.

Виж резултатите на анкетата: Притеснявате ли се за предстоящите изпити?

Гласували
109. Вие не можете да гласувате в тази анкета
  • Не

22 20,18%
  • Все още владея ситуацията

43 39,45%
  • Да

44 40,37%
Отговор в тема
Страница 87 от 109 ПървиПърви ... 377783848586878889909197 ... ПоследнаПърви
Резултати от 2 151 до 2 175 от общо 2719
    Супер фен Аватара на AnIcHkAtA
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от Zodiac
    Цитирай Първоначално написано от anito12
    продължавам да мисля, че в девети въпрос има грешка :/

иначе аз също ще кандидатствам във ФЕГ и от теста имам 73 точки.

П.П. доста хора спорят за думата и все някой трябва да се сети, че трябва да се подаде сигнал до РИО или до МОН за проверка, защото на доста деца несправедливо им изгарят две точки, които могат да са решаващи...
    пссс и аз съм за фег
    Защо ли не се учудвам ?Добре е, че поне повечето сме от мъглата.

Едит:Всички са се справили еднакво.Отново ще си проличат по-умните и по-глупавите.Скалите се менят всяка година.Не говорете предварително.
    Не си до мен да видиш плача ли, целувките за други харча ли.Няма начин да знаеш, че сърцето ми цялото е пълно с теб.
    И вечер спя до телефона си, но лъжа пак с колко лягам си.Не, не искам да знаеш, че в леглото ми само тишината лежи...

взе ми думите от ума
    това че 75 точки преди 2 години са били 5,00 примерно
    не означава, че сега може да се равняват на оценка от вида на 4,50 или 5,50...както виждам доста хора са се справили добре, така че сигурно тройката ще започне от 18-19 (за разлика от последните години, когато започваше от 13,14).Значи не си мислете, че ако имате 75 точки общо по бел примерно ще изкарате петица дори

ПП:Пак моля, някой да ми даде СКАЛАТА!
    "I have a BMW. But only because BMW stands for Bob Marley and The Wailers, and not because I need an expensive car."

взе ми думите от ума
    това че 75 точки преди 2 години са били 5,00 примерно
    не означава, че сега може да се равняват на оценка от вида на 4,50 или 5,50...както виждам доста хора са се справили добре, така че сигурно тройката ще започне от 18-19 (за разлика от последните години, когато започваше от 13,14).Значи не си мислете, че ако имате 75 точки общо по бел примерно ще изкарате петица дори

ПП:Пак моля, някой да ми даде СКАЛАТА!
    Това че в нашите среди повечето са се справили сравнително добре (60-70 при мен) не означава, че няма идиоти, които ще са изкарали по 40 точки,...
    За мен стабилен резултат на този тест е около 60 точки ... Нищо че имам 66

Тук е важен и преразказа.Той почети винаги е бил по-труден от самия тест.Аз, който цяла година съм ходил на Школа "Иванови", мога да твърдя, че от всичките 100 (почети де ) теста който съм правил, преразказите са били понякога ужасни.А това?Из "Гост", ее хайде стига вече, не очаквах толкова елементарен текст
    "I have a BMW. But only because BMW stands for Bob Marley and The Wailers, and not because I need an expensive car."

Град
    София
    Аз току-що говорих с шефката на уроците.Не го приемайте за много вярно, защото може да е искала просто да ме успокои.Каза, че тази година тестът е бил много труден-по-труден дори от матурата.Било логично да се свали и скалата.Дано да е права.Утре ще говоря и с българката, за да видим тя какво ще каже.Хайде, не се отчайвайте, има надежда!
    Не си до мен да видиш плача ли, целувките за други харча ли.Няма начин да знаеш, че сърцето ми цялото е пълно с теб.
    И вечер спя до телефона си, но лъжа пак с колко лягам си.Не, не искам да знаеш, че в леглото ми само тишината лежи...

Цитирай Първоначално написано от AnIcHkAtA
    Аз току-що говорих с шефката на уроците.Не го приемайте за много вярно, защото може да е искала просто да ме успокои.Каза, че тази година тестът е бил много труден-по-труден дори от матурата.Било логично да се свали и скалата.Дано да е права.Утре ще говоря и с българката, за да видим тя какво ще каже.Хайде, не се отчайвайте, има надежда!
    Язе утре ще говорим с ВЕДИ.А в понеделник в 9.00 се обаждам на Рио-то 'щото си имам въпросчета....

Голям фен Аватара на joannalof
    Ох, поне с 3 точки да я свалят Толква ми е достатъчно ... все пак това наречие шибано взима 2т. и 1 бонус като дадът става
    Животът е като огромно виенско колело - върти се,нови хора качват се и слизат. Първо си долу, после горе. И изпитваш страх от височините, и от долините. Но въпреки всичко винаги носиш тръпката и желанието за живот в себе си. <3 (h)

Цитирай Първоначално написано от meche95
    off i az se 4ydq dali da se topiram i da iam syper qk obem noo moje o6te ot 1viq den da biq na o4i?

Еми честно да ви кажа съм сигурен (почти),че 72 точки ще са за 5-тица.Както си е било преди,ама знае ли човек

тази година учениците са повече от свободните места за кандидатсване така,че имаме повече шанс днес по български преразказа беше лесен,тъкмо се падна и на изучавано произведение..и теста беше лесен въпреки,че повечето задачи с по 2 точки ги обърках
    все пак живота е розов..докато не ти го омаца някой с черни бойчки ;d

Цитирай Първоначално написано от webprng
    Еми честно да ви кажа съм сигурен (почти),че 72 точки ще са за 5-тица.Както си е било преди,ама знае ли човек
    Кога е било това преди?

П.С. AnIcHkAtA твоят резултат какъв беше днес?
    Животът е като огромно виенско колело - върти се,нови хора качват се и слизат. Първо си долу, после горе. И изпитваш страх от височините, и от долините. Но въпреки всичко винаги носиш тръпката и желанието за живот в себе си. <3 (h)

off i az se 4ydq dali da se topiram i da iam syper qk obem noo moje o6te ot 1viq den da biq na o4i?

Цитирай Първоначално написано от joannalof
    Кога е било това преди?

http://www.minedu.government.bg/open...a_bel-2007.pdf

не ми се отваря сайта, нито мога да го сайв ес

Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от joannalof
    Кога е било това преди?

Ми, малко ме е срам, ама вече на всички казах - 65.
    Твоят?

Аз съм с 68т.

Цитирай Първоначално написано от 3ff3k7a
    Цитирай Първоначално написано от mArMaLaDkA
    Ще прощавате, драги съфорумци и съфорумнички, но вече толкова сте се отчаяли някои.. Само търсите под вола теле. Като не ви изнася някой отговор - има грешка в теста. Ами, нали теста се проверява от еди-колко си души преди да се пусне, одобрява се, съставя се от специалисти, това-онова.. Това, че не разбирате защо някой отговор е така, не значи, че системата е сбъркана, а че просто не сте си упражнили знанията там. Питайте класната си, частната си учителка, родител, за да ви изясни. Умишлено някои неща са увъртяни и усукани, за да може човек да се заплете. Нормално. Едно време, когато леля ми е трябвало да ходи до Велико Търново, за да си вземе някакви изпити, в последния момент са й казали, че не е в предвиденото училище, а в някакво друго. Представете си - в непознат град, 20 минути остават до започването, а вие трябва да търсите някакво си училище. Ужас, нали? А вие пискате за едни по-усукани въпроси. Нормално е да има такива шашми. Те са с цел да се отхвърлят, колкото се може повече ученици и едва ли не, най-добрите да успеят.
    Аз от нищо не се оплаквам,но виж, на 12-ти въпрос винаги са ни учили, че е "...,че Вие сте успяла" ... Преди щях да кажа "успели", но след като няколко учителя ми направиха забележка, на изпита бях 100% сигурна, че е така. Дори като видяха текста, първата реакция на майка ми и сестра ми беше "ама как...тук трябва да е успяла..." . Някой друг с като моето мнение???
    правилото е че всички глаголи в учтива форма,които завършват на ла,ло,л се пишат в мн.число - на "и", затова е успели..
    все пак живота е розов..докато не ти го омаца някой с черни бойчки ;d

СПИРАМЕ С БЪЛГАРСКИЯ ЕЗИК!!КОЙТО КАКВОТО ПИСАЛ,ПИСАЛ!!!ПОЧВАМЕ ДА КОМЕНТИРАМЕ ИЗПИТА ПО МАТЕМАТИКА НА 25 ЮНИ !!!!

След изпита този който се е прибрал пръв (сиреч почти сигурно Иван) да направи тема вол.4 (може и крава.4 )
    Сега припомнихте ли формулите момчета и момичета

Сега припомнихте ли формулите момчета и момичета
    Не, още си се радвам за изпита по БЕЛ

Формули... Ау, формулите за телата...
    Мисля за тебе, сякаш ти си до мен,
    сякаш мъничка болка трепка бързо във мен,
    сякаш искам да плача като малко дете,
    но сълзи не потичат от очите въобще.

Peace & Love ;]]

Айде нова анкета от рода на труден ли ще бъде теста по математика ....

Тук е важен и преразказа.Той почети винаги е бил по-труден от самия тест.Аз, който цяла година съм ходил на Школа "Иванови", мога да твърдя, че от всичките 100 (почети де ) теста който съм правил, преразказите са били понякога ужасни.А това?Из "Гост", ее хайде стига вече, не очаквах толкова елементарен текст
    А ти как се казваш ?

имам още синки от лили и ивето от хапане, е сети ли се

Град
    * Somewhere Over The Rainbow *
    нали няма да има сфера

имам още синки от лили и ивето от хапане, е сети ли се
    Светни ме че съм бавен

Цитирай Първоначално написано от FuCkInBuBbLeGuM
    нали няма да има сфера

може и да има .... знам формулата така или иначе

Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от FuCkInBuBbLeGuM
    нали няма да има сфера
    Гроздев е непредвидим...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си