написано от Zodiac
![]()
![]()
имам още синки от лили и ивето от хапане, е сети ли се
![]()
![]()
![]()
Светни ме че съм бавенПървоначално написано от Zodiac
![]()
Първоначално написано от FuCkInBuBbLeGuM
може и да има .... знам формулата така или иначе![]()
Гроздев е непредвидим...Първоначално написано от FuCkInBuBbLeGuM